Sådan tilmelder du og opretter en enhed

Hvordan opretter jeg min nye smartphone

Når kravene er opfyldt, kan administratorer oprette en arbejdsprofil på de administrerede enheder. Formålet med arbejdsprofilen er at skabe en sikker beholder til dine arbejdsdata og adskille de private applikationer fra arbejdsansøgningerne. Administratorer kan derefter fjerne arbejdsbeholderen og implementere applikationer lydløst til en hvilken som helst enhed, der kører Android 5. eller derover.

Dette er en særlig vigtig løsning for de virksomheder, der understøtter Personlige Devices Deployment Scenarier, så medarbejderne kan bringe personligt ejede enheder til at arbejde og bruge disse enheder til at få adgang til privilegerede firmaoplysninger og applikationer sikkert, sørg for, at e. . Arbejdskontakter vil ikke blive lækket via private instant messaging apps.

Når en arbejdsprofil oprettes på enheden, fungerer Miradore-klienten som profilejeren af ​​arbejdsdataene og har kun begrænset kontrol uden for arbejdsprofilen. Det betyder, at vores klient ikke længere er enhedsadministratoren på enheden og ikke kan installere SAMSUNG KNOX / SIKKER-konfigurationsprofiler eller tørre enheden. Det kan dog låse enheden, installere Wi-Fi-netværk, indsamle enhedens placering og håndhæve adgangskodepolitikker som det normalt ville. Arbejdsprofilen kan også til enhver tid fjernes fra enheden både af en administrator såvel som brugeren.

Sådan aktiveres Work Profile for Legacy Registrerede Android Devices

Hvis du allerede styrer en Android-enhed i enhedsadministratorfunktionen, kan du aktivere arbejdsprofilen fra Management> Enheder-siden ved hjælp af den administrerede Google-afspilning> Opret konto / Arbejdsprofilhandlingsknap.

Systemet genererer legitimationsoplysninger til tilmelding. Læs QR-koden med enheden eller følg trinene for at tilmelde dig i arbejdsprofilen. Hvis du har valgt at sende invitationen til enhedens bruger, sender systemet legitimationsoplysningerne til enhedens bruger.

De næste billeder viser, hvordan tilmeldingsprocessen fortsætter ved enhedens ende. For det første skal brugeren klikke på knappen Tilmeld nu fra e-mailen. Dette vil tage ham / hende til Google Play Store. Næste han / hun klikker på installer nu og installerer, som starter installationen af ​​Miradore-klientprogrammet.

Bruger venter, indtil installationen af ​​Miradore online-klienten fuldender og klikker åbent for at åbne appen. Derefter viser appen en ulovlig lukning, der forklarer, hvilke data appen indsamler og hvad der bruges til. Brugeren skal læse de angivne oplysninger omhyggeligt og give hans / hendes samtykke til dataindsamlingen, inden du fortsætter.

Bemærk Bemærk, at Miradore respekterer brugerens privatliv og sikkerhed. Det er ikke muligt for alle at få adgang til brugerens personlige kontakter, telefonopkald, tekstbeskeder, øjeblikkelige meddelelser, filer eller billeder via Miradore.

Den faktiske oprettelse af arbejdsprofilen begynder straks efter at Miradore Online Client Installation er gennemført, og klienten har tilsluttet din Miradore-websted for første gang.

Bemærk venligst, at enheden skal krypteres, inden du fortsætter. Krypteringsprocessen kan kræve, at enhedens batteri oplades op til 80%, og enheden er tilsluttet. Når krypterne er færdig, fortsætter den administrerede profilskabelse.

Opsætning af Android Enterprise Work Profile tager et par minutter. Miradore App viser den administrerede profil, der er oprettet skærm til enhedsbrugeren, når profilens oprettelse er gennemført med succes.

Efter en vellykket arbejdsprofilopsætning kan Miradore Online-klienten fjernes fra den primære brugerprofil, der kører på enheden. Afinstallationen vil automatisk blive anmodet fra brugeren. Efter afinstallationen af ​​klienten er opsætningen klar til enhedens ende. Enhedsbrugeren kan genkende arbejdsprofilens apps via det orange dokumentmappe ikon.

Visningsenhedsknappen bliver aktiv i Miradore, efter at indskrivningen er afsluttet. Du kan åbne enhedens formular for at se detaljer om enheden. Du kan følge tilmeldingen på enhedens handlingslog, og også på siden tilmeldingslog.

Standard tag profil ejeren tilføjes for hver enhed, hvor arbejdsprofilen er blevet aktiveret. Dette hjælper med at identificere arbejdsprofiludstyr på dit Miradore-websted og kan f.eks. Bruges til at oprette en separat forretningspolitik for arbejdsprofilaktiverede enheder.

En arbejdsprofil kan også automatisk aktiveres til enhederne under enhedsadministratorens tilmeldingsproces. Blot tilføje en Taga AFW til indskrivning eller brugeren og arbejdet profilen installeres automatisk til Android-enhed, der er indskrevet med de oprettede legitimationsoplysninger.

Tryk og hold den nede i 3A € ”5 sekunder for at tænde telefonen, og derefter indstille telefonen følge instruktionerne på skærmen. Afhængigt af de forskellige modeller, kan telefonen ikke vise alle de følgende indstillinger:

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Duos selv-indskrivning proces gør det nemt at registrere din telefon eller tablet, og aktivere Duo Mobile program, så du kan modtage Duo anmodninger via push anmeldelse og hanen til at godkende og login.

Tilmelding din telefon eller tablet i duo

Duo beder dig om at tilmelde dig den første gang du logger ind i et beskyttet VPN eller web-applikation, når du bruger en browser eller klient applikation, som viser den interaktive Duo webbaseret prompt. Alternativt kan du modtage en e-mail fra din organisations Duo-administrator med en link tilmelding.

Trin et: velkomstskærm

Vælg den type enhed, du gerne vil tilmelde og klik på Fortsæt. Vi anbefaler at bruge en smartphone til den bedste oplevelse, men du kan også tilmelde dig en fastnet telefon, en sikkerhedsnøgle eller iOS / Android-tabletter.

Trin tre: Indtast dit telefonnummer

Vælg dit land fra drop-down listen og skriv dit telefonnummer. Brug nummeret på din smartphone, fastnet eller mobiltelefon, at du har med dig, når du logger ind på en Duo-beskyttet tjeneste. Du kan indtaste en forlængelse, hvis du vælger "Fastnet" i forrige trin.

Trin fire: vælg platform

Duo Mobile er en app, der kører på din smartphone og hjælper dig med at autentificere hurtigt og nemt. Uden det, vil du stadig være i stand til at logge ind med et telefonopkald eller sms, men for den bedste oplevelse anbefaler vi, at du bruger Duo Mobile.

Trin seks: aktivere duo mobil

Du kan bruge Enhedens funktioner til at give telefonen et mere beskrivende navn, eller du kan klikke på Tilføj en anden enhed for at starte tilmeldingen processen igen og tilføje en anden telefon eller en anden Authenticator .

Tillykke!

Den xMatters web brugergrænseflade gør det nemt at oprette, ændre og organisere enheder xMatters anvendelser til at kontakte dig. Enheder omfatter tale- og SMS-telefoner, e-mail adresser, personsøgere, mobile apps og meget mere.

Du kan konfigurere, når xMatters kontakter hver af dine enheder, så du kan modtage meddelelser på den mest hensigtsmæssige indretning ifølge din tidsplan. Du kan også konfigurere enheden orden og sætte forsinkelser mellem enheder for at sikre, at du har tid til at reagere på en underretning på én enhed, før xMatters meddeler den næste enhed. Ved at kombinere disse funktioner kan du minimere meddelelser til forstyrrende enheder samtidig sikre, at du ikke mister vigtige begivenheder.

Nogle organisationer synkronisere enhedens data med eksterne systemer såsom en HR-database. Hvis din organisation gør dette, kan det være nødvendigt at opdatere din enhed oplysninger i det eksterne system, så det ikke bliver overskrevet af dataene synkronisering proces.

Tilføj og fjern enheder

Enheder side viser en oversigt over enhedens kontaktoplysninger og enhedens tidslinje. For mere information om at arbejde med enheden tidslinje, se Konfigurer enhed eskalering forsinkelser.

Virksomheder er konfigureret med en foruddefineret set over godkendte enheder. En virksomhed kan konfigureres til at tillade Home Phone, Arbejde, mobiltelefon, Home Email, og arbejds-e-enheder. Du kan tilføje én enhed af hver tilladt enhedstype.

Når du har tilføjet en enhed, kan du konfigurere avancerede muligheder såsom om det er aktivt, prioriteringen af ​​meddelelser, der er leveret til enheden, de tidsrammer, som xMatters kan kontakte enheden, og om det er en fejlsikker anordning . For mere information om konfiguration avancerede indstillinger, se Tilpas hvordan xMatters kontakter dig.

Fjernelse af en enhed permanent slettes den fra xMatters. Hvis du ønsker at midlertidigt at suspendere en enhed, kan du deaktivere den. For mere information om deaktivering enheder, se Deaktiver en enhed.

Når du har konfigureret en enhed, anbefales det at teste den, så du ved, det er i stand til at modtage xMatters underretninger. Når du tester en enhed, xMatters sender en besked til det. Som svar på denne meddelelse får xMatters til automatisk at markere enheden som testet. Alternativt kan du manuelt markere en enhed som testet, hvis du ikke ønsker at sende en test underretning til det.

Hvis din enhed ikke modtager testmeddelelsen, kan den muligvis ikke modtage andre XMatters-meddelelser. I dette tilfælde skal du gennemgå enhedsindstillingerne og sikre, at du har indtastet korrekte kontaktoplysninger, f.eks. E-mail-adresser og telefonnumre.

Bruger Tilsynsførende Kan søge efter brugere med uprøvede enheder og følge op med dem for at sikre, at de kan modtage meddelelser. For mere information om visning af brugere med uprøvede enheder, se Filter brugerens liste.

En ineffektiv Enhed er en enhed, som xmatters er konsekvent og gentagne gange ikke i stand til at kontakte. For eksempel kan en SMS-enhed ikke fungere, fordi nogen ved et uheld har gennemført to numre, når du indtaster et telefonnummer. En anden enhed kan simpelthen være forundret, fordi en bruger fik et nyt telefonnummer og aldrig opdaterede deres indstillinger. Hvis Xmatters forsøger at sende dig en højprioriteret anmeldelse og ikke kan afslutte et opkald til din telefon, bliver du ikke underrettet så hurtigt som muligt. Disse gentagne forsøg sætter også en belastning på tilgængelige ressourcer og øger omkostningerne ved tjenesten.

Hvis Xmatters ikke kan håndnejes en enhed 100 gange i samme uge, vil enheden blive deaktiveret. A-fejl tæller kun mod denne grænse, hvis alle forsøg på at oprette forbindelse til enheden er mislykket ; Hvis et forsøg er i første omgang mislykket , men den samme meddelelse lykkes på et forsøg på forsøg, betragtes det ikke som en fejl.

Enhedsinformationen vil forblive i ejerens brugerprofil, men enheden vil blive markeret som "inaktiv" og xmatters vil ikke forsøge at kalde det igen. Hvis brugeren, der ejer stemmeenheden, har nogen e-mail-enheder, modtager de en e-mail, der forklarer problemet. Brugeren kan derefter logge ind på Xmatters og opdatere eller dobbeltkrydsere deres indstillinger. Hvis alt kontrollerer, kan de genaktivere deres telefon og foretage en testmeddelelse for at sikre, at underretninger nu kan komme igennem.

Tilpas, hvordan xmatters kontakter dig

Følgende afsnit beskriver, hvordan du forfiner indstillingerne for enhedsanmeldelse, så du modtager meddelelser på den mest hensigtsmæssige enhed i henhold til din tidsplan, betydningen af ​​anmeldelsen, og hvor længe xmatters har forsøgt at kontakte dig.

Hvis en enhed er målrettet direkte, f.eks. Når en enhed er medlem af en gruppe, eller hvis du tilføjer en enhed som en direkte modtager af en besked, ignorerer Xmatters eventuelle konfigurerede tidsrammer, prioriterede indstillinger og forsinkelser og sender meddelelsen til enheden straks.

Du kan justere, når XMatters underretter hver enhed, så du modtager meddelelser på den mest hensigtsmæssige enhed i henhold til din tidsplan. Du kan konfigurere din arbejdstelefon til at være aktiv i arbejdstiden, din mobiltelefon skal være aktiv indtil kl. 22.00, og din arbejds-e-mail til altid at være aktiv.

Vigtig

Hvordan at skjule apps, fotos og filer på Android-enheder

Hvordan at skjule apps, fotos og filer på Android-enheder

Kan ikke finde en app, du har installeret på din iPhone Her er nogle hurtige måder at finde skjulte apps på enhver iPhone kører iOS 14.

Vis min opkalds-id Spinning Wheel

Vis min opkalds-id Spinning Wheel

Hvis dit opkalds-id isnt arbejder for dine outgoingcalls, skal du måske ændre dit opkalds-id-indstillinger. Til dothis, navigere til Indstillinger menuen Telefon, og vælg derefter theoption at vise min opkalds-id. Slå kontakten for at slå yourCaller id til eller fra.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Din iPhones opkalds-id funktion hjælper dig let identificere, hvilke af dine venner eller kontakter ringer til dig, og giver dine venner og kontakter mulighed for at se dit nummer.

Hvordan får jeg min iPhone sige opkaldsnavnet ringetoner

Hvordan får jeg min iPhone sige opkaldsnavnet ringetoner

Hvis dit iPhone-opkalds-id ikke fungerer problem, skal du se på de 10 bedste løsninger i denne artikel for at rette det.

Brugte Sidekick-mobiltelefoner mobilland

Brugte Sidekick-mobiltelefoner mobilland

Paris Hilton er en kvinde med få ord, selv når shes godkendte produkter. I sommer, mens på lanceringsfesten til den nyeste tmobile Sidekick, viste Hotel Hiress en Swarovski Crystalencrusted version lavet til hende. Det er varmt hun gushed.

Hvad er et forudbetalt Starter SIM

Hvad er et forudbetalt Starter SIM

Køb SIMPLE Mobil BYOP SIM Kit, SIM-kort Størrelser omfatter standard, Nano, og Micro med hurtig levering og Top bedømt kundeservice. Newegg shopping opgraderet

Hvordan skal tjekkes Mobilnummer af GP, Robi, Teletalk, Banglalink, Airtel

Hvordan skal tjekkes Mobilnummer af GP, Robi, Teletalk, Banglalink, Airtel

Du ikke behøver at bekymre sig om, hvordan man kan kende din jio mobilnummer længere som vi vil give dig 5 nemme metoder til at kontrollere via MyJio app, tjek jio Antal af USSD kode, og mere.

Tjek din egen Robi, Airtel, GP, Banglalink, Teletalk Mobilnummer PRoys Blog

Tjek din egen Robi, Airtel, GP, Banglalink, Teletalk Mobilnummer PRoys Blog

Køb Easy Antal SIM-kortet og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.