Hård Nulstil Nokia Lumia 520

Amazon. about Nokia Lumia 520 GSM Unlock 3G-telefon, 4inch Touch Screen, 5MP 720P kamera, Windows Phone Black International Version Mobiltelefoner Tilbehør

Vælg et land

Den Lumia 520 Fuldender rullen opfordring til Nokia anden generation af Microsoft-drevne smartphones. Statistisk set betyder det, at alle trin i deres produktlinje, fra 5 ** hele vejen til 9 **, er blevet bakket op af en frisk WP8. Læs mere

Sammenligninger

For det første er der tre muligheder nedenfor. Den første er en fabrik reset til Windows 7 og så er der også en fabrik reset eller hård nulstilling for Windows 8 operativsystemet. Ligeledes er disse gøres ved at trykke manuelt knapper. Med andre ord, er det sidste mulighed eller tredje mulighed laver en nulstilling af menusystemet af Nokia 520.

Men Bemærk, at når du har startet den proces, du kan ikke genopretter data. Alt vil blive slettet fra indstillingerne internet til dataene en telefonbog. Afslutningsvis bør du overveje at lave en backup af telefonbogen fra telefonen som også forklares på denne hjemmeside.

Om tracey brun

Jeg udvikler hjemmesider og indhold til hjemmesider relateret til ambassader fra hele verden. Se flere sider og indhold om thailandske ambassader fra hele verden. Fra Canada til Nepal alle thailandske ambassader er blevet nævnt her. Se de andre hjemmesider, der er opført på sidebjælken for amerikanske, canadiske og britiske ambassader.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

WhatsApp vil ikke længere blive understøttet på Windows Phone 8. efter den 31. december, 2022. Det betyder, at hvis du i øjeblikket bruger WhatsApp på en Windows Phone 8., vil du være i stand til at fortsætte med at bruge WhatsApp på denne telefon før denne dato.

januars AdDuplex rapport gør lidt for at styrke positionen af ​​Microsofts Windows Phone. Rapporten afslører ændringer i Windows Phone økosystem i modsætning til at sammenligne det med Android og iOS salg. Til gengæld viser det nogle interessante bits om OS-version vækst og som Windows Phones sælger bedst og hvor.

Windows på%

Tilbage i begyndelsen af ​​2022, Lumia 520 blev den chokerende buffer, der reddede Windows Phone. Tilsyneladende ud af ingenting, blev telefonen hurtigt bliver brugt af mange nye ansigter. Prissat ret med robuste funktioner til det tidspunkt, hvor Lumia 520 var en forløber til kvalitet budget telefon dille, der senere tog branchen. Som nævnt i vores tidligere dækning, det tog kun et år for Lumia 520 til at blive den mest populære Windows Phone i 2022.

Desværre, Android OS og kinesiske producenter kom ind på scenen og stjal Nokias torden. Snart efter at markedet blev oversvømmet med lige så god en € ”hvis ikke bedre â €”spec'd budget telefoner med en mere populær OS. Nokia â € ”og til sidst Microsoft â €”har været i stand til at fange, at lyn i flasken igen lige siden.

Nokia Lumia 520 nokiafame

At en telefon annoncerede for tre år siden er stadig kongen af ​​Windows-telefoner sætter tingene i perspektiv. Nokia og nyere Microsoft har været i stand til at konvertere disse 520 ejere i ejere af nyere eller bedre Windows-telefoner.

Desværre er der ingen datapunkter for den nye Lumia 550, Lumia 950, eller Lumia 950 XL. I betragtning af prisfastsættelsen af ​​mindst to af dem, og den sene lancering af Lumia 550, måske der ikke er for overraskende . Det er ikke betryggende enten, som ingen, ikke engang Microsoft, forventer disse telefoner til at skubbe nogen reelle tal.

Blu overhalinger Huawei

klumpning Nokia og Microsoft enheder i én gruppe og arven duoen udgør stadig en massiv 96. 7 procent af alle Windows Phones. Dette antal er næsten uændret som nyere OEM'er som Acer og Alcatel OneTouch har endnu til at lancere nye produkter med Windows 10 Mobile.

Jorden rundt

Tallene fra AdDuplex indsamles gennem deres in-app reklamer, der er udbredt i over 5.000 apps i Windows Phone Store. At data tjene som en vigtig parameter i Windows Phone økosystem. Den fulde AdDuplex rapport for januar vil blive offentliggjort i morgen, den 28. januar på bloggen. dduplex. om.

som XPS skærm er bedst for dig?

Destiny 2: The Witch Dronningen kommer tidligt i 2022, og det lyder som det kunne ende med at blive en af ​​spillets største og mest revolutionerende udvidelser nogensinde. Her er et overblik over alt, hvad vi ved om The Witch dronning hidtil.

Nokia Lumia USB-driver:

Hvis du har problemer med foreneligheden af ​​din Nokia Lumia 520 med Windows-pc'en, skal du downloade den korrekte USB-driver til din telefon. Du kan downloade denne driver gratis, og installere det på din computer for at gøre det arbejde. Du kan også bruge denne driver til at sikkerhedskopiere alle dine vigtige data. Denne software er tilgængelig til Windows, og det kan downloades automatisk til din computer. Du skal dog sørge for, at du har administratorrettigheder få adgang til din telefon.

Nokia Lumia 520 USB-driveren er nødvendig for at slutte enheden til pc'en. Du kan downloade det fra den officielle hjemmeside for Nokia, og du kan installere det på din telefon gratis. Denne software er udviklet til Windows og er kompatibel med mange enheder. Du kan endda sikkerhedskopiere dine data ved hjælp af USB-forbindelse. USB-driveren er tilgængelig til download gratis. Du kan downloade denne software til telefonen fra den officielle DRIVERSLOT hjemmeside.

Hent den nyeste Nokia Lumia USB-driver:

Hvis du har den nyeste Nokia Lumia 520, kan du installere den nyeste USB-driver til din telefon. Du kan også hente den nyeste version af Nokia BOOTMGR USB-driveren og bruge den på din telefon. Dette er en meget simpel proces, og du vil være klar til at overføre dine data. Efter at have downloadet den korrekte USB-driver til din enhed, kan du slutte den til din PC. Du vil være i stand til at overføre data mellem din computer og din enhed inden for ingen tid.

Nu, downloade USB-driveren direkte fra fabrikanter af udstyr hjemmeside. Du kan også hente den nyeste version af Nokia PC Suite gratis fra hjemmesiden. Når du har downloadet den nyeste version af Nokia PC Suite, kan du installere USB-driveren til din telefon. Du kan slutte telefonen til computeren og bruge softwaren til at synkronisere dine data. USB-driveren er kompatibel med mange forskellige mobiltelefoner, herunder Asha og Lumia.

Den nyeste driver er påkrævet for at downloade:

Hvis du ikke ønsker at hente den nyeste driver til din Nokia-telefon, kan du downloade den nyeste version fra XDA Developers. Det er sikkert at downloade den nyeste version fra XDA Developers hjemmeside. Også downloade den nyeste version af USB-driveren til din mobiltelefon. Du behøver ikke at være en udvikler til at bruge Nokia USB-driver. Du skal blot have de korrekte drivere installeret til din enhed.

Installer den downloadede driveren:

For at installere USB-driveren, skal du først downloade softwaren. Denne software er gratis og er et nyttigt værktøj til at forbinde din telefon til din computer. Det er også kompatibel med Android og Linux. Du kan også hente den nyeste version af Nokia PC Suite her. Du kan også downloade firmware fra XDA Developers hjemmeside. Det er vigtigt at bemærke, at den nyeste version af USB-driver er kun kompatibel med Windows.

Anmeldelser med billeder

En opdatering på denne anmeldelse. brugt weekenden googling min Nokia Lumia vil ikke starte, og derefter googled, min Nokia Lumia sidder fast på opstart side og jeg fik fremragende hjælp. Det synes du nødt til at følge følgende trin;

Vigtig

Samsung Galaxy Note 10 Plus revision

Samsung Galaxy Note 10 Plus revision

Samsungs Galaxy Note 10 Plus og note 9 er fremragende telefoner. Vi sammenligner Galaxy Note 10 Plus og note 9 til at besvare spørgsmålet, skal jeg opgradere

Sammenlign Samsung Galaxy Z Fold 3 5g Vs Bemærk 10 Plus, hvilket er bedre Nr

Sammenlign Samsung Galaxy Z Fold 3 5g Vs Bemærk 10 Plus, hvilket er bedre Nr

Galaxy S20-serien lancerer mindre end seks måneder efter indførelsen af ​​note 10-serien, så det er det værd at opgraderingen kan se, hvad du får med Samsungs 2020 flagskib.

Sådan Fix Ingen SIM-kort registreret Fejl på Android Make Tech Lettere

Sådan Fix Ingen SIM-kort registreret Fejl på Android Make Tech Lettere

Hukommelseskortet genkendes ikke i Samsung, Samsung SD-kort ikke registreret fejl fastsættelse og Gendanne data off Samsung Galaxy Note når SD-kort ikke genkendes, og der er vigtige data inde i SD-kortet.

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY NOTE 10 Lås op kode

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY NOTE 10 Lås op kode

Find de bedste SIMFREE ulåste priser på både Samsung Galaxy Note 10 og note 10 plus fra hvor som helst i verden.

Samsung Galaxy Note 20 får esim støtte på Verizon i ny opdatering

Samsung Galaxy Note 20 får esim støtte på Verizon i ny opdatering

Samsung S20 5G enheder tilbyder dual sim kapaciteter, hvilket giver dig frihed til at have to separate mobile planer én fysisk SIM og én esim på én enhed. Besøg vores Samsung Hub at opdage 854.381

5 måder at løse på knappen hjem ikke arbejder på Android

5 måder at løse på knappen hjem ikke arbejder på Android

I denne fejlfindingsvejledning, vil du lære hvad de skal gøre, hvis din Galaxy Note 20 mobildata stoppede med at arbejde, efter at Android 11 opdateringen.

Samsung Galaxy Note 20 5G vs Galaxy S20 sammenligning

Samsung Galaxy Note 20 5G vs Galaxy S20 sammenligning

Sammenlign Samsung Galaxy Note 20 5G vs S20 kamera kvalitet, batterilevetid og ekstra features for de respektive priser før du foretager en købsbeslutning. Skulle du opgraderer

Galaxy Note 20 Ultra Review Fantastiske funktioner, men er nogen en strømbruger længere

Galaxy Note 20 Ultra Review Fantastiske funktioner, men er nogen en strømbruger længere

Le Prix Seul NE FAIT PAS TOUT POUR DCIDER LEQUEL DE CES DEUX Smartphones Premium Vous Conviendra le Mieux.

Hvad er Reddits udtalelse fra Galaxy Note 20 Ultra Screen Protector Dome Glas Fuld 3D

Hvad er Reddits udtalelse fra Galaxy Note 20 Ultra Screen Protector Dome Glas Fuld 3D

Hej alle, jeg fik min Note 20 Ultra et par uger siden, og jeg nyder det. Jeg vil bare se, hvad anbefalinger fællesskabet har for hærdet ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.