Heavy Duty Dual Layer Flet til OnePlus 9 Pro Case

Spigen OnePlus 9 Pro Case Liquid Air

Mens OnePlus telefon i de foregående år måtte vente uger for levedygtige sager varemærke-at ankomme, den OnePlus 9 Pro har rigelig valg lige ud af porten, med store mærker som Caseology, Otterbox, og Ringke alle tilbyder op store sager på en række af prispunkter. Så hvis du fanger en OnePlus 9 Pro, har vi rundet op de bedste tilfælde tilgængelige â €”, fordi virkelig, din skinnende nye flagskib fortjener kun det bedste.

Klart robust: ringke fusion-x

Ligesom Ringke gjort sin mest populære tilfældet for tidligere generationer af OnePlus telefoner, OnePlus 9 Pro er få Fusion-X, et holdbart klart tilfælde med robuste luftpuder inde i kofangeren og hård plast ryg, der giver mulighed for at vise det Pine Green eller Morning Mist sølv.

slanke teksturering: caseology parallakse

The Midnight blå version af Parallax kunne gøre for nogle slående kontrast med farverne på OnePlus 9 Pro via kamera modulet. Resten af ​​telefonen er derefter dækket af en to-lags tilfældet med luft dæmpning og dyb teksturering tværs over ryggen, der bruger en kubistisk design til at virke dybere end det er.

Klassisk OnePlus stil: OnePlus sandsten dæksel

Der er få ting mere ikoniske end Sandsten tilfældet for OnePlus telefoner. OnePlus måske ikke sætte denne tekstur på sine telefoner længere. Stadig, i det mindste kan vi få, der entydigt håndterligt tekstur i et vidunderligt kontureret sag, der er farve-matchede til perfekt accent 9 Pro Morning Mist farve.

Brug for mere farve ?: anccer ultra tynd

Hvis du bare vil ridse beskyttelse og en overdænge hjælpende af fed farve, Anccer har du og din OnePlus 9 Pro dækket. Dette vil holde din OnePlus 9 Pro fra at få nogen tykkere, men det vil holde bagsiden og siderne af din telefon sikkert fra ridset, skrammer og små revner, men forvent ikke det at holde op til barske dråber.

Gør det en gammeldags: Tudia merge serie

Tudia s Flet serie er indbegrebet af udtrykket "hvis det ikke er i stykker, do not fix it." Fås i fire tofarvet farver, denne klassiske OnePlus 9 Pro tilfælde kombinerer en squishy silikone indre bøsning med en hård plast skal, der klikker på plads bag på og tilføjer nogle struktur og farve, samt en bedre overflade til Popsockets.

Hold godt fast: spigen flydende luft

Flydende Air er en af ​​mine foretrukne case-serie på markedet, og jeg er så glad for at se det tilgængeligt for OnePlus 9 Pro. Modsætning til de fleste tyndere silikoneetuier, Liquid Air tekstur holder den fra at være en støv-magnet eller plamage-tilbøjelige, mens den stadig er helt grippy i hånden.

Alle gør robotten !: OnePlus pro unikke kofanger sag

OnePlus gik ud over den sædvanlige sandsten og Karbon kulfiber og gav os noget helt unikt. Det er ikke helt Han Solo i karbonit, men dette skulpturelle-base case har helt sikkert en one-of-a-kind fornemmelse i hånden takket være sin medium galvanisering . Det er retro-futuristiske på den bedste måde.

Din anmodning er blevet blokeret

Vis det hele ud: OtterBox symmetri serie for OnePlus pro

Denne sag vil køre dig mere end de fleste på denne liste, men OtterBox er Kleenex af sagen verden for en grund: dens sager ved hvordan man tager en slå. Mens de fleste Symmetry Series tilfælde er ensfarvede anliggender, jeg er glad for, at vi får en klar Symmetry for OnePlus 9 Pro, så vi kan vise, at sexet Pine Green.

Let på, let greb: feitenn flydende silikone

Poetic s tilfælde for OnePlus 9-serien giver dig beskyttelse af høj kvalitet uden at du skal ud big bucks som OtterBox eller UAG, og poetiske Spartan, i særdeleshed, er ligesom hvis en læderetui og en kraftig sag havde en baby. Det føles solid og sublime i hånden, og støttebenet arbejder i både stående og liggende. Fire farver er tilgængelige.

Knap der: ainoya krystalklart

Mens Ringke og Otterbox er klare, de er tykkere og vil tilføje en lille smule løs vægt til den OnePlus 9 Pro, mens denne tynde klart tilfælde af AINOYA formål at holde din telefon som smidig som en 6. -inch telefonen kan muligvis være. Der er stadig nogle meget slanke luftpuder i hjørnerne, men dette klart tilfælde prioriterer greb og scratch beskyttelse i løbet af beskyttelse mod stød.

Ordre:% s

bemærk venligst, at vi kun er i stand til at foretage ændringer til din ordre, hvis den ikke er blevet endnu opfyldt. Hvis du ønsker at ændre noget i din ordre, kan du kontakte os via e-mail supportcasewale. about inden 24 timer efter at placere din ordre.

Forsendelse

Forsendelse af ordren er baseret på shipping muligheder i det respektive område eller land. Shipping omkostninger kan variere og er afhængig af den nøjagtige placering og leveringsmuligheder. Forsendelse afhænger af det bestilte produkt, den samlede vægt af produktet, og den placering, som shipping sker.

Forsendelsesomkostninger kan variere fra $ 3. 5 - $ 15. 0 for enkelt produkt, og der er yderligere forsendelsesomkostninger for hvert produkt bestilt. Om bekræftelse af betalingen skærmen samlede beløb vil blive opført før behandling.

Mindst 3-5 dage er nødvendige for behandlingen af ​​ordren. På grund af faktorer, der almindeligvis påvirker internationale forsendelser, såsom forsinkelser på grund af vejrforhold, helligdage og brugerdefinerede inspektioner, skibsfart gange ikke kan være guranteed .

Du vil blive sendt tracking id af ordrerne til den email, som du, mens placere ordrer. Dette sporings-ID vil guide dig på sporing af pakken. Bemærk venligst, at sporing oplysninger vil blive stillet til rådighed efter 2-5 dage efter modtagelse af bekræftelse mail.

betalinger

Vi tilbyder sikker shopping til vores kunder. Betaling er accepteret via Paypal, kreditkort, betalingskort eller VISA. Du kan vælge den mest egnede betalingsmetode for dig. Priserne på alle de produkter er hyret i amerikanske dollar, men vores system vil automatisk veksle valuta at gøre det nemt for dig, mens placere ordren.

Den bedste hærdet glas til OnePlus pro

Du har ikke nøjes med en almindelig telefon så hvorfor nøjes med en almindelig glas? De OnePlus 9 Pro buede display kan ikke arbejde med nogen regelmæssig hærdet glas. Du kan bruge de tynde skærm beskyttere eller kant limet hærdet glas, men de tilbyder ZERO Drop beskyttelse. Så vi besluttede at gemme alle dine OnePlus 9 Pro med vores nye hærdet glas, som kun giver bedst i beskyttelsesklasse men virker også 100% Godt med fingeraftrykslæseren til en meget meget overkommelig pris! Â Â

Military Grade Drop Testet OnePlus 9A Pro 5G Rugged Clear Case Beskytter din OnePlus 9A Pro 5G fra alle vinkler. Inkluderer: Indbygget skærmbeskytter, klart polycarbonat tilbage og TPU-foring og bumpere. Sikker Screen Protection - Ekstra rejst læber og hjørner af.

Military Grade Drop Testet OnePlus 9A Pro 5G Robust Taske - Beskytter din OnePlus 9A Pro 5G fra alle vinkler. Stødtæt / drop-proof / slagfast / ridsefast. Premium læder tekstur - Elegant, high-end læder tekstur viser din raffineret smag Sikker Screen Protection - ekstra hård ramme kofanger.

Military Grade Drop Testet OnePlus 9 5G Rugged Clear Case Beskytter din OnePlus 9 5G fra alle vinkler. Inkluderer: Indbygget skærmbeskytter, klart polycarbonat tilbage og TPU-foring og bumpere. Sikker Screen Protection - Ekstra rejst læber og hjørner af.

Military Grade Drop Testet OnePlus 9 5G Robust Taske - Beskytter din OnePlus 9 5G fra alle vinkler. Stødtæt / drop-proof / slagfast / ridsefast. Premium læder tekstur - Elegant, high-end læder tekstur viser din raffineret smag Sikker Screen Protection - ekstra hård ramme kofanger.

Hold din nye OnePlus 9 Pro i perfekt stand med en sag fra vores omfattende samling af de bedste mærker, herunder Officiel OnePlus, Olixar og Ringke. Vælg mellem forskellige sagstyper, herunder Klare sager, som udstillingsvindue den fantastiske design af dine OnePlus 9 Pro, Tough Sager, som vil beskytte din 9 Pro mod skader eller endda Wallet Cases at gemme dine mest værdifulde kort med din OnePlus 9 Pro. Her på Mobil Sjov, vi selv lagerfører det officielle OnePlus 9 Pro vifte af sager, herunder Unik Droid sagen.

Med unikke strategier og en forestilling om at tænke uden for boksen, skal du dække det op, en førende indkøbsportal i Indien. Bundet op med alle de store franchise, ser vi at bringe det bedste af alle verdener, med et strejf af vores egen stil.

Med en forkærlighed til kreativitet og en simpel ide med store drømme, dækker den op i 2022. Realisere vanskeligheden med at få vores hænder på premium Merch i Indien, dække det op blev etableret for at ændre dette til det bedre .

Vi har arbejdet virkelig hårdt på at opbygge en platform for at sikre de allestedsnærværende pop kultur deler samme rampelyset i Indien lige så meget som andre steder. Mere end hårdt arbejde og udholdenhed , kan dette tilskrives noget langt mere basic kærlighed og tilbedende de tal, vi voksede op med og ønsker at gøre dem til en del af vores hverdag.

Vores største styrke er vores team. En dejlig gruppe af gådefulde mennesker, der deler en kollektiv kærlighed til popkultur, vores team finder glæde i at udforme både innovative og kreative ideer til at hjælpe os med at indse vores drøm om at give de indiske markedsvarer fra deres yndlings franchise, samtidig med at underskrift af dækning af dækning Det er ikke tabt på dem.

Hvis du vil have et originalt mobil cover, har vi en løsning til dig! Nu kan du oprette dit eget mobilcover på bare 2 minutter! Du skal blot uploade dit yndlingsfoto, som du vil have på bagsiden af ​​din telefon. Overrask dine venner og familie med et unikt mobiltæksel. Læs mere her.

Vælg et land

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Slank og beskyttende, så din telefon vejer fjer Lightanti-slip til beskyttelse mod dropsanti-fingeraftryk for modstand mod smudgeseasy at rengøre for jævn vedligeholdelse

Hvorfor købe SoundRevo TPU Back Case til Oneplus 9 Proslim og Beskyttende, så din telefon vejer fjer Lightanti-slip til beskyttelse mod dropsanti-fingeraftryk for modstand mod smudgeseasy at rengøre for glat vedligeholdelse af SoundRevo TPU Back Case til OnePlus 9 Pro online og Giv din dyrebare OnePlus 9 pro en beskyttelseskant. Dens slanke og ikke omfangsriget for at tilføje ekstra bulk til din smartphone. Anti-slip design af denne bageste sag sikrer, at din telefon aldrig glider ud af kontrol, mens anti-fingeraftrykket tekstur af SoundRevo TPU Back Case til OnePlus 9Pro holder din sag fri for fedtstoffer og fnug. Desuden er denne sag nem at rengøre og vedligeholde. Gå videre og køb SoundRevo TPU Back Case til Oneplus 9 Pro online med det samme!

Opdag verdens først Kompostabel Oneplus 9 telefonhus. Lavet af Pela, disse smukt designet kompostable telefon sager er virkelig en af ​​en slags. Perfekt til jordkrigere, der lever en grøn livsstil, er hver OnePlus 9-sag lavet af Pelas-proprietær hørstiksblanding, der består af plantebaserede biopolymerer og hør shrive. Sikre din telefon med OnePlus 9-dækslet uden Begrænsning Den trådløse opladning og tilføjer et ekstra lag af beskyttelse, der vil holde din telefon fri for ridser og knuste glas, holde det ud af lossepladsen i lang tid.

På Pela var der så meget mere end at tilbyde kompostable beskyttende tilfælde og telefon tilbehør. Vores virksomhed tager bæredygtige initiativer for at gøre jorden til et renere sted og reducerer engangsbrug plast og elektronisk affald. Plus, som et stolt medlem af 1% for planeten, donerer Pela en procentdel af hvert salg til Ocean Cleanup og Beskyttelsesinitiativer.

Opgradering af din ældre telefonmodel til OnePlus 9? Tag del i vores PELA 360-program! Mail i din gamle telefon taske â € "Konventionel plast eller PELA Kompostabel â €" og tag godt af resten. Ved genbrug eller Upcycling Din brugte telefonhus korrekt, holder den mindre bits af plast fra vores lossepladser og oceaner. Lyder det ikke godt?

Leder du efter en Compostable Case for en anden telefonmodel? Udforsk vores hele samling af bæredygtige telefoner. Har du brug for nogle ekstra telefon tilbehør? Vi bærer også dem! Vær venlig for miljøet og gør godt for jorden. Køb en Pela-sag i dag!

Vigtig

OnePlus Nord CE Review

OnePlus Nord CE Review

OnePlus NORD CE 5G pris i Indien 2021 22.999. Tjek OnePlus Nord CE 5G Specs og anmeldelser. Sammenlign OnePlus Nord CE 5G-priser fra forskellige butikker.

OnePlus Nord CE 5g Review Changing Times, Changing Tides

OnePlus Nord CE 5g Review Changing Times, Changing Tides

OnePlus NORD CE 5G Pris i Indien er Rs 22999. Denne telefon er indlæst med 6 GB RAM, 128 GB internt lager og 4500 batteri. Check OnePlus Nord CE 5G Mobile Specifikationer, Ekspertanmeldelser, FAQs, brugerbedømmelser, fotos og priser på forskellige onlinebutikker.

OnePlus NORD N100 oplader

OnePlus NORD N100 oplader

OnePlus Nord 0100 Batteriopladningstest, OnePlus har dette øge batteriets levetidsmekanisme, hvor den stopper opladning efter 80, skal du deaktivere det t ...

OnePlus Nord N100 review Når budgettet udvisninger middelværdi

OnePlus Nord N100 review Når budgettet udvisninger middelværdi

buy One Plus Nord N100 64GB Telefon til den bedste pris i Kuwait. Shop online og få ny One Plus Nord N100 64GB Telefon med gratis forsendelse fra Xcite.

Olixar Flexishield OnePlus Nord N10 5G Case Klar, Special Import

Olixar Flexishield OnePlus Nord N10 5G Case Klar, Special Import

Tilbehør til fastsat for OnePlus Nord N10 5G, Clear på ét sted. 24h levering. Bredt udvalg. Regelmæssige kampagner og salg.

OnePlus Nord N10 5G Tilbehør

OnePlus Nord N10 5G Tilbehør

OnePlus Nord N10 5G Tilbehør Køb en række tilbehør fromOnePlusand thirdparties til din OnePlus Nord N10 5G, herunder hovedtelefoner, opladning kabler og mere.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

OnePlus Nord N10 5G lanceringen i oktober 2020 den pris af Rs 49.999 PKR i Islamabad, Karachi, Lahore, Faisalabad, Multan, Bahawalpur, og andre byer i Pakistan.

OnePlus Nord N10 5G 128GB6GB

OnePlus Nord N10 5G 128GB6GB

OnePlus Nord N10 5G er drevet af Android 10, OxygenOS 10., den nye smartphone kommer med 6. 9 inches, 128 GB hukommelse med 6GB ram, den starter prisen er omkring 13411. 881 Thai Baht.

OnePlus NORD N10 5G Specs, Anmeldelse, Release Date PhonesData

OnePlus NORD N10 5G Specs, Anmeldelse, Release Date PhonesData

Detaljerede funktioner og specifikationer til OnePlus NORD N10 5G til Metro, Tmobile. Plus diskussionsforum og fotos

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.