Harman Kardon Bluetooth højttaler

Harman Kardon Onyx Studio 7 Bærbar Wireless Speaker

Vælg et land

Harman / Kardon Onyx Studio 6 har et meget unikt, slankt design. Det har en rund form, den sidder lodret på en flad base, og den har et integreret aluminiumshåndtag for at gøre det nemmere at bære. Du kan købe denne højttaler i flere forskellige farvevarianter, herunder 'Grey', 'Blue' og 'Sort'.

Denne højttaler er utrolig bærbar. Det er lille og nemt at bære med den ene hånd takket være dets integrerede håndtag. Da det er batteridrevet, kan du også bringe det udenfor uden at skulle tilslutte det i en stikkontakt.

Harman / Kardon Onyx Studio 6 har en god byggekvalitet. Det meste af højttaleren er pakket ind i et stramt stof, og der er et håndtag på toppen af ​​aluminium. Samlet set føles det solidt. Der er endda en IPX7 rating for vandmodstand, selvom vi ikke i øjeblikket tester for dette. Stoffet kan dog være tilbøjelige til at samle støv over tid.

Kontrolerne er middling. De fysiske knapper giver dig mulighed for at justere lydstyrken, tænde / slukke for højttaleren, afspille / pause din lyd og aktivere Bluetooth-parringstilstand. Du kan trykke på afspilningsknappen to gange for at springe til næste spor, men desværre kan du ikke springe tilbage til det forrige spor. Du kan også holde Bluetooth-knappen for at parre en anden ONYX Studio 6-højttaler til trådløs dobbelt lyd. Der er også et lys under POWER-knappen, der angiver højttalerens strømstatus og en vis hørbar feedback, når du når maksimalt volumen.

Harman / Kardon Onyx Studio 6 har anstændigt frekvensrespons nøjagtighed. Den har en neutral, afbalanceret lydprofil, der er egnet til at lytte til mange forskellige lydindhold, og der er en lille ekstra varme i den høj-bas, der kan fans af bas-tung musik. Men som de fleste højttalere kæmper det for at reproducere en thumpy, punchy lavabbor. Der er heller ikke nogen lyd tilpasning funktioner som en EQ til rådighed.

Denne højttaler har en Sub-PAR SOUNDSTAGE ydeevne. Det skal downmix stereoindhold til mono for at spille det, hvilket ikke lyder som underholdende. Også dens direktion er bare okay, hvilket resulterer i en SoundStage , der opfattes som smal, og også lidt ujævn på grund af overemphasis i diskantområde. For en Harman / Kardon højttaler med en fremragende SoundStage Performance, check ud The Harman / Kardon Aura Studio 3.

Vælg et land

HARMAN KARDON ONYX Studio 7 pris i Kenya er 39000 Shillings . Den har et trådløst Bluetooth-aktiveret lydsystem med fantastisk lyd. Nyd en hurtig opladning på op til 5 timer kun og 8 timers lige spilletid. Dens magt er 19V / 2a, og den trådløse forbindelse er op til 10m rækkevidde. Dens indbyggede batteri har en kapacitet på 3500mAh, og du får vælge mellem en række farver. Køb Harman Kardon Onyx Studio 7 online til bedste pris i Kenya på Barakaphones.

Baseret på vurderinger

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Kun i dag tilbyder Woot The Harman Kardon Onyx Studio 7 bærbar stereo Bluetooth højttaler til $ 219. 9 med gratis forsendelse til primære medlemmer. Ellers vil en $ 6 leveringsgebyr gælde. Regelmæssigt $ 480 Direkte fra Harman Kardon og i øjeblikket på salg på Amazon for $ 289, er dagens aftale så meget som $ 260 og mindst $ 69 i besparelser for det laveste samlede vi kan finde. Denne stereo Bluetooth-højttaler skiller sig ud med et stofindpakket design og et slankt, anodiseret aluminiumshåndtag. Det giver 8-timers afspilning pr. Opladning, evnen til at parre med to Bluetooth-enheder på én gang, og et 50 Hz til 20 kHz frekvensresponsområde ved siden af ​​de 25 mm dual tweeters. Bærer en 4 + stjerneklassifikation meget som resten af ​​de velmodtagede Harman Kardon-højttalere. Flere detaljer nedenfor.

Du kan alternativt falde ned til $ 154 Harman Kardon Onyx Studio 4 trådløs Bluetooth-højttaler for en mere overkommelig adgang til HK Audio World. Ellers, bare en greb en højt bedømt JBL opkrævning 3 vandtæt bærbar Bluetooth på $ 130 eller gå til den budgetvenlige Oontz-vinkel 3 på $ 26 og med 4 + stjerneklassifikationer fra over 154.000 Amazon-kunder.

Og så tjek nogle af disse morgener andre fremhæve tilbud, herunder Google Nest Protect røgalarm, denne all-time lav på Apples 11-tommer M1 iPad Pro, og de officielle iPhone 12 / Pro / Max / mini MagSafe sager . Bare sørg for at dykke ned i Joes New Balance End of Summer begivenhed med op til 60% i besparelser og gratis forsendelse så godt.

Sådan ændres meddelelsestonen i WhatsApp StepbyStep Guide

Mere om the Harman Kardon onyx studie:

selv i rytmen i livet med uovertruffen akustisk præcision Immerse. HARMAN KARDON ONYX STUDIO 7 tilbyder elegant tweeters til smuk stereo ydeevne og et slankt anodiseret aluminiumshåndtag for nem bærbarhed. Med 8 timers batterilevetid kan du flytte, hvor musikken tager dig. Lyt til dine yndlingsafspilningslister eller tilslut to Onyx Studio 7 højttalere for at skabe det perfekte lydbillede til enhver lejlighed.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Elevate dine sanser med overlegen stereo og kunstfærdige industrielt design. Fordyb dig i rytmen i livet med uovertruffen akustisk præcision. Elegant udformet, de Harman Kardon Onyx Studio 7 tilbud dual-diskanthøjttalere for smukke stereo ydeevne og et slankt anodiseret aluminium håndtag for nem overførselsret. Med 8 timers dej liv, kan du flytte overalt, hvor musikken tager dig. Lyt til din foretrukne afspilningsliste eller forbinde to Onyx Studio 7 højttalere til at forbinde den perfekte lydbillede til enhver lejlighed.

Hent venligst en moderne browser:

En Bluetooth-højttaler er en trådløs højttaler, der kan oprette forbindelse til din enhed trådløst. Disse højttalere er designet til at være små og bærbare, så de kan nemt flyttes fra rum til rum eller taget på ture. De er også designet til at være højt nok til brug i en række forskellige indstillinger, herunder udenfor eller i en stor gruppe. Gennemse top-prioriteret liste over Harman Kardon Bluetooth-højttalere nedenfor sammen med tilhørende anmeldelser og udtalelser.

. "Store lille højttaler jeg har ejet forskellige mærker af talere og jeg kan sige er, du kan ikke gå galt med Sony, HarmanKardon og Bose har købt flere blå-toothspeakers gennem årene, men denne ene beats.. dem alle i kvalitet og lyd. "

Dyb. Højt. Og overvældende, også. Den SoundLink Revolve II Bluetooth højttaler leverer ægte 360A ° lyd for konsekvent, ensartet dækning. Placer den i midten af ​​rummet til at give alle den samme oplevelse. Eller sæt den i nærheden af ​​en væg og lyd vil udstråle og reflektere rundt i lokalet, fordybe dig i den samme følelse, du følte dit yndlingsprogram. Den koniske cylindrisk form gør denne trådløse højttaler let at Grib og gå, mens en holdbar aluminium krop giver problemfri beskyttelse. Og dens vandtæt, så du kan holde gang i festen, selv om det begynder at regne. Det genopladelige lithium-ion-batteri spiller op til 13 timer €”for fuld-dages lytning. Stemmemeddelelser taler du gennem Bluetooth-parring, og theres en indbygget højtalertelefon til opkald. Brug Bose Connect app til at parre to SoundLink højttalere til stereo eller Party-tilstand. Den app hjælper dig også administrere dine enheder, låse funktioner og adgang fremtidige opdateringer. Fås i Triple Sort eller Luxe Sølv.

... "Google hjem med harmankardon er rigtig god idé højttaler er virkelig awesome, som vi kan spille musik med stemmekommandoer wesome Speaker !. een en stor fan af HarmanKardon produkter Da jeg så dette på salg, måtte springe på det . "

!. "HarmanKardon - Onyx Studio 6 Bærbar Bluetooth S. armanKardon - Onyx Studio 6 Transportabel BluetoothSpeaker - Sort - fantastisk bluetoothspeaker hvis du kan få på salgsprisen !. wesome bluetoothspeaker .. armanKardon gør de bedste højttalere .. du vil ikke fortryde det."

mobiltelefon

Dybt, kraftfuld lyd er let at opnå takket være denne Harman Kardon Onyx Studio 7 trådløse højttaler. Prale 50 watt og to diskanter, det fylder ethvert rum med medrivende, multi-retningsbestemt lyd. It par trådløst med dine enheder til nem streaming mens det genopladelige batteri holder musikken kørende i timevis.

Geek Squad Protection Udskiftning Plan dækker omkostninger til udskiftning uden nogen selvrisikoen eller skjulte gebyrer. Hvis produktet bliver defekt under normal brug, vil du modtage et gavekort til den oprindelige købspris, inklusive skatter.

Oversigt

Harman Kardon Onyx Studio 7 kommer forbedret med to 25mm dual-diskanthøjttalere for ægte stereolyd, kombineret med kraftig bas og et indbygget Li-on genopladeligt batteri, der giver 8 timers spilletid.

Vigtig

Sådan kaldes op os nummer fra mexico

Sådan kaldes op os nummer fra mexico

I dette indlæg viser vi dig, hvordan du ringe til et amerikansk 800-nummer fra Mexico, og tale om nogle af de måder, amerikanske virksomheder kan forbinde med kunder i Mexico.

Sådan kalder Tijuana Mexico fra USA

Sådan kalder Tijuana Mexico fra USA

Sådan kaldes op os nummer fra mexico

Sådan se Paramount Plus Hvad er det, hvad er prisen og hvad shows, film, live sport gør det inkluderer Prøv et en måned gratis prøveperiode

Sådan se Paramount Plus Hvad er det, hvad er prisen og hvad shows, film, live sport gør det inkluderer Prøv et en måned gratis prøveperiode

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Paramount Plus apps, enheder, gratis prøveversion, lancering tid, shows og hvad vi ved

Paramount Plus apps, enheder, gratis prøveversion, lancering tid, shows og hvad vi ved

Underholdning for hele familien, med film, serier og reality tv-shows.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

WeBuyAnyPhone. about er UKs førende mobiltelefon genbrug tjeneste. 5 stjerne bedømt på Trustpilot Top priserne altid betalt.

Se Vodafones gebyrer for internationale opkald

Se Vodafones gebyrer for internationale opkald

Opkald til udlandet fra Kyivstar Fordelagtig international forbindelse til andre lande Slut tjenesten fra Kyivstar og ringe til dine pårørende overalt i verden

Sprint og Tmobile er enige om 26. milliarder, og John Legere bliver chef, kilder siger

Sprint og Tmobile er enige om 26. milliarder, og John Legere bliver chef, kilder siger

John Legere ville lede det nye selskab efter Tmobile køber Sprint.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Apple ophører med iPhone XS, XS Max, 7 og 7 Plus telefoner og er ned til tre linjer 8, XR og 11. startporten til opbevaring er 64 GB.

Apple iPhone X Mobiler Priser Specs i Jordan 2021

Apple iPhone X Mobiler Priser Specs i Jordan 2021

Apple ophører med iPhone XS, XS Max, 7 og 7 Plus telefoner og er ned til tre linjer 8, XR og 11. startporten til opbevaring er 64 GB.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.