Hvordan man kan ændre tastaturet på din Android-telefon

Ændring Tastatur og Voice-indstillinger Tilpasning Android til din smag i din Samsung Galaxy Tab 4

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når tilmelding Samsung enheder, der kører Android 8. Oreo i Android Work-profilen tilstand er tredjeparts tastaturer deaktiveret som standard. Dette skyldes, at en identificeret problem, som kan gøre det muligt enterprise data, der skal indfanges uden for Android Work-profilen, hvis der anvendes en uautoriseret tastatur. Som et resultat, har brugeren kun adgang til den indfødte Samsung tastatur og er ude af stand til at vælge andre tastaturer. I programmet Indstillinger, vil tastaturets indstillinger vises som "Disabled af Admin"; denne adfærd er hele systemet og ikke begrænset til Android Work-profilen.

Som en del af en fremtidig opdatering, vil Samsung give brugerne mulighed for at ændre tastaturet på grundlag af de politikker, der er konfigureret af IT admin. Administratorer kan vælge at deaktivere tredjeparts tastaturer bruger en Android Restriktioner profil i Workspace ONE UEM Console.

En aktuel løsning at gøre det muligt for tredjeparts tastaturer på Samsungs Android 8. enheder er at skabe en Android Brugerdefineret Indstillinger Restriktioner profil og tilføje følgende XML til feltet Brugerdefineret indstillinger:

TechBone bruger cookies og andre data til at levere, styre og forbedre servicen og reklamer. Hvis du er enig, vil vi tilpasse indhold og annoncering vises til dig baseret på dine aktiviteter. Brugen af ​​vores tjenester er også analyseret af nogle af vores partnere. Ved hjælp Tillad Choice, kun småkager i den valgte gruppering vil være sæt. For mere information omkring cookies og dine data, se venligst vores Privacy Policy.

Enhver bruger smartphone vil sikkert indrømme, at de bruger uforholdsmæssig meget tid på at skrive ting ud gennem deres software tastatur. Så se, at software-tastaturet er en af ​​de mest anvendte værktøjer i en brugers bibliotek af apps, det står til grund, at folk ønsker at bruge den mest pålidelige redskab til deres rådighed. Så hvis du tilfældigvis er en Samsung bruger, og vil gerne bevæge sig væk fra Samsung Tastatur til noget, der giver et par flere fordele, ligesom Google's Gboard, så er denne how-to har du dækket.

Kom godt i gang

Nu hvor du har Gboard installeret, vil du ønsker at indstille det som din primære software-tastatur på din Samsung-enhed. For at kunne gøre dette, er du nødt til at navigere til din indstillinger app. Når du i dine indstillinger, vil du ønsker at navigere til General Management. Vælg nu Sprog og Input. Inden for Sprog og Input side, kan du finde den på skærmen tastatur indstilling under Tastatur. Fra Skærmtastatur skærm, skal du vælge Administrer tastaturer mulighed i bunden af ​​listen, og derfra kan du aktivere Gboard ved at trykke på dens toggle.

Nu hvor Gboard er valgt, kan du få adgang til programmets indstillinger ved at flytte tilbage en side til On-screen tastatur for at hanen på Gboard, som vil åbne tastaturet side indstillinger. Den app indstillinger tilbyder mange forskellige muligheder, og så du nemt kan vælge dine temaer eller præferencer fra denne side til passer bedst til din foretrukne brug-sag.

Og det er det, folk. Udskiftning af standard Samsung Keyboard med Gboard er faktisk temmelig nemt, når du ved, hvor man kan se i telefonens indstillinger. Hvorfor Samsung og Google vælger at begrave dit tastatur valg og indstillinger under flere menuer, der sjældent forblive statisk som UIS skift i løbet af årene, ved jeg ikke, men forhåbentlig denne korte vejledning ryddet ting op for dem, gad vide, hvordan man kan gå om at ændre deres Samsung tastatur til noget lidt mere nyttigt og feature-rige ligesom Gboard.

Artikler

Eksemplerne i denne bog anvender tastatur indstillinger for Samsung tastatur, som er standard tastatur Galaxy Tab 4 anvendelser, når du skriver tekst, samt indbygget tastatur indstillinger, der gælder for alle tastaturer.

Uanset om din Android-telefon kom med Googles Gboard eller en anden tastatur app som standard, bør du vide, hvordan du ændrer den. Du har mange tastatur valg på Android at vælge imellem, og kan skifte mellem installerede dem til enhver tid.

første, installere en anden tastatur app

Hvis du glemmer din Apple Watch adgangskode

Vi er store fans af SwiftKey, der er kendt for sin præcise forudsigelser . Blandt dens andre standout funktioner er muligheden for at tilføje op til fem sprog og bruge dem på samme tid, som er fantastisk til tosprogede brugere.

Hvis du har en Samsung-telefon eller en anden enhed, der kommer med sin egen tastatur app, bør du give Gboard en chance. Googles tastatur app tilbyder indbygget adgang til emoji og GIF søgning, Google Translate adgang, og selv håndskrift støtte.

hvordan du aktiverer nye tastaturer på Android

Nedenstående anvisninger gælder tilføjer et nyt tastatur på lager Android 10. Trinene kan være lidt anderledes, afhængigt af telefonens producenten eller installeret version af Android. Prøv at søge efter "tastatur" i Indstillinger app, hvis du ikke kan finde den rigtige menu.

Simpelthen skifte skyderen på for den app, du vil bruge, og det er klar til at gå. Android vil vise en advarsel prompt fortæller dig, at den app har potentiale til at indsamle alle de oplysninger, du skriver ind i det, så sørg for at du har tillid til tastaturet, før du fortsætter.

hvordan du ændrer din Android tastatur

Først åbne tastaturet ved at trykke på en hvilken som helst tekstfelt. Dette kunne være søgningen widget på dit hjem skærmen, en tekst samtale, eller lignende. Når tastaturet er åbent, kan du se en lille tastatur ikon nederst til højre på skærmen.

Afhængigt af enheden, kan dette ikon ikke vises i nederste højre. Hvis det er tilfældet, vil du sandsynligvis finde det ved at trække ned på din meddelelse øverst på skærmen og trykke på Skift tastatur post.

tilpasning din Android tastatur

Det er alt det tager at skifte til en ny Android-tastatur. Du bør dog også tage et kig på app indstillinger for at sikre de arbejder for dig. For eksempel, de fleste tastatur apps giver mulighed for at ændre layoutet, tilføje brugerdefinerede auto-korrekt poster, ændre temaet, og mere.

Du kan gøre dette ved at åbne tastaturet app fra din app listen. Hvis det ikke vises der, hovedet tilbage til Indstillinger> System> Sprog og input> Virtuelt tastatur og trykke dit tastatur til at åbne sine muligheder.

skriv mere effektivt på android

Brug den rigtige tastatur app gør at skrive på telefonen hele tiden langt mere behagelig. Du kan installere så mange som du kan lide, og skifte dem efter forgodtbefindende, eller erstatte standard tastatur og aldrig se tilbage.

Ben er chefredaktør på MakeUseOf. Han forlod sit it-job til at skrive på fuld tid i 2022 og har aldrig set sig tilbage. Han har som dækker tech tutorials, videospil anbefalinger, og mere som en professionel forfatter i over syv år.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Træt af auto- korrigerende ? Auto- korrigerende tekst er en af ​​de mest irriterende øjeblikke, hvor du skriver de budskaber, der kan være hurtigt forstået . Vi fik den nyeste Samsung Galaxy Note8 enhed, og vi står over for de samme problemer, som du er. Dont ærgre, vi fik din ryg. Hvis du har nogen Samsung-enhed, kan du slå prædiktiv tekst på Samsung-tastaturet.

Samsungs standard tastatur kan ikke være for alle, og mens du altid kan skifte til Gboard, bestanden tastatur tilbyder forskellige funktioner, og du bør prøve det én gang. Anyways, heres hvordan du kan deaktivere Autokorrektur eller prædiktiv tekst på Samsung-tastaturet.

Deaktiver Autokorrektur eller prædiktiv tekst på samsung tastatur

Samsung kan du tilpasse sin tastatur på flere måder. Ofte, mens du spiller med tilpassede indstillinger af Samsung Keyboard, måske du ikke lide udseendet af dit tastatur senere. Du ønsker at få det tilbage til det normale, og theres ingen grund til at gå igennem hver indstilling. Dette indlæg vil hjælpe nulstille din Samsung Tastatur og få det tilbage til normal.

Den bedste måde at få din Samsung Keyboard tilbage til normal er at nulstille dens indstillinger ved hjælp af den indfødte funktion. Dermed vil helt nulstille alle indstillinger tastatur, såsom størrelse, typer tilstand, etc. Du bliver nødt til at have til at ændre de nødvendige indstillinger pr dine præferencer efter nulstille den.

Hvis du ikke kan finde indstillingerne for Samsung Keyboard via ovenstående trin, skal du gå til Indstillinger -> Generelt Management -> Sprog og input -> Tastatur på skærmen -> Samsung Keyboard. Alternativt kan du åbne Samsung Keyboard, mens du bruger en app, og tryk på ikonet Indstillinger på tastaturet for at gå til dens indstillinger.

Hvis du kender de indstillinger, du vil vende tilbage til, du ikke behov for at nulstille alle indstillingerne. Nulstil hver indstilling enkeltvis. For eksempel kan du nulstille størrelsen, temaer, etc., og få standard tastatur tilbage.

Sådan nulstilles tastatur størrelse

Samsung Keyboard tillader dig at ændre symbolerne på tastaturet, og erstatte dem med symbolerne på dit valg. Hvis du vil medbringe det oprindelige layout af symboler tilbage, skal du åbne Samsung-tastaturindstillinger og gå til brugerdefinerede symboler. Tryk på Nulstil.

Sådan nulstilles tastaturtema

Der er to måder at ændre farven på Samsung tastaturet på, afhængigt af metoden, der bruges til at ændre temaet. Først skal du åbne Samsung-tastaturindstillingerne og gå til tema. Vælg et andet tema end din foretrukne løsning.

Sådan deaktiveres High Contrast Keyboard

Hvis du ser et gult, sort eller blåt tastatur, har du måske aktiveret indstillingen High-Contrast. For at deaktivere det skal du gå til Samsung-tastaturindstillingerne og slukke for skiftet ved siden af ​​High Contrast-tastaturet.

Sådan ændres tastaturtilstand

Du kan bruge dit Samsung-tastatur i one-handed, flydende og split modes bortset fra standardtilstanden. Alle tilstande viser tastaturet i forskellige størrelser og positioner. Hvis nulstilling af tastaturstørrelsen ikke hjalp, skal du prøve at ændre tastaturtilstanden.

Det er, hvor nemt det er at få dit Samsung-tastatur tilbage til normal. Hvis du tænkte på at skifte tastatur, kender du længere brug for, men hvis du stadig kan lide, skal du tjekke disse fantastiske tastaturer til Android-telefoner. Hvis du ikke kan lide tastaturer på skærmen, kan du bruge et fysisk tastatur til at skrive på din telefon i stedet.

Mehvish er en teknologi entusiast fra Kashmir, Indien. En computer ingeniør efter grad, hun har altid været ivrig efter at hjælpe, når nogen finder teknologi udfordrende. Hendes favorit Vertikaler Inkluder How-To Guides, Explecters , tips og tricks til Android, IOS / iPados, Windows, Social Media og Web Apps.

Essential tastatur tips

Skjul eller afslør â € "Mange apps, især kommunikationsapplikationer, hvor typing antages at være grunden til, at du bruger dem, åbner tastaturet automatisk, når de først åbnes. I andre skal du trykke på tekstfeltet for at vise tastaturet. For at skjule tastaturet i en app, skal du trykke på knappen Tilbage en gang.

Vigtig

Sådan Reset Glemt adgangskode på Samsung Galaxy Note 10

Sådan Reset Glemt adgangskode på Samsung Galaxy Note 10

Komplet guide om Hard reset Samsung Galaxy Note 10 Plus Android-telefon uden adgangskode eller mønster lås. Også kender Factory reset og software.

Skift mellem 3G4G.

Skift mellem 3G4G.

Samsung Galaxy Note 10 Lite pris i Indien er Rs 27999. Denne telefon er fyldt med 6 GB RAM, 128 GB Internt lager og 4500 batteri. Tjek Samsung Galaxy Note 10 Lite mobile specifikationer, ekspertanmeldelser, ofte stillede spørgsmål, brugervurderinger, fotos og priser på forskellige online-butikker.

Samsung Galaxy Note 10 plus 5g SMN976B 512DK Mobiltelefoner

Samsung Galaxy Note 10 plus 5g SMN976B 512DK Mobiltelefoner

Samsung Galaxy Note 10 plus 5G pris i Sydafrika anslås at være sydafrikanske rand 14.000. Samsung Galaxy Note 10 plus 5G pris i Sydafrika kan variere over markeder i Sydafrika.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Lær at bruge netværket SIM Unlock kode af Samsung Galaxy Note10 5G. SIM-unlock telefon Samsung Galaxy Note10 bruger Samsung indbygget unlock. For at anmode om en unlock til denne devi

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Laveste pris af Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB i Indien som 19 December 2021. Sammenligne Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB priser fra top 25 online-butikker for at finde de bedste tilbud på Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy Note 10 Plus har bedre ram end Samsung Galaxy S21. Ingen af ​​dem har frontflash. Med hensyn til skærmopløsning, Samsung Galaxy Ingen ...

Amazon. Om Samsung Galaxy Note 10 plus SMN975FDS, DUAL SIM 4G LTE, International Version No US Garanti, 256GB, Aura Glow GSM Unlocked Cell Phones Tilbehør Tilbehør

Amazon. Om Samsung Galaxy Note 10 plus SMN975FDS, DUAL SIM 4G LTE, International Version No US Garanti, 256GB, Aura Glow GSM Unlocked Cell Phones Tilbehør Tilbehør

Spekulerer på, hvad de kan forvente fra Samsungs nyligt annoncerede BigScreen-telefoner Glemmer om rygterne Her er de officielle specifikationer for både Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10 Plus.

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Note 10 Plus Hvad er forskellen

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Note 10 Plus Hvad er forskellen

Det bedste sted at sælge Samsung Galaxy Note 10 ved at sammenligne Mobiltelefoner tradein citerer Alle luftfartsselskaber, 100 sikker, gratis forsendelse og hurtig PayPal eller direkte depositum betalinger i kontanter.

Samsung Note 10 Specs og Pris i Pakistan

Samsung Note 10 Specs og Pris i Pakistan

Sydkoreanske tech gigant Samsung har efter sigende annonceret en prisnedsættelse på sin 2019 flagskib Bemærk smartphone, Galaxy Note 10. Effektiv 7. november n

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.