Hard reset SAMSUNG G950F Galaxy S8

Hard reset Samsung Galaxy S8

Det er fordi, som standard, din Galaxy S8 bruger en Google funktion kaldet Factory Reset Beskyttelse, som kræver en ny bruger til at logge ind i sidste Google-konto, der blev brugt på telefonen. Dette forhindrer vordende tyve fra at stjæle en telefon, nulstille den og bruge den som ny. Men det forhindrer også vordende købere fra at nyde en ny telefon, hvis de ikke har dig i nærheden til bypass denne beskyttelse.

Bemærk: Factory Reset Beskyttelse kun spark i, hvis du fabrik nulstille telefonen ved hjælp bootloader metoden forklaret ovenfor. Hvis du går gennem reset procedure ved at indtaste en PIN-kode, adgangskode eller mønster, FRP er automatisk deaktiveret, da du hovedsageligt har bekræftet din identitet til Android før udførelse nulstillingen. Du behøver kun at manuelt at fjerne en Google-konto, hvis du planlægger at nulstille telefonen i bootloader menuen før salg.

Spørgsmål?

Her er hvordan du kan give din GS8 nogle mere lagerplads â €”hurtigt. MicroSD-kort er overkommelige, tilgængelige, og kan overføres til brug på din næste telefon, når din S8 er pensioneret, hvilket gør dem en værdig investering.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Gendannelse af softwaren på din Samsung Galaxy S8 er en god idé, hvis du ønsker at fremskynde din enhed og give det en frisk start. Efter alt, vi ved alle, hvor nemt det er at hente et par alt for mange apps, som ofte gør din smartphone føler mere klodset end en tredje generation iPhone.

Gendan fabriksindstillinger

Når du nulstiller en telefon til fabriksindstillinger med FRP aktiveret, bliver du bedt om at indtaste brugernavn og adgangskode til den sidste Google-konto registreret på enheden. Det er godt og rart, hvis du er ejer, men selvfølgelig problematisk, hvis du har solgt det eller givet det til en anden.

sikkerhedskopiere dine data

En af fordelene ved at bruge en Samsung Galaxy S8 er at have et microSD-kort slot. Ikke alene er de en overkommelig mulighed for mere hukommelse, men de tjener også som lagerplads til at sikkerhedskopiere dine apps, kontaktpersoner og mediefiler. Med den indbyggede Smart Switch app på din telefon, kan du gøre det problemfrit.

nulstille din Galaxy S via menuen Indstillinger

Den nemmeste måde at nulstille din Galaxy S8 til fabriksindstillinger er via telefonens menu-indstillinger. Sørg for at det er tændt, så gå til Indstillinger> Generelt Management> Nulstil. Tryk Nulstil fabriksindstillinger, så Nulstil, og til sidst Slet alt.

nulstille din Galaxy S fra menuen opsving

Sådan nulstilles Galaxy S8 til fabriksindstillingerne

Nogle gange software korruption, vedholdende malware og andre faktorer gør at nulstille din Galaxy S8 fra indstillingsmenuen en urealistisk proposition . Heldigvis kan du tørre data fra telefonen uden at skulle starte op i det operativsystem ved hjælp af menuen opsving.

nulstille din Galaxy S med Samsungs Smart Switch pc-software

Hvis du foretrækker at bruge en computer til at nulstille Galaxy S8, gode nyheder: Samsungs Smart Switch-software gør det nemt. Det vil lede dig gennem fabrikken nulstillingsprocessen, installere den nyeste firmware på din Galaxy S8 og rydde dine apps, indstillinger og personlige data.

Men der er et par krav. Du skal tilslutte Galaxy S8 til en af ​​USB-portene på din PC med et USB-C-kabel, og du skal hente og installere Smart Switch-softwaren på Samsungs websted. Derfra det hele går ned ad bakke.

nulstille din Galaxy S med findmymobilecom

I uheldigt tilfælde af at du mister din telefon og ikke har fysisk adgang til det, kan du nulstille enheden til fabriksindstillingerne via Find My Mobile hjemmeside. Hjemmesiden giver dig mulighed for at spore placeringen af ​​enhedens â € ”så længe det kører på mobil-forbindelse eller Wi-Fi-â €”sikkerhedskopiere dine data til Samsung Cloud og endda gendanne telefonen til fabriksindstillingerne. Her er hvordan det skal gøres.

Din Galaxy S8 skulle nu tørres af, klar til at blive nulstillet eller videregive. Master din Samsung smartphone med disse Galaxy S8 tips og tricks til at lære mere om din telefon eller, hvis du har andre problemer, dykke ned i vores 10 almindelige Galaxy S8 problemer og hvordan du løser dem.

Er din Galaxy S8 eller S8 Plus kører langsommere end normalt? Har det stoppede med at arbejde helt? Genstart eller nulstilling af din enhed kan hjælpe med en masse problemer med ydeevnen, og denne guide vil lede dig gennem alle de trin, du skal vide. For det første skal vi finde ud af, hvilken type reset du skal udføre.

Hvis enheden kører langsomt, ikke svarer, eller hvis en app isnt fungerer korrekt, youll ønsker at genstarte din enhed, eller udføre en blød nulstilling. Dette er den smartphone svarer til stikket ryger ud det og sætte det i igen igen. Hvis du har brug for at genstarte din Galaxy S8, bør du prøve denne metode:

Samsung, med udgivelsen af ​​to kraftige Galaxy-serien smartphones, S8 og S8 plus har uden tvivl efterladt ingen sten tøve. Med top notch specifikationer som 4GB RAM og Snapdragon 835-processor, er det klart, at disse telefoner er kraftcentre i deres egen ret og plejer ansigt eventuelle problemer med ydeevnen. Men desværre, selv med sådanne magt-pakket specifikationer, den tilbyder, Botha Samsung Galaxy S8Â og S8 Plus er tilbøjelige til forsinkelse og går i stå.

Mens årsagerne til at sidde fast, kan være rigelig spænder fra en virusinfektion til en langsom udfører enhed eller endda installation af en defekt software. Løsningen på det nogle gange kun en fabrik reset.

Hvis du er landet i en situation, hvor fabriksnulstilling virker som den eneste mulighed, kan huske at tage en fuld backup af din Android-enhed. Factory reset slettes alle data, der er gemt på din telefon, herunder billeder, spilleliste, videoer etc. En ting mere, der skal tages hånd om, er, at batteriniveauet i det mindste bør være 30%.

Factory reset Galaxy S og s plus

Udførelse af nulstilling til fabriksindstillinger på Galaxy S8 og S8 Plus bruge softwaren metode er enkel. Dette kan gøres ved udfører standard mester reset indenfor indstillinger. Men før du fortsætter husk at tage en fuld backup af din telefon.

Hvis du spekulerer på, hvordan man Factory Reset eller hård Nulstil Samsung Galaxy S8 Mini til at gå tilbage til den oprindelige basis indstilling, vil dette skridt for skridt lærer viser, hvordan du tørre alle data i Samsung Galaxy S8 Mini og gendanne standardindstillinger til fabrikken data.

Vær opmærksom på, hard reset er en permanent handling. Når du udfører fabrikken nulstilling, vil det udslette alle data i din Android-telefon, og der er ingen vej tilbage. Du bør tage sikkerhedskopier af dine data, før du udfører nulstillingen.

Trin 6: En bekræftelsesmeddelelse vises på skærmen, minde dig, at alle de interne datalagring vil blive slettet fra enheden. Google-konto, system & appdata, Downloadede apps, musik, billeder og andre brugerdata vil ikke være tilgængelige, efter at fabriksnulstilling er blevet udført. Data, du har taget backup eller uploades i Kunne Drev vil ikke blive berørt, selv om, og de vil forblive intakt. Klik nu på Nulstil telefon.

Trin 7: En anmeldelse sidste advarsel vises bemyndigende alle personlige oplysninger, og hentede apps kommer til at få slettet fra Samsung Galaxy S8 Mini, og processen kan ikke fortrydes at vende tilbage dem. Bekræft handlingen ved at trykke på Slet alt.

Final Step: Enheden genstarter og tage flere minutter at udføre fabriksnulstilling handling ved at tørre ud alle data. Når den er færdig, der har du din enhed tilbage til fabrikken version.

Metode #: hard reset Samsung Galaxy S Mini fra muligheder: -

Trin 4: I dette afsnit, vil du se, at der er en liste over valgmuligheder, der er blevet vist på skærmen. Ved hjælp af Lydstyrketaster rulle ned til den tørre data / factory reset indstilling, og tryk på knappen Strøm for at bekræfte handlingen.

6: For at udføre det sidste trin, skal du vælge genstarte systemet nu ved hjælp af knappen Power, og systemet begynder udslette alle data for at genoprette Samsung Galaxy S8 Mini fabrik Version. Når den er færdig, vil Samsung Galaxy S8 Mini Hard Reset proces med held gjort.

Metode # fabriksnulstille Samsung Galaxy S mini med kode:

Til hard reset Samsung Galaxy S8, slukke enheden. Tryk og hold knapperne Bixby, lydstyrke op og Power sammen og frigive alle dem, når du føler vibrationen på din telefon. Fra skærmen Android Recovery skal du vælge Tør data / Factory reset ved hjælp af volumen rockere og den nede.

Hård nulstilling er et begreb, der anvendes i verden smartphone til at beskrive tvinge din enhed til at nulstille til fabriksindstillingerne. Vi vil vise dig, hvordan du udfører en blød nulstilling Galaxy S8 eller S8 Plus hvis nogensinde nødvendigt.

Her er nogle situationer, hvor du måske bliver tvunget til Hard Reset din Samsung Galaxy S8: -Samsung Galaxy S8 er ikke reagerende-Samsung Galaxy S8-skærmen er frossen-Samsung Galaxy S8 Wont Off-Galaxy S8 Plus Wont Genstart-Offentliggørelse Software problemer eller fejl på Galaxy S8-Glemt PIN eller adgangskode til Galaxy S8

Udfør kun en hård nulstilling, hvis det er nødvendigt, eller hvis alt er blevet Udmattet for at løse eventuelle problemer på din enhed. Denne proces vil helt sikkert udslette alle gemte data og indstillinger på din Samsung Galaxy S8.

OEPS! Deze Pagina Kon Niet Worden Gevonden

Fabriksindstilling, også kendt som Hard Reset, er en hurtig og nem måde for dine enheder at returnere den til de oprindelige fabriksindstillinger. Denne handling tørrer alle personlige data fra din enhed og gør den 100% ren.

Samsung Galaxy S Plus Factory Reset & Hard Reset

Blød nulstilling, også kendt som soft genstart, er genstart eller genstart af en enhed som en computer, smartphone eller tablet. Det lukker alle applikationer og rydder alle data i tilfældig adgangshukommelse. Soft nulstilling udføres normalt for at reparere funktionsgrupper.

Fabriks nulstil din Samsung Galaxy S Plus fra menuen Indstillinger

Hvis du får adgang til din Samsung Galaxy S8 Plus Factory Data Reset Menu, kan du helt slette alle data, indstillinger og indhold på din enhed. Denne proces vil gøre den til fabriksindstillingerne som den første dag i din smartphone.

Vigtig

Sådan nemt Master format SAMSUNG GALAXY A01 SMA015F SMA015G med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Sådan nemt Master format SAMSUNG GALAXY A01 SMA015F SMA015G med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Hvis vil vide, hvordan at finde skjulte funktioner i Samsung Galaxy A01 Ved at bruge denne tutorial kan du låse Samsung Developer Indstillinger.

Samsung Galaxy A01 hemmelige koder Hacks firmwarefil Søg

Samsung Galaxy A01 hemmelige koder Hacks firmwarefil Søg

I denne artikel til Android mobil, vil du være i stand til at finde ud af, hvordan man finder en skjult program på din Samsung Galaxy A01.

Sådan deaktiver du Samsung Discover Option fra App Screen

Sådan deaktiver du Samsung Discover Option fra App Screen

Ønsker at få adgang til udviklerindstillinger på Samsung Galaxy A10, men kunne ikke finde det, at du lærer, hvordan du kan få det til at ske gennem denne artikel.

Samsung Galaxy S10 Clear App Cache

Samsung Galaxy S10 Clear App Cache

Leder du efter en måde at skjule billeder på Galaxy S10 Denne korte tutorial skal hjælpe. Denne vejledning behøver ikke, at du installerer en tredjeparts app.

Hvordan at vise skjulte filer eller mapper på Samsung Galaxy S20

Hvordan at vise skjulte filer eller mapper på Samsung Galaxy S20

Dette indlæg viser processen med at vise skjulte filer og mapper på Galaxy Note 20. nemme trin for at se hemmelige mapper i Android.

3 skjulte Samsung Galaxy S8 funktioner du skal bruge

3 skjulte Samsung Galaxy S8 funktioner du skal bruge

Hvis du vil skjule billeder med din Samsung Galaxy S8, så har du disse to almindelige muligheder. Skjul filer ved hjælp af en. omedia fil eller bruge mappe option sikker. Begge metoder og hvordan man bruger dem er forklaret i vores artikel.

PhoneAxa Sådan finder du skjulte apps på din telefon

PhoneAxa Sådan finder du skjulte apps på din telefon

Her er vi beskrevet i detaljer Sådan Find Hidden Apps på en Android-telefon. Ansøgninger kan være skjult af forskellige årsager.

5 nemme måder at finde den lagerkapaciteten på din iPhone Artikler af Flipsy

5 nemme måder at finde den lagerkapaciteten på din iPhone Artikler af Flipsy

I denne enkle iPhone opbevaring størrelsesguide godt vise dig, hvor meget lagerplads hver iPhone har, og forklare, hvor meget vil du sandsynligvis behov

Hvordan ved jeg, hvilken iPhone model har jeg

Hvordan ved jeg, hvilken iPhone model har jeg

Hvad kræver det at gendanne iPhone-data

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.