Sådan blokere et nummer på Samsung Galaxy J7

Sådan Unlock Samsung Galaxy J7 Nxt af oplåsningskode.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Det sker, at du ikke længere ønsker at modtage et opkald fra et nummer, der holder ringer, men også kun forsøger at blokere skjulte indgående opkald. Hvis du ønsker at blokere et nummer på Samsung Galaxy J7, er det nødvendigt at indtaste dette nummer i den sorte liste. Først vil vi se, hvordan man kan blokere en celle telefonnummer, som du kan se, så vil du se, hvordan du blokere opkald fra skjulte numre. I 2. del finder du nogle ansøgning, som giver mulighed for direkte styring af alle disse løsninger. Endelig vil vi se den teknik til at fjerne blokeringen et nummer, du har blokeret.

Sådan Bloker et telefonnummer på en vist til Samsung Galaxy j?

Du ønsker at blokere et ukendt antal, men antallet vises ikke. Hvis du vil blokere opkald fra ukendte numre på Android mobiltelefon, nogle gange ikke tøve med at vælge en indstilling, der vil give dig mulighed for at blokere opkald.

Hvordan til at fjerne blokeringen et telefonnummer på Samsung Galaxy j?

Enten kan du i de konfigurationer af programmet Telefon derefter du gå for at kalde blokering. Her vil du opdage den sorte liste af indgående opkald, du bare nødt til at klikke på mindst i rødt og dermed fjerne dette nummer fra den sorte liste af indgående opkald.

At være en smartphone bruger og være ét med et socialt liv, kan det få irriterende, når folk hele tiden får på nerverne via telefonen. Eller måske, når nogle bestemte mennesker bare holde aflytning dit nummer via opkald eller test. Denne grund lyde halt, ikke?

Selvfølgelig, alle de metoder, jeg vil afslørende til dig her, ikke indebærer brug af en tredjeparts app. Derfor bør du ikke være bekymret over at skulle downloade et andet program på din telefon.

metoder til at blokere kontakter på Samsung Galaxy j prime

Hvis du ønsker at låse Samsung Galaxy J7 Max til brug med SIM-kortet efter eget valg, så er du på det rigtige sted. Med en meget enkel og nem at bruge oplåsning metode kan du låse Samsung Galaxy J7 Max på kun 3 nemme trin. Vores proces er 100% sikker.

Codes2unlock er en førende online site som specialiserer i mobiltelefon oplåsning service, vi kan låse op næsten alle større telefoner fra forskellige netværkstjeneste udbydere. At have 3+ års erfaring i oplåsningsindustrien, og vi tjener en stor tillid gennem vores dedikerede kundeservice og support. bortset fra den hurtige behandling vi giver også 100% sikker metode til at låse din mobiltelefon med de garanterede laveste priser.

Vejledning til at låse Samsung Galaxy j max

Venligst Bemærk: Â Hvis din Samsung telefon display "telefon fryse", når du forsøger at indtaste en oplåsningskode, betyder din samsung telefonen er i fryse-mode, så først indtaste Defreeze kode og derefter indtaste Network oplåsningskode

Fordele ved låse Samsung Galaxy j max smartphone

Denne vare er berettiget til gratis udskiftning inden for 7 dage efter levering, i en usandsynlig begivenhed af beskadiget, defekt eller andet emne, der leveres til dig. Venligst holde elementet i sin oprindelige tilstand, med helt ydre kasse, brugermanual, garanti kort, og originalt tilbehør i fremstilling r emballage til en vellykket tilbagevenden afhentning. Vi kan kontakte dig at konstatere skaden eller defekten i forud for udstedelse erstatningsprodukt.

Video instruktioner

Andre anvendelser af IMEI-koden er: at kende oprindelseslandet for enheden, vel vidende datoen for fremstiller og køb, vel vidende det serienummer, vel vidende, hvis enheden stadig har den fremstilling r Samsung garanti og vide, om enheden er på nogle IMEI sortliste

Her kommer den nye flagskib Samsung, med stor high-end specs og revolutionerende design thats været at få en masse gode roser i tech samfund. Og hvis du spørger os, er det helt sikkert er en af ​​de mest bemærkelsesværdige Android smartphones derude.

Trin: Â finde en oplåsningskode udbyder

2. ​​I den gule boks indtaste din telefon i Imeiâ. Dette er et 15-cifret tal, der er unikt for hver telefon. Du kan finde det ved at ringe * # 06 # på din telefon. En anden måde at få IMEI af din Samsung er at trække sig ud af batteriet og læse den fra mærkaten på bagsiden af ​​telefonen. Den oplåsningskode, du modtager, afhænger helt af dette IMEI-nummer, så sørg for at udfylde den korrekte IMEI.

Trin: a Indsæt koden og låse din Samsung Galaxy j

Hvis telefonen ikke bede om unlock koden og det kun siger Netværk Låst derefter, som om at foretage et opkald, dial: # 7465625 * 638 * #. Når du bliver bedt om, at kode indtast oplåsningskoden, og din telefon vil blive låst op.

Den nemme måde at blokere nummer på Samsung Galaxy J7 Duo 2022. Lad os finde ud af, hvordan man skaber den sorte liste på Samsung Galaxy J7 Duo 2022. Ved at bruge vores tutorial du kan blokere både opkald og SMS-beskeder.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan at blokere nummer på Samsung Galaxy J7 Maks. Vi ved, hvor vigtigt det er at blokere et nummer, når det ser ud til at skade og foragt dit samtykke. På det omstændighed , skal du unødigt blokere et nummer og fjerne det fra din kontaktperson.

Det er en sædvanlige situation at falde i, når vi søger en mulighed for at blokere en kontaktperson, og begrænse dem fra at kalde, sms'er og kontakte dig via ethvert middel. I så fald, hvad du skal gøre, er blokeret, at bestemt antal gennem telefonens indstillinger. I den situation, hvis du undlader at finde den særlige option på din Samsung Galaxy mobiltelefon, læse vores stykke af artiklen. Det vil guide dig til, hvordan du kan sætte et nummer på din sortliste og tør forstyrrelsen.

Som du følge vores indhold, vil du vide, hvordan du kan tilføje et nummer til blokken liste på telefonen. Følg trin-for-trin proces som linet op, og vi skulle Block Antal på Samsung Galaxy J7 Maks smartphone enhed:

Trin 6: Fra den viste indstillinger, skal du vælge den første mulighed, der siger Block numre. Hvis du vil, kan du også tjekke andre valg som givet, men da det er særligt om at tilføje et nummer på den sorte liste, skal du klikke på den første påstand.

Trin 9: Der, vil du finde to indstillinger-seneste og kontakter. Derfra hvis du klikker på nyere, kan du tilføje i de tal, du har kontaktet lige nu. Eller hvis du vælger kontaktpersoner, kan du tilføje i numre fra din kontaktliste. Skriv det ønskede nummer, du vil blokere, og Tap på tegnet + at tilføje, at bestemt nummer på blokken listen.

Trin 10: Andre end disse, kan du endda vælge at benytte den første mulighed, blokere ukendte opkald. Hvis du vælger denne mulighed, vil du blokere de numre, der er ikke gemt på din kontakt, og derfor betragtes som ukendt.

Sådan fjerne blokeringen nummer på Samsung Galaxy j max

Trin 9: Klik på det ønskede nummer, du vil fjerne blokeringen, at du kan modtage opkald og tekster fra den kontakt igen. Og efter det, skal du trykke på A € ”vises parrlally i slutningen af ​​denne særlige nummer. Når du gør det, vil antallet blive udelukket fra din blok liste og det vil være igen til rådighed for modtagelse af opkald, tekst osv

Der er ingen tvivl om sikkerhedspolitik af din celle, men det kun viser sig at være effektiv hvis du ved, hvordan man bruger det. Ligegyldigt hvad telefon du har, skal du kende sikkerhedssystemet din telefon har til dig. Det er her, blokerer tal er yderst nyttigt, og vi håber, at denne korte vejledning var nyttigt nok til at vejlede dig om, hvordan man kan blokere opkald eller Blok Antal på Samsung Galaxy J7 Maks.

Bloker opkald

At blokere alle indgående opkald, der ikke er føjet til afvisningslisten, røre den røde telefon ikonet og trække den til venstre. For at blokere opkald, men give en besked, skal du trykke Afvis opkald med besked og trække op.

Ophæv blokering af opkald

Hvis du ønsker at ændre SIM pinkode, starte fra det næste trin. Hvis du ønsker at oprette en lås skærm på telefonen, for at hoppe trin 12. Sørg for at have din offentlige SIM PIN, før du starter guiden.

Vælg Indstillinger

Du behøver ikke at bekymre sig, ved Cellunlocker vi vil lede dig gennem hele processen, som er meget enkel. Det vil næppe tage et par minutter for dig at låse din telefon, og du behøver ikke nogen tekniske færdigheder på opnå dette.

Cellunlocker er en professionel og mest pålidelige online platform til at låse mobiltelefoner, herunder Samsung Galaxy J7. Vi har været at give en garanteret og professionel telefon oplåsning tjenester til vores kunder fra hele verden, der har brug for at låse deres telefoner.

Når du køber en ny enhed fra et luftfartsselskab, det kommer til dig med en låst status. Det betyder, at du ikke kan bruge din Samsung Galaxy J7 med et andet luftfartsselskab undtagen den ene, som det du har købt den med. Det er her, det netværk unlock løsning er nødvendig for at låse din Galaxy J7.

Du kan blot låse din Galaxy J7 ved at sætte en 8 cifret Network oplåsningskode i din Galaxy J7, og det vil blive permanent låst op. Indsæt dit SIM-kort fra en anden operatør i din J7, og det vil bede dig om at indtaste SIM-netværksoplåsningsstift eller netværkskontrolnøgle. Dette er den officielle og pålidelige måde at permanent fabrik oplåser din Samsung Galaxy J7 for at være Sim Free. Når din Samsung Galaxy J7 er låst op af den 8-cifrede oplåsningskode, vil du have frihed til at bruge andre tjenesteudbydere på din foretrukne Samsung Galaxy J7.

Vi kan endda låse op på enhederne, som din transportør ikke vil låse op for dig!

For at låse SAMSUNG GALAXY J7 Følgende muligheder er tilgængelige. Hvis du ikke ved, hvilken mulighed der bruges til at låse din telefon, bedes du kontakte os. Vi hjælper dig med at vælge det rigtige produkt til din telefon.

Vigtig

Sådan Skjul Apps i Samsung Galaxy Tab S6 Lite Nem Trick af Sam rør

Sådan Skjul Apps i Samsung Galaxy Tab S6 Lite Nem Trick af Sam rør

Læs tutorial nu, og du vil gøre, hvordan at skjule programmer fra skærmen på Samsung På mindre end et halvt minut, vil du blive overrasket over effektiviteten af ​​denne metode.

Kan mit barn afinstallere familieforbindelse

Kan mit barn afinstallere familieforbindelse

Instruktioner om, hvordan du sletter forældrekontrolindstillinger.

ATT låser dont arbejde Forsøger at skifte til Verizon MVNO med Samsung S10 ATT Fora

ATT låser dont arbejde Forsøger at skifte til Verizon MVNO med Samsung S10 ATT Fora

Titel. Ikke sikker på, hvordan vi kommer videre, jeg skriver i mit ben, bliver skærmen sort, og det går tilbage til låseskærmen.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få Alcatel SmartFlip 4052R Support til emnet Sikker min enhed. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

HowTo Nemt Lås Samsung Galaxy Core Prime SMG361H Android Root

HowTo Nemt Lås Samsung Galaxy Core Prime SMG361H Android Root

Her er de bedste løsninger til at låse Samsung Galaxy Core Prime VE mobil. Du kan nemt låse mobil, når du har glemt adgangskoden med enkle metoder.

Få Samsung Låsekoder til FreeUnLock Samsung-telefon

Få Samsung Låsekoder til FreeUnLock Samsung-telefon

Denne artikel vil dele 3 metoder til at få GRATIS Samsung Unlock koder for at låse op for Samsung Galaxy Phone.

Hvor skal jeg gå ind i netværket låse pin til at låse min Samsung Galaxy Note 8 ATT Fora

Hvor skal jeg gå ind i netværket låse pin til at låse min Samsung Galaxy Note 8 ATT Fora

Find ud af, hvordan man kan låse en Samsung Galaxy smartphone fra mobilnet i UK, herunder EE, O2, Tesco, tre, Virgin Vodafone.

Sådan Oplåsning Simple Mobiltelefoner uden konto gratis

Sådan Oplåsning Simple Mobiltelefoner uden konto gratis

Få en låst Enkel mobiltelefon og ved ikke, hvordan at låse den op Frygt ikke, vil denne simple Mobiltelefon låse tutorial hjælpe dig ud

Sådan Lås tmobile Revvl Plus Telefon uden adgangskode

Sådan Lås tmobile Revvl Plus Telefon uden adgangskode

I dette indlæg, jeg deler en fuld skridtvise tutorial til tmobile REVVL 4 FRP Bypass Lås Google Android 10 Nyt Sikkerhed Uden PC

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.