Hjælp os med at beskytte Glassdoor

8 vigtigste kvaliteter af en Call Center Agent Playvox

Der er flere jobmuligheder lokalt for call center agenter end i udlandet. Sammenlignet med andre job, er call center agenter betalt over mindstelønnen og givet andre incitamenter. Uddannelse krav ikke stram i call-centre, så længe du har over gennemsnittet engelske kommunikationsevner. , Et call center agenter kan anvendes i følgende brancher: engros- og detailhandel, hoteller og restauranter, transport, opbevaring og kommunikation, finansiel formidling, Fast ejendom, udlejning og forretningsservice, og offentlig administration og forsvar, lovpligtig socialsikring og , Andre kollektive, sociale og personlige tjenesteydelser.

Udsigterne for avancement

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Skrivning af en stor jobbeskrivelse er en nødvendig del af lokke, udvælge og fastholde højt kvalificerede kunstnere til din virksomhed. Men ledere ofte se ansvar som skræmmende. Hvis du er forvirret om, hvor meget og hvad der skal medtages i en jobbeskrivelse, prøv at bryde det ned i mindre sektioner. En god jobbeskrivelse er essensen af ​​de oplysninger, der inspirerer jobsøgende med en interesse i at arbejde for din virksomhed og i sidste ende hjælper dem med at træffe det valg at anvende. Sørg for at bruge en kortfattet og klar skrivestil til at beskrive de præcise ansvar, pligter og job specifikationer korrekt, såsom dem, der indgår i jobbeskrivelsen prøve Call Center Agent.

Call center agent resumé job

Du vil besvare indgående opkald fra kunder, der ønsker at afgive ordrer, besvare forespørgsler, administrere klager, fejlfinde betydelige kundeservice problemer, og giver generel information. Du vil være medlem af den primære kontaktperson team for forbrugerne er interesseret i de produkter, vi tilbyder, og vil være ansvarlig for at bistå dem med at afslutte køb online og over telefonen. Du vil også informere kunderne af produktets vilkår og funktioner og projicere et erhverv al virksomhedens image gennem stemme og online interaktioner.

call center agent job ansvar og pligter:

Den HGA Corporation er en af ​​de mest rentable finansieringsselskaber i nationen. Den hurtige vækst i forretningen har skabt et væld af karrieremuligheder. Vores e-handel business tilbyder innovative produkter online til utallige mennesker over hele USA. Hvis du søger efter en dynamisk karrieremulighed med enorme avancement muligheder, HGA Corporation er svaret.

Hvad skal medtages i din call center agent jobbeskrivelse

Det er vigtigt at omfatte passende detaljer, når du skriver en Call Center Agent jobbeskrivelse at give et uddrag af de væsentlige opgaver uden at inkorporere for meget information. Outline de funktioner, som stillingen kræver og fremhæve grundlæggende færdigheder er nødvendige for at skabe fremragende præstation. Skrivning jobbeskrivelser er en væsentlig opgave, der kan gøres lettere ved hjælp af et grundlæggende eksempel, der inkorporerer særlige komponenter. Selvom stilarter og formater er forskellige, de vigtigste elementer i en god jobbeskrivelse omfatter:

Bedre ansættelser starter med at bygge bedre jobbeskrivelser

Jo mere præcis du kan lave en jobbeskrivelse forhånd, jo mere nyttigt det vil blive i fremtiden. Følg disse nyttige dos og donts bedste praksis for at sikre, at du har inkluderet alt perfekt.

à ¢ â,¬â ¢ Do indikerer, at andre opgaver kan tildeles efter behov. ¢ â,¬â ¢ Do identificere de evner, færdigheder og viden er nødvendig for at udføre jobbet. ¢ â,¬â ¢ Dont liste over 10 vigtige ansvar. ¢ â,¬â ¢ Do bruge en god titel som en ramme for din jobbeskrivelse. ¢ â,¬â ¢ Do fjerne unødvendige ord for at gøre beskrivelsen let at læse. ¢ â,¬â ¢ Du omfatter ansvaret niveau og beskrive formålet med jobbet. ¢ â,¬â ¢ dont brug adverbier eller adjektiver, der er genstand for fortolkning. ¢ â,¬â ¢ Do beskrive rapporteringsstruktur af positionen. ¢ â,¬â ¢ Dont bruge forudindtaget terminologi eller overflødig sprog. ¢ â,¬â ¢ Dont omfatter ydelser oplysninger eller løn intervaller, hvis det er imod virksomhedens politik.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Kontakt center agenter er kundeservice eller salg erhverv alsÃ, at håndtere telefonopkald, e-mails, live chat-beskeder, SMS tekster og støtte billetter til virksomhederne. Karakteren af ​​de opkald og beskeder, de håndterer kan variere fra simple regningen betalinger og bestille forespørgsler til komplekse supportspørgsmål og klager. En kontaktcenteragent isÃ, typisk ansvarlig for håndtering et stort antal forespørgsler hver dag.  Hvis du nogensinde har spekuleret over, om det erhverv af disse arbejdere, der håndterer vores undersøgelser i og dag ud, der beskæftiger sig med os, når var til tider forvirret, irriteret eller endda ligefrem vred , Heres et lille kig på, hvad der foregår bag kulisserne.

Kontakt centrum outsourcing

Nogle gange agenter arbejder for en outsourcet kontaktcenter, der håndterer kunder fra en række forskellige selskaber. Da disse stoffer udgør mere end ét selskab, skal der udvises ekstra omhu for at følge de korrekte procedurer for hver enkelt kunde konto. Så mens de kan arbejde for et forsikringsselskab, et telefoni selskab og et hotel alle på samme dag, kunden har brug for at føle, at de har at gøre med en dedikeret repræsentant.

Virtuelle kontakt center reps

Et virtuelt call center rep er en person, der arbejder som et call center agent, men ikke på et centralt kontor. Tværtimod, de arbejder hjemmefra ved hjælp af deres stationære eller bærbare. Ligesom in-house kontakt center agenter, er nogle virtuelle repræsentanter call center ansat direkte af en enkelt virksomhed. Andre arbejder for en outsourcing selskab og besvare opkald eller billetter til flere forskellige kunder.

Virtuelle call center reps kan arbejde fra hvor som helst, der har en stabil internetforbindelse; alt, hvad de behøver, er en computer, der er i stand til at køre chatten interface eller billetsystemer applikation. Hvis agenten også vil være at gøre eller tage opfordrer imidlertid så vil de forventes at arbejde i rolige omgivelser med en høj kvalitet headset. Kunderne skal aldrig behøver at kæmpe med at forsøge at gøre sig hørt af en agent, der arbejder i en støjende café.

Nogle outsourcing virksomheder vil give agenter med høj kvalitet headsets, så de ved opkald vil altid nyde en ensartet oplevelse, uanset hvem de når. De kan også kræve, at arbejdstagere at bruge en kabelbaseret internetforbindelse med en vis minimumskrav hastighed. I nogle tilfælde kan agenter blive bedt om at installere en dedikeret linje, der kun anvendes til opkald og billet arbejde, så de ikke behøver at bekymre sig om andre medlemmer af husstanden ved hjælp af alle de tilgængelige båndbredde til video streaming eller online gaming, hvilket ville forringe kvaliteten af ​​opkaldet i processen. De kan også blive bedt om at bruge en dedikeret pc for deres arbejde.

Non-voice kontakt center agenter

Agenter, at arbejde i et ikke-tale kontaktcenter rolle levere en lignende service til agenter, der arbejder i call-centre, men i stedet for at tale i telefon, de besvarer støtte billetter, e-mails og live chat.

I nogle tilfælde kan de håndterer sociale medier-baserede støtte. Dette kræver særligt gode folk færdigheder. Mens en dårligt håndteret telefonopkald forventes ikke at få væsentlig indvirkning på en virksomheds billede, kunne en tankeløs Facebook besked eller smagløst Tweet gå viral og hurtigt blive en PR-mareridt for virksomheden.

Ikke-voice midler kan håndtere alt fra simple konto spørgsmål og regningen betalinger, til at pre-sales spørgsmål, konto lukninger, og klager. Håndtering af live chat eller e-mails tager omsorg og opmærksomhed, da tekst-baseret kommunikation ikke altid er så klar som telefonopkald; hvis glemmer agenten til at bede om nogle oplysninger i en tidlig kontakt, så skal sende en anden e-mail eller chatbesked, kan det tage et stykke tid for kunden at se det. Dette vil i høj grad øge den tid det tager at løse problemet.

Som tidligere nævnt, nogle call center agenter arbejder internt, direkte for deres arbejdsgiver, mens andre kan være at arbejde for en outsourcing selskab og acceptere opfordrer til en række kunder. Afhængig af specialisering af agenten, kan de håndtere opkald falder i flere af de ovennævnte kategorier, eller de kan være fokuseret på en eller to specifikke områder.

Nogle virksomheder, såsom finansielle selskaber, kan overdrage høj værdi klienter en udpeget konto rådgiver agent, der vil besvare de fleste af deres opkald. Denne nyttige kundefastholdelse strategi og sikrer, at kunden interagerer med nogen, der kender status på deres konto, og som kan besvare deres spørgsmål hurtigt. For komplekse problemstillinger og høj værdi konti, denne form for kontinuitet er afgørende.

Alle virksomheder, uanset størrelse, levetid værdien af ​​deres gennemsnitlige kunde, og hvorvidt de håndterer kundehenvendelser internt eller via en outsourcet agentur, vil gavne fromÃ, kontaktcenter systemsà ,  at samle kundeinteraktioner i en enkelt post, agenten kan henvise til før og under opkaldet.

Er ved at blive et kontaktcenter agent hårdt?

Working som et kontaktcenter agent kan være en meget krævende opgave, thoughÃ, howÃ, krævende det vil være kan afhænge af den virksomhed, du arbejder for. Nogle virksomheder har mængder og agenter utroligt høje opkald kan besvare et dusin eller flere opkald i timen.

Afhængigt af arten af ​​de opkald, kan arbejde i et call center være ganske gentagne . Agenter, der arbejder i afdelinger gør regningen betalinger eller indgående salg har brug for at være gode maskinskrivning, da de hurtigt og præcist skal registrere adresser og kortoplysninger. De, der arbejder i støtte roller skal være i stand til fuldstændig billet information præcist, demonstrerer gode lyttefærdigheder, og kommunikere instruktioner tydeligt.

Call center arbejde kan være stressende, hvis opkald bliver fjendtlig, men det kan også være ganske givende, hvis opkald er høflig og er taknemmelige for den hjælp, de får. Udgående salgsagenter, og dem, der doÃ, udgående undersøgelser, kan undertiden ansigt fjendtlige reaktioner fra modtagerne opkald. En god call center agent vil håndtere det yndefuldt og fjern modtageren fra databasen, så de ikke får kaldt igen.

Hvor meget ved kontakt center agenter tjene?

Hastigheden af ​​løn for kontaktcenter arbejde kan starte på løn minimum og varierer meget derfra. Generelt indgående kundeservice tendens til at være i den lavere ende af PayScale, men teknisk support, medicinsk eller økonomisk relateret arbejde, og flersprogede kontaktcenter arbejde betaler mere. Salg roller vil typisk tjene provision på toppen af ​​deres regelmæssige løn.

På grund af den relativt lave løn i entry level positioner, omsætningen sats for kontor-baserede call center arbejde er høj. Virtual call center agenter nyder normalt bedre trivsel, og en bedre løn sats i faste priser, da de ikke behøver at pendle til arbejde og behøver ikke at bekymre sig om madpakker / spise ude eller købe arbejdstøj. Da de arbejder hjemmefra, deres arbejde dag føles kortere og de kan nyde mere fritid, mens du stadig får den samme sats for løn for de timer, de arbejder.

Call center agent træning

Når de er komfortable i et område, de kan være tilbudt uddannelse i andre områder til at blive bredt kvalificerede eller blandede stoffer, der gør både indgående og udgående arbejde. , En multi-dygtige agenter nyde højere løn end agenter at håndtere én type opkald, og de kan få bonusser afhængigt af mængden af ​​kvalificeret arbejde, de håndterer hver dag. ,EN

ContactÃ, center agenter: en vigtig del af kundeoplevelsen

Call center arbejde isnt altid let. Agenter typisk skal beskæftige sig med et stort antal kunder hver dag, og nogle af dem kan være fjendtlig, aggressiv, eller har særligt vanskelige spørgsmål. Dens et job, der ofte afvist som tarveligt af dem, der har aldrig fungeret i et call center selv, men det er en position, der kræver gode folk færdigheder, gode problemløsning færdigheder, og sans for detaljer à ¢ â,¬â € œ færdigheder at de fleste vil være enige er kritiske i mange business miljø og arbejdsfunktioner. Mere og mere, hvordan du håndterer kunder kan gøre eller bryde din virksomhed og disse midler er på frontlinjen, en kritisk komponent i den samlede kundeoplevelse.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Et call center agent vil beskæftige sig med en bred vifte af udfordringer hver dag. Men der er ikke altid en one-size-fits-all løsning. Derfor callcentre er på vej væk fra ord-for-ord-scripts og søger at tilpasse sig en mere fleksibel model.

empati

At være en agent er hårdt. At skulle udholde ulykkelige og undertiden uhøflige kunder kan forværre. Thats hvorfor en af ​​de vigtigste kendetegn ved et callcenter er evnen til at empati . Agenter, der kan udvikle en stærk rapport med en kunde, og gør dem til at føle som om nogen lytter og forstå deres problem vil gå langt i at udvikle stærke brand loyalitet.

Vigtig

Viderestilling option deaktiveret på tmobile

Viderestilling option deaktiveret på tmobile

Lær at viderestille opkald på Samsung Galaxy Exhibit. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget Annuller opkald forwar

Sådan Deaktiver viderestilling In The jio Netværk

Sådan Deaktiver viderestilling In The jio Netværk

Artikel hvori jeg forklare de koder, der anvendes til at aktivere deaktivere viderestilling i Movistar ifølge vores interesser.

Hurtigt svar Hvordan slukker jeg for viderestilling af videresendelse MMI Code Golf

Hurtigt svar Hvordan slukker jeg for viderestilling af videresendelse MMI Code Golf

Jeg har oplevet et problem, at når jeg kalder en mobil, skærer det straks opkaldet og sætter en besked betinget opkald videresendelse aktiv ....

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Få Samsung Galaxy A01 SMA015A støtte til emnet viderestilling. Find flere skridtvise enhed tutorials på att. om.

Viderestilling Siemens OpenScape Voice Operating Manual Side 133

Viderestilling Siemens OpenScape Voice Operating Manual Side 133

Vi mener, at forbindelsen kan være lettere, smartere og mere effektivt. Siden 2006 har vi opbygget stade SIM-software, intuitiv styring platforme og en kraftfuld globalt netværk til at gøre dette til en realitet.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Ønsker at undgå den pinlige endeopkaldskommando, når du er færdig med at tale, find ud af, hvordan du afslutter et opkald på Google Home Mini

Lav Carrier opkald på Google Nest eller Google Home-højttalere og viser Android

Lav Carrier opkald på Google Nest eller Google Home-højttalere og viser Android

Præstationsleder for bedre celle signal med hver transportør.

Happy Birthday Nov. 5 Callie Sweigart

Happy Birthday Nov. 5 Callie Sweigart

Happy Birthday Nov. 5 Callie Sweigart

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Administrativ assistent, Fællesskabets indvirkning

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.