Sådan Clean og rengøringssletning telefonens skærm Korrekt

Hvordan du fjerner hærdet glas lim

Ifølge de seneste undersøgelser, din mobiltelefon er sandsynligvis forurenet end din toiletsæde. Men, mens rengøringsmidler er gode nok til at hjælpe dig desinficere dit badeværelse, de skulle ikke bruges på din telefon skærm. Dette skyldes, barsk kemikalier kan skade dine telefoner skærmen og efterlade ridser. Hvis du ønsker en kim-fri telefon, heres hvordan man rent telefonens skærm og telefon skærmbeskytter ordentligt.

Sådan holder telefonens skærm ren

Den bedste måde at rene støvpartikler, pletter og fedtede fingeraftryk fra overfladen af ​​telefonens skærm er at bruge en blød fnugfri eller mikrofiber klud. For at gøre din telefon skinne igen, tør forsigtigt telefonens skærm med din klud gentagne gange fra top til bund. Hvis pletter ikke synes at komme fra, så kan du fugte din klud med en lille mængde af destilleret vand, og tør skærmen på samme måde. Du bør dog altid slukke telefonen, og tag det fra strømforsyningen før rengøring det med væsker.

Du har måske allerede disse klude rundt om i huset, da de normalt kommer med de fleste briller , kameralinser, skærm beskyttere, og mange andre enheder. Men hvis du ikke har en, kan du nemt finde dem i din lokale butik eller online.

Husk også, at du aldrig sprøjte vand direkte på telefonens skærm. Apple advarer brugere mod at få nogen vand i åbningen af ​​en iPhone, som kan skade din telefon. Endelig om der er overskydende fugt på skærmen, kan du fjerne det med den tørre del af din klud.

Brug destilleret vand og sprit

Du kan rense din telefonens skærm og desinficere det ved hjælp af en blanding af 60% destilleret vand og 40% isopropylalkohol. Bare fugte et lille hjørne af din rengøring klud med blandingen, og forsigtigt tørre skærmen fra top til bund. Men sørg for ikke at dæmpe din klud for meget.

En af de bedste måder at helt desinficere telefonens skærm er at bruge en UV sanitizer . Selv om en UV-telefon sanitizer koster mere end alle dine rengøring af værktøj og rengøringsmidler kombineret, disse enheder hævder at dræbe 99.% af fælles husstand bakterier.

Disse små enheder bruger typisk UV-C lys til at rense din telefon. Et eksempel er PhoneSoap, som blev præsenteret på ABC showet Shark Tank. Alt du skal gøre er at placere din telefon i enheden i 10 minutter, og det vil ikke kun rense din telefon, men også oplade det, også.

Vask dine hænder

En enkel måde at forhindre telefonens skærm fra at få beskidte i første omgang er at vaske dine hænder. Ifølge en nylig undersøgelse, amerikanerne kontrollere deres telefoner mere end 40 gange om dagen. Berøring telefonen hele dagen betyder, at det bliver en grobund for bakterier og bakterier.

Ifølge CDC, bør du gøre det til en vane at vaske dine hænder med sæbe og vand i mindst 20 sekunder, især efter du går på toilettet, før du spiser, og når du hoster eller nyser.

Hvad du bør undgå at bruge

Når det kommer til at fjerne støvpartikler og snavs, bør du undgå at bruge papirservietter, vinduespudsere, og andre slibende rengøringsmidler på telefoner skærmen. Når det kommer til at desinficere din telefon, bør du undgå at bruge ammoniak, aerosolspray, kemisk-baserede, og alkohol-baserede rengøringsmidler, ligesom desinficerende klude, sprit og makeup fjernere.

Men Apple for nylig opdateret sin hjemmeside med instruktioner, der siger sin nu okay at bruge en 70 procent isopropylalkohol tørre eller Clorox Desinficering Wipes til at rense din iPhone og andre Apple-produkter. Ifølge Apple, bør du forsigtigt tørre de hårde, ikke-porøse overflader på dit Apple-produkt, såsom skærm, tastatur, eller andre udvendige overflader. Virksomheden stadig fraråder brug af blegemiddel eller nedsænkning din iPhone i rengøring løsninger.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Sådan holder telefonens skærm beskytter ren

Uanset om din telefon skærmbeskytter er lavet af plastik eller hærdet glas, holde det rent er nemt. Alt du behøver er en lille opvaskemiddel, skotsk bånd, og en mikrofiber klud, som normalt kommer med din skærm beskytter. Følg nedenstående trin:

De fleste mennesker ejer smartphones og med disse enheder kommer tilbehør som skærm beskyttere, som har dyrket nogle forretninger i byen. Vi er kommet fra de gamle plastfolier til højteknologiske hærdet glas, anti-spion, og flydende skærm vagter, theres en masse forskellige at vælge imellem.

Hvis du stadig uafklaret af, hvilken slags skærmbeskytter skal jeg få til min telefon? dette din ultimative guide til at besvare alle dine spørgsmål. Lets sammenligne de to mest populære muligheder hærdet glas og flydende skærmen beskyttere at afgøre, hvilken er den bedste form for forsvar mod ridser, snavs og revner.

Flydende skærmbeskytter vs hærdet glas skærmbeskytter

Flydende Screen Protector: Består af nanoliquidtechnology og er dybest set flydende glas. Det angiver i en hård belægning, når den anvendes til din skærm. Det transparente oleofobe lag afværger ridser og snavs.

Den består af et bundlag af absorberende silicium, kombineret med en PET-film og oleofobe overtræk på toppen. Hærdet glas er omkring fem gange stærkere end almindelig glas. Det har 9H hårdhed, der kan modstå ridser fra objekter som skarpe som en kniv.

Let at anvende

Flydende Skærmbeskytter: En flydende beskytter, er mere ligetil at anvende med dråbetæller og klæde tilvejebragt i pakken. Du er simpelthen nødt til at rense din skærm, anvende et par dråber af det flydende glas, og derefter gnide med kluden forudsat som instrueret .

hærdet glas: En hærdet glas skærm protektor kan være vanskelig at anvende. Hvis det ikke gøres korrekt, kan luftbobler eller snavs dannes på skærmen. Men mange nyeste hærdet glas kommer med nem-ansøgning kits og instruktioner, der hjælper dig ud. De buede kanter give dem mulighed for at få installeret uden bobler.

Styrke

Flydende Screen Protector: Fra vores test, cant væske skærm vagt gå ansigt til ansigt med hærdet glas, når det kommer til at give fuldstændig beskyttelse mod påvirkning er berørt. De kan være i stand til at modstå mindre dagligdags skrammer men næppe tilbyde enhver sikkerhed mod dråber og hårde ridser. Så sin helt muligt at skade dine telefoner screene hvis youve belagt det med væske.

hærdet glas: Der er ingen tvivl om, at dette er meget stærkere end flydende beskyttere og tilbud 9H hårdhed. Det kan modstå de fleste mindre dråber og falder, samt ridser fra noget så skarp som en kniv. , Ulempen er, at det kan splintre under hårde stød, såsom et betydeligt fald.

Modstandsdygtig mod ridser

Flydende beskyttelses film: Selv om en masse af flydende beskyttere lover at tilbyde 9H hårdhed, de virkelig ikke kan stå op til kravet på lang sigt. Da de er så tynd, kan de normalt kun forsvare sig mod mindre ridser. Noget alvorligt vil sandsynligvis beskadige skærmen.

hærdet glas: en mange af høj kvalitet hærdet glas kan modstå ridser fra objekter som skarpe som knive. Dette er takket være deres 9H hårdhed. Dens gode nok til at beskytte mod hverdagens skrammer samt mere alvorlige skader.

Glathed

Flydende Screen Protector: Det føles ofte endda glattere end hærdet glas. Dette er på grund af nano væske teknologi, der danner et usynligt lag på skærmen. Den super-glat oleofobe coating sikkerhedsforanstaltninger mod ridser, støv, fingeraftryk osv

hærdet glas: Det gennemgår en unik proces under produktionen for at sikre glathed. Det bevarer exceptionel anslagsfølsomhed til at give dig fremragende brugeroplevelse. Når de anvendes korrekt, vil hærdet glas skærmbeskytter ikke blande sig overhovedet mellem dig og din telefonens skærm.

Klarhed

Flydende beskyttelses film: Det tilbyder høj gennemsigtighed høflighed af bemærkelsesværdigt slanke struktur. Du vil få en stor filmoplevelse, men over tid, kan det tiltrække støv og fingeraftryk pletter. Så en hærdet glas har en lille kant i denne afdeling.

Omkostningseffektiv

Hvis din prioritet er at have ultra glathed og usynlig beskyttelse, ville en væske skærmbeskytter være det værd. Desuden, hvis du har nogle sidesten i pakken, at du køber, kan du også det på en anden enhed. Dette fordobler funktionaliteten.

Derfor er den hærdet glas er mere omkostningseffektiv samlet. Efter alt, dens bedre at have et knust skærmbeskytter end et knust telefonens skærm! Så med det sagt, hvilken type telefon skærmbeskytter foretrækker du? Lad os høre dit valg i kommentarerne nedenfor, og hvorfor du har valgt det.

Can flydende glas skærmbeskytter pause?

Beskyt altid den oprindelige skærm En af de store ulemper ved flydende skærm beskyttere er, at når det anvendes, kan den ikke fjernes. Da det gør ikke tilbyde skærm pause modstand, vil det splintres. Dette ville betyde, at din oprindelige skærm vil knuse, og du bliver nødt til at gå og reparere din skærm.

Kan flydende skærmbeskytter repareres?

Svar: Nej, nanofixit vil ikke rette dine eksisterende ridser, men vi har en ridsefjerner, der kan fjerne alle overflade ridser og gøre din telefon eller andre enhedsskærme, se helt ny igen.

Er flydende skærmbeskyttere permanent?

Den flydende skærmbeskytter giver ikke nogen mærkbar ridsebeskyttelse. Det gør heller ikke ille udfylde pauser eller ridser. Men det tilføjer til konsekvensbeskyttelsen af ​​din smartphone. Det ê ¼ ikke det samme med flydende skærmbeskyttere som ridser er permanente og revnede skærme er permanente.

Er væskeskærmbeskyttelsen det værd?

Taler om tykkelsen eller bulkiness, flydende skærmbeskytter er vinderen. Det går næsten usynligt på din telefonskærm, mens dens tykkelse er ekstremt tynd. På samme tid kan det godt forhindre ridser i at ske med din smartphone over hverdagens anvendelser.

Er flydende glas bedre end hærdet glas?

Som tilbyder den bedste beskyttelse? Beskyttelse er hovedårsagen til at købe en skærmbeskytter. En flydende skærmbeskytter på grund af hvor tynd det er, kan ikke tilbyde det samme beskyttelsesniveau, som den tykkere, hårdere hærdet glasbeskytter tilbyder. Så når det kommer til beskyttelse, anbefaler vi den hærdet glasindstilling.

Hvad er fordelene ved flydende glas?

Flydende glas er et usynligt produkt, der kan gnides på din smarte enhed. Det er en nano-væske, der, når det er tørt, ændrer Molecular Kemi på skærmen. Når du glatter det på, helbreder det dit telefonsglas, så det kan bedre modstå pauser og pauser.

Vigtig

Sådan fjerner du SIM-kortet fra din

Sådan fjerner du SIM-kortet fra din

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Sådan eject iphone sim-kort

Sådan eject iphone sim-kort

Hvis du er ny bruger af iPhone, skal du være undrende, hvordan du fjerner SIM-kortet fra iPhone, da det er ganske vanskelig.

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj PCB Tool Expert

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj PCB Tool Expert

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj, hvis du ikke har et iPhone Sim Eject Tool med dig hele tiden, som de fleste af os ikke har

Apple iPhone 5s Indsæt eller fjern SIM-kort ATT

Apple iPhone 5s Indsæt eller fjern SIM-kort ATT

Lær at fjerne eller overføre SIM-kortet i din iPhone.

Sådan Lås SIM på iPhone

Sådan Lås SIM på iPhone

Her er hvordan du ændrer, aktivere eller deaktivere SIM-låsekode på din iPhone.

Sådan bruger du forældrekontrollerne på en smartphone

Sådan bruger du forældrekontrollerne på en smartphone

Lær mere med 132 spørgsmål og 122 svar til Samsung Galaxy S 5 ATT Branded 4G Cell Phone Unlocked Charcoal Black.

Website virus rengøring. Sådan fjerne malware fra din hjemmeside på egen hånd.

Website virus rengøring. Sådan fjerne malware fra din hjemmeside på egen hånd.

Denne artikel beskriver, hvordan du fjerner malware fra hjemmesiden og prevend efterfølgende infektioner på egen hånd.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Jeg har læst flere tutorials om hvordan man scanner med iPhone, men jeg kan ikke få det til at arbejde. Den app isnt stand til at finde scanneren, om jeg omdøbe min iPhone til POP med 12345678 adgangskode på den personlige hotspot, eller krea

Hvordan omdøber jeg Apple ur på iPhone

Hvordan omdøber jeg Apple ur på iPhone

Du kan være at give dit navn til hver fremmed, du ser, og du dont engang kender det. At iPhone af jeres har et navn generelt en kombination af dit fornavn og enhedens model og det udsender det til andre via AirDrop, Personal Hotspot, Bluetooth, WiFi, og andre tilslutninger. Sikker på, det nyttigt at holde din enhed navn enkel og til det punkt, men der er upsides til at ændre det.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.