Hvordan tmobile binge på passer til selskabets tre delstrategi

Tmobile bekræfter binge på tech sænke streaming video data hastigheder

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

T-Mobile på fredag ​​sagde, at dens nye binge på service rent faktisk sænker cellulære dataforbindelser til streaming video sites som nogle kunder har klaget, men vedligeholder funktionen er en "optimering" for at gavne forbrugerne, ikke datakasserende.

I en erklæring til kablet, bekræftede en T-Mobile-repræsentant, at abonnenter, der vælger at binge på, vil se nedgraderede forbindelseshastigheder, når du streamer eller downloader video fra websteder, der ikke deltager i tjenesten.

Introduceret i november Som en del af T-Mobile's nyeste "Uncarrier" -kampagne gør det muligt for kunderne at streame optimeret video ved opløsninger op til 480p fra understøttede websteder uden at tælle mod deres månedlige dataallotering. Hidtil har tjenesten 38 partnere, herunder store navne som Netflix, HBO, Showtime, Hulu, A & E og historie.

Kritikere er bekymrede over, at den såkaldte "nul rating" politik flyver i lyset af net neutralitetsregler, mens forbrugergrupper hævder andre spørgsmål, er på spil. Det elektroniske grænfond i denne uge opdaget T-Mobile sænker data til 1. Mbps over-the-board. Videoer fra Binge på Partners påvirkes ikke af afmatningen, da de er - leveret for at betjene 480p indhold, men forsøger at se højere opløsning videoer fra andre websteder som Youtube resulterer i en dårlig oplevelse.

T-Mobile, eller mere specifikt administrerende direktør John Legere, siger kritikere forsøger at forvirre kunderne ved at bruge vilkår som "Throttling" og "net neutralitet" for at beskrive binge på, som begge tilsyneladende er forkerte.

Ud over at sende den ekspository video og brev deltog Legere i en periscope live videochat på torsdag for at diskutere binge ons backend-teknologi og hvordan det påvirker slutbrugerne. Gårsdagens session undlod at præcisere sagen.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

T-Mobile udelukker nu mere end 100 streaming-video-tjenester fra at tælle mod trådløse abonnenter Data Caps, der annoncerer tilføjelsen af ​​16 partner apps, herunder dem fra ABC, Apple Music, Disney, Dish Network and Fox.

Siden lanceringen af ​​otte måneder siden, siger T-Mobile, at kunderne har set 765 millioner timers video. Andre tjenester, der er fritaget for dataforbrugsgrænser under binge på Inkluder Netflix, YouTube, HBO GO OG HBO NU, Amazon Video, Showtime, Skål Sling TV og Epix.

T-Mobile har nægtet, at binge på â € "nævnt i branchen som nul-rating â €" er en overtrædelse af FCCS-netværksneutralitetsreglerne, som forbyder internetudbydere fra diskriminerende indholdsudbydere. Thats fordi ifølge virksomheden udvider det data- A4> fritagelsen til eventuelle kvalificerende medietjenester.

Binge ons Popularitet med forbrugere og videoudbydere er fantastisk! John Legere, T-Mobiles Farverige CEO, udstrålet i en forberedt erklæring. Jeg har sagt det før og dårligt sige det igen - det handler om at lytte til dine kunder og gøre, hvad de vil have! Han tilføjede i en henvisning til AT & T og Verizon, så glad for dum og dummere fortsætter med at få det galt!

De 16 tjenester tilføjet tirsdag til binge på er: ABC, Â Apple Music, Â Big Ti Network, Â Ceek VR, Dishâ Anywhere, Â Disney Channel, Â Disney Jr., Â Disney XD, Â D-Pan. V, Warner Bros. Dramafever, Â Fox Nu, Â Fxnow, Nat Geoâ TV, Â Shalom World, Â Sioeye andâ Tubi TV.

Valgfri skærmlæser

"Vi mener, at disse ændringer, som T-Mobile gør for alle brugere og videoudbydere på et ikke-præferencebasis, kan hjælpe med at sikre, at programmet fungerer godt for alle brugere og hele videoøkosystemet," sagde Google.

"Throttling sænker data og fjernelse af kundebetjening," sagde Legere. "Lad mig være klar: Binge på er ingen af ​​disse ting. Jeg tror, ​​de kan bruge netneutralitet som en platform til at komme ind i nyheder."

T-mobile binge på

I slutningen af ​​2022, T-Mobile annoncerede sin nye "Binge On" service, der giver kunderne mulighed for at bruge bestemte video-tjenester uden at data optælling over data caps. Dette program var at supplere den "Music Freedom" program, der allerede var på plads. Selv om disse programmer er blevet udråbt som pro forbrugervalg, de står i skarp kontrast til netneutralitet principper og arbejde for at begrænse konkurrencen. Disse typer af nul klassificeringsordninger er blevet afvist hele verden som klart overtræder netneutralitet. Konkret disse programmer throttle kundernes hastigheder og diskriminere blandt typer af data online.

I januar 2022, en Standford Law professor offentliggjort en artikel om præcis, hvordan disse programmer overtræder netneutralitet regler, og hvorfor de er skadelige for forbrugerne. Du kan tjekke, at artiklen HER.

Den gratis program, kaldet binge på, er til rådighed for dem, der har data planer på mindst 3 gigabyte. T-Mobile reducerer også video kvalitet â €”selv for kunder, der dont kvalificere sig til gratis video streaming â €” siger, at telefonen skærme er for små til seerne at skelne den højere opløsning, som bruger mere mobildata. Kunderne kan vælge den fulde opløsning, men de ville så betale for de data. Dem på Wi-Fi-netværk automatisk får den højeste kvalitet til rådighed.

Fordi programmet virker med kun to dusin førende video-tjenester â €”Facebook og YouTube er udelukket €” det har trukket klager fra fortalere for netneutralitet, konceptet, at internetudbydere shouldnt diskriminere til fordel for noget indhold frem for andre. Federal Communications Commission er at tage et kig.

Nogle video-udbydere er ked, også. YouTube siger, at reducere data afgifter kan være godt for brugerne, men det gør ikke retfærdiggøre drøvling alle videotjenester, især uden udtrykkelig brugerens samtykke.

Med Binge On, video-streams fra 24 tjenester, herunder Netflix, Hulu og ESPN, do not count mod T-Mobiles data caps. Virksomheden nedbryder også alle video â €”selv fra udbydere, der Arent en del af binge på. T-Mobile tilbyder DVD-niveau kvalitet, hvilket er mindre end high definition. T-Mobile siger der giver kunderne mulighed for at se op til tre gange så meget YouTube, Facebook og Amazon video, selvom de Arent del af binge på.

VURDERING: At være i stand til at strække dine data yderligere er et plus, men kunderne kan være uvidende eller utilfredse, at en højere kvalitet video mulighed blev taget væk â €”med mindre de tager skridt til at deaktivere binge på.

Dens standard for kunderne. T-Mobile meddelt dem via e-mail og SMS-beskeder. Kunderne kan vælge den fuld opløsning ved at ringe til T-Mobile eller ændre indstillinger via selskabets hjemmesider eller konto apps på telefonen.

VURDERING: Når noget tager et ekstra skridt til forandring, vil mange mennesker ikke, så kunderne effektivt tvunget på binge på. Det er ikke nødvendigvis dårligt, da det betyder besparelser på telefon regninger fra mindre brug af data.

T-Mobile siger sine ikke opladning virksomheder til at deltage. Som for YouTube og Facebook, T-Mobile siger det kan ikke identificere i alle tilfælde, hvor theyre leverer video i stedet for en anden form for indhold. Selskabet siger sine arbejdsmetoder for at tilføje flere virksomheder til binge på.

VURDERING: Det er sandt kunder måske tiltrækkes til 24 binge på tjenester. Dog er T-Mobile invitere alle andre video-tjenester til at deltage ved at opfylde visse tekniske krav, som giver video, der skal identificeres som video.

T-Mobile siger du kan slå den fra, og at der på en telefon, er forskellen i kvalitet mellem binge på og HD er ubetydelig . Og T-Mobile talsmand Clint Patterson siger, hvorvidt en kunde vælger at holde Binge On, video leveres med samme hastighed.

Kritikken: Kritikere påpeger FCCS netneutralitet regler forbyder drøvling, der defineres som "at svække eller nedværdigende lovlig internettrafik." FCC har forbudt, at for at stoppe bredbånd udbydere fra adfærd "som negativt påvirker forbrugernes brug af indhold, applikationer, tjenester og enheder."

Paul O'Donnell, Forretning Editor. Paulus leder arbejdet i en prisbelønnet personale dækker erhvervsnyheder i nationens fjerde største metro område. Han har været The News' business redaktør siden 2022. Inden da var han redaktør-in-chief på Dallas Business Journal og business redaktør på Cleveland Plain Dealer.

Forretning orientering

YouTube, samt andre, herunder digital-rettigheder gruppe Electronic Frontier Foundation, kritiseret dette som drøvling, som regeringerne netneutralitet regler ikke tillader det. T-Mobile CEO John Legere sagde i en video indsendt online, at denne opkrævning var et spil med semantik, fordi kunderne kunne fravælne og streame højere kvalitet video, hvis de ønskede. Kunder ville bruge flere data, hvis de gjorde det.

T-Mobile har ændret sin tjeneste for at appease YouTube. Nu tillader T-Mobile videoudbydere at styre videostrømme selv, som YouTube gør. Det hjælper Youtube, sørg for, at video ikke tager lang tid at indlæse for seerne.

T-Mobile sagde på torsdag, at det har tilføjet nogle andre, mindre videoudbydere til binge også. Programmet har nu flere dusin i alt, men omfatter ikke Facebook eller Snapchat, et foto- og video-app, der bliver populær hos teenagere og unge voksne i de sidste par år.

T-Mobile udvidede igen sin GRATIS streaming Program Binge i morges, med tilføjelsen af ​​Apple Music og Femten andre udbydere, herunder videotjenester som ABC, Fox nu, Fxnow, Disney Channel, Disney Jr., Disney XD, Nat Geo TV, parabol overalt og andre. Dette bringer det samlede antal videoudbydere, der nu deltager i Binge på over 100, da tjenesterne lancerer kun otte måneder siden, noterer virksomheden.

Binge på, som er en del af T-Mobiles Uncarrier Marketing Campaign, lader kunder streame musik og video uden at tappe ind i deres mobile data. Til dato har T-Mobile-kunder streamet over 765 millioner timers videodatafrit, som transportøren siger bidrager til til længere Watch Times, hyppigere visning, og for deltagende udbydere, evnen til at sælge flere abonnementer.

Programmet er dog kommet langt langt i de seneste måneder. T-Mobile har udarbejdet nogle af kinks med hensyn til de klager, større videoudbydere havde, som hos Google og YouTube. Tidligere i år blev Youtube og Google Play-film og TV endelig tiltrådt programmet efter T-Mobile adresseret googles kritik af sit program, som sagde, at T-Mobile var uretfærdigt spjældningsvideo uden brugerens samtykke.

Transportøren har siden gjort det lettere for slutbrugere at tænde eller slukke for Binge-ons-tjenesten, og videoudbydere kan nu vælge at have deres vandløb modificeret af T-Mobile. De kan også vælge at deltage i programmet, men styre deres video streams selv, hvilket giver videoudbyderen mere kontrol.

Som et resultat af den frie streaming sagde T-Mobile i begyndelsen af ​​det år, at kunderne så mere end dobbelt så meget som før â € "en figur det bekræftet i marts. Kunderne kan også se længere â € "eller som T-Mobile siger i dag, hundredvis af millioner af ekstra timer â €", fordi deres højhastighedsdata varer op til tre gange længere, når de streamer via binge på.

T-Mobile har arbejdet hårdt for at ryste sit billede som en fringe-spiller blandt mobile luftfartsselskaber. Som Verizon og AT & T nyder komfortabelt de to øverste steder i branchen, brugte T-Mobile en række år, der viste sig værd at andre opstart og mindre spillere. Men nu har T-Mobile gjort det klart, at det ikke er indhold med en fjerde eller endog tredjeplads. Tidligere i år viste T-Mobile, at det var i stand til at få markedsandel hurtigere end nogen anden i branchen, og det har endda pralet en lidt højere kundens retentionsgrad end en af ​​markedsledere.

I denne uge fortsatte kampen med meddelelsen om T-Mobile Binge On, en gratis opgradering til brugere af sin enkle valgplan. Fra 15. november vil abonnenter på kvalificerende planer kunne streame ubegrænset video fra udbydere som Netflix, Hulu og HBO uden at tælle mod deres dataforbrug. Mens binge on vil sandsynligvis tiltrække en masse opmærksomhed, er det kun et stykke af det, vi ser som en tredelt strategi for at tage på markedsledere.

Vigtig

Kan jeg bruge min ATT iPhone som en WiFi-hotspot

Kan jeg bruge min ATT iPhone som en WiFi-hotspot

Gaming på farten er sjov, men multiplayer spil på farten er endnu sjovere. Her er hvordan du tilslutter din Skift til din telefon hotspot

iPhone hotspot ikke fungerer heres, hvordan man løser det

iPhone hotspot ikke fungerer heres, hvordan man løser det

Sådan tænder du Hotspot på iPhone 12 Mini i Tmobile, Forår, ATT og Verizon I dette Indlæg vil vi vise dig, hvordan du tænder eller slukker for, hvordan vi tænder hotspot på iPhone 12 mini i tmobile, forår, ATT, Og Verizon I dette indlæg vil vi vise dig, hvordan du tænder eller slukker for hotspot th

Har Sprint gratis hotspot til iPhone

Har Sprint gratis hotspot til iPhone

Sprint tilbyder ikke gratis hotspot-service på vores smartphones eller forbindelseskort. Vores priser starter kl 19. 9 for 2 GB data.

Sprint HTC EVO 4G Review

Sprint HTC EVO 4G Review

Ive Sprints iPhone 5 iOS 6.. UNLOCKED 2G3GLTE ved at bruge RSIM 7 med 3G Patch Activation Code. Men jeg kan ikke aktivere det personlige hotspot til

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Cara Mengaktifkan Tethering Internet di iPhone. Artikel wikiHow ini akan mengajarkan kepada Anda cara menghubungkan perangkat ke iPhone Anda agar orang lain dapat menggunakan koneksi internet ponsel Anda. Proses ini dikenal dengan istilah ...

Tænd og sæt op iPad

Tænd og sæt op iPad

Køb iPad Air 4 HTTPSGENI. S3ypyldipad Air 4 Fast Charger HTTPSGENI. SZGUAKWUAPPLE PENCIL CLONES HTTPSYOUTU. e7tegzvwpwikusbc SSD Review http ...

Sådan slukker du en iPhone-trin til iPhone 12, iPhone 11 og ældre

Sådan slukker du en iPhone-trin til iPhone 12, iPhone 11 og ældre

Sådan tænder du iPhone 11 Her er alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du tænder for iPhone 11. Her er en StepByStep-guide til at gøre det.

Sådan Aktiver batteri Procent På iPhone 12 Og iPhone 12 Mini

Sådan Aktiver batteri Procent På iPhone 12 Og iPhone 12 Mini

Det kunne være mini ved navn, men Apple iPhone 12 mini er mægtig af natur. Det vil gøre dig værdsætte de små ting i livet. Heres vores gennemgang.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.