Sådan aktiveres Apps i VIVO S1 Pro

Hvordan at aktivere eller deaktivere Flydende vindue af mine apps vivo Filippinerne

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Google Pay-brugere står over for spørgsmål vedrørende mislykkedes kontroller . Flere brugere er i stand til at oprette deres Google Pay-konto efter fornyet installere. hans er, fordi det trin, der involverer at tilføje en bankkonto mislykkes på grund af OTP ikke at få modtaget, som effektivt gør GPay app ubrugelig.

Sluk nogen apps, der kan være tegning over skærmen, og prøv igen

fortvivl ikke, hvis du har problemer med at bruge din GPay konto. Søgegiganten har indrømmet, at der er et problem, og arbejder i øjeblikket på plausible løsninger for at få den digitale tegnebog op at køre.

Det bedste eksempel er facebook messenger, når en ny besked modtages, bliver profil billede af chatten partner vises og derfor dukker op på andre apps. Jeg har en Galaxy Mini S4 i9195i tidligere på android 4.. .

Hvis succes, giv mig et tak og nyde

Tegn på andre apps Xiaomi. Men hvis du står over for dette samme problem på din mi a1 mobil så vil dette nyttigt for dig. Nå indstillinger på enheden. Under avanceret, skal du trykke tegne over andre apps.

Naviger til apps & underretninger. Kig gennem listen her og se, om noget ser suspekt. Gå nu til disse apps og fjerne markeringen tilladelse tegning frem for andre apps samme indstillinger kan igen gentages for at aktivere tilladelser for nogle apps;

Nogle apps har legitim grund til at trække over andre. Vi kan udstede eller tilbagekalde denne tilladelse for hver. Men hvis du ser noget her, at shouldnt har tilladelse, trykke på det og sætte det tillader visning frem for andre apps til off.

Her er hvordan det skal gøres. Først, åbne indstillinger> klik på apps klikker på gear ikon og vælg tegne over andre apps her vil du se en liste over apps, der har tegne over andre apps tilladelse; indtaste ADB shell ADB shell vil give tegne over andre apps tilladelse til disse apps pm tilskud android. ermission. ystem_alert_window eksempel pm tilskud dk. acebook. rca Android. ermission. ystem_alert_window.

Hvis du beslutter du går glip af denne indstilling, kan du nemt få det tilbage. Du er nødt til at tilbagekalde tegne over andre apps tilladelse gives til en bestemt eller alle de apps. Derfra skal du trykke ind i apps og meddelelser menu.

Hvis du er på udkig efter særlige adgang & tegne over andre apps mulighed i din Xiaomi mobil skal du forstå, at disse Xiaomi mobiler køre på MIUI OS, som er en tilpasset version af Android. Xiaomi, oppo, Realme eller vivo enheder. Den sidste TSEP er at vælge show systemapps at få en liste over alle apps med aktiv uafgjort i andre apps tilladelse.

Gå til telefonens indstillinger> programmer> truecaller og aktivere tegne over andre apps / vises på toppen. Indstillinger for specifikke telefonmodeller: Fordi natten, selv minimum lysstyrke er for meget på denne model.

Giv meddelelsen baren en slæbebåd og trykke på ikonet gear for at åbne menuen Indstillinger. Heldigvis en af ​​DDC brugere på Xiaomi gjorde delt en måde, hvordan du løser det. Hvis OS-version af din enhed er 10 eller højere, skal du give alarmy uafgjort i andre apps tilladelse.

Fix Google Pay venligst afslut alle apps, der kan være tegning

Tryk på configure apps vælger tegne over andre apps her kan du se en liste over alle de apps, der har tegne over andre apps tilladelse. I dette specifikke tilfælde er det vist, fordi du har chat hoveder slået til i messenger. For eksempel kan din sms-app har et hurtigt svar kasse, eller du kan bruge en adgangskode manager, der fylder andre apps.

Men MIUI brugere behøver ikke at bekymre dig som Xiaomi introducerede den samme tilladelse funktionen på alle sine enheder, der kører på MIUI 7 eller derover. Du vil nu være i stand til at trække op dine apps ved at stryge op fra startskærmen på. Men med tilføjelsen af ​​en dedikeret app skuffe i MIUI 11, brugerne vil nu være i stand til at se alle.

Vivo S1 Pro og flere nyeste Vivo enheder fra mellemklassen kategori er kører på den samme OS-version i øjeblikket, selv om vi forventer snart Funtouch 10, en mere raffineret udgave som Vivo fordringer.

Men, det er sandt, har Funtouch udviklet og forbedret gennem årene, og den aktuelle version er nok det bedste OS iteration fra Vivo, der er fyldt med tonsvis af genveje. Det kan være en smule kompliceret for en ny bruger, men de gamle Vivo fans kan nyde masser af tilpasningsmuligheder og genveje til at gøre livet smartere.

- let berøring

Hvis du er den slags person, der ønsker at holde alle ofte brugt vare på startskærmen, Easy Touch ikon stick som en bold til højre eller venstre væg af skærmen, som, når tappet, viser et lille vindue kaldet menu fyldt med apps og værktøjer i dit ønske.

Det plejede at være en cirkel, før den nyeste version 9., kan du nu vælge mellem fire forskellige temaer i denne genvej, og forhåbentlig vil Vivo bringe flere muligheder for at tilpasse udseendet i efterfølgende versioner. Hvis du ikke er interesseret i menuen, kan du linke næsten enhver appool med denne cirkel. For eksempel, hvis du er en anvendelse diktafon ofte, kan en enkelt hane på cirklen åbne optageren app, og så videre.

Et dobbelt-tap kan tage et screenshot. Hold og skub op eller ned eller sidelæns bevægelse kunne knyttes til andre opgaver. For at komme til Easy Touch, gå Toa Indstillinger >> Genveje og tilgængelighed >> Easy Touch.

- smart løfteraket

Dens ikke noget nyt for en Android-telefon; vi har været vidne de bevægelser og mønstre til oplåsning en app eller værktøj i årevis. Men stadig, det er en praktisk måde at gøre brug af genveje. Hvis du er interesseret i nogle gode genveje, fx skrive f på off-skærmen for at aktivere Facebook eller løfte en telefon til automatisk ringe til et nummer, osv Gå til Indstilling >> Genveje og tilgængelighed >> Smart bevægelse og der er du kan spille med flere smarte muligheder.

- ansigt skønhed til videoopkald

Vivo telefoner er tæt fyldt med skønhed tilstande, om dens frontkameraet eller den bagerste én. Hvis du planlægger et videoopkald på WhatsApp eller FB messenger, ville du helt sikkert ønsker at se det samme som du ser i dine behandlede billeder.

- mørk tilstand / øjenbeskyttelse / skærmfarver

In vivo S1 Pro og andre, kan du finde det under Indstillinger >> Display og lysstyrke >> Mørk tilstand. Det er dog Funtouch specifik; nogle tredjeparts apps kan ikke vise godt på grund af tilpasning spørgsmål. For eksempel vil Google Play Butik blive mørkt, men Chrome plejer at opføre sig på samme måde.

Øjenværn og skærmfarver er de to mest anvendte værktøjer inde i display og lysstyrke indstilling område. Hvis du er en nat ugle, kan øjenbeskyttelse hjælpe dig med at mindre træthed på dine øjne. Bare tænde den manuelt hele tiden, eller planlægge det.

- funtouch temaer og skrifttyper

Funtouch 9. byder på en masse temaer og wallpapers, men det giver også lidt mere frihed til at være selektiv som vi ønsker. Ikke altid vi gerne vores tapet at ændre sig med den nye tema. Løsningen er at gå til startskærmen låseskærmen, og tapet >> indstillinger startskærmen Indstillinger >> og finde følgende tre muligheder.

Hvis du ikke er tilfreds med den standard typografi, gå til Indstillinger >> startskærmen lås skærm og tapet >> Front stil. Du kan vælge mellem to tilgængelige dem eller downloade mere fra Vivos databasen.

popup-annoncer er frustrerende nok på skrivebordet, men de er endnu værre på en mobil enhed med begrænset skærmstørrelse. Hvis du er træt af popups ødelægger din telefon erfaring, vil vi forklare, hvordan at stoppe popup-annoncer på din Android-telefon.

hvordan man kan stoppe android popups i din browser

Da Chrome er standard Android-browseren, og du sandsynligvis bruge det ofte, giver det mening at deaktivere popups der først. Tweaking en hurtig indstilling vil helt deaktivere popups. For at finde det, skal du åbne Chrome og røre ved tre-prik på knappen Menu. Vælg Indstillinger og derefter navigere til webstedet indstillinger.

Hvis dette ikke løser dit problem eller anden grund, endnu et skridt, du kan tage det muligt for Chromes data saver mode. Mens dens primære hensigt sige at reducere mængden af ​​mobildata du bruger til at se hjemmesider, vender dette på også strimler nogle unødvendige elementer fra siderne. For at aktivere det, besøg Menu> Indstillinger> Data Saver og flip skyderen Til.

Prøv en anden android browser

Hvis du ikke kan slippe af med popups i Chrome, kan du overveje at bruge en anden browser. Du kan finde mange muligheder på Play Butik designet til at blokere ondsindede popups og giver en grænseflade fri for irritationsmomenter .

Hvis du stadig se popups efter brug disse indstillinger og forsøger andre browsere, kan du genoverveje de websteder, du besøger. Shady websteder med anstødeligt indhold eller piratkopieret materiale er ofte fyldt med påtrængende annoncer, der stadig kan få omkring popup-blokkere.

Sådan blokerer du Full-Screen Popup annoncer på Android

Hvis du ser popups, når du bruger et bestemt spil eller app, er chancerne for, at den nuværende app er synderen. I disse tilfælde skal du beslutte, om appen stadig er værd at bruge på trods af annoncerne. ADS Hjælp Developers tjene penge fra gratis apps, men du vil måske ikke sætte op med påtrængende popups.

For at stoppe popups annoncer inde i en app kan du ofte købe de pro- eller annoncefri versioner af appen. Du vil normalt finde disse som et køb i app, selvom de er lejlighedsvis en separat download på Google Play. Desværre tilbyder ikke alle udvikler disse.

Bortset fra at rooting din enhed, er den eneste måde at blokere popups på en app at stoppe med at bruge den. Du kan sætte din telefon i flyvemaskinemodus for at stoppe annoncer i enhver app eller spil, men det virker ikke, hvis det kræver internetadgang til at spille.

Vigtig

Du har brug for en Apple Watch Screen Protector, før det er for sent

Du har brug for en Apple Watch Screen Protector, før det er for sent

Vi elsker alle vores Apple Watch. Derfor gør vi alt for at opretholde sin skønhed. Men vidste du, at der er bevist måder at hjælpe med at holde dit ur på Prime-tilstand på en måde er at bruge en skærmbeskytter. Fordi uanset hvor svært skærmen er, er det stadig modtagelig for ridser. Læs her.

Can Apple Watch arbejde uden en iPhone Ja, og heres hvad det kan gøre Pocketlint

Can Apple Watch arbejde uden en iPhone Ja, og heres hvad det kan gøre Pocketlint

Dont købe en Apple Watch indtil youve taget et øjeblik at spørge dig selv disse vigtige spørgsmål.

Er Forstyr ikke blok kalder Android

Er Forstyr ikke blok kalder Android

Forstyr ikke til iPhone giver dig mulighed for at du tavshed opkald og tekster, når du ønsker, og samtidig lade gennem vigtige kontakter.

Hvilken slags oplader iphone 12 Brug

Hvilken slags oplader iphone 12 Brug

Er du på jagt efter de bedste opladere til dine nye 2020 iPhones Tjek disse 5 iPhone 12 hurtige opladere, der weve kompileret.

iPhone og 5G hver 5G iPhone 12, hvordan det fungerer, og alle dine spørgsmål besvaret

iPhone og 5G hver 5G iPhone 12, hvordan det fungerer, og alle dine spørgsmål besvaret

Apple har meddelt, at det er begyndt produktionen af ​​den nyeste iPhone 12 i Indien. Apple lancerede fire smartphones under iPhone 12 interval i oktober 2020 og iPhone 12 er den første i rækken til at blive samlet her. Apple hævder den nye iPhone 12 rækkevidde at være de hårdeste iPhones skal nogensinde lanceret og også kommer med den hurtigste mobile chip. Heres alt, hvad du behøver at vide.

3G og 4G Taleopkald på et LTE-netværk Gennemførelse og udfordringer

3G og 4G Taleopkald på et LTE-netværk Gennemførelse og udfordringer

4G, i sin nuværende tilstand er en pakkekoblet eller IP Internet Protocol implementering til kommunikation, stand til at overføre IP-datapakker, ligesom hvordan dataoverførslen sker i en webbrowser. Hver enhed, der sluttes til en LTE eller 4G-netværk er tildelt en IP-adresse af sine egne.

Er Samsung Galaxy A51 har trådløst Opladning

Er Samsung Galaxy A51 har trådløst Opladning

Læs mere om trådløs opladning, og som Galaxy-telefoner, ure, og øretelefoner er kompatible, hvad de lyse farver betyder, og grundlæggende fejlfinding.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.