Sådan importeres Excel-kontaktlisten til iPhone-enhed med iCloud-applikation

Sådan importeres kontakter fra Excel til iPhone 4S 5S 6S 7 Plus X

Et eller andet sted i august solgte jeg min tre år gamle iPhone til en af ​​mine venner ven. Da jeg ikke havde brugt det til at tage nogen Memorable fotos, ville jeg bare eksportere alle mine kontakter til min pc i CSV-format, så jeg kan åbne filen med Microsoft Excel og mange andre applikationer.

Jeg ved meget få ting om iOS. Selvom jeg vidste, at jeg kunne sikkerhedskopiere alle mine kontakter og data til mine Windows 10 og 8. PC ved hjælp af iTunes-software, ønskede jeg at bruge en bedre måde, som jeg ønskede at sikkerhedskopiere ingenting, men mine kontakter. Desuden kan jeg så vidt jeg ved, at iTunes kan ikke eksportere kontakter gemt i iPhone i CSV-format.

En hurtig søgning på nettet afslørede, at sikkerhedskopiering af iPhone-kontakter opgaver ikke er så nemt som Importerer Fotos fra iPhone Windows PC. Mens der er masser af applikationer derude til backup eller eksport iPhone-kontakter, betaler de fleste af dem enten eller ikke understøtter Eksporterer stort antal kontakter i den gratis version.

Mine kontakter Backup er en gratis app til iPhone for hurtigt at sikkerhedskopiere dine kontakter uden hjælp fra iTunes eller nogen anden software. Bare installer mine kontakter backup og følg derefter nedenstående instruktioner for at eksportere dine iPhone-kontakter i CSV-format.

Backup iPhone kontakter i CSV eller vCard format

Trin 2: Hvis du vil eksportere dine kontakter i CSV-format, skal du trykke på ikonet Indstillinger og derefter ændre eksporttypen til CSV fra standard vCard. Og hvis du har det fint med vCard-formatet, skal du springe til næste trin.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

De kontakter, der er gemt på din iPhone, indeholder mange værdifulde oplysninger som telefonnumre, e-mails og fysiske adresser. Den nemmeste måde at kopiere alle dine iPhone-kontakter til en anden kontaktleder som Outlook 365 eller Google-kontakter, er at eksportere dem til en enkelt CSV-fil og importere til din foretrukne kontakthåndtering derfra.

Touchcopy er en betroet Windows og Mac-app, som kan eksportere alle dine kontakter som CSV i et par klik. Touchcopy kan også gemme dine kontakter som VCards, og endda kopiere dine iPhone-kontakter direkte til Outlook, samt til Microsoft-kontakter på din pc eller adressebog på din Mac.

For at eksportere iPhone-kontakter som CSV skal du følge nedenstående trin

Touchcopy Giver dig mulighed for at gennemse dine iPhone-kontakter fra din computer. Når touchcopy har sluttet til din enhed, skal du åbne afsnittet "Kontakter" på venstre side af TouchCopy. Du kan derefter rulle ned på listen over alle de kontakter, der er gemt på din iPhone. Klik på en kontaktens navn for at se deres detaljer.

Når du har lavet dit valg, er du klar til at eksportere kontakterne. For at gøre dette skal du blot klikke på knappen "Gem CSV" i TouchCopy. Du vil nu se et vindue, der beder dig om at vælge en placering på din computer. Vælg den placering, du gerne vil gemme din CSV-fil til, og klik derefter på "Gem" for at fortsætte med eksporten.

Store! Du har nu eksporteret dine iPhone-kontakter som en CSV-fil. Du kan nu åbne din CSV-fil i et regneark ledelsesapp som Microsoft Excel. Dette vil gøre det nemt for dig at organisere store batcher af vigtige kontakter, og også for at holde dem sikre, hvis der skal ske noget med din iPhone.

Militærrabat kan spare dig op til 40 om måneden på Verizon Unlimited Data Plans

Importer kontakter til Outlook / Gmail

Så nu ved du, hvordan du eksporterer dine iPhone-kontakter som en CSV-fil, og hvordan du åbner filen i Microsoft Excel. Alt, der er tilbage, er at tilføje kontakter fra CSV, der er oprettet af TouchCopy til din yndlings Kontakthåndtering.

Importer CSV med dine iPhone-kontakter til Outlook

Og her vil vi Med venlig hilsen Anbefal dig en Reagruptable iPhone kontakter eksportør, fonetrans, så du kan overføre kontakter fra iPhone til computer uden iTunes. Du er i stand til frit at overføre iPhone-kontakter til computeren i formatet af CSV eller VCARD. Og du kan også overføre dine kontakter fra iPhone til Computer Outlook.

Trin 2 Slide "Kontakter" til "OFF", tryk på "Hold på min iPhone", dias "Kontakter" til "ON", vælg "MERGE". Dine iPhone-kontakter bliver fusioneret med iCloud Contacts Backup. Tænk det over, når du vil gøre det.

Sådan synkroniseres iPhone kontakter til computer med iTunes

Trin 3 Kontroller, om muligheden for at synkronisere kontakter med er markeret eller ej. Hvis ikke, skal du markere det. Vælg "Windows Kontakter" eller "Outlook" nær "Synkroniser kontakter med". Og klik derefter på Anvend i nederste højre hjørne.

Del Sådan eksporterer du iPhone-kontakter til Gmail

Trin 3 Vælg din vCard-fil fra din pc eller Mac, og klik på "Upload". Nu kan du se dine iPhone-kontakter som et underafsnit af din Gmail "-kontakter" -menu. Du kan slå dem sammen med eksisterende kontakt for at undgå duplikater eller holde dem som separate filer.

Del Sådan eksporterer du iPhone-kontakter til Android

Du kan købe en ny Android-telefon og forsøge at overføre dine iPhone-kontakter til din nye Android. Generelt kan du eksportere kontakter fra iPhone til Android via iCloud eller Gmail. Eller du kan vælge den mest bekvemme tredjeparts software til at gøre det på få klik - fonecopy. Læs følgende trin for at se, hvordan det virker.

Eksporterer vigtige kontakter til backup vil gøre dig en god fordel i en nødsituation. Men hvis du har massive billeder Pictuires på din iPhone og tag masser af lager, så skal du bare få billeder fra iPhone.

Men som teknologi fremfører og stor iPhone brugerbase, kan dine kontakter blive samlet i din iPhone i stedet. Måske bruger du ofte CamCard til at fange din klients namecard-information og gemme den i din mobilkontaktliste. Så hvad sker der, hvis du vil starte en SMS-kampagne, men ikke kompilere nogen af ​​kontakterne i en Excel-fil?

Når du har afsluttet trinene ovenfor, vil du have en kopi af dine kontakter i CSV-format, der er gemt i en mappe efter eget valg. CSV-filen kan ses ved hjælp af Microsoft Excel eller Andet Regneark Programmer til din ISMS-adressebog. Eksporter dine kontakter fra iPhone i dag!

For at beholde alt det vigtige indhold på iPhone, skal du aktivere backup-tilstand til iCloud-data for at finde igen, når enheden har problemer. Med iPhone-kontakter kan vi sikkerhedskopiere Gmail eller eksportere iPhone-kontakter til Excel-filer.

Kontakter 2 XLS-applikation hjælper brugerne med at eksportere iPhone-kontakter til Excel, og send derefter filer til Dropbox, Google Drive eller Email, hvis det ønskes. Kontakter, når de ses på Excel, opdeles i ark for nem styring. Følgende artikel vil guide dig, hvordan du backup iPhone-kontakter til Excel-fil.

Sådan backup iPhone Kontakter til XLS-fil

I den første grænseflade, når du starter programmet, bliver du bedt om at logge ind på programmet via e-mail-adresse eller Facebook, Google. Udfyld de nødvendige oplysninger, og klik på Opret konto.

Når du har oprettet en konto, skal du klikke på Adgangskontakter og derefter acceptere at lade applikationen få adgang til kontakterne på iPhone. Nu vil programmet fortsætte med at kontrollere kontakterne på enheden, klikke på Næste nedenfor.

Skift til den nye grænseflade og klik på Backup nu for at sikkerhedskopiere alle kontakter på iPhone. Når sikkerhedskopieringsprocessen er færdig, skal du klikke på Email for at sende Excel-filen til posten. Indtast e-mail for at sende filen og klikke på Send.

Så vi har flere måder at sikkerhedskopiere kontakter på iPhone, med Excel-fil via kontakter 2 XLS-applikation. Din kontaktfil gemmes sikkert i skyen, så du undgår Personoplysninger på .

Overførsel af kontakter fra Microsoft Excel til din iPhone er en tre-trins proces. Først skal du eksportere kontakterne fra Excel til en kommaseparerede værdier eller CSV, fil. Derfra importerer du CSV-kontakterne til Outlook, det oprindelige e-mail-program på din Windows-computer. Endelig synkroniserer du disse kontakter fra Outlook til din iPhone via iTunes.

Trin

Indtast et navn til CSV-filen i feltet "Filnavn", klik på "Gem" og klik derefter på "Ja" for at bekræfte, at du vil bruge CSV-filformatet. Lav en note på den placering, hvor du gemmer CSV-filen, da du skal bruge den igen, når Importerer kontakterne til Outlook.

Trin

Klik på "Comma Separated Values" på listen over tilgængelige filformater, og klik derefter på knappen "Næste". På følgende skærm skal du søge efter den CSV-fil, du eksporterede fra Excel og dobbeltklik på den.

Trin

Vælg den mappe, som du vil importere dine kontakter. Kontakter-mappen er som standard valgt, og for de fleste applikationer behøver denne mappe ikke ændres. Du kan dog vælge at oprette en ny mappe eller importere dine kontakter til en anden eksisterende mappe. Klik på "Næste", når du er færdig.

Trin

Kontroller, at afkrydsningsfeltet er markeret ved siden af ​​navnet på din CSV-fil, og klik derefter på knappen "Kort Custom Fields". Kort dine felter ved at trække og tabe kontaktdatatyper sammen. For eksempel skal du trække og slippe navnetfelterne fra din CSV-fil på de tilsvarende navnefelter i Outlook. Træk fra venstre kolonne til højre.

Trin

Nå, processen er faktisk meget lettere end man ville forvente. Faktisk kan du gøre det fra enten din iPhone eller fra din Mac uden at opleve for mange Hovedpine . I denne artikel forklarer vi, hvordan vi eksporterer kontakter fra din Mac og iPhone.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tjek de trin til fabrikken nulstille din nye Samsung Galaxy Note 10 Plus Komplet tutorial til fabrikken reset Galaxy Note 10 plus.

HowTo Factory Reset Galaxy Note 10 Plus Complete Tutorial

HowTo Factory Reset Galaxy Note 10 Plus Complete Tutorial

I denne Android Tutorial, vil vi vise dig, hvordan du fabriksnulstille Galaxy Note 10 Plus. Samme fremgangsmåde kan bruges til Samsung Galaxy hard reset Note 10.

Bypass FRP Samsung A21 Gmail-konto lås bypass

Bypass FRP Samsung A21 Gmail-konto lås bypass

Blokeret fra FRP og kan ikke få adgang hovedskærmen Her 5 nemme tips til, hvordan man kan omgå google verifikation på Android og Samsung telefoner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Blokeret fra FRP og kan ikke få adgang hovedskærmen Her 5 nemme tips til, hvordan man kan omgå google verifikation på Android og Samsung telefoner.

Hard reset Samsung Galaxy S8

Hard reset Samsung Galaxy S8

Ønsker du at nulstille din Samsung S8 Hvis ja, her vil vi diskutere nogle hurtige skridt til Factory Reset Samsung S8-enhed på den nemmeste måde.

Sådan Factory Nulstil din Samsung Galaxy Tab E 9. Fabriks nulstilling

Sådan Factory Nulstil din Samsung Galaxy Tab E 9. Fabriks nulstilling

Jeg fandt min gamle Galaxy Tab E tablet og jeg fabriks nulstillet det, fordi jeg glemte adgangskoden, og nu kan jeg ikke komme ind i min tablet, fordi jeg også har glemt min email

Hårdt Nulstil Samsung Galaxy Note Edge

Hårdt Nulstil Samsung Galaxy Note Edge

Komplet guide om Hard reset Samsung Galaxy A70 Android-telefon uden adgangskode eller mønster lås. Også kender Factory reset og software.

Sådan Falske din placering på Life360

Sådan Falske din placering på Life360

Vil have adgang til georestricted apps eller tjenester på din iPhone, men du er ude af stand til at gøre det Heres hvordan du nemt ændre din iPhones GPS-position.

Hvis du glemmer dit Apple-id eller adgangskode

Hvis du glemmer dit Apple-id eller adgangskode

Der kommer den bekymring og panik der følger Jeg har glemt mit Apple-id password og e-mail. Der er ingen grund til panik. Du kan og vil få adgang til din Ap ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.