Hvordan at sende eller slette en del af en sms samtale på en iPhone eller iPad

iPhone 12 Pro ikke sende tekstbeskeder Fix iPhoneGeeks

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Forwarding del af en tekstmeddelelse fungerer på nøjagtig samme måde, helt frem til at trykke på papirkurven. I stedet for at gøre det, skal du trykke på knappen Fremad nederst til højre, modsat papirkurven. Det ligner en kurvet pil, der peger mod højre. Tryk, at for at videresende de valgte meddelelser til en anden. Youll vælge, hvem at videresende beskeder til i den boks, der popper op efter du trykker på knappen Fremad.

Konklusion.

I dag, vi lever i en verden med overskydende oplysninger. Når du tilmelder dig et loyalitetsprogram hjælp dit telefonnummer, for eksempel, vil du modtage salgsfremmende budskaber regelmæssigt. Når du ophobes for mange tekstbeskeder på din smartphone, ville de tage op det interne lager og sinke udførelsen.

Løsningen lyder simpelt, sletning af sms på din mobiltelefon; Men nogle mennesker forstår stadig ikke, hvordan du sletter tekstbeskeder fra iPhone eller Android-enhed, især når de bare får din smartphone. I denne tutorial, kan du lære om de rigtige metoder til at slette SMS på iPhone og Android-enhed.

I denne del, vil vi tale om, hvordan du sletter SMS på iPhone i forskellige situationer. Uanset om du ønsker at fjerne én tekstmeddelelse, en samtale eller flere samtaler, alle SMS, kan du finde svaret nedenfor.

Metode slette en enkelt tekstbesked på iphone

Hvis du har hundredvis af tekstmeddelelser på din iPhone, slette dem en efter en tilsyneladende er spild af tid. Selvom Apple ikke designe en funktion til at slette sms på én gang, kan vi gøre det med den app indstillinger.

Trin 3. Derefter vil du blive vist en advarsel, der spørger, om du vil slette ældre meddelelser. Hvis sikker, skal du trykke "Delete" på vagt for at slette SMS-beskeder og vedhæftede filer, der er ældre end 30 dage.

Anbefal: iphone data recovery

Folk normalt foretrækker at den hurtige måde at slette sms, dels fordi det tager lang tid at fjerne tekstbeskeder én efter én. Men batch sletning bringer risici såvel ligesom at slette vigtige tekstbeskeder ved et uheld. På dette tidspunkt, kunne AnyMP4 iPhone Data Recovery hjælpe dig med at genoprette dem. Dens vigtigste funktioner omfatter:

Del: hvordan du sletter sms på Android-telefon

Med DB1 ser jeg kun på knappen for at vælge, hvilke beskeder, du vil slette, men ikke se Slet alle. Gør mig nødt til at vælge flere meddelelser tryk derefter på papirkurven punkt på den nederste venstre for at fjerne.

En masse gemte iPhone beskeder er ubrugelige for dig. Det kræver ganske meget vedholdenhed at gøre op dit sind til at slette iPhone beskeder, bekymrende, at du måske har brug for dem en dag. Det sjove er, når du sletter disse iPhone SMS, en eller anden måde bliver de nyttige og har nogle oplysninger, du har brug for. Så hvordan man kan finde slettede beskeder på iPhone? I den følgende artikel, har jeg forberedt to meget simple tricks til at kontrollere slettede iPhone beskeder uden inddrive dem.

Del spotlight søgning iphone at finde slettede meddelelser

Hvis du ønsker at se på slettede tekster på iPhone / iPad igen, kan du begynde at spørge: hvordan man kan hente iPhone-beskeder? Lad os stoppe her. Før du stiller dette spørgsmål, lad os komme til en grundlæggende én: do iPhone beskeder virkelig få slettet?

Sandheden er, beskeder på iPhone faktisk ikke blive slettet. Apple iOS-software gemmer hver besked på din iPhone, selv når du sletter dem. Spotlight-søgning er den nemmeste måde at hjælpe dig med at finde meddelelser, du slettet på iPhone eller iPad. Gå til "Indstillinger"> "Generelt"> "Spotlight-søgning", og tænd "Meddelelser" og derefter indtaste nøgleordene for de SMS-beskeder i Spotlight-søgning bar. Du vil opdage, at teksten samtaler, du allerede har slettet på iPhone dukker op!

Part se slettede iphone beskeder med fonelab

Spotlight-søgning kan være af bekvemmelighed, hvis du husker nogle SMS søgeord. For folk, der ønsker at finde alle slettede beskeder på iPhone / iPad, er der en anden måde at kontrollere slettede iPhone-tekster på, det vil sige at scanne og se alle iPhone-tekstbeskeder, herunder de slettede ved hjælp af Fonelab iPhone Data Recovery â € " Perfekt iPhone Manager. Så hvordan man ser slettede beskeder på iPhone? Du kan følge de enkle trin nedenfor:

Trin 2Choose "Gendan ROM iOS-enhed" for at se slettede meddelelser. Alle filer på din iPhone bliver scannet og vist i henhold til kategorier som medier, afspilningslister, fotos, bøger, kontakter, SMS og meget mere.

Bemærk: Med denne iPhone meddelelsesleder, kunne du ikke kun se på slettede iPhone-beskeder, men også se andre slettede filer som f.eks. Fotos, kontakter osv. Udover, hvis du ikke bare bare kan se slettede iPhone-tekstbeskeder, Denne software understøtter dig for at gendanne slettede beskeder på iPhone. Derudover hjælper Fonelab også dig med at finde slettede iPhone-beskeder fra backup.

Del ofte stillede spørgsmål om at finde slettede iPhone-meddelelser

Ja. De slettede tekstbeskeder forbliver stadig på din iPhone efter sletning. Det vil blive markeret som slettet af den interne database på iPhone. Desuden sendes de slettede tekstbeskeder til netværksudbyderen.

I denne artikel har vi slynget det grundlæggende spørgsmål "Er iPhone-beskeder virkelig slettet?" Og vi har tilbudt dig enkle tricks på, hvordan du finder slettede beskeder på iPhone 5 / 5S / 6 / 6S / 6 Plus / 7/8 / x, hvis du har flere quations eller sugsledels for at se iPhone-slettede meddelelser, skal du forlade dine kommentarer nedenfor .

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Ved at se nærmere på de fleste iPhones, vil du bemærke, at billeder optager det bedste rum, efterfulgt af videoer og derefter meddelelser. Vi elsker alle enkelheden af ​​at skrive beskeder til vores kære over telefonen. Du kan således have en meget lang række chats, som desværre ikke er let at slette.

De fleste mennesker skal slette meddelelser fra deres telefoner, især hvis sådanne optager det meste af telefonens rum, eller hvis følsomme oplysninger er indeholdt i disse meddelelser. Det kan til tider være svært at slette meddelelser på iPhone iOS 12/13/14/15, givet kompleksiteten , der følger med at betjene forskellige iPhone versioner, men her er et par almindelige trin, der arbejder på alle iPhone versioner.

Del tre mest almindelige måder at slette meddelelser fra iPhone

Dette er de tre mest almindelige måder at slette meddelelser på fra din iPhone. Alt dette kan være lidt hårdt arbejde for nogle af os, især hvis du bruger tekstbeskeder som dit primære kommunikationsmiddel. Imidlertid opstår der ofte et par spørgsmål på effektiviteten for at slette meddelelserne fra iPhone på denne måde.

Nogle mennesker finder en måde at hentning nogle meddelelser eller meddelelsestråder, der blev slettet gennem blot at skrive en del af meddelelsen eller navnet på den person, meddelelserne blev sendt til på søgeknappen på startskærmen. Selv efter at have fået din iPhone 7 formateret eller hvor gammel meddelelsen er, vil din telefons cache stadig bringe disse meddelelser op, og du kan kunne fortælle, hvad samtalerne handlede om.

Dette kan være meget alarmerende, især hvis du havde nogle meget følsomme oplysninger der. Du er potentielt udsat for afpressning, såvel som ærekrænkelse, for ikke at nævne lovlige Implikationer , der kan komme med nogle meddelelser. Så er der en måde, du sletter iPhone-meddelelserne uden frygt for dem Resurfacing for at plage dig?

Nå, den gode nyhed er, at der er. Med tredjeparts software, som f.eks. Imyfone Umate Pro eller Imyfone Umate Pro til Mac, kan du helt slette sådanne data uden bekymringer overhovedet. Dette program garanterer at rydde op din telefon og lade det være knirkende rent.

Find og slet tidligere slettede data såvel som eksisterende data - det er meget praktisk, hvis du er bekymret for de beskeder, du har slettet meget længe siden, men det kan stadig findes ved hjælp af nogle genoprettelsesværktøjer. Softwaren har et værktøj, der scanner for disse såvel som lignende eksisterende data og fjerner dem effektivt fra telefonens cache, hvilket gør det umuligt at spore dem.

Mens teksting er en af ​​de mest grundlæggende funktioner på din iPhone, kan din iPhone 12 pro ikke sende tekstbeskeder. Dette kunne være på en bred vifte af årsager: Måske har du ikke et netværks signal, eller måske har du simpelthen brugt det forkerte nummer. Uanset det er normalt en hurtig løsning for at få din iPhone 12-pro sende SMS- eller MMS-beskeder igen, så start ikke Panicking lige endnu.

Hvis din iPhone 12 PRO ikke sender tekstbeskeder, er den første ting, du skal gøre, sørge for at du har et anstændigt signal - uden celle- eller Wi-Fi-forbindelse, disse tekster går ingen steder. Sørg for, at du ikke ved et uheld blokerer nummeret, du forsøger at skrive. En nulstilling af en iPhone 12 PRO kan normalt rette et problem med udgående tekster. Nulstilling af netværksindstillinger er også en god måde at opdatere det og fjerne eventuelle glitches.

Løsning #: Kontroller dit netværkssignal

Du bør derefter kontrollere, om du i øjeblikket har en aktiv mobil serviceplan. Hvis du ikke har en, vil du ikke kunne sende tekster på din iPhone 12 pro. Mens langt de fleste telefonplaner tilbyder standard ubegrænset teksting, har du måske overskredet din månedlige grænse for tekstbeskeder, hvis du har en begrænset plan.

Løsning #: Sørg for, at du har tekstet det rigtige nummer

Afsendelse af tekstbeskeder til inaktive eller ubrugte tal er en opskrift på fejl og frustration. Når du sender en SMS-besked, skal du sørge for at indtaste det korrekte nummer. Dette bør ikke være noget problem, når du meddeler en kontakt, der er gemt på din iPhone, men det kan kræve pleje, når du indtaster et nyt nummer.

Dette sidste punkt er vigtigt. Nogle gange kan dine kontakter ændre deres tal, eller deres mobiloperatør kan afbryde dem. Derfor skal du opdatere dine kontaktnumre som regelmæssigt som muligt.

Løsning # Sørg for, at SMS og MMS er tændt

På grund af dette skal du sørge for, at du har slukket flyvemodus, før du forsøger at sende beskeder. Du kan gøre dette ved at åbne dit iPhones Control Center og trykke på flyets symbol. Dette symbol er gråtonet, når flyvemodus er slukket.

Løsning #: Prøv at starte igen

Du kan også prøve at slette eventuelle meddelelser samtaler, der indeholder mislykkede tekster. Endnu engang, det er ikke indlysende, hvorfor dette kan være effektivt. Men ved at rydde væk sådanne samtaler, kan du frigøre meddelelserne app til at fungere ordentligt igen.

Åbn meddelelserne app. Stryg til venstre på samtalen, som du gerne vil slette. Tryk på Slet, og tryk på igen for at bekræfte. Endelig tryk på ikonet Ny besked i øverste højre hjørne af meddelelsesskærmen for at give det et andet forsøg.

Vigtig

iOS 15. tillader sletning en låst iPhone uden tilslutning til en computer

iOS 15. tillader sletning en låst iPhone uden tilslutning til en computer

Hvis din telefon, tablet eller bærbare computer er tabt eller stjålet, skal du følge disse trin for at helpsecure din enhed. Hvis du ikke kan få enheden tilbage, kan tage et par skridt med det samme at beskytte din oplysni

Sådan importeres kontakter fra Excel til iPhone 4S 5S 6S 7 Plus X

Sådan importeres kontakter fra Excel til iPhone 4S 5S 6S 7 Plus X

Prøv følgende måder at overføre kontakter fra Excel til iPhone. Metode 1 Import Excel Kontakter til iPhone Brug iTunes Metode 2 Import Excel Kontakt til iPhone ved hjælp af iCloud og mere

iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 iOS og Android Face Off

iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 iOS og Android Face Off

Hvordan iphone 6s Plus stak op mod Galaxy S7 Mål design, specs, software og meget mere med Vodafones sammenligning værktøj til at finde den perfekte smartphone, der opfylder alle dine behov.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

I denne blog diskuterede vi de nemme måder at få Moto G7 strøm ulåst. Du vil lære at fjerne skærmlås og SIM-lås fra Motorola Android-telefoner.

Sådan Hard Reset på Motorolaclone Moto G7 Max Clone Unlock Mønster Glemt kodeord

Sådan Hard Reset på Motorolaclone Moto G7 Max Clone Unlock Mønster Glemt kodeord

I denne blog diskuterede vi de nemme måder at få Moto G7 strøm ulåst. Du vil lære at fjerne skærmlås og SIM-lås fra Motorola Android-telefoner.

Sådan udføres en nulstilling til fabriksstandarder hard reset til Motorola Moto G7 Power

Sådan udføres en nulstilling til fabriksstandarder hard reset til Motorola Moto G7 Power

Detaljerede instruktioner om, hvordan du udfører en nulstilling til fabriksindstillinger for Motorola Moto G7 Tænd Android 12, 11, 10., 9., 8. 1, 7. 1, 6. 1, 5. 1, 4.. 3 med en fuldstændig beskrivelse

Hvor hen til Reset Motorola Moto G6 Play hard reset For GSM

Hvor hen til Reset Motorola Moto G6 Play hard reset For GSM

Jeg droppede min telefon, og det var fint, indtil næste morgen det ville det ikke tænde. Men når jeg sætter det i den blå indikatorlampe tændes. Hvad kunne være galt med min telefon Motorola Moto G6

Glemt kodeord, hvordan du låser op din Motorola Moto G7

Glemt kodeord, hvordan du låser op din Motorola Moto G7

Detaljeret vejledning om, hvordan du nulstiller FRP-lås Google-konto på Motorola Moto G7 Power Phone med en komplet beskrivelse

Hard reset MOTOROLA Moto G7, hvordan man

Hard reset MOTOROLA Moto G7, hvordan man

Du kan Hard Reset eller Factory Reset yourMotorola Moto G7 Power mobil til gratis. Vi har brug for hård nulstilling eller fabrik reset på flere gange som

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.