Sådan sletter beskeder i iCloud

Sådan Slet flere meddelelser på Messenger 5 Hurtige trin

SMS beskeder gemmes på din iPhone. Hvis du har en masse tekstbeskeder, der er gemt på din telefon, kan enheden tage længere tid end normalt at indlæse dem. Selv hvis du ikke har mange budskaber, bør du slette tekster, der indeholder følsomme personlige eller forretningsmæssige oplysninger. Hvis nogen andre får adgang til din iPhone, kan han være i stand til at overføre alle dine beskeder til en iCloud-konto og kompromittere dine data.

Sletning af tekstbeskeder

Tryk på "Beskeder" ikonet på startskærmen for at åbne programmet SMS. Beskeder og iMessage-beskeder er organiseret i samtaler. Bemærk, at iMessage tekst bobler er blå og regelmæssige sms bobler er grønne. Samtaler, der indeholder ulæste beskeder har en blå prik ud for kontaktens navn. Tryk på samtalen for at åbne den og derefter finde de beskeder, du ønsker at slette. Hold på en sms og tryk på "Mere". Hvis du vil slette flere beskeder på en gang, skal du trykke andre meddelelser for at vælge dem. Tryk affaldsspand ikon og tryk derefter på "Slet meddelelse" for at bekræfte og slette beskederne. Tryk på indstillingen "Slet alle", hvis du ønsker at slette alle beskeder i samtalen. For at slette hele samtaler, knalde samtalen til venstre på listen over samtaler og tryk derefter på "Slet". Du kan bruge disse procedurer til at slette både almindelige og iMessage tekster.

Nick Peers har været at skrive teknologi-relaterede artikler siden 2022. Hans artikler er dukket op i snesevis af tekniske publikationer , herunder MSN UK, CNET, BBC hvem tror du du er, Lifehacker UK og TechRadar. Han har en Masters i informationsteknologi grad fra University of East London.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med Meddelelser i iCloud, dine entire besked historie forbliver ajour på alle dine enheder. Hvis du har brug for at frigøre plads i dit iCloud lager, kan du slette individuelle meddelelser fra alle dine enheder eller slukke for meddelelser i iCloud-funktion.

Hvad sker der, når du sletter meddelelser eller slå meddelelserne i icloud funktion

Med Meddelelser i iCloud, når du sletter en meddelelse, vedhæftet fil , eller samtale på en enhed, slettes fra alle dine enheder. Dette kan bidrage til at frigøre noget plads i dit iCloud opbevaring, samtidig med at resten af ​​dine samtaler ajour på alle dine enheder. Når du sletter en meddelelse, kan du ikke få den tilbage.

Hvis du ikke har brug for at holde dine samtaler ajour på alle dine enheder, kan du slukke Meddelelser i iCloud-funktionen. Hvis du slukker Beskeder i iCloud på en iPhone eller iPad, Isa din besked historie indgår i en separat iCloud sikkerhedskopi.

Sådan sletter meddelelser fra icloud

Hvis du sletter individuelle beskeder fra iCloud, men du stadig se dem på din Mac, skal du muligvis redigere dine beskeder indstillinger på din Mac. I Beskeder, gå til Indstillinger> Generelt. Sørg for, at feltet ud for "Gem historik, når samtaler er lukket" er fravalgt.

Lær mere om din icloud lagergrænse

Når du går over din iCloud grænse for lagerplads, dine beskeder og vedhæftet fil s ikke uploade til iCloud, og dine enheder vil ikke tilbage op eller downloades til iCloud. Du kan stadig få adgang til dine nyeste beskeder, men de vil ikke blive lagret i iCloud og slettede beskeder vil ikke opdatere på alle dine enheder. For at fortsætte med at bruge Beskeder i iCloud,  opgradere din storage eller frigøre plads ved at slette filer, du ikke har brug for.

Facebook Messenger er meget gammel og populære chat-tjeneste. Når du laver en samtale med en bruger, gemme chat rester i Messenger. Du kan nemt slette budskaber nej samtale. Du kan slette en enkelt besked én efter én, eller du kan slette flere beskeder på Messenger ad gangen.

Skridt til at slette flere beskeder på messenger:

Facebook Messenger er tilgængelig på både Android og IOS enheder. Dens også tilgængelig på skrivebordet med Facebook. Du kan nemt slette meddelelser af nej samtale. Hvis du vil slette flere meddelelser, så kan du slette det én efter én, eller du kan slette hele samtalen.

Sådan slettes flere meddelelser på Messenger på Android

Nu er din samtale fjernet fra Facebook Messenger. Det er, hvordan du kan slette nogen samtale på Android. Hvis du vil slette specifikke meddelelser, skal du åbne chatten og slette den en efter en.

Sådan slettes flere meddelelser på Messenger på iPhone

2. ​​Hold skiftknappen nede på tastaturet. Med den nøgle, der stadig er holdt, skal du vælge en ældre eller nyere besked inden for listen. Dette vil fremhæve alle elementer mellem de to meddelelser, du allerede har valgt.

Relaterede vejledninger og anden info:

Endnu hurtigere: Du kan også trykke med to fingre og derefter fortsætte med at skubbe med to fingre for at vælge flere e-mails. Emove fra Selection: Tryk på en hvilken som helst tjekket cirkel for at fjerne markeringen i den, og fjern e-mailen fra dit valg. EEP går: Stryg forbi bunden eller toppen af ​​listen for at rulle og fortsæt med at vælge.

Sletning af flere e-mails på iOS: FAQ

Facebook messenger bruges af millioner af mennesker verden over for at kommunikere med hinanden problemfrit. Det understøtter flere sprog og giver en nem måde at sende vedhæftet fil på S også. Men for at kunne Beskyttelsen deres privatliv, ønsker brugerne at vide, hvordan man sletter meddelelser fra messenger i disse dage. Det er vigtigt at vide, hvordan du sletter beskeder på messenger på iOS. I denne vejledning gør vi dig bekendt med forskellige måder at beskytte dit privatliv på, mens du bruger Facebook Messenger.

Del: Sådan slettes en enkelt Facebook Messenger besked på iOS?

For at starte med, kan du diskutere, hvordan du sletter meddelelser på Messenger på en iOS-enhed. Hvis du bruger IOS Messenger-appen på din telefon, så kan du nemt få adgang til den på farten. Derudover kan du også slippe af med enkeltbeskeder på appen uden mange problemer. Lær, hvordan du sletter meddelelser fra Messenger ved at følge disse trin:

Del: Er det muligt at slette flere meddelelser på Messenger?

Efter at have lært, hvordan du sletter beskeder på Messenger, kan brugere gerne vide, om de kan gøre det samme med flere meddelelser på samme tid. Hvis du bruger den opdaterede version af IOS Messenger-appen, kan du måske allerede vide, at det ikke er muligt at slette flere meddelelser. Lige efter at have valgt en enkelt besked, vil du få mulighed for at udføre forskellige opgaver. Uden at vælge flere meddelelser vil du ikke kunne slette dem også.

Hvis du ønsker at slette flere meddelelser, kan du blot vælge dem en efter en og slette dem manuelt. Vi ved, at dette kan være lidt tidskrævende. Det er bedre at logge ind på din Facebook-konto i en webbrowser og åbne messenger-sektionen på den.

Alternativt kan du også slette en hel samtale på din messenger app. For at gøre dette skal du blot åbne Facebook Messenger-appen på din iOS-enhed. Vælg nu den samtale, du ønsker at slette og skubbe den. Ud af alle de medfølgende indstillinger, tryk på knappen Slet. Dette vil slette hele samtalen fra Messenger.

Del: Kan vi undskylde Facebook-meddelelser, når meddelelserne er blevet sendt på iOS?

Efter at have lært, hvordan du sletter beskeder på messenger, spørger masser af brugere, om der er en måde at undslippe en besked på messenger. Desværre er der ingen nem måde at undskylde eller tilbagekalde en besked på Facebook Messenger, når den er sendt. Du ved allerede, hvordan du sletter beskeder på messenger på iOS. Selv efter at have fjernet meddelelsen, vil den kun blive slettet fra din messenger. Hvis det er blevet sendt med succes, så kan det læses af modtageren.

Hvis du sender en vedhæftet fil eller hvis din besked ikke er blevet sendt på grund af et netværksproblem, så kan du forsøge at stoppe det imellem. Den bedste måde at gøre dette på er at sætte din telefon i flyvemodus. I tilfælde af, at vedhæftet fil stadig bliver behandlet, eller tekstmeddelelsen ikke er blevet leveret endnu, kan du stoppe processen imellem. Besøg kontrolcentret på din iOS-enhed og tænd for flyvemodus.

Dette slukker automatisk WiFi- eller datanetværket på din enhed, og din besked vil ikke blive leveret. Ikke desto mindre skal du være hurtig her. Hvis meddelelsen er blevet sendt, kan det ikke tilbagekaldes fra Messenger. Der har været samtaler og Spekulationer Om tilbagekaldelsesknappen på Messenger, men det er endnu ikke opdateret.

Nu, når du ved, hvordan du sletter beskeder på Messenger på iOS-enheder, kan du nemt holde dine private data sikre. Gå videre og slet Facebook-beskeder og samtaler ved at følge de ovenfor angivne trin og Beskyttning Dit sociale rum.

Du kan også lide

Tip: Når du sletter en besked, forbliver den i dit skrald i 30 dage. Efter den tid vil det blive permanent slettet. Hvis du vil fjerne en besked fra din indbakke, men ikke vil slette den, kan du arkivere meddelelsen.

Gendan meddelelser

Selvom du bruger en mobilenhed, så er der ingen sådan mulighed for at vælge flere meddelelser på Messenger-appen, og du vil ikke kunne slette dem. Du kan slette dem en efter en fra chatindstillingerne.

Men der var en mulighed for at slette flere meddelelser på den ældre version af Facebook. Men Facebook tog væk denne funktion, og brugerne finder det virkelig irriterende at gå gennem hver besked og slette dem.

For at slette flere meddelelser skal du logge ind på Facebook på en computer og skal have Google Chrome Browser, så du kan installere Chrome udvidelser . Dette trick virker ikke på en smartphone eller messenger app.

5. Når du har klikket på flere værktøjer til Facebook, vil det omdirigere til en anden intern side af udvidelsen. Der vil du finde masser af muligheder, dette værktøj har også mange andre nyttige funktioner til Facebook.

6. På venstre side skal du klikke på Værktøjer, derefter Message Downloader fra listen over muligheder. Det vil hente alle dine Facebook-samtaler med navnet på dine Facebook-venner deres Facebook ID deres aktive status og afkrydsningsfelter for at vælge samtaler.

Denne udvidelse hjælper dig med at slette alle samtaler med dine Facebook-venner gratis, men hvis du vil slette meddelelser fra ikke-venner, skal du købe premium-funktionerne i mindst $ 10.

messenger message renere udvidelse

Du kan slette maksimalt 5 samtaler på én gang uden registrering for en gratis prøve. Og gratis prøveudbud til at slette 10 samtaler på én gang, men du skal købe deres præmieplaner for at få fuld adgang.

Samlet set er begge udvidelser i stand til at slette Facebook-meddelelser, når andre mislykkedes. Den første gjorde et godt stykke arbejde, da det giver dig mulighed for at slette alle meddelelser fra venner. Derudover har den mange andre nyttige funktioner til Facebook-brugere.

Vigtig

Sådan Slet alle iMessage-beskeder fra en Mac eller MacBook

Sådan Slet alle iMessage-beskeder fra en Mac eller MacBook

Skær dit arbejde i halvdelen i Mac OS Beskeder app. Sletning samtaler bruges til at være clickthex, Vent på en kasse, og klik derefter på Slet. Nu er det et klik.

Sådan sletter du enkelte iMessage-beskeder i Meddelelser til Mac

Sådan sletter du enkelte iMessage-beskeder i Meddelelser til Mac

Denne artikel forklarer, hvordan du candelete individuelle meddelelser herunder SMS og iMessage-beskeder og hele samtaler i meddelelser på din Mac. Det her

Solvedhow for at ændre voicemail på Samsung Hvordan. O.

Solvedhow for at ændre voicemail på Samsung Hvordan. O.

For alle dine SAMSUNG GALAXY S21 5G support behov.

Sådan rydder du ny voicemail-meddelelse om Samsung Galaxy

Sådan rydder du ny voicemail-meddelelse om Samsung Galaxy

Få ny voicemail-meddelelse på Samsung Galaxy, men ingen nye meddelelser i din indbakke Ryd denne meddelelse ved at henvise til denne vejledning.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

For alle dine SAMSUNG GALAXY S21 5G support behov.

Hvordan sletter jeg en talemeddelelse

Hvordan sletter jeg en talemeddelelse

Fjern unødvendige voicemails fra dit system for at undgå en fuld voicemail boks.

Sådan aktiverer din Windows 10 pc til et trådløst hotspot

Sådan aktiverer din Windows 10 pc til et trådløst hotspot

I Windows 10 v1607 Anniversary opdatering er der en helt ny brugergrænseflade til deling af din internet tilslutning og skabe et mobilt hotspot. Funktionen har været der i Windows før, men har tidligere krævet administratorrettigheder for at aktivere. Fra og med Windows 10 v1607 dette er eksponeret i den moderne grænseflade under Netværk mobilt hotspot

Sådan bruger du videoopkald på din Samsung Galaxy Phone

Sådan bruger du videoopkald på din Samsung Galaxy Phone

Ønsker at lave et videoopkald er det nemt, men husk, at du skal vælge 3G som netværkstilstand og blive tilsluttet et 3G-netværk, før du kan bruge denne funktion.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.