Heres hvordan Samsung Galaxy Tab S7 Lite vil se ud

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung forventes at lancere Galaxy Tab S7 Lite i juni i år. Det vil blive tilbudt i Wi-Fi-kun, 4G, og 5G modeller. I den seneste udvikling har fupmager Evan Blass delte gør af tabletten, afslørende sit design og colorways. Separat, fupmager Roland Quandt har hævdet, at enheden rent faktisk vil blive kaldt 'Tab S7 + Lite.' Her er vores Roundup.

Det vil blive udstyret med en s pen

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G vil indslag en konventionel rektangulær skærm med smalle kanter og to S Pen slots - en inde i låget og den anden på bagsiden lige under den dobbelte kamera modulet. Tabletten siges at sporten en 12. -inch IPS LCD-display og vil blive tilbudt i fem farver: pink, sort, blå, hvid / grå og grøn.

Det vil pakke en dobbelt bageste kamera enhed

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G vil komme med en dobbelt bageste kamera opsætning. Men oplysninger om linserne er uklare allerede nu. For selfies og videoopkald, vil det have en enkelt fremadvendte kamera.

Det kan tilbyde støtte til w hurtige opladning

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G vil sandsynligvis blive drevet af en Snapdragon 750 g-processor, parret med op til 8 GB RAM. Detaljer vedrørende lagringsmuligheder og batteri størrelse er stadig under wraps men enheden er rygter om at understøtte 15W hurtigt opladning. Det skal køre på Android 11. og tilbyde tilslutningsmuligheder støtte til Wi-Fi, 5G, Bluetooth 5., og en type C-port.

Samsung Galaxy Tab s lite g: priser og tilgængelighed

På nuværende tidspunkt er der ingen oplysninger om de officielle priser informationer af Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G. For reference, standard Galaxy Tab S7 koster Rs. 55.999 for Wi-Fi-kun version, og Rs. 63.999 for LTE-modellen.

Samsung Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite Indien startdatoen er indstillet for fredag, 18. juni det sydkoreanske selskab afsløret onsdag. Begge de nye tabletter debuterede internationalt i slutningen af ​​sidste måned. Mens Samsung Galaxy Tab A7 Lite kommer som en mere overkommelig variant af Tab Galaxy A7, er Galaxy Tab S7 FE positioneret som en ny model i virksomhedens Galaxy Tab S7 lineup, ved siden af ​​Tab Galaxy S7 og Galaxy Tab S7 +.

Forud for den officielle lancering, Samsung Galaxy Tab S7 FE og Samsung Galaxy Tab A7 Lite er blevet opført på Samsung Indien webstedet. Virksomheden har også bekræftet gennem en pressemeddelelse, at begge tabletter vil gå på salg i Indien fra juni 23.

Samsung Galaxy Tab s fe specifikationer

Samsung har pakket sin S-Pen med Galaxy Tab S7 FE at give brugerne den lethed i at tage noter og tegne skitser, mens on-the-go. Tabletten kommer også præinstalleret med Samsung DeX tilstand.

Samsung Galaxy Tab en lite specifikationer

Samsung tjekkede en masse rigtige bokse til at gøre Galaxy Tab S6 Lite en af ​​vores foretrukne overkommelige tabletter fra sidste år. En ny lækage tyder på, at selskabet arbejder på opfølgningen, angiveligt opkaldt Galaxy Tab S7 Lite, sammen med en lite version af sin i forvejen billige Galaxy Tab A7. Begge disse tablets forventes at være ude til sommer.

Den formentlig billigere Tab A7 Lite vil være en mere kompakt alternativ til sine større søskende, pakning en 8. -inch skærm. Dens siges at have en metal build og kunne placeres som et medieforbrug enhed, selv om billedet gør ikke angive, om den vil låne standard Tab A7S quad højttalere.

Begge tabletter vil angiveligt lancering engang i juni, hvilket er stadig et par måneder ud. Og thats om alle de oplysninger, vi har på disse to Samsung tavler lige nu. Der er en god chance for, at godt fortsætte med at se sådanne lækager, indtil deres officielle udgivelse denne sommer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Tabletten markedet i dag er for det meste domineret af Æbler iPads og kun nogle få Android producenter har holdt sig til den pågældende enhed kategori i tykt og tyndt. Samsung er uden tvivl den største af dem, der lancerer et par tabletter på tværs af forskellige prisniveauer. Ryktet har det, at det har mindst to mere kommende snart på hovedmarkedet. En af dem kan have vist sig på et benchmarksted, der viser, at Galaxy Tab S7 Lite 5g måske faktisk være lys i næsten enhver forstand.

Samsung sætter ikke altid lite versioner af sine tabletter, og når det gør det, bruger det ikke altid samme navngivningsordning. Der var en Galaxy Tab S6 Lite sidste år, men det blev forud for en Galaxy Tab S5e. Nysgerrigt var der ingen ikke-lite galakse fane S5.

Der var rygter om, at en Galaxy Tab S7 Lite ville komme og, baseret på den seneste lækage, ville det have nogle tungvægtige funktioner som en stor 12. -Inch-skærm og 5G-forbindelse. Sidstnævnte er dog ikke længere eksklusiv til high-end og dyre enheder takket være Qualcomms mange 5G-kompatible chips, og det ser ud til at være tilfældet med mid-range versionen af ​​sidste år high-end Samsung Tablet.

Spottet på Geekbench er en post for en bestemt SM-T736B, menes at enten være Galaxy Tab S7 Lite eller en Galaxy Tab S8e. Selvom indgangen ikke rent faktisk nævner processoren, antyder Mysmartprice, at specifikationerne, som den 2. 1 GHz urhastighed og Adreno 619 GPU, peg på en snapdragon 750g chipset. Dette er faktisk en af ​​Qualcomms mid-range processorer, der er i stand til 5g tilslutning.

Webstedet sætter også 3. 8GB RAM i tabletten, som enten kunne være 4 GB eller endda 3. GB i virkeligheden. De scoringer, som denne enhed kommer på Geekbench arent, er nøjagtigt beroligende, især for en tablet med en stor skærm og hurtig dataforbindelse.

Et andet skridt

Formentlig den mest succesfulde lækage rundt, Evan blass kendt som Evleaks har gjort det igen. Med tidslinjen for levering på deres næste tablet forventes omkring juni, billeder af Galaxy Tab S7 Lite har dukket op. Billederne kunne godt være tidligt presse gør og vise en lignende krop til sidste år fanen S7.

I lækagen bemærker blassen, at hans kilde siger, at fanen S7 Lite vil være en 12. tommers display, og det vil også have en form for 5G-variant som dets sportslige Qualcomm Snapdragon 750g. Andre forventninger til specifikationer omfatter:

Det ser ud til, at Samsung i det mindste mener, at tabletter er døde endnu med deres fortsatte engagement i at give ny hardware. Måske skal push nu komme fra Google for at gøre Android tabletter til en levedygtig konkurrent til kongen af ​​tabletter, iPad.

Samsung har endelig afsløret de nye funktioner og andre vigtige detaljer af de nye tabletter i Galaxy Tab-familien. Den gigantiske Apple-konkurrent annoncerede disse nye gadgets kapaciteter og andre freebies den 27. maj.

Display-12. 0-inchprocessor-Snapdragon 750g Socfront Camera-5-MegapixelResolution- 2560x1600 PixelSram-4GBOS- Android 11Storage-64gbrear-kamera- 8 -MegapixelBattery kapacitet - 10.090mAh pic. Witter. OM / UCQ8UOKEWA.

"Efterspørgslen efter tabletter fortsætter med at vokse. Uanset om det er til at studere eksternt, forbinder med venner eller nyder personlig underholdning, søger forbrugerne enheder, der holder op med deres kreative og travle livsstil," sagde Samsung Electronics 'SVP og hoved af erfaringsplanlægningshold, Woncheol Chai.

På den anden side er CHAI beroliget brugerne, at de kan forvente nye fantastiske funktioner fra den nyeste Samsung Galaxy Tab S7 Fe og Galaxy Tab S7 Lite, som er specielt designet til at opfylde deres daglige behov .

Bortset fra hurtigere tilslutning, sagde den gigantiske producent også, at når folk køber en af ​​de nye Samsung Galaxy Tab-modeller, kunne de have et gratis Samsung TV plus abonnement og YouTube-premium-prøve.

Som i øjeblikket hævdede nogle rygter og spekulationer , at de to nye tabletmodeller kunne frigives i udvalgte regioner i juni. Samsung har dog stadig ikke bekræftet frigivelsesdatoer for sine to nye Galaxy-faner.

Galaxy Tab s fe og lite ekstra funktioner

Kæmpen Apple konkurrent sagde, at alle disse funktioner kombineret vil give de to nye Galaxy Tabs at have en jævnere økosystem. Disse omfatter hjælp headset eller øretelefoner, foretage opkald, modtage sms'er, og andre online-opgaver. EN

Kontroller servicevenlighed og forsendelsesomkostninger

Samsung Galaxy Tab S7 Lite er blevet spottet på Kinas 3C certificering hjemmeside. Den kommende tablet er blevet certificeret i to varianter, Wi-Fi-only og LTE. Førstnævnte er opført med et modelnummer SM-T730 mens sidstnævnte har modelnummeret SM-T735C.

Den 3C certificering afslører Samsung som producent af Galaxy Tab S7 Lite. Den kommende tablet forventes at ankomme som efterfølger til sidste års Galaxy Tab S6 Lite. Enheden er også tippet til at pakke tonet ned specs i forhold til sin standard og Plus varianter.

Samsung Galaxy Tab S Lite modtager C-certificering

3C certificeringen viser, at Galaxy Tab S7 Lite kunne understøtte 45W hurtig opladning. Opladeren skal dog købes separat. Derudover vil det kommende tilbud sende med en EP-TA200 oplader, der understøtter kun 15W opladningshastigheder.

Bortset fra opladningsoplysningerne afslører 3C-certificeringen ikke nogen yderligere specifikationer for Galaxy Tab S7 Lite. Samsung forventes også lanceringen den kommende tablet i en 5G-version, der siges at have modelnummeret SM-T736B.

Samsung Galaxy Tab S Lite Lækket Renders

Galaxy Tab S7 Lite blev for nylig spottet i lækket render, høflighed af Tipsterâ Evan blass. De lækkede billeder afslørede, at den kommende tablet vil komme med et bogomslag, der har en udskæring på bagsiden for at huske S-pen-stylus. Enheden vil blive tilbudt i fem farveindstillinger, herunder sort, blå, grøn, hvid og brun.

Galaxy Tab S7 Lite er rygter om at have en 12. -Inch-skærm. I henhold til Geekbench-overførslen tidligere i år forventes tabletten at blive drevet af en Snapdragon 750g-processor koblet med 4 GB RAM. Det vil sandsynligvis køre Oneui 3. Baseret på Android 11 ud af boksen.

Vigtig

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Køb Samsung Galaxy 3 45mm 4G SmartWatch Mystic Silver online på EMI i bedste priser. Benytte let EMI tilbud og nul ned betaling på alle SmartWatch mærker til Bajaj Finserv EMI Store.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

The Galaxy Watch 4, Galaxy Buds 2 forudbestilling begynder i Indien den 30. august.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Kassen den seneste række af Smart ure i Pakistan. Bestil nu og få det på din dør skridt. Bedste Pris Hurtigste Delivery Service

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Samsungs nyeste SmartWatch er Galaxy Watch 3. Den nye model er tyndere og lettere end den ene, den erstatter, men det kommer med en højere pris. Det vil være tilgængelig i to størrelser, der starter 6. august.

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Fra Apple og Samsung til Fitbit og Garmin, theres et ur til ethvert behov og budget. Her er de 11 bedste smartwatches i 2021.

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

December 2021 De seneste Samsung Galaxy Watch 3 pris i Malaysia starter fra RM 849. 0. Undersøg harga Samsung Galaxy Watch 3 i Malaysia, specs, anmeldelser, newsecondhand pris og mere på iPrice.

Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelse

Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelse

Hvad er forskellen mellem Samsung Galaxy Watch 3 og Garmin Swim 2 Find ud af, hvilket er bedre og deres overordnede præstation i SmartWatch-rangeringen.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Silver BT SMR850NZSAXAR Walmart.com

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Silver BT SMR850NZSAXAR Walmart.com

Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 er her endelig, men er de vandtætte

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 3 bringer tilbage roterende falsen plus et par andre tricks lige til dit håndled.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.