Sådan sløres baggrunden for et billede på Samsung Galaxy A20

Samsung Galaxy A20 billeder, officielle billeder

Tjek Samsung Galaxy A20s billeder, UI-screenshots, videoer og mere på denne side. Med billeder af Samsung Galaxy A20, kan du få et bedre kig på telefonens design. Der er også screenshots, som lader dig se Samsung Galaxy A20 tapet, der kommer ud af boksen såvel som de forudindlæste apps. Og med Samsung Galaxy A20 kameraprøver kan du få en ide om sin billedkvalitet.

Samsung Galaxy A - Design

Tusindvis af billeder tages hver dag på vores telefoner. Det kan dog være nødvendigt at ændre dem for at fremhæve et objekt eller en person, for at skjule fortrolige data eller fjerne pinligt detaljer. For at gøre dette synes sløret at være den rigtige løsning. Men det er ikke en lang rolig flod for at finde løsningen for at lykkes en kunstnerisk sløring. Dette er grunden til, at i denne artikel vil vi se sammen, hvordan man slør baggrunden for et foto på din Samsung Galaxy A20.

Denne baggrund sløring i et billede var ikke så længe siden reserveret til SLR-kameraer. Takket være de tekniske fremskridt i vores telefoner er denne funktionalitet nu mulig på det store flertal af smartphones. Det giver mulighed for at fremhæve hovedfaget for et foto en kunstnerisk slørende detaljer af baggrunden. Vi vil nu se, at afhængigt af Android-versionen af ​​din mobiltelefon, er flere procedurer tilgængelige for dig for at sløre baggrunden for et billede på din Samsung Galaxy A20.

sløret baggrunden for et øjebliksbillede af din Samsung Galaxy A før billedet er taget

sløring baggrunden for et billede på din Samsung Galaxy A20 kan være nyttigt for at bringe hovedemner i forgrunden . Med dette i tankerne er flere teknikker tilgængelige for dig. Nogle Android-versioner af din Samsung Galaxy A20 tilbyder grundlæggende en måde at sløre baggrunden i øjeblikket, du tager billedet. Nyttigheden af ​​denne mulighed er, at den skal ansøge. I virkeligheden behøver du ikke at udføre efterproduktion Manipulations eller nødt til at downloade en ansøgning. I denne situation, hvordan man slør baggrunden for et billede på din Samsung Galaxy A20:

Slør baggrunden for et billede af din Samsung Galaxy A i efterproduktion

Det kan ske til tider, at du ikke er tilfreds med det opnåede resultat, eller at de justeringer, du har foretaget for hastighedens skyld, ikke er korrekte. Hvis ja, kan du stadig sløre baggrunden for dit billede, selv efter at have fanget det.

På et bestemt antal Android-versioner er denne teknik kun mulig, hvis dit billede blev taget med portrættilstand eller live fokusfunktion. I tilfælde af at du har taget billedet med et af disse tilstande, præsenterer vi her proceduren for at udføre for at sløre baggrunden for dit skud på Samsung Galaxy A20 i efterproduktion ved hjælp af mobiltelefonens indstillinger.:

Afhængigt af versionen af ​​din Android og i tilfælde af at du har taget billedet uden funktionalitet, kan du også sløre baggrunden på din Samsung Galaxy A20 ved at anvende denne løsning:

Slør baggrunden for et billede af din Samsung Galaxy A med en applikation

antagelse , at manipulations , som vi lige har opdaget, ikke kan udføres, har du stadig en løsning. Du skal derfor downloade en ansøgning til at sløre baggrunden for et billede på din Samsung Galaxy A20. Fordelen ved denne løsning er, at den giver mulighed for retouchering af ethvert billede på din mobiltelefon.

Dette produkt er lavet med høj kvalitet TPU og Upåklagelig Udskrivningskvalitet. Det garanterer beskyttelsen af ​​din enhed mod slag, ridse og støv. Sagen er slank og letvægt, og det har også hævet gummikanter, der giver beskyttelse til din skærm.

Grunde til at elske

Whatsapp-applikationen bruges af millioner af brugere hver dag til at udveksle tekstbeskeder og dele mediefiler som videoer eller fotos. Men for at være sikker på, at du ikke mister nogle af de mediefiler, der er vigtige for dig på grund af Mishandling eller en fejl i din telefon, er det bedst at oprette en sikkerhedskopi af dem på din telefon. For at gøre dette vil vi se i denne vejledning Sådan gemmes dine WhatsApp fotos på din Samsung Galaxy A20. Først vil du finde ud af, hvad der er metoderne til at gemme WhatsApp-fotos på din Samsung Galaxy A20. Derefter vil vi på den anden side se, hvordan vi forhindrer din mobiltelefonhukommelse, hvordan vi forhindrer WhatsApp i at spare billeder på din Samsung Galaxy A20.

Du kan vælge automatisk at gemme fotos fra ansøgningen eller anden gøre det manuelt, hvis du ønsker at have kontrol over de billeder, der er gemt i dit galleri. Vid, at for at finde fotos fra WhatsApp på din Samsung Galaxy A20, gå til galleriet af din enhed, og klik på mappen  »WhatsApp Images A 'eller nogle gange i' Andet "mappe

. Hvordan til automatisk at gemme WhatsApp billeder ?

Hvis du automatisk vil gemme dine WhatsApp fotos, er der to muligheder, du kan anvende. Den første er at backup WhatsApp fotos fromall dine diskussionsgrupper. Den anden vil være spare fotos af anvendelsen af ​​en specifik og målrettet diskussion. Tjek disse to manipulationer nedenfor.

for automatisk at gemme alle billeder fra WhatsApp til din Samsung Galaxy A20, det er meget nemt. Vær opmærksom på, at i de fleste tilfælde, når du downloader app for første gang, en standardindstilling er allerede engageret til automatisk at gemme de billeder, du modtager i alle dine chats. Så alle de billeder ankommer i galleriet af din Android-enhed. Men i tilfælde af at det ikke er aktiveret, eller hvis du havde deaktiveret det, og du vil genaktivere det, her er proceduren:

I tilfælde af at du ønsker at have et minimum af kontrol over lagrede billeder i din Android-enhed, kan du vælge at gemme WhatsApp fotos fra bestemte chats eller grupper. For at gøre dette, skal du følge nedenstående procedure:

Hvordan kan jeg manuelt gemme fotos fra WhatsApp til galleriet af min Samsung Galaxy en?

Hvis du vil have fuld kontrol over de billeder, der er gemt på din Android smartphone, metoden til manuel backup er sikkert den, som passer dig bedst. Faktisk vil dette give dig mulighed for at gemme billeder, du vil beholde, uanset hvem sender det til dig. Her er hvordan man kan spare WhatsApp fotos manuelt på din Samsung Galaxy A20.

Hvordan undgår spare WhatsApp fotos på din Samsung Galaxy en?

Som standard gemmer WhatsApp automatisk fotografierne modtaget i din Samsung Galaxy A20. Men det kan hurtigt tage op en masse plads i din Android hukommelse og forbruge en masse internet-data. For at afhjælpe dette, kan du deaktivere denne indstilling meget nemt. Vi forklarer, skridt for skridt, at proceduren følge.

Hvis du ønsker at annullere automatisk lagring af billeder på din Samsung Galaxy A20 kun at kontrollere brugen af ​​din internet-data, har du mulighed for at vælge, hvornår fotos kan downloades afhængigt af din forbindelsestype, 4G, WiFi, eller roaming. At gøre dette:

Heres en anden prøve billede med en mere regelmæssig emne. Denne ene viser det dynamiske område af telefoner kamera. Både loft på togstationen og træerne i baggrunden er lyse nok.

De to billeder ovenfor vise forskellen ved brug af Samsung Galaxy A20s normal 13 Megapixel kamera versus 5 ultrabred Megapixel kamera. Sidstnævnte viser mere af scenen, men med mindre detaljer og lysstyrke.

Samsung Galaxy a specs:

Sådan Gem billeder i HEIF format i Samsung Galaxy A20? Sådan Skift Pictures format til HEIF i Samsung Galaxy A20? Sådan Skift Photo format til HEIF i Samsung Galaxy A20? Sådan Gem High Efficiency billeder i Samsung Galaxy A20?

Hvis du ønsker at spare noget plads på din smartphone, har vi en meget god måde at gøre det - Lagring af fotos i HEIF format vil give dig mulighed for at spare en masse hukommelse. Vær dog opmærksom på, at ikke alle sider understøtter dette format.

Hent venligst en moderne browser:

Du vil få et stort antal billeder på din Samsung Galaxy A20 og du vil organisere dem lidt. Den mulighed er at skabe personlige album for at flytte dine billeder til hver dedikeret album. Hvis du nogensinde har ingen idé om, hvordan du opretter et nyt fotoalbum på Samsung Galaxy A20 eller flytte dine fotos til dette album på en Android-enhed, vil vores artikel guide dig. Til at begynde med, vil vi detaljer, hvordan man opretter et nyt album på din Samsung Galaxy A20 og omdøbe den. Så teknikken til at flytte billeder fra et album til det nye album. Endelig, hvordan du opretter et privat album.

Album oprettet automatisk i din Samsung Galaxy en

Disse albums oprettes normalt automatisk af Android. Din smartphone vil normalt have album specifikke for din aktivitet. Det vil sige, at album er skabt i overensstemmelse med de programmer eller brug af din smartphone. For at være mere klar, vil der være foto eller video albums i din Samsung Galaxy A20, for eksempel:

Sådan oprettes en personlig album på Samsung Galaxy en?

den nyoprettede album vil ikke indeholde nogen billeder eller videoer. For at kunne flytte fotos fra hovedgalleri-albumet til et personlig album, er det super nemt, du har to metoder til at tilføje billeder til dit nye album:

Flyt fotos fra hovedalbummet

Hvis du vil tilføje billeder direkte fra det nye fotoalbum, kan intet være lettere. Denne teknik fungerer, når albummet er tomt. Med dette i tankerne skal du vælge albummet. Vælg derefter Tilføj fotos, og vælg de fotografier, du vil tilføje til dette album.

Sådan opretter du et privat album på din Samsung Galaxy A?

Nogle gange sker det, at vi klikker lidt for hurtigt på sletning. Sådan finder du et slettet album på Android? Vi skrev en hel artikel om løsninger til at gendanne slettede fotos eller videoer på Samsung Galaxy A20-telefon.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dæk din Samsung Galaxy A20 med vores tilpassede mobile bagcover på printshoppy. om. Vores brugerdefinerede telefon cover giver et elegant udseende til din Samsung Galaxy A20 smartphone med permanent udskrivning med 10% cashback til alle vores personlige mobiltelefoner.

Bedste brugerdefineret mobil cover til Samsung Galaxy A

Hvis du søger efter den bedste hjemmeside for at klæde din smartphone med brugerdefineret mobil bagcover til Samsung Galaxy A20, så er du på det rigtige sted. Ja på printshoppy. OM, den hurtige nye hjemmeside for alle dine udskriftsbehov på tværs af Indien er kommet op med at tilføje tilpasning til din mobilbagdæksel. Du kan designe din Samsung Galaxy A20 telefonhus ved at uploade dit billede eller et billede og bruge vores brugerdefinerede værktøjer efter dit behov og få høj kvalitet trykt brugerdefineret mobil bagcover lige uden for døren med gratis forsendelse.

Shop Samsung Galaxy En telefon cover til lav pris

Udskriv dit billede på Samsung Galaxy A20 telefon cover til diskonteret pris. På, Printshoppy, kan du finde de bedste telefon sager til rådighed i 200 + bagdæksel design skabeloner. Samsung Galaxy A20 Custom Phone Cover er tilgængelig med flere designskabeloner til alle typer lejligheder. Også du kan give det til dine kære Angivelse af Anledningen som brugerdefinerede telefon tasker på fødselsdag, bryllup Jubilæum osv. Som nævnt ovenfor kan du også uploade dit fulde billede Eller dit yndlingsbillede på din Samsung Galaxy A20 mobil back cover og få multi-color matte finish udskrivning på hærdet hård plastik.

Proces med udskrivning Foto på mobildæksler på Printshoppycom

Trin 1: For at få Samsung Galaxy A20 mobil cover, vælg fra vores 200 + tilpassede telefon tasker design skabeloner. Trin 2: Upload dit billede eller foto til det valgte mobile taske design. Trin 3: Klik på Afslut Design & Køb Samsung Galaxy A20 Custom Mobile Cover online på tværs af Indien

Samsung Galaxy En tilpasset telefonomslag: Mode / Betalinger

Dette er ofte den første ting at tjekke ud, når billeder er sløret. Faktisk opstår det nogle gange, at et snavs eller fugt gør billedet af Samsung Galaxy A20 Fuzzy. Så vi anbefaler dig at vaske kameralinsen ved hjælp af en lidt fugtig bomuldspindel. Sørg for at tørre det ud, før du testes igen.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Gratis design værktøj på zazzle butik magenta pink prikker sort hvid gitter mønster otterbox iphone taske oprettet af Gabiwart. Tilpas det med fotos tekst eller køb som det er

Fælles Google Pixel 3 Problemer og hvordan du retter dem Digital Trends

Fælles Google Pixel 3 Problemer og hvordan du retter dem Digital Trends

I denne vejledning har vi diskuteret nogle fælles Google Pixel 3a Pixel 3a XL problemer og tilbudt flere måder at løse dem.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Google Pixel er en fremragende Android-smartphone. Det er dog ikke fejlfrit. Hvis du lider af Google Pixel-problemer, fik Weve løsningen.

Google Pixel 4 XL G020J 64GB Just Black ulåst Single SIM til salg online eBay

Google Pixel 4 XL G020J 64GB Just Black ulåst Single SIM til salg online eBay

Vi rive ned Googles nyeste og bedste smartphone, Pixel 4 XL. Inde vi finder den nye Projekt Soli radar chip, sammen med nogle overraskelser

To måder at udføre en hard nulstilling på Google Pixel Phone

To måder at udføre en hard nulstilling på Google Pixel Phone

Vil du Factory Reset Google Pixel 6 Pro Her er den komplette trin for trin guide til hvordan du Gendan fabriksindstillinger på Google Pixel 6 Pro ved hard reset eller Soft Reset.

Her er 60 af vores foretrukne iPhone 12 og iPhone 12 Pro Cases for enhver smag

Her er 60 af vores foretrukne iPhone 12 og iPhone 12 Pro Cases for enhver smag

Iphone 12 kan meget vel være den største telefon, som Apple nogensinde har skabt. Lær om den bedste iPhone 12 tilfælde, der matcher æbler standarder.

Smart Business Corporate mobiltelefon opladere Yupcharge

Smart Business Corporate mobiltelefon opladere Yupcharge

ChargeItSpot er den førende leverandør af sikre mobiltelefon ladestationer til detailbutikker over hele U.. Hent vores mobil app til placeringer.

Hvordan til Port et nummer fra Verizon til MightyCall

Hvordan til Port et nummer fra Verizon til MightyCall

Forsøger at havnen forudbetalte Verizon tjeneste. Med Synlig, omkring halvdelen af ​​mine opkald har frygtelige kvalitet, hvor det er umuligt at have en antydning ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Telefonnumre i Australien, New Zealand og Singapore. Hurtig, smertefri nummerporting og bestilling direkte fra transportør. Kontakt Symbio i dag

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.