Sådan skjuler du apps på en iPhone eller iPad

Sådan skjuler du apps på en iPhone eller iPad

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi er ofte tvunget til at fjerne iOS-apps på grund af begrænset iPhone-rum. Andre gange sletter vi ved et uheld en app på iPhone, misplace den, mens decluttering startskærmen, eller det ser ud til at pludselig forsvinde på egen hånd! Men det betyder ikke, at Weve mistede det for evigt. HERES Sådan gendannes de tabte eller slettede apps på iPhone.

Sådan finder du skjulte apps på iPhone

Før du forsøger at gendanne tabte apps, skal du kontrollere, om du virkelig har slettet dem fra din telefon i første omgang. Du kunne ved et uheld have fjernet dem fra din startskærm. I dette tilfælde er de skjult i App-biblioteket. HERES Sådan fjerner du det og få en app tilbage på din startskærm iPhone:

Stryg Hjemmeskærme tilbage, indtil du ser appbibliotekskærmen. Indtast navnet på appen i søgelinjen. Hvis søgningen er vellykket, skal du trykke på og holde APP-ikonet, indtil en rullemenu vises, og tryk derefter på Tilføj til startskærm.

Sådan finder du slettede apps på iPhone

App Store holder styr på alle de apps, du nogensinde har købt eller downloadet på iPhone eller iPad. Dette letter Gendannelse tabte eller slettede iPhone apps på mindst to måder: Du kan søge efter det i Apple-købshistorikken eller se det op i App Store.

Apple købshistorik

Fra din iPhone skal du åbne App Store og søge efter den app, du forsøger at geninstallere. Derefter skal du downloade det simpelthen. For betalte apps, du allerede har købt, kan det virke, at du skal genkøber i starten.

Sådan gendannes slettede apps på iPhone

Hvis du har brug for at gendanne slettede apps, som du ikke har fundet i din Apple-købshistorik, er vi på CopyTrans klar til at låne dig en hånd. Brug CopyTrans HELBEE til at gendanne apps fra en iTunes-backup. Hvor helvede skal jeg tage en iTunes backup, spørger du. iTunes bakker op din iPhone hver gang du synkroniserer din enhed til den, eller når du bruger denne app til at opgradere til den nyeste iOS-version.

Âœ "ï¸ Selektivt Gendan eventuelle data fra en iPhone Backup uden Overskrivning Alle dets andre data; ✠"Ændre standardmappen på en iTunes-backup; ✠"ï¸ backup iphone til en ekstern harddisk ✠"ï¸ Lav en inkremental Backup, der kun indeholder de seneste ændringer.

Senere, når du er klar til at gendanne dataene, skal du bruge funktionen Full Restore til at gendanne iPhone uden at stole på iTunes eller klikke på brugerdefineret gendannelse for at gøre noget iTunes vil aldrig lade dig gøre: Vælg, hvilke slags data du vil have at komme sig.

Sådan gendannes iPhone-appens indstillinger, dokumenter og data

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Ofte gendannelse af tabte apps er ikke nok, hvis du ikke også gendanner de tilknyttede app præferencer og dokumenter. Det er her, det hele bliver lidt sløret. Forskellige apps gemmer forskellige mængder app data på din iPhone og i skyen.

Visse iPhone spil som vrede fugle eller sammenstød af Clans Store spil fremskridt i spilcentret. Medmindre du specifikt fjernede disse oplysninger, når du sletter appen, gendannes dataene og præferencerne ved geninstallation af appen.

Nogle apps, som sider, tal og keynote, er designet til at gemme alle tilknyttede dokumenter og data i iCloud. Hvis du er usikker, kan du kontrollere, hvilken af ​​dine iPhone apps gemme dokumenter og data i iCloud ved at gå til Indstillinger> iCloud> Administrer opbevaring. Når du gendanner appen, skal du logge ind på din Apple-konto og aktivere iCloud-synkronisering, app data vil bytte ind.

Sådan gendannes standard apps på iPhone

Hvis nogle af disse apps ikke findes på din iPhone, sletter du enten dem fra din iPhone og kan nemt hente dem fra App Store ved hjælp af den ovenfor beskrevne metode, eller det betyder, at anvendelsen af ​​applikationerne er blevet begrænset.

Trin 3: Nu skal appen være øverst på søgelisten. Hvis den respektive app er skjult i en separat mappe, vises navnet på højre side af app-ikonet. Tryk på den for at åbne den app. Hvis du ikke har den app på iPhone, kan du se Vis valgmulighed ved siden af ​​ikonet app. Tryk på, at for at downloade app'en fra Apples App Store.

For de fleste af brugerne kan det være rigtig praktisk at få arbejdet gjort gennem virtuel assistent, Siri. For at finde skjulte apps gennem Siri, er alt, hvad du skal gøre, at fortælle, hvilken app der skal åbnes.

Hvis du stadig endnu ikke skal lykkes, og du faktisk har glemt navnet på appen, kan du prøve at nulstille startskærmlayoutet. Når layoutet er indstillet til originalen, kan du finde appen. Du skal dog huske, at denne metode sletter alle mapperne. Du må muligvis oprette dem efter processen. Heres hvordan man gør det.

Spørgsmål: Gendan Hidden App iPhone

Generelt virksomheder er i vane med at skjule apps fra dig, fordi de trods alt vil have dig til at bruge dem. Men der er en Apple-made iPhone app, der for øjeblikket lurer på din telefon, men er ikke synlig på startskærmen eller appbiblioteket.

Den pågældende app kaldes kodescanner, men du vil ikke finde den ved at gennemse app ikoner. Du kan kun finde den ved at skubbe ned på din startskærm for at hente søgning og derefter skrive navnet eller bare kode eller scanner.

Engang lanceret, appen â € ", som blev fremhævet af gadget hacks â €" kan bruges til at scanne QR-koder og de nye-med-iOS 14 app clip-koder. Hvis du tænker på kameraappet, kan du allerede gøre dette - din højre, og det er måske derfor, at Apple føler ikke behovet for at reklamere for tilstedeværelsen af ​​denne app.

Dette vil sandsynligvis være af minimal nyttighed for de fleste mennesker, men det er et interessant fund, og det er nysgerrig, at Apple har fordoblet op på denne funktion - eller bare lad det dvæle i telefonens baggrund.

Hvis du tager til Code Scanner, kan du også gøre det lettere at starte ved at tilføje det til Control Center. For at gøre det skal du gå i indstillinger, vælg Kontrolcenter og træk kode scanner op i valget af synlige genveje.

Det er værd at bemærke, at kode scanner ikke er en ny ting, men så meget som bare et nyt navn. Tidligere versioner af denne app eksisterede i tidligere versioner af iOS, under navnene Scan QR-kode og QR-kodelæser. Dens spekulerede, at navnet blev ændret igen nu for at fjerne henvisning til QR, da det også kan scanne app-clip-koder.

En anden ting at huske på er, at kode scanner ikke gemmer dine scannede koder â € "eller den side, den åbner for dem i sin browser. Når du lukker appen, er de gået, så sørg for, at du har det, du har brug for fra dem først.

James er freelance-telefoner, tabletter og slidforretninger og underredaktør på Techradar. Han har en kærlighed til alt smart, fra ure til lys, og kan ofte findes, argumenterer med AI assistenter eller drukning i de nyeste apps.

Sådan finder du dine skjulte apps på iPhone? iPhone bringer dig mulighed for at skjule dine apps på skærmen, hvilket kan være nyttigt for at undgå unødvendig anmeldelse og gøre din Homescreen se pænere.

Sådan finder du dine skjulte apps på iPhone?

Din iPhone giver flere måder at skjule apps, der er for pinligt eller for Addictive for at holde på startskærmen. For eksempel kan du chuck dem inde i mapper eller flytte dem ind i appbiblioteket. Hvis du har iOS 14 eller nyere installeret, kan du også reducere rod ved at deaktivere hele startskærmsiderne.

Metode: Find skjulte apps på iPhone via Spotlight Søg

Trin 3: Nu skal appen være øverst på søgelisten. Hvis den respektive app er skjult i en separat mappe, vises navnet på højre side af app-ikonet. Tryk let på for at åbne appen. Hvis du ikke har appen på iPhone, kan du se View-indstilling ved siden af ​​app-ikonet. Tryk på det for at downloade appen fra Apples App Store.

Metode: Spørg Siri

App biblioteket, som blev introduceret i iOS 14, viser hver installeret app på din iPhone. På grund af det kan du sikkert fjerne apps fra startskærmsiderne uden at afinstallere dem. Mens du kan finde enhver app, du har skjult på denne måde ved hjælp af søgning eller Siri, kan du også bruge App Library selv til at finde og åbne dem.

Hvis du vil tilføje en app i App-biblioteket Tilbage til startskærmen, skal du trykke på og holde ikonet og begynde at trække det. Du vil automatisk afslutte til startskærmen. Derefter frigør appen på det sted, du vil have det til at blive vist. Alternativt kan du længe trykke på app-ikonet og vælge Tilføj til startskærm.

Metode: Find skjulte apps i iPhone app mapper

Hvis du finder masser af apps, der mangler fra din iPhone, kan du have skjult et par startskærmsider tidligere. Mens du kan bruge søgning, Siri eller App-biblioteket til at komme til disse apps, kan du også fjerne de sider, der indeholder dem.

Start ved at trykke på et ledigt område på startskærmen for at komme ind i Jiggle-tilstand. Derefter skal du trykke på stimlerne over docken. På skærmen, der følger, skal du se forhåndsvisninger af alle aktive og skjulte startskærmssider. Aktivér de sider, der indeholder de apps, du vil fjerne. Derefter skal du trykke på Udført for at gemme dine ændringer.

Metode: Kontroller skjulte app køb

Har du mistanke om, at der er nogle apps, du ikke kan finde på en smartphone og undrer dig over, hvordan man finder skjulte apps på iPhone? Der er flere muligheder for at skjule apps på en iPhone, måske fordi de også er Embarassing eller for Addictive for at holde på startskærmen. Eller måske er du bare almindelig, vil ikke have andre mennesker til at se dem eller søger apps skjult i en partner eller barns telefon.

Der er mange måder at skjule apps på iPhone. Du kan sætte dem i mapper eller flytte dem til APP-biblioteket for eksempel. Du kan også reducere rod ved at fjerne alle sideskærm sider, hvis du har iOS 14 eller nyere installeret.

IOS indeholder en indbygget søgefunktion, der giver dig mulighed for hurtigt at finde nogen app installeret på din iPhone, selvom den er skjult i en mappe eller appbiblioteket. Stryg ned på startskærmen for at begynde at søge og derefter skrive navnet på appen.

For at gøre det skal du bruge vores indstillinger for iPhones. Tryk derefter på og hold Siri & Søg. Rul ned for at finde den skjulte app, og tryk derefter på den for at åbne den. Hvis kontakten ved siden af ​​Vis i søgningen, deaktiveres, skal du tænde den på næste skærmbillede.

Vigtig

5 nemme måder at finde den lagerkapaciteten på din iPhone Artikler af Flipsy

5 nemme måder at finde den lagerkapaciteten på din iPhone Artikler af Flipsy

I denne enkle iPhone opbevaring størrelsesguide godt vise dig, hvor meget lagerplads hver iPhone har, og forklare, hvor meget vil du sandsynligvis behov

Hvordan ved jeg, hvilken iPhone model har jeg

Hvordan ved jeg, hvilken iPhone model har jeg

Hvad kræver det at gendanne iPhone-data

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Forsøg at indtaste dit SIM PIN-kode tre gange eller lade din telefon til at spørge dig om din PUK-kode. Indtast den præcise kode fra din tjenesteudbyder.

Kundeanmeldelser LifeProof Fre Beskyttende WaterResistant Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Black 7762608

Kundeanmeldelser LifeProof Fre Beskyttende WaterResistant Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Black 7762608

Hoved til lavt jord med Fre, vores oprindelige vandtætte taske designet til at tage din teknologi til verdens mest vandige vand. Vandtæt Dropproof Dirtproof Snowproof Specifikationer Trådløs ladning Kompatibel Vandtæt støvtæt Militærklassebeskyttelse.

Hvordan kan jeg fjerne blokeringen af ​​en række afviste jeg ElectroAnswers

Hvordan kan jeg fjerne blokeringen af ​​en række afviste jeg ElectroAnswers

Min Samsung J7 begyndte at afvise min wifes opkald. Jeg ved ikke, hvordan du løser.

Samsung J7 Afvisning af Call Att Community Forums

Samsung J7 Afvisning af Call Att Community Forums

Du kan blokere visse typer opkald som indgående opkald, når du er i udlandet.

LG laptop udskiftning tastaturer til salg eBay

LG laptop udskiftning tastaturer til salg eBay

Hvorfor fortsætter min telefon, at mit LG-tastatur er stoppet med at arbejde

Sådan Fix Locked Sim

Sådan Fix Locked Sim

Din telefon er blokeret i Hightech World, et SIM-kort kan suspenderes på bestemte tidspunkter på grund af en forkert adgangskodeindsats og kan medføre forstyrrelse af din mobiltelefon. At være kernen aktiveret af kode, er der forskellige måder at låse dit SIM-kort op. Så lad os se ud, hvordan du låser din telefon op.

4 Metoder til Fix Adgang nægtet på denne server hurtigt

4 Metoder til Fix Adgang nægtet på denne server hurtigt

Lær hvordan du nemt og hurtigt løse og reparation Access Denied, du ikke har tilladelse til at få adgang til denne server fejl i din Windows ved hjælp af vores nemme vejledning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.