Hvordan bruger jeg Dobbelt SIM med en esim til iPhone

Brug af Dual Sim med en esim

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Efter esim aktivering, vil din fysiske SIM til samme nummer være de-aktiveret. Du kan bruge den fysiske slot til et andet mobilnummer, hvis du ønsker. Du kan bruge den fysiske slot til et andet mobilnummer, hvis du ønsker.

Ja, din esim aktivering på din telefon går tabt, og du bliver nødt til at besøge Jazz Experience Center, franchise eller støtteberettigede forhandler igen til genaktivere dit abonnement på esim og at få en ny QR kode.

En esim er en digital SIM, der gør det muligt at aktivere en cellulær plan fra din udbyder uden at skulle bruge en fysisk nano-SIM. Lær om opsætning af en esim, overføre SIM, hvad hvis du kan ikke oprette en, og hvordan du kan slette et esim, hvis du nogensinde har brug for at gøre.

Hvad du har brug for

Hvis du har købt en iPhone 13 model fra en Apple-forhandler eller Apple Online Store i USA, din iPhone vil ikke komme med et SIM-kort installeret. For at aktivere din iPhone, tænde den, forbindelse til et Wi-Fi-netværk, og følg vejledningen på skærmen.

Ellers, hvis du har brug for at oprette Ana esim, kan du scanne QR-koden din udbyder gav dig, skal du bruge din udbyders iPhone app, installere en tildelt plan, Â indtaste oplysningerne manuelt, ora overføre et esim fra din forrige iPhone:

Scan en QR-kode

At overføre et esim til din nye iPhone, kan du scanne QR-koden din udbyder gav dig, skal du bruge din udbyders iPhone app, eller installere en tildelt cellulære plan. Når din cellulære plan er aktiveret på din nye iPhone, vil planen på din tidligere iPhone deaktivere.

Hvis du ikke kan oprette en esim

Din iPhone XS, iPhone XS MAX, eller iPhone XR eller nyere kan have to cellulære planer, en på et nano-SIM-kort og den anden på en esim. Find ud af, hvilke trådløse luftfartsselskaber i dit land eller en region tilbyder cellulære planer på ANASIM, enten aktiveret af QR-kode i en Carrier-app eller ved at installere en tildelt cellulær plan. Hvis din iPhone er låst op, kan du også bruge ESIM-planer, der tilbydes af andre luftfartsselskaber.

Trådløse bærere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller uafhængige hjemmesider ikke styret eller testet af Apple, leveres uden anbefaling eller påtegning . Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelsen, ydeevnen eller brugen af ​​tredjepartswebsteder eller produkter. Apple gør ingen repræsentationer vedrørende tredjeparts websted nøjagtighed eller pålidelighed. Kontakt sælgeren for yderligere oplysninger.

En helt virtuel sim, der erstatter behovet for en traditionel fysisk SIMA-kort

esim står for indlejrede SIM, det nyeste inden for telekommunikation teknologi. Det er en indbygget telefon chip, der fungerer ligesom en fysisk SIM, men du får til at holde flere profiler på én gang, uden behov for en traditionel, fysisk SIM-kort.

Drift systemkrav: iOS eller over og Android eller derover

Dual SIM betyder thata er der to SIM slots i enheden - et fysisk SIM-kort og en esim. Likea en traditionel SIM-kort, at de esim lagrer data, der er nødvendige for din enhed bruge EE netværk. I modsætning til et SIM-kort, er en esim downloadet på din enhed.

Hvilket iphone kan jeg bruge dobbelt sim på?

Du skal bruge en internetforbindelse for at oprette din esim. Hvis youve blevet sendt et papir QR-koden, scanne den og oplysningerne i det vil give os mulighed for at føje esim til din telefon sikkert og forsvarligt.

Som en del af det sæt op du vil få mulighed for at tildele et navn til hver linje, og også vælge, hvad linier anvendes som standard til data og til opkald og talebeskeder. Disse kan let ændres senere, hvis du skifter mening ved at gå til Indstillinger> Mobildata> Standard Voice Linje / Mobile Data.

Hvad hvis min esim papir qr kode eller iphone kamera er beskadiget?

Bemærk: enheder, der sælges i det kinesiske fastland, Macao og Hongkong er ikke udstyret med esim og derfor er ikke kompatible med Ubigi. Ubigi er en del af de trådløse luftfartsselskaber, der tilbyder esim tjenesteydelser, der er af Apple.

DTAC esim

Du kan anmode om et opkald fra vores kundeservice, teknisk hold eller salgsteam. Vores kundeservice team er til rådighed til at hjælpe dig 24/7. Vores salgsteam er tilgængelige fra 8:00 til 10:00 Aest Mandag til søndag.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede Partnerskaber Må ikke påvirke vores redaktionelle indhold.

Som luftfartsselskaber fortsætter med at tilføje support til Apples ESIM-teknologi, bruger apps fra App Store for at få det andet nummeropsætning også en mulighed. Appleinsider går dig igennem, hvordan du bruger Gigsky-appen til at begynde at bruge ESIM uden at skulle shlep til en transportørs lokale butik.

En esim er simpelthen et virtuelt SIM-kort, der findes på de nyeste iPhones. Mens hardwaren omfattede støtte til det fra get-go i iPhone XS, iPhone XS MAX, og iPhone XR, blev det ikke gjort aktivt, indtil IOS 12. Opdatering rullet ud.

Brug af ESIM-funktionalitet er ret simpel, især hvis du kan undgå din transportør. Carrier Support er stadig noget begrænset, hvorfor evnen til at aktivere en separat linje eller dataplan ved hjælp af en app fra App Store er jo bedre, hvilket er det, vi gjorde.

Opsætning af din esim

Hovedgrænsefladen til ESIM er placeret i indstillinger inden for den cellulære underkategori. Omkring halvvejs ned kan du tilføje en cellulær plan. Tapping Dette giver dig mulighed for at scanne en kode, der leveres af din luftfartsselskab, men i vores tilfælde af at bruge en app er dette Unødvendig , da opsætningen kan udfyldes helt gennem selve appen.

For at sparke ting af, downloadede vi Gigsky-appen fra App Store. Der er flere muligheder, så hvis Gigsky ikke har dækning i dit område, er du velkommen til at spejle rundt for en anden operatør.

I tilfælde af Gigsky bruger vi denne plan udelukkende til data og ikke for opkald, så vi har navngivet vores linje "Gigsky Plan 4", valgte vi kun at bruge den plan "til cellulære data". Dette gør det muligt for os at bruge Verizon til vores opkald og SMS med Gigsky til data.

Nu er du helt indstillet! Du bør se to sæt stænger i øverste højre hjørne, der betyder både datapoliter modtagelse. Når du har adgang til kontrolcenter, skal du se begge luftfartsselskaber, der er angivet øverst til venstre.

Yderligere indstillinger

Tapping på Gigsky mulighed â € "eller hvilken udbyder du valgte â €" lader dig ændre etiketten, skifte den til / fra og fjerne det helt. Når du fjerner en plan, hvis du bruger den som en telefonlinje, lader IOS automatisk underrette dine kontakter om, at dit nummer er ændret.

Flere muligheder, bedre service

Ideen om at kunne skifte på en anden linje på vilje er utroligt lokkende for mange. Personligt, når min Verizon-konto taber data, aktiverer jeg mine Gigsky-data og stole på deres service i stedet. Det er også praktisk at tilføje nogle data til min telefon, når jeg rammer datastyret på min Verizon-plan.

Det gør det muligt for folk at drive deres forretninger fra en eneste enhed og rejse uden at bekymre sig om høje regninger. Carrier i støtten i USA vil fortsætte med at udvide, men selv da bare køber en linje fra App Store er endnu nemmere.

Download din esim

Du kan indstille din standardlinje, hvilken iMessage og facetime brug. Din iPhone vil også bruge standardlinjen, når du ringer eller sender en besked til en person, der ikke er i din kontaktapp. Eller du kan kun vælge at bruge en linje til cellulære data og bruge din standardlinje til opkald og meddelelser. Med iOS 13 kan du vælge at bruge enten eller begge tal til imessioner og FaceTime.

Vælg hvilket nummer der skal bruges til et opkald

Siden 2022 har Apple lanceret ESIM-teknologi på sine iPhones og iPads. I denne vejledning skal du fortælle dig, hvordan du kan konfigurere og oprette din iPhone XR, XS eller iPad Pro for at aktivere en ESIM. Lad os komme i gang med , der forklarer hvad en ESIM er.

Hvad er en esim?

Gå til indstillinger, derefter til mobile data, tilføj mobil dataplan, scan QR-koden, der leveres af mobiloperatøren ESIM: â € "Åbn din kameraapp og scan din QR-kode. € "Når den cellulære plan, der er registreret, vises, skal du trykke på den. € "Tryk på Fortsæt.

Husk!

Gå til indstillinger, mobildata, tilføj mobil dataplan, brug iPad til at scanne QR-koden. Her kan du også blive bedt om en bekræftelseskode for at aktivere ESIM - spørg din udbyder om disse oplysninger.

Det næste trin er at vælge en operatør, hvis du ikke finder den, du ønsker, skal du kontakte dem via deres kundeservice. Vælg planen og opret en konto eller tilføj iPad til en eksisterende plan, og bekræft derefter.

Hvad du behøver at vide:

Med iOS 13 og nyere kan begge dine telefonnumre foretage og modtage tale- og facetimeopkald og sende og modtage meddelelser ved hjælp af Imessage, SMS og MMS. Din iPhone kan bruge et cellulært datanetværk ad gangen.

Vigtig

Roaming

Roaming

Sidste London nyheder, business, sport, showbiz og underholdning fra Evening Standard.

Evansville Lærere Federal Credit Union. Evansville, i SAF. om.

Evansville Lærere Federal Credit Union. Evansville, i SAF. om.

Evansville Teachers FCU Hovedkontornimer, telefon, anmeldelser, kort til 4401 Theater Drive, Evansville, IN.

Express

Express

Express, The Washington Posts gratis daglig, dæksler spisning, musik, film, kunst, fitness, shopping og mere i Washington D.., Maryland og Virginia.

Tmobile touts forbedret LTE dækning på tværs af 36 stater, Puerto Rico

Tmobile touts forbedret LTE dækning på tværs af 36 stater, Puerto Rico

Samlingen af ​​noter om cellulære netværk og telefoner

Lad afghanere ophold sikker

Lad afghanere ophold sikker

Udenlandske statsborgere med status for ophold for beskæftigelse skal nu indberette deres årlige indkomst og erhverv information som er bemyndiget af den sydkoreanske indvandring myndighed.

Afghanere fløjet til Korea for at blive ydet langsigtede visum

Afghanere fløjet til Korea for at blive ydet langsigtede visum

En gruppe på 378 afghanere, som har arbejdet med den koreanske regering gennem årene og deres familier, herunder mange unge børn ankom i Korea torsdag eftermiddag på en militærfly.

UK Visa Points System Fem Tier Pointsbased System IAS

UK Visa Points System Fem Tier Pointsbased System IAS

USA Visa Få detaljerne om USA Visa til indianere Sådan anvender brug af støtteberettigelse Kriterier, Ansøgning, Forordninger, Typer af Visa.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

SISS er her for at hjælpe, som du planlægger til efteråret 2021. Læs vores Efterår 2021 Planlægning for internationale studerende og akademikere efter svar på commonquestions om efteråret 2021 på UC Davis til hjælp, når du planlægger, og tjek tilbage regelmæssigt for opdateringer.

Ændring af visumstatus fra F2

Ændring af visumstatus fra F2

International Student and Scholar Affairs Issa tilbyder en række støttetjenester og programmer til at hjælpe internationale studerende og lærde og få mest muligt ud af deres tid på Notre Dame.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.