Sådan jailbreak iPad Mini IOS 9.. 9.. Nem metode 100 arbejder

Overraskelse, Apple lige opdateret iOS 9 og iOS 10 på ældre enheder Heres hvorfor

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

På torsdag den 25. august udgav Apple en Emergency Security Patch version iOS 9.. Â Efter Discovering en spyware, der lader hackere tage fuld kontrol over enhver iPhone. Spyware lader hackere spionere på dine opkald og meddelelser.

For mere information om iOS 9.. Sikkerhedsopdatering, besøg support. pple. om. K-State Information Technology Services anbefaler, at alle med en Apple iOS-enhed opdatering til version 9.. så hurtigt som muligt.

Nye udgivelser af den firkantede salgssted app vil kun være tilgængelige på enheder, der kører iOS 11 og senere. Du kan stadig acceptere betalinger og drive din virksomhed som sædvanlig ved hjælp af iOS 9.. , men for at fortsætte med at udnytte de nyeste funktioner og nye produkter, anbefaler vi at opgradere din enhed.

Square Historisk har notificerede sælgere, der kører en gammel software, når deres enhedssoftware er ved at blive afskrevet, så hvis en væsentlig ændring sker fremad, vil vi nå ud og opdatere alle påvirket.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Så vidt hvad opdateringerne faktisk introducerer til de aldrende operativsystemer, indeholder begge opdateringer en rettelse til en GPS-relateret fejl, der kan forstyrre placeringstjenester og føre til forkerte tids- og datoindstillinger. De introducerer også en håndfuld sikkerhedsrettelser.

Det er ikke klart, hvilke sikkerheds patches der er i iOS 9.. og iOS 10.. dog. Sikkerhedsindholdssiden for Apples Website bemærker, at der ikke er nogen offentliggjort CVE-poster for de to softwareopdateringer.

Skal du opdatere?

Apple anbefaler, at brugere med kvalificerede enheder downloader og installerer de nye opdateringer. Hvis du hænger på en ældre model iPad eller iPhone, er det nok en god ide â € ", især da opdateringer til aldrende softwareversioner er få og langt imellem.

Den sidste opdatering til iOS 9, version 9.. , blev udgivet i august 2022. Apple sidst opdaterede iOS 10 med version iOS 10.. I juli 2022. Selskabet har siden stoppet kode underskrivelse af begge softwareversioner i henholdsvis 2022 oktober og 2022 oktober.

Mens ejere af ældre enheder kan være tøvende med at true stabiliteten af ​​deres tabletter eller smartphones, var iOS 9 og iOS 10 forholdsvis stabile udgivelser. På grund af det vil de nye opdateringer til de platforme, der blev udgivet i dag, sandsynligvis ikke påvirker din ældre enheds ydeevne eller funktionalitet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Mit gæt er, at fordi Dropbox ikke længere understøttes på iOS 9. Du har lige været heldig. Jeg er bange for, at jeg ikke tror, ​​at det bliver muligt at få det til at arbejde igen. Minimumskrav er iOS12 nu.

Med denne opdatering bliver din iPhone, iPad og iPod touch mere intelligent og proaktiv med kraftig søgning og forbedrede Siri-funktioner. Nye multitasking funktioner til iPad giver dig mulighed for at arbejde med to apps samtidigt, side om side eller med den nye billed-in-picture-funktion. Og indbyggede apps bliver mere kraftfulde med detaljerede transitoplysninger i kort, en redesignet notes app og en helt ny nyhedsapp. Og forbedringer i fundamentet af operativsystemet forbedrer ydeevnen, forbedre sikkerheden og give dig op til en time for ekstra batterilevetid.

iOS.

Med denne opdatering får din iPhone, iPad og iPod touch forbedringer til noter, nyheder, sundhed, æblemusik og en ny funktion kaldet natskifte, der måske endda hjælpe dig med at få en bedre nætter søvn ved at skifte farverne i dit display til Den varmere ende af spektret om natten. Nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser omfatter:

Hvordan virker semi-untethred jailbreak?

Phoenix er et semi-untethered jailbreak, hvilket betyder, at når din enhed genstarter, vil den ikke længere have en patched kerne. Du kan ikke bruge nogen jailbreak tweaks, du installerede, og Cydia vil gå ned, når de lanceres. For at re-jailbreak skal du blot åbne Phoenix-appen og udføre jailbreak igen. Din enhed vil derefter gå tilbage til den normale Jailbroken stat.

Kend risikoen for Jailbreaking

Jailbreaking giver dig mulighed for at få adgang til uofficielle apps og tweaks til din iPad. Dette omgår også sikkerhedsfunktioner, der er indført af Apple og gør din iPad mere modtagelig til vira og anden malware. I sjældne tilfælde kan jailbreakprocessen gøre din iPad inoperable. Endelig understøttes Jailbreaking ikke af Apple og vil annullere enhver garanti, du har på din iPad. Fortsæt på egen risiko.

Back up din iPad

Før du jailbreak din iPad, er det en god ide at bakke op, hvis noget går galt under jailbreakprocessen. Dette giver dig mulighed for at gendanne din iPad til dens fabriksindstillinger og gendanne dine iPad-data fra backupen. Du kan sikkerhedskopiere din iPad til iTunes eller Finder på Mac, eller du kan bruge følgende trin til at bakke op til iCloud:

Tjek din iPad-model og iOS-version

Jailbreak du bruger afhænger af hvilken version af iOS og i denne artikel vi vil vise dig, hvordan du installerer Phoenix Jailbreak til iOS 9.. / 9.. Versionen understøttes til iPad mini model. Brug følgende trin til at kontrollere, hvad IOS og iPad-model du har:

Deaktiver "Find min iPad"

 Alle videoer på min YouTube-kanal er kun til uddannelsesformål og / eller for at hjælpe folk med at låse op på deres telefoner, der glemmer deres adgangskode eller Google Lock. Jeg støtter ikke eller tilskynder til oplåsning af stjålne / spærrede mobiltelefoner. Enhver, der bruger disse videoer til ulovligt eller ulovligt formål, vil udelukkende være ansvarlig for hans / hendes aktivitet.

Relaterede søgninger

Mange nyere softwareopdateringer arbejder ikke på ældre enheder, hvilket Apple siger, er ned til tweaks i hardware i nyere modeller. Din iPad kan dog understøtte op til iOS 9.. 5, så du vil være i stand til at opgradere det og gøre ITV Kør korrekt. â € | Prøv at åbne din iPads indstillinger menu, derefter Generel og Software Update.

Hvorfor vil min iPad ikke opdatere fortiden?

Svar: A: Svar: A: IPad 2, 3 og 1. generation iPad Mini er alle Ikke-berettiget og udelukket fra opgradering til iOS 10 eller iOS 11. De deler alle lignende hardwarearkitekturer og En mindre kraftfuld 1. GHz CPU, som Apple har anset utilstrækkeligt Kraftig nok til selv at køre de grundlæggende, Barebones Funktioner i iOS 10.

Hvordan opgraderer jeg min iPad fra iOS til iOS?

Apple i dag annoncerede iOS 10, den næste store version af dets mobile operativsystem. Softwareopdateringen er kompatibel med de fleste iPhone, iPad og iPod touch-modeller, der kan køre iOS 9, med undtagelser, herunder iPhone 4S, iPad 2 og 3, Original iPad Mini og femte generation iPod touch.

Kan iPad-version opdateres?

Hvis du leder efter nye iOS-versioner i Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering, har du ingen muligheder, din iPad-model understøtter ikke iOS-versioner ud over 9.. 6, på grund af hardware inkompatibilitet . Din meget gamle første generation iPad Mini kan kun opdateres til iOS 9.. â € | Apple Ended Update Support til iPad Mini i september 2022.

Hvordan installerer jeg de nyeste iOS på min iPad?

Jeg er sikker på og bare spekulerer på, hvorfor AC kun fungerer bedre på enheder 10 eller senere? Når jeg går for at tørre enheder i sommer og i øjeblikket test, kan AC kun genoprette 9.. dem og AC fungerer bedre med 10 eller højere. Jeg har AC 2.. Jeg tror.

Kontroller softwareversionen

Denne softwareopdatering skubbes til din telefon, der begynder 25. august. Din telefon vil underrette dig, når den er klar til at opdatere. Hvis din telefon ikke har modtaget en OTA-besked, skal du se Softwareopdatering: Download nedenfor.

Online jailbreak

Xabsi er en anden 3rd Party App Store, men denne App Store er blevet opgraderet til de nyeste iOS-versioner som iOS 13. / iOS 14 osv. Men du kan stadig finde iOS 9.. og iOS 9.. Jailbreak fra denne butik.

iOS og iOS jailbreak online af hjemmesider

For vores kunders beskyttelse afslører Apple ikke, diskuterer eller bekræfter sikkerhedsproblemer, indtil der er opstået en undersøgelse, og der er opstået patches eller udgivelser. Nylige udgivelser er angivet på Apple Security Updates side.

iOS.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelsen, ydeevnen eller brugen af ​​tredjepartswebsteder eller produkter. Apple giver ingen repræsentationer vedrørende tredjeparts website-nøjagtighed eller pålidelighed. Kontakt sælgeren for yderligere oplysninger.

Vigtig

Apple iPad 8. Gen 128GB med Opkald MYMM2HNA

Apple iPad 8. Gen 128GB med Opkald MYMM2HNA

Apple iPad 10.2 2020 WiFi Cellular 128GB Pris i Indien er Rs.49900 som 19 December 2021. Check Apple iPad 10.2 2020 WiFi Cellular 128GB Specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, ofte stillede spørgsmål og billeder. Køb Apple iPad 10.2 2020 WiFi Cellular 128GB online på MySmartPrice.

Køb Apple iPad 10. 8. Gen WiFi iOS Tablet iPadOS 14, Apple A12 Bionic chip, 25. 0 cm 10. tommer, 3 GB RAM, 128 GB ROM, MYLD2HNA, Space Grey Online Croma

Køb Apple iPad 10. 8. Gen WiFi iOS Tablet iPadOS 14, Apple A12 Bionic chip, 25. 0 cm 10. tommer, 3 GB RAM, 128 GB ROM, MYLD2HNA, Space Grey Online Croma

Køb online på Trikart efter de bedste tilbud. Shop dine mobiler, mobil tilbehør, computere, husholdningsapparater og mere fra komfort i dit hjem.

Apple iPad 10. 128DK 2020 Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

Apple iPad 10. 128DK 2020 Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

Den nye Apple iPad, nu i sin 8. generation, kommer med en hurtigere processor, men det samme design, vi har set på den grundlæggende iPad i årevis.

IPad 10. 8. generation 2020 32 GB Space Grey Wifi Cellular Ola Tech

IPad 10. 8. generation 2020 32 GB Space Grey Wifi Cellular Ola Tech

Apple iPad 8th Gen 10. 2020 Tablet WIFI32GB Pris i Indien 2021 27.807. Tjek Apple iPad 8th Gen 10. 2020 Tablet WiFi32GB Specs og anmeldelser. Sammenlign Apple iPad 8th Gen 10. 2020 Tablet WiFi32GB priser fra forskellige butikker.

Apple iPad Air 10. Inch, WiFi, 64GB Space Grey MYFM2HNA, 4. generation

Apple iPad Air 10. Inch, WiFi, 64GB Space Grey MYFM2HNA, 4. generation

December 2021 Den billigste iPad pris i Singapore starter fra S 10. 0. Sammenlign topmodeller fra Apple iPad i Singapore, købe newsecondhand enheder, de bedste specs, seneste revision, og mere fra iPrice

iPad 8. Gen Ser det samme, føler det samme, men det er ikke det samme Digit

iPad 8. Gen Ser det samme, føler det samme, men det er ikke det samme Digit

IPad 8. Gen kører på Apple A12 Bionic chip, hvilket bringer magt Neural Engine til iPad lineup for første gang. IPad 8 starter ved R'er 29.900 til 32GB varianten med WiFi. De WiFiCellular model starter fra Rs 41.900.

Bedste Apple iPad 2020 8th generation sager og dæksler

Bedste Apple iPad 2020 8th generation sager og dæksler

Køb Apple IPAD Smart Cover og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

Apple iPad 10. 2020 Brugernes mening og anmeldelser

Apple iPad 10. 2020 Brugernes mening og anmeldelser

Apple iPod Touch 6th generation specifikationer Display 4. inches IPS LCD Kamera 8 MP autofokus, BSI sensor Processor Apple A8 APL1011 RAM 1GB LPDDR3 Batteri 1043 mAh

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.