Sådan Fix iOS 11 VoicemailVisual Voicemail Ikke i orden på iPhone 66S77 Plus

Sådan Fix iOS 11 VoicemailVisual Voicemail Ikke i orden på iPhone 66S77 Plus

Hver dag hører vi om nogle nye fantastiske funktioner og ting vores smartphones kan gøre, at vi ofte glemmer, at de først og fremmest blev skabt for at foretage telefonopkald på farten. Sure, messaging og sms'e kan være en foretrukken måde for kommunikation for de fleste mennesker, men der er stadig masser af os, der gør telefonopkald og indtale beskeder.

Brugen af ​​voicemail har utvivlsomt faldet i de senere år stadig, det er et vigtigt element for at have aktiveret på din iPhone. Opsætning af voicemail på iPhone vil tillade dig at se alle dine voicemails på ét sted, uden at det er nødvendigt at hente et nummer først. Denne type af voicemail kaldes visuelle voicemails på iPhone.

Det vil liste alle dine voicemails, hvor du kan vælge dem, du ønsker at lytte til med det samme, og dem, du ønsker at forlade til senere. Desuden kan du vælge at slette eller dele dine voicemails. Afhængig af din placering, iPhone-model eller iOS-version, kan du også være i stand til at læse udskrifter af din voicemail ved hjælp af voicemail-til-tekst-funktionen.

Når du skifter fra den ene iPhone til en anden, kan din voicemail opsætning og indstillinger overføre så godt. Men hvad nu hvis du ikke ønsker at gendanne din tidligere sikkerhedskopi, du skifter luftfartsselskaber eller blot haft en afbrydelse med din telefonsvarer? Disse er blot nogle af de scenarier, du måske nødt til at gå gennem voicemail oprettet på din iPhone helt forfra.

Denne vejledning bør arbejde på mest moderne iPhones hele vejen til de nyeste iPhone 11 modeller. Med det sagt, bør du sikre dig, at du kører den nyeste version af iOS â €”gøre dette: Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Hvis opdateringen ikke er til stede, så du bruger den nyeste version, som i øjeblikket er iOS 13.

Næsten alle større telefon udbyder i Nordamerika understøtter visuelle voicemails. Apple leverer en liste over luftfartsselskaber, der understøttes, hvis du ønsker at kontrollere, men i de fleste tilfælde, vil du blive dækket.

Trin:

Hvis Voicemail side er helt blank, betyder det, at du allerede har oprettet voicemail på din iPhone. Hvis der er en knap Kald voicemail, betyder det, at din udbyder understøtter kun traditionelle voicemail.

Trin:

Trinene vist ovenfor er for at oprette en ny voicemail på iPhone. Hvis du tidligere har brugt voicemail på iPhone, blot indtaste den adgangskode, du brugte før, og du vil være i stand til automatisk at få adgang til dine gamle talebeskeder. Hvis du tilfældigvis glemmer din adgangskode til telefonsvareren, er det altid en god ide at prøve 0000. Hvis det gør ikke hjælp, bør du ringe til din luftfartsselskab og lad dem nulstille din adgangskode til telefonsvareren.

Hvordan at registrere en brugerdefineret hilsen besked på iPhone

Som vi sagde tidligere kunne du enten bruge standard hilsen besked fra din udbyder, eller du kan oprette dine egne brugerdefinerede hilsen besked. For at opsætte din udgående meddelelse følge disse trin:

Trin:

Efter opdatering til iOS 11, har nogle brugere fundet voicemail eller visuel voicemail ikke arbejder på iPhone 6 / 6S / 7/7 Plus. Generelt set er iPhone voicemail ikke arbejder mest sandsynligt forårsaget af en dårlig netværksforbindelse til carrier eller voicemail-indstillinger. Derfor, når du støder på dette problem, du kan foreløbig rettelse det fra to aspekter: den ene er at kontrollere de netværksindstillinger og tilslutning til transportøren, og den anden er at kontrollere indstillingerne voicemail. Hvis du sørge for der er ingen problem, men iOS 11 voicemail / visuel voicemail stadig ikke virker godt, skal du følge nedenstående metoder til fejlfinding.

Hvordan at fastsætte ios voicemail / visuel voicemail virker ikke

Hvis der er en tilgængelig luftfartsselskab opdatering på din iPhone, kan du gøre det for at løse problemet forårsaget af en netværksforbindelse. Og nogle brugere sagde, at luftfartsselskabet opdatering arbejdede for iOS 11 voicemail ikke fungerer problem.

Tip opdatering til den nyeste version

Desuden vil nedgradering fiasko forårsage permanent tab af data, hvis du ikke har foretaget en iPhone backup. Derfor skal du sikkerhedskopiere og overføre hele filerne på din iPhone 6 eller 7 til pc'en eller laptopen for at holde data sikkert ved at bruge en gratis iPhone dataoverførselssoftware - Equus Mobimover GRATIS stærkt anbefalet her. Med MOBIMODER GRATIS, kan du overføre kontakter, beskeder, noter, kalendere , telefonsvarer, bøger, safari bogmærker og historie, fotos, videoer og lyd fra iPhone til computeren med et enkelt klik. Desuden, efter at du har nedgraderet til iOS 10, kan du bruge MOBIMOD-fri til at få tilbage de eksporterede filer til din iPhone igen. Nu, download og prøv det nu.

Jeg kan ikke lytte til mine talemeddelelser

I dette indlæg vil vi vise dig, hvordan vi opretter voicemail på din iPhone-smartphone. Indstilling af voicemail på din enhed vil gøre det muligt for nogen at forlade dig en besked, når dit nummer eller linje ikke er nås .

Sådan opretter du voicemail på iPhone via USSD-kode

Den mest effektive og nemme måde du kan bruge til at oprette voicemail på iPhone 11 Pro Maxâ er at vælge telefonappen, og tryk derefter på og hold 1 tasten 1 nede. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit voicemail-adgangskode, og derefter følge instruktionerne i resten på skærmen for at oprette din voicemail.

Du skal også bemærke, at du ikke vil kunne oprette din voicemail ved hjælp af Wi-Fi-opkald. Hvis du er en eksisterende voicemail-kunde, skal du bare indtaste din eksisterende voicemail-adgangskode eller oprette din postkasse, når du bliver bedt om det. Hvis du har glemt dit kodeord, skal du nulstille dit kodeord.

Sådan overfører du eksisterende voicemail på iPhone Pro Max

Brug af voicemail er meget nyttigt for dig, så du skal vide, hvordan du opretter voicemail på din iPhone 11. Gennem det vil du slette, organisere og afspille dine voicemails fra den praktiske menu. Denne applikation sender dig nogle oplysninger med taleformular, mens du har travlt eller ikke kan svare på telefonen. Opsætning af voicemail på din Apple iPhone 11 er enkel. Heres A Â Guide om hvordan du opretter voicemail på iPhone 11.

Trin til at oprette voicemail på iPhone med enkle trin

Opsætning Voicemail på iPhone 11 er ikke en vanskelig ting, så du skal have det. Gennem det vil du dele voicemails med Airdrop. Du kan gemme dem som et lydmemo for at spare på plads, sende dem til andre og mere. Lad os nyde det og personliggøre det som du ønsker at blive komfortabel ved hjælp af voicemail-systemet.

AT & T: Â Hvis du er en AT & T kunde, har du mulighed for at oprette din egen grundlæggende voicemail. Du skal trykke og holde tasten 1 nede, mens du er på din telefon. AT & T vil så bede dig om at oprette din hilsen via stemmeanmodninger.

Sprint: Â Sprint har sin egen grundlæggende voicemail for dig at oprette. For at komme derhen skal du trykke og holde knappen 1 og oprette en fire til-ti-cifret adgangskode for at få adgang til din voicemail. Du skal derefter følge stemmevner for at sætte den op.

* Hvis du glemmer din voicemail-adgangskode, er der ingen måde at nulstille den fra din iPhone. Du skal kontakte din operatør for at nulstille dit kodeord. Hvis du indsætter et nyt SIM-kort, kan du miste de voicemails, du har gemt på din iPhone.

Konfigurer e-mail-konti på Apple-enheder

Selvom adgang til voicemail er yderst gavnlig for dig, bør brugerne forstå, hvordan du opretter voicemail på deres iPhone 11. Du kan fjerne, kategorisere og afspille voicemails fra Easy Menu. Når du er besat eller ude af stand til at hente telefonen, vil dette program give dig information i stil med en lydbesked. Det er ligetil at oprette voicemail på Apple iPhone 11. HERES er trinene til iPhone 11 Voicemail Setup.

Trin til at oprette voicemail i iPhone

Trinnene til at oprette Voicemail iPhone 11 er enkel; Derfor kan du gøre det nemt selv. Du kan bruge den til at udveksle voicemails ved hjælp af Airdrop. Du kan gemme dem som enten et akustisk memo for at spare plads, sende disse mod andre og gøre andre ting med dem.

Brug af voicemails

Utvivlsomt er Windows 10 et af de hurtigste og robuste operativsystemer. Men over tid begynder Windows 10-pc'er at sænke på grund af malwareangreb, mindre diskplads, tunge tempfiler, og så videre. Der er ikke noget at bekymre sig om, om din Windows 10-pc også kører ved en bulkvognhastighed. Du kan

Bedste gratis tegning apps til MacOS

En Macs HD-skærm med strålende farver er den ideelle partner for hver digital designer. Derudover vil ansættelse af de bedste kunstprogrammer på computeren opfylde dit ønske om at skabe fantastisk kunst. Antag dog professionelle tegningsprogrammer som Adobe Illustrator og Corel Maleren er for dyrt for dig. I så fald kan du have brug for det

Sådan finder du din Windows produktnøgle?

Mange brugere ved, at Windows 11 er en gratis opgradering til Windows 10-brugere. Der er dog behovet for produktnøglen, når aktiveringen går tabt efter skift fra Windows 10 til Windows 11. Det er nemt at finde Windows 11-produktnøglen ved hjælp af forskellige metoder. Der er fire forskellige måder at

Sådan indstiller du en Sleep Timer Shutdown i Windows?

På et tidspunkt i et enkeltpersoners arbejdsliv måtte vi alle blive nødt til at holde op for at gennemføre et projekt Opgave . Men med udmattelse at arbejde så meget, slukker vi efter en tid, og efterlader vores arbejde og computer på. Når dette sker, vækker du flere timer efter for at finde ud af, at pc'en har været

Sådan får du adgang til Microsofts Ny emoji i Windows

Lige siden den offentlige introduktion af Windows 11 set, set det gradvist modne videre mod operativsystemet, at det for tiden er. Microsoft arbejder hårdt for at give Windows 11 en næste generationsoplevelse, såvel som nye opdateringer, frigives som følge heraf. Så nu, Emoticons i Windows 11 er blevet opdateret. Microsoft senere

Har du klikket på et stjerneligt billede med din iPhone og nu vil uploade det på din hjemmeside eller redigere det? Derefter kan du nemt overføre dine iPhone-fotos til din Mac for at redigere dem med robuste MacOS-redigeringsværktøjer og yderligere uploade dem på nettet. Overførsel af fotos fra iPhone til Mac kan gemme

Sådan oprettes og bruger iCloud på Mac

AT & T: Hvis du er en AT & T kunde, har du mulighed for at oprette din egen grundlæggende voicemail. Du skal trykke og holde tasten 1 nede, mens du er på din telefon. AT & T vil så bede dig om at oprette din hilsen via stemmeanmodninger.

Sprint: Sprint har sin egen grundlæggende voicemail for dig at oprette. For at komme derhen skal du trykke og holde knappen 1 og oprette en fire til-ti-cifret adgangskode for at få adgang til din voicemail. Du skal derefter følge stemmevner for at sætte den op.

Systemet vil nu bede dig om at ændre dit kodeord. Vælg en 4- til 8-cifret adgangskode. Optag din personlige hilsen besked. Din besked må ikke overstige tre minutter, og dit navn må ikke overstige 30 sekunder. Optag dit navn ved at følge lydinstruktionerne. Når disse trin er gennemført, aktiveres din telefonsvarer og klar til at modtage meddelelser.

Vigtig

Samsung Galaxy S10 Plus SIM oplåsningskode

Samsung Galaxy S10 Plus SIM oplåsningskode

Samsung S10 Network Unlock Koder service Alle Carrier Understøttet. Samsung S10 G973U ATT oplåsningskoder. Samsung G973F Carrier Frigørelse. 100 Pengene garanti

Apple iPhone 11 Pro fabriksnulstille Hard Reset Sådan Reset

Apple iPhone 11 Pro fabriksnulstille Hard Reset Sådan Reset

Hvis du ønsker at nulstille din Apple iPhone 11 Pro Max smartphone, og følg derefter nedenstående trin. Hvor vi har delt 2 metoder til fabrikken reset

Sådan skal du tage screenshot Motorola Moto G7 2021

Sådan skal du tage screenshot Motorola Moto G7 2021

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Produkt Variatie.

Produkt Variatie.

Samsung Galaxy S10e anmeldelse stadig den bedste Galaxy S10 for de fleste mennesker

Sådan låser du op for Motorola Moto G7 Plus Unlock Code

Sådan låser du op for Motorola Moto G7 Plus Unlock Code

1. Hvad er meningen med universel ulåst i cellfonorden pr. Specs Denne MO Lær om Motorola Moto G7 Plus 64GB ulåst sort med 3 svar bedst køb

Android hemmelige telefon kode For Touchscreen Test

Android hemmelige telefon kode For Touchscreen Test

Der er flere måder en touchscreen kan svigte, men heldigvis er der lige så mange måder, du kan gøre Touchscreen Test på Android-enheder.

Her er Sådan Problemfrit overføre dine kontakter fra én Android telefon til en anden

Her er Sådan Problemfrit overføre dine kontakter fra én Android telefon til en anden

Med den mindste indsats, kan du gøre din overgang fra en gammel android telefon til en ny helt problemfri og hasslefree.

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Dette indlæg primært introducerer hvordan du flytter kontakter fra Android-telefon til en anden Android-telefon, og hvordan man importere kontaktpersoner fra Gmail til Android.

3 måder at overføre kontakter mellem Android-telefoner

3 måder at overføre kontakter mellem Android-telefoner

Du kan kopiere kontakter mellem SIM og telefon. Denne måde, plejer du mister dine kontakter, hvis du skifter SIM eller telefon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.