Sådan rydder du cache af Galaxy S10 uden at miste data

Sådan tørres cache partition på Samsung Galaxy S10 Plus

Rydning af din cache-partition svarer til den fragmenteringsproces, du følger på din harddisk. Dens noget hyppige brugere ville vide og en bestemt heads-up fra os. Så her er de trin, der er involveret i processen.

Tip: Reverting til fabriksindstillinger

Sidst men ikke mindst, en fabriksdata nulstilles. Det vender din telefon tilbage til fabriksindstillingerne og sletter alle dine data. Bedre har en back-up gemt et sted. Dens formodes at være din sidste mulighed, så bedre prøve de tidligere forslag, før du går til denne metode. Følg trinene herunder for at nulstille til fabriksindstilling.

Tip: Prøv batteri Kalibrering

Det lyder måske lidt svært, men processen er let. De tidligere bugs, der fortsatte på Galaxy S9S batterilevetiden kunne løses ved denne metode. Dette gøres for at omdirigere softwaren til at få de korrekte strømniveauaflæsninger.

Samsung Galaxy S6 blev lanceret i 2022 som en flagskibs smartphone af Samsung. Det er stadig en af ​​de meget dygtige smartphones i 2022, og hvis du bruger det i nogen tid, så vil du naturligvis bemærke faldet i ydeevnen. Du kan dog øge sin ydeevne ved at tørre cache-partitionen. I denne vejledning vil du lære at tørre cache partition på Samsung Galaxy S6.

Hvad er cache?

Hvis du ikke ved om cache, er dette afsnit for dig. En cache er stort set de midlertidige oplysninger, der kræves af systemapps og tredjeparts apps til deres funktionalitet. Det er normalt de midlertidige data, og det har oplysningerne som dine loginoplysninger til Glat login, så du skal indtaste dine loginoplysninger hver gang, præferencer og andre data osv.

Når du installerer tonsvis af apps på din Smartphone, disse caches bliver akkumuleret, og det forårsager nogle præstationsproblemer. Du kan rydde cachen for at øge ydeevnen på din smartphone til en vis grad.

Konklusion.

Det er, hvordan du kan tørre cache partition på Samsung Galaxy S6. I de fleste tilfælde vil tørring af cache-partitionen løse problemet for dig. Du kan også rydde app cachen af ​​en bestemt app fra App Manager i indstillingerne, hvis du mener, at du står over for problemer på grund af en bestemt app. Men hvis du stadig står over for præstationsproblemet, kan det være hardware problemet. Vi vil anbefale dig at kontakte Samsung Service Center eller et velrenommeret servicecenter, så de kunne diagnosticere problemet og rette det. Hvis du har spørgsmål, så lad os vide i afsnittet Kommentar nedenfor. Også, hvis du vil lære, hvordan du skal nulstille din Galaxy S6, så besøg vores hjemmeside.

Hvis du oplever et problem med din Samsung-telefon eller tablet, er et af de fejlfindingstrin, som vi normalt anbefaler, at rydde cache-partitionen. Dette foreslås ofte, især hvis problemet opstår lige efter en opdatering, selvom du også er velkommen til at prøve det ved at fastsætte de fleste Samsung-problemer.

Hvis det er din første gang at høre om denne potentielle løsning, fortsæt med at læse for at vide, hvad en system cache er, og hvor det er gemt. Vi vil også vise dig trin-for-trin instruktion S om, hvordan du udfører cache-partitionen tørre nedenfor.

Hvorfor opdatere systemcachen?

Samsung-enheder er nogle af Android-telefonerne og tabletterne, der bruger en cache-partition til at gemme en systemcache. Denne cache er et sæt midlertidige filer, som Android bruger, for at kunne udføre opgaver effektivt. Sådanne filer bruges normalt ofte, så i stedet for at downloade dem fra et sted hver gang de er nødvendige, gemmer Android dem i en separat del i lagerenheden kaldet cache partition til hurtigere adgang. Hvis du tørrer cache-partitionen, vil systemet genopbygge cachen igen over tid.

Tricks til at løse batteriproblemet efter Android 11 Update

Nogle gange kan en større softwareopdaterings- eller appinstallation påvirke systemcachen og få det til at blive beskadiget . Dette kan igen resultere i problemer, så det kan hjælpe med at tørre cache-partitionen kan hjælpe.

trin til at tørre eller rydde cache partitionen på en Samsung

Hvis din Samsung-telefon eller tablet ikke fungerer korrekt, kan du enten tørre cache-partitionen eller udføre en master-nulstilling. Begge disse procedurer udføres inden for genoprettelsesfunktion, men hver enkelt rydder en anden del eller partition af telefonopbevaring. I modsætning til hovednulstilling dog cache partition tørre plejer slette dine personlige data, så det kan gøres når som helst uden at bekymre at sikkerhedskopiere dine filer først. Til demonstration vi bruger en Note10 men trinene er generelt den samme på tværs af Samsung-enheder.

Foreslåede aflæsninger:

har problemer med din telefon? Du er velkommen til at kontakte os via denne formular. Nå forsøge at hjælpe. Vi skaber også videoer for dem, der ønsker at følge visuel instruktion s. Besøg Oura TheDroidGuy Youtube kanal til fejlfinding.

Sådan ryddes app cache på Samsung Galaxy S telefoner

Thats alle der er til det! Som du kan se processen for at slippe af med den app cache på Samsung Galaxy S10 telefoner er virkelig meget simpel. Forhåbentlig vil denne procedure holde din smartphone udfører optimalt og fungerer korrekt for den tid, du bruger din telefon.

Bemærk â € ”Aftørring Cache partition sletter ikke nogen af ​​dine brugerdata. Alle apps, videoer, billeder og OS / app indstillinger angives ligesom det var før. Dette er en non-invasiv fejlfindingstrin at fastsætte en lang række spørgsmål, som du kan opleve.

Hvordan til at tørre cache partition af Samsung Galaxy S, s +, og som sådan?

Her er hvordan man Tør Cache partition på Samsung Galaxy S10 Plus, S10, og S10e enheder. For at aftørre cache data om Galaxy S10 plus enhed, skal du indtaste din galakse enhed i recovery-mode. Dette Samsung S10 + klar cache partition er at fjerne alle dine telefondata herunder Google-konto, Samsung-konto, billeder, videoer, Internt lager, etc. Så backup af vigtige data sikkert ved hjælp af Samsung Cloud / Samsung Smart Switch, før du udfører denne handling.

Det vil nyttigt at fastsætte flere S10 plus emner som blank skærm problemer eller S10 plus plejer tænde eller touch screen virker ikke problemer. Følg den nedenfor givet trinvis komplet proces til at udføre tørre Samsung S10 Cache Partition.

Samsung Galaxy s plus Ryd cachelager

Når Samsung-logoet vises på skærmen, løslade alle nøgler i din Galaxy S10 +. Efter et par sekunder installere systemopdatering besked vil vise. Du kan se de Android systemgenoprettelse vises på din Samsung S10 plus.

Ryd app cache på Galaxy S plus

Og thats alle. Vi håber, at dette gør det klart, hvordan at tørre cache partition på S10 Plus. Hvis du har nogen form for problemer, fortæller os i nedenstående kommentarfeltet. Bliv og forbinde med os for de seneste opdateringer.

Samsung Galaxy S10 Lite skjulte tilstande | Download, Safe, Recovery: Når du ved, hvordan at låse skjulte modes såsom fejlsikret tilstand, Hent Mode eller Recovery mode etc. vil du frigøre smartphones reel magt og få det maksimale skjult funktionalitet ud af dem. I dette trin-for-trin tutorial vejledning, vil vi visuelt forklare dig, hvordan du aktiverer Samsung Galaxy S10 Lite skjulte tilstande og download, Safe, Recovery, at du kan starte og afslutte henhold til dine krav.

Den skjulte recovery-mode låser et par smarte funktioner som hard reset; du kan tørre cache partition og udføre Android opdatering. Følg den visuelle instruktion for at indtaste Recovery-tilstand i Samsung Galaxy S10 Lite.

Samsung Galaxy S lite recovery-mode:

Hvis du ønsker at rydde cachen til en specifik anvendelse, fra hovedskærmen, vil du ønsker at gå til Indstillinger> Programmer> Application Manager> find det ønskede program> Lager> Ryd cache.

Dette Galaxy S8 how-to guide først forklarer, hvad Galaxy S8 cache partition er, og hvorfor og hvornår du kan få brug for at tørre Galaxy S8 cache partition, så viser dig, hvordan du rydder Galaxy S8 cache partition.

For de fleste ejere af Galaxy S8 og S8 +, Â er det ikke nødvendigt at kende eksistens sådan en cache partition. Selvfølgelig behøver de ikke at tørre Galaxy S8 cache partition i levetiden for Galaxy S8 og S8 +.

Når du skal måske wipe Galaxy S cache partition?

Vil du slette alle de midlertidige cache-filer? Tag et kig på følgende instruktion og fjern de midlertidige cache-filer. Husk at tørre cache partition sletter ikke dine personlige filer, i modsætning til en nulstilling. Følg tutorial og Tør Cache partition i nogle få enkle trin.

Tjek, hvordan du nemt tørre cache partition i Samsung Galaxy S10 Plus Exynos. Denne operation vil ikke påvirke dine personlige filer, det vil kun fjerne midlertidige cache-filer. Som et resultat kan du opdatere Android 9. Pie-system og optimere Samsung Exynos 9 9820.

Hvordan til at tørre cache i Samsung Galaxy S plus Exynos?

har du nogensinde sad fast, mens du bruger din Samsung S10? Løb tør for hukommelse eller problemer lave storage? Du behøver ikke at fjerne et program for at frigøre plads på din Samsung S10. Bare Ryd cache af Galaxy S10.

Ryd cache på Galaxy S:

Har du nogensinde konfronteret med spørgsmålet om lavt rum på din Samsung S10, og din enhed begynder at køre lavt, mens du bruger det? Ryd cache-metoden er grundlæggende færdig for at øge den samlede ydeevne på din smartphone.

For eksempel bruges Clear Cache i Samsung Galaxy S10 også til at fremskynde dine apps og fjerne unødvendige oplysninger hver gang du har adgang til enhver app. Den klare cache betyder også forfriskende dine apps.

Hvorfor skal du rydde cache?

App cache kan spise dit telefonrum. Cachen kan tage tusindvis af MBS på din telefon ved at gemme midlertidige filer på din telefon uden at du selv kender. Dette virker ret irriterende, hvis nogen app i din high-end-telefon ikke reagerer, eller kraft stoppede hver gang midt i noget. Du skal dog genstarte dit arbejde på en app. Det skete normalt på tredjeparts apps, men hvad hvis det skete på dine indbyggede apps? Ryd cache på Galaxy S10 kan sortere dette problem. Ved at bruge sletning af cachedata på Samsung Galaxy S10 behøver du ikke at afinstallere en app eller soft nulstil din enhed. Du kan spare dit hukommelsesplads og apps ydeevne ved at rydde cachedataene.

Clear App Data: På den anden side fjerner Clear App Data alt fra din app. Hvis du f.eks. Bruger din Facebook-konto, kan du bruge Clear App Data-metoden til at slette alt fra den pågældende app ved at rydde op data fra Facebook-appen.

Vigtig

gamemenbench. logg. e ZTE Hsusb Device Driver nemlig Mac

gamemenbench. logg. e ZTE Hsusb Device Driver nemlig Mac

I LoginFaq. about du vil finde og få adgang login portaler med den mest optimerede proces.

ZTE gsm usb modem driver Windows 7

ZTE gsm usb modem driver Windows 7

Hent de nyeste drivere til din ZTE USB Modem FFFF for at holde din computer uptodate.

Ny ZTE Unite IV mobilt hotspot Leverer Internet på farten

Ny ZTE Unite IV mobilt hotspot Leverer Internet på farten

En overkommelig indgang til forudbetalt internet service

ZTE Watch GT Pris i Spanien Mobilewithprices Mobile Med Priser

ZTE Watch GT Pris i Spanien Mobilewithprices Mobile Med Priser

ZTE Se Live pris i Pakistan, ZTE Watch Live-specs, anmeldelser. ZTE Se Live specifikation omfatter sorte farver, osv Se Live pakistanske sats for nye, gamle og brugte Watch Live-telefon sæt i Lahore, Karachi, Islamabad.

ZTE Grand X Max Z987

ZTE Grand X Max Z987

Her finder du alle oplysninger om ZTE Z987 Grand X Max Plus at du behøver at vide. Se dens karakteristika i tabellen og sammenligne denne mobiltelefon med andre modeller.

ZTE Zinger Komplette specifikationer

ZTE Zinger Komplette specifikationer

ZTE Zinger pris i Pakistan, ZTE Zinger specs, anmeldelser. ZTE Zinger specifikation omfatter 2 MP kamera, 4 GB, 512 MB RAM intern hukommelse, sorte farver, MP3-afspiller osv Zinger pakistanske sats for nye, gamle og brugte Zinger telefon sæt i Lahore, Karachi, Islamabad.

ZTE Z667 Zinger Prelude 2 Flame Whirl 2

ZTE Z667 Zinger Prelude 2 Flame Whirl 2

ZTE Zinger Full og opdaterede specifikationer pr. December 2021. Rowse De fulde specifikationer for ZTE Zinger, check brugeranmeldelser, læs de ofte stillede spørgsmål, der svarer til, og sammenlign det med andre mobiltelefoner, før du køber.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

ZTE Zmax 10, sort opbevaring 32 GB netværk låst til forbrugercellulær kun betingelse Grade B Camera 16 MP Skærmstørrelse 6. 9 i.

ZTE ZMAX 2 holder kraftoverførsel til og fra ZTE ZMAX 2

ZTE ZMAX 2 holder kraftoverførsel til og fra ZTE ZMAX 2

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for ATT Prepaid ZTE Zmax 2 4G LTE med 16GB hukommelse forudbetalte mobiltelefon Sort. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.