Sådan Call Mexico Telefonnumre

Dækning i Mexico og Canada International muligheder Cricket

I november 2001 Mexicos telefonnumre udveksle numre undergik en større opgradering. Der henvises til Telephone Opkald Koder Tabel til Mexico for en liste over byer og opkaldskoder for byer i Mexico.

Lokal opkald-du vil foretage lokale opkald, ignorere områdenummeret, og dial direkte, ligesom du ville gøre derhjemme. Bemærk, at de store byer numre har otte numre, og andre steder har syv numre. De nationale opkald - Dial 01, som er præfikset for alle ikke-lokale opkald i Mexico, efterfulgt af områdenummeret efterfulgt af telefonnummeret.

Hvis du har venner, familie eller kolleger i Mexico, er det vigtigt at holde kontakten. Omkostningerne ved en langdistance telefonopkald, men kan undertiden fremkalde lidt af chok. Heldigvis har du muligheder. Du kan foretage telefonopkald til Mexico uden at sprænge banken.

Køb et forudbetalt international telefonkort. De er tilgængelige online, på købmænd og andre steder. Forudbetalte internationale telefonkort typisk kommer i fast trosretninger hvorfra minut sats er trukket under dit opkald. Når du køber en, skal du blot ringe 800 antallet og følg anvisningerne.

Prøv en tjeneste som verdensomspændende Direct. Denne service indebærer at taste et gratis nummer gennem en fastnet eller mobiltelefon, så taste nummeret på den person, du vil ringe til. Tjenesten opkræver per minut. Udgifterne til dine opkald vil blive trukket fra dit betalingskort eller kreditkort hver måned, selv om et forudbetalt mulighed er tilgængelig.

Download Skype. Skype er et program, der giver dig mulighed for at foretage opkald fra din computer ved hjælp af et headset. Computer-til-computer opkald er gratis. Opkald kan også ske til telefoner i Mexico for et gebyr. Du bliver nødt til at købe minutter eller et månedligt abonnement.

Sophie Levant er et freelance forfatter med base i Michigan. Have deltaget i Michigan State University, hendes interesser omfatter historie klassisk musik, rejser, og det tyske sprog. Hendes arbejde er blevet offentliggjort på eHow og Travels.

Brug din Cricket tjeneste under rejser i Mexico og Canada. Der er ingen grund til at købe et nyt SIM-kort eller skifte til et lokale luftfartsselskab - bare tænde din Cricket telefon! Andre luftfartsselskaber kan begrænse dit forbrug eller kræver en særlig per-dages international add-on, men med Cricket Wireless Ubegrænset planer, dine data rejser med dig til Mexico og Canada. Så gå videre, bogføre disse ferie billeder på sociale medier, tekst og opkald venner og familie derhjemme, tjekke dine e-mails, og mere.

cricket planer, der omfatter Mexico og Canada

Alle Cricket ubegrænset planer starter ved $ 55 / mo nu omfatte roaming datatjenester plus ubegrænset opkald og tekster til og fra Mexico, Canada *, og U.. Dette betyder at du kan bruge din telefon, når du rejser til dine foretrukne ferie destinationer eller besøg familien derhjemme. Omhyggelig skønt! Opkald, tekster og data bruge, mens i Canada er behov for at bo under 50% af din samlede forbrug i en 3-måneders periode, eller du risikerer tjeneste bliver suspenderet. Primær brug af telefonen skal være i U.. **

data i Mexico og Canada

Hvis du har en Cricket ubegrænset plan, kan du bruge dine data ved høje hastigheder i Mexico eller Canada. Uanset din plan, hvis du bruger roaming datatjenester på trådløse andre end AT & T Mexico carrier-netværk, din dataforbrug kan reduceres til 2G hastigheder. Hertil kommer, at hvis du ikke er på en ubegrænset plan, når du har overskredet de data godtgørelse high-speed inkluderet i din plan, data hastigheder vil blive reduceret til et maksimum 128 Kbps for resten af ​​din månedlige plan cyklus.

Ligesom med opkald og tekster, cellulære dataforbrug i Canada skal forblive under 50% af din samlede forbrug i en 3-måneders periode, eller du risikerer tjeneste bliver suspenderet. Primære dataforbrug skal være i U.. **

Bemærk: datahastigheder under roaming i Mexico og Canada er underlagt mulighederne i de lokale udbydere, din enhed, din sats plan, og din placering. Også, hvis du bruger roaming datatjenester på trådløse andre end AT & T Mexico carrier-netværk, din dataforbrug kan reduceres til 2G hastigheder.

kald og sms'er til og fra Mexico og Canada

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Ring 611 fra din mobiltelefon eller + 1-214-547-2346 fra alle fastnet telefon for at nå kundesupport under roaming i Mexico eller Canada. Du skal ringe + 1-214-547-2346 fra en anden telefon, hvis du ikke har en plan, der koster $ 55 / mo eller mere, eller har ikke tidligere tilføjet Cricket International Roaming Mexico til din konto. Du kan også bruge MyCricket-appen til at chatte med kundesupport. Â, "

Hvis du er på en af ​​Cricket Unlimited Plans, skal din telefon automatisk søge efter et trådløst netværk. En forbindelse kan normalt laves i 30-40 sekunder. Når navnet på den lokale operatør vises, er din telefon klar til brug. Â, "

911 Emergency NumberÃ, er unik for U. Cricket Wireless 'Cellular Partners i Mexico og Canada vil rute 911 opkald foretaget på en cricket trådløs telefon til den lokale nødtjenesteudbyder. Â, "

Acesso Negado àpágina

Tollfrie numre i Mexico er kun gratis inden for Mexico selv. International langdistanceafgifter gælder, når du ringer til et mexicansk gratisnummer fra USA. Der er ingen garanti for, at den person, der besvarer opkaldet, vil tale engelsk. De fleste mexicanske virksomheder, der imødekommer folk fra staterne, tilbyder gratis U.. Tal med engelsktalende operatører eller andre alternativer til kontakt.

Dial 011-52 plus 800 nummeret. Landekoden for Mexico er 52, og 011 er kaldekoden til at ringe overalt uden for U.. Opkaldet kan eller måske ikke gå igennem. International langdistanceafgifter gælder. Du kan også bede en international operatør fra dit telefonselskab til at placere opkaldet, mod et tillægsgebyr.

Køb et forudbetalt telefonkort. Gasstationer, papirvarer, købmandsforretninger, apoteker og supermarkeder i U.. Ofte sælger forudbetalt telefonkort til at ringe til Mexico. Et telefonkort på $ 10 giver ca. to timers lugttid. Aktivér telefonkortet og ring til gratisnummeret med 011-52-systemet. Tiden trækkes fra hvert opkald, og der er ingen garanti for en vellykket forbindelse.

Tjek med det mexicanske firma eller virksomhed for at se om det har enten en U.. telefonnummer eller et lokalt mexicansk telefonnummer. Ring 011-52 plus det lokale telefonnummer. Flyselskaber, hoteller, store virksomheder og virksomheder i Mexico har generelt mindst et lokalt nummer eller en U.. nummer.

Født i New York City, har Elizabeth Carrillo arbejdet som en Freelance Writer og oversætter siden 2022. Hun bidrager til forskellige hjemmesider med artikler om fodbold og mexico. Carrillo har en Master of Fine Arts i Creative Writing fra Jack Kerouac School of Disembodied Poetics på Naropa University.

Hvad er den bedste mobiltelefon og planlægning, som jeg kan købe i Mexico og bruge til at ringe til lokal og lang afstand til USA. Når jeg har ned i slutningen af ​​maj, talte jeg til et par mennesker, der har telefoner, de købte i ACA, at de bruger til at ringe lokalt og USA for ingenting. Eller forstod jeg ikke dem korrekt?

Jeg har en telcelplan, 200 minutter, 1 GIG, gratis WhatsApp, Twitter & Facebook for $ 200 MXN. Protokollen omfatter opkald til USA uden langdistance. Der er andre luftfartsselskaber, der har lignende planer, tror jeg. Så jeg vil gætte, når folk siger, at de kan ringe til ingenting, det er en lignende plan; jeg. ., At der ikke er nogen langdistance / ekstra gebyrer for opkald til USA, så længe du ikke overstiger 200 minutter eller hvad din Allokering kan være. Min plan er post-pay, jeg er usikker på, om der er forudbetalt, der er ens, men mistænker der er.

På flipsiden, afhængigt af hvordan din dækning er i Texas? Jeg har den tmobile nordamerikanske plan. Alt det samme, om jeg er i NY eller ACA. Når jeg er i ACA, vælger det normalt Telcel, lejlighedsvis Movistar.

Jeg endte med at forlade ATT efter 10 år for tmobile. Hvis jeg var i staterne og kaldte Mexico, eller omvendt, var jeg fint med "Viva Mexico" -planen. Men prisen var høj, og inkluderede ikke data i Mexico. Så jeg betalte $ 115 for en plan, at hvis jeg gik til Mexico kunne fordoble på grund af at skulle købe "mexicansk data" plan hver gang jeg rejste .

T-Mobile tilbyder alt inkluderet for $ 80. Ubegrænset alt, hvor som helst i Nordamerika behandles ens. Den eneste gang jeg nogensinde havde et "roaming" problem var en weekend i Vermont, fordi de ikke har service - så de måtte Piggyback fra et ATT-tårn, og kunne kun give mig 50 MB 4G .

Rfnj De gjorde væk med Viva Mexico Planen sidste efterår efter en storm. Jeg behøvede ikke at føje til min nuværende plan, da jeg var i ACA i februar. Bare var nødt til at sikre, at jeg ikke overdrog på roamingafgifterne. nd, da Wi-Fi på hotellet blev stærkt forbedret. ot en dime mere. Jeg talte til USA dagligt i en måned. Og det var 2-vejs. Og lavede lokale Mexico-opkald.

WOW, Tal om timing. Jeg var på med kundeservice i timevis forsøger at komme med alternative planer. Selv spurgte dem, hvis der kunne være noget i rørledningen i vejen for en Nordamerika-plan - jeg var villig til at holde et par flere måneder, hvis det var nødvendigt. Jeg fik "nope, intet vi kan gøre, intet vi kan fortælle dig" og lavede kontakten den første uge i november.

+52 Er landet kaldekode tildelt Mexico af Den Internationale Telekommunikationsunion. Alle landets telefonnumre udpeges også under den grundlæggende tekniske nummerplan på 2022, der er oprettet af Institut for Federal Institute of Telecommunications of the Federal Government of Mexico.

+

Tilgængelig på over 50 destinationer, du kan regne med os for at holde dig tilsluttet, selvom du ikke er hjemme i hjemmet. , Â Vi ved, hvor svært det kan være at være langt hjemmefra og familien i lang tid. Vi kan kun ønske at tale med dem non-stop dag og nat. Men vi ved også, at jo mere vi bruger tid med opkald og tekster i udlandet, jo større kan udgifterne få. Læs mere

Top Mobile SIM-netværk i Mexico

Mexico observerer centralstandard tid ved hjælp af tidsforskydning af UTC-06. Mexicansk Pacific Standard Time ved hjælp af tidsforskydning af UTC-07 og Stillehavsstandard-tiden ved hjælp af tidsforskydning af UTC-08. Uanset hvor du er i Australien, kan du ringe til Mexico fra følgende tidspunkter Zonesâ €

Vigtig

The One With The Yeti

The One With The Yeti

Rachel Duncan er en klon introduceret i Orphan Black, der tjente som en af ​​de primære antagonister i hele serien, nemlig Sæson 2. Hendes tag-nummer er 779H41. I modsætning til de andre, Rachel voksede op bevidste om hvem og hvad hun er, som hun var ifølge Amelia, et barn rejst af ...

Handicappede Studerende Programmer Services DSPSEAC

Handicappede Studerende Programmer Services DSPSEAC

Velkommen til Shirley Health partnerskab i Southampton

Shirley Health Partnership

Shirley Health Partnership

Besøg din lokale restauranter Chipotle Mexican Grill ved 800 Montauk Hwy i Shirley, NY til at nyde ansvarligt fremskaffede og frisk tilberedt burritos, burrito skåle, salater og tacos. For begivenhed catering, mad til venner eller bare dig selv, Chipotle tilbyder personlig onlinebestilling og catering.

Vis nummer-godkendelse robocalls, spoofing og hvad stirshaken har at gøre med det NICE NICE inContact Blog

Vis nummer-godkendelse robocalls, spoofing og hvad stirshaken har at gøre med det NICE NICE inContact Blog

Læs mere end 16 brugeranmeldelser og sikkerhedsmæssige ratings for nummer 8772433265 1 8772433265, for det meste bedømt som negativ Robocall. Få vores gratis beskyttelse mod uønskede opkald.

Tim Cook blev Apple CEO for 10 år siden Heres hvordan virksomheden har trivedes under sit ur

Tim Cook blev Apple CEO for 10 år siden Heres hvordan virksomheden har trivedes under sit ur

Med en anden eksklusiv aftale for iPhone under hans bælte, bare æbler CEO måske har bevist det. Don Reisinger forklarer hvorfor.

iPhone den manglende manual, 3. udgave

iPhone den manglende manual, 3. udgave

Sådan løses voicemail, der ikke arbejder på iPhone, 1. Kontroller, at voicemail er oprettet på din iPhone 2. Prøv at ringe til din voicemail direkte 3. Force Close og genåbér telefonens app ..

Verizons New Filter Blocks Spoofed Telefonnumre, der er for tæt på din

Verizons New Filter Blocks Spoofed Telefonnumre, der er for tæt på din

Find den bedste login side Verizon Call Voicemail direkte. Du vil finde og få adgang til loginportaler med den mest optimerede proces.

Ring til Google Voice til at kontrollere voicemail Computer

Ring til Google Voice til at kontrollere voicemail Computer

Få adgang til din talebeskeder når som helst, hvor som helst. RingCentral lader dig styre din voicemail fra din fastnettelefon, mobiltelefon eller din online konto.

Fix OneDrive Kamerarulle Ikke Synkronisering til iPhone og Android 5 måder

Fix OneDrive Kamerarulle Ikke Synkronisering til iPhone og Android 5 måder

Stop OneDrive sky app fra automatisk syncinguploading kamera roll photosvideos. Sådan deaktivere app-funktionen på Android-mobilenheder

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.