Sådan gendannes Lost Kontakter på iPhone 7Plus

Sovled Sådan gendanne slettede Kontakter på iPhone

Desværre mine kontakter blev slettet på iPhone 7-enhed ved en fejltagelse, disse slettede kontakter er meget vigtigt, at de er den pårørende og venner, og vigtige kunder, jeg er ivrig efter at genvinde tabte iPhone 7 kontakter, men jeg endelig skuffelse på internettet for at få hjælp. Hvordan kan jeg få dem tilbage?

Kontakt betyder meget for alle. Dens normale for iPhone-brugere til at slette emner på iPhone, enten for at frigøre iPhone plads eller bare fjerne noget uønsket. Men noget slemt kan ske nogle gange, er nogle værdifulde kontakter slettet ved et uheld. Så hvordan man kan gendanne slettede kontakter på iPhone 7, iPhone 6S / iPhone 6 / iPhone 5S / iPhone 5 / iPhone 4SA så godt?

Hvis du bruger iTunes til at administrere din iPhone 7, og du er vant til at synkronisere din iPhone-enhed med iTunes regelmæssigt, du skal have lavet en kopi af dine iPhone 7 data i iTunes. Så kunne du gendanne iPhone kontakter med udvinder dem fra iTunes backup, det samme som iCloud backup-fil. For at gøre dette, er du nødt til at få en iPhone 7 Data Recovery software, som er specielt designet til brugere, der ønsker at hente slettede kontakter fra iPhone 7 direkte eller fra iTunes / iCloud backup-filer. Den er fuldt kompatibel med alle iPhone enheder som iPhone 8/7 / SE / 6S / 6S Plus / 6 / 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS.

Øvelse: hvordan du gendanner kontakter fra iphone direkte

Her kan du vælge Gendan fra iOS-enhed-tilstand. Husk at tilslutte din iPhone 7/7 Plus til computeren med USB-kablet derefter trykke på Start for at begynde. Når oprettet forbindelse, vil softwaren registrerer din iDevice.

Øvelse: hvordan du kan gendanne tabte kontakter fra itunes backup

Efter scanningen, vil alt indhold i den forrige backup fil blive opført som du kan se. du kan gendanne billeder, videoer, noter, opkald historie, testmeddelelser mv fra iTunes backup. For at hente kontakter fra iPhone, skal du vælge Kontakter og klik på knappen Gendan for at gemme det på din PC.

Øvelse: hvordan man kan hente iphone kontakter fra icloud backup

Først og fremmest er du nødt til at lancere iPhone Data Recovery program på din computer, Vælg derefter Gendan fra iCloud Backup File-mode, så log ind dit Apple-id og adgangskode for at få adgang til din iCloud-konto.

Når du vælger den form for Recover fra iCloud Backup, vil filerne på din iCloud-backup konto findes og vises i rækkefølge automatisk. Vælg den fil, du vil gendanne og klik på Download-knappen.

Efter scanningen, vil du se alle de data, såsom kontakter, fotos, sms'er, noter, videoer osv, derefter vælge de data, du ønsker at gendanne, og klik på Gendan knappen for at gemme dem på computer eller din iPhone 7-enhed med et enkelt klik.

Til iPhone, iPad, iPod touch brugere, det opfylder alle deres behov, så de ikke behøver at bekymre sig med alle slettede filer. Udover kontakter, du også kan hente slettede SMS-beskeder, opkald historie, noter, fotos og videoer og så videre ved at bruge denne iPhone Data Recovery-programmet.

Øvelse: hvordan man gendanne slettede kontakter fra icloud på iphone

iCloud har magt til at gendanne slettede kontaktpersoner fra din iCloud sikkerhedskopi, hvis du har lavet en sikkerhedskopi, før kontakter mangler. Her vil vi introducere de detaljerede trin for at få kontakter tilbage fra iCloud på din iPhone 7 direkte.

Trin 2. Dernæst vises en dialogboks spørger, om du vil beholde de eksisterende kontakter på din iPhone 7-enhed, og tryk derefter på Keep on My iPhone på dukkede op boksen for at lade dine eksisterende kontakter i din iPhone 7 intakt.

Gendan iOS Android, Dataoverførsel

.? "Skyldes mistet alle mine kontakter på iPhone efter jeg opdateret min iPhone til iOS 7, og glemte at bakke dem op med iTunes Hvad skal jeg gøre for at inddrive de slettede eller tabte kontakter fra min iPhone Alle råd vil være < a10> værdsat ."

Sikke en frustreret ting, det er, når du finder du mister alle kontakter på din iPhone, især når du indser, at du ikke har bakket dem op med iTunes før. Faktisk er det en skræmmende ting, som du kommer til at slette en kontakt, der er nødvendig, endsige slettet alle kontakter på iPhone.

Masser af grunde kan forårsage kontakter på din iPhone tabt eller slettet, ligesom iOS opdatering, iPhone beskadiget, utilsigtet sletning, fabrik nulstilling, jailbreak og så videre. Desværre, hvis du støder på enhver situation over og miste dine kontakter på din iPhone, kan du spørge, er der en måde at gendanne slettede kontakter fra iPhone uden iTunes backup? Svaret er absolut ja. Bare følg vores metoder nedenfor for at gendanne slettede kontakter fra iPhone.

Metode gendanne slettede kontakter fra iphone med icloud backup

Før gendannelse fra iCloud, du må hellere kontrollere, om de slettede kontakter er stadig synlige. For det første, at login iCloud. about med dit Apple-id og adgangskode. Klik derefter på Kontaktpersoner, og søg dine kontakter til at se, om de er der. Hvis "Ja", kan du begynde at komme sig nu.

Vent lidt, vil du se slettede kontaktpersoner tilbage på din iPhone. Hvis du stadig ikke kan finde dine slettede kontakter på din iPhone, kan du slette din iCloud-konto og re-log din iCloud-konto med Apple-id og adgangskode. Så redo ovenstående trin og de slettede kontakter skulle være tilbage.

Desuden kan du lave en. cf kontakt kopi, så du har en solid backup af dine kontakter. Du kan åbne den på din computer, eller send dette. cf fil som e-mail og åbne den på din iPhone for at få dem tilbage på dine kontakter.

Sådan gendanne slettede kontakter fra iphone x / sse

. "Jeg slette nogle vigtige kontakter på min iPhone ved en fejltagelse, herunder nogle klienter og Alumni Hvad værre er, at jeg ikke sikkerhedskopiere mine kontakter jeg er virkelig ivrig nu, og spekulerer på, om der er nogen anden måde at mig til. genvinde tabte kontakter uden backup?"

At tabe dine vigtige kontakter på iPhone kan irritere dig en masse. Du skal være meget ivrig efter at finde den effektive måde at inddrive disse kontakter. Her vil jeg gerne dele dig med en professionel iPhone kontakter recovery software til at løse dette problem, som hedder iPhone Data Recovery.

Denne artikel vil vise dig 3 effektive måder at gendanne slettede kontakter fra iPhone med hjælp fra iPhone Data Recovery. Du kan gendanne slettede kontakter fra iPhone uden sikkerhedskopiering. Hvis du har sikkerhedskopieret iPhone data, kan du eksportere og gendanne iPhone kontakter fra iTunes eller iCloud backup-fil.

* Det understøtter også dig til selektivt at ekstrakt og gendanne tabt data fra iTunes backup og iCloud backup, når enheden tab, jailbreak, iOS opgradering eller enhed nulstille osv, du dont behovet for at genoprette hele backup-fil til at dække alle iPhone-data.

opløsning gendanne slettede kontakter fra iphone direkte

Trin 1: Efter lanceringen iPhone Data Recovery software på computeren, skal du vælge funktionen "Gendan fra iOS-enhed" i de vigtigste interface, og klik på "Start". Så har du brug for at vælge filtypen, her simpel vælge "Kontakt" og klik på "Næste" for at fortsætte.

løsning genvinde iphone kontakter fra en itunes backup

Trin 1: Start iPhone Data Recovery software på computeren og vælge den tilstand, "Gendan fra iTunes Backup" og tryk på "Start" i vinduet. Når du ser følgende grænseflade vises, skal du vælge den type "Kontakt" og derefter klikke på "Næste" for at fortsætte.

Trin 3: Efter scanningen, vil alle fundne resultat vises i grænsefladen af ​​programmet. Du kan få vist og vælge de kontaktpersoner, du vil gendanne, og klik på "Gendan" for at eksportere dem til computeren.

løsning genvinde iphone kontakter fra en icloud backup

Trin 1: Kør iPhone Data Recovery software på computeren, og vælg derefter "Gendan fra iCloud Backup" mode på hovedvinduet, og klik på "Start". Efter at vælge filtypen "Kontakt" og klik på "Næste" for at fortsætte.

Trin 2: Efter tegn på iCloud, så er du nødt til at vælge den relevante backup fil, der indeholder de kontakter, du vil hente. Klik på "Scan" for at gøre det muligt for programmet ind og scanne din backup-fil.

Bemærk: Programmet vil ikke optage nogen af ​​dine personlige oplysninger. Trin 3: Når scanningen er færdig, kan du få vist og selektivt inddrive de data, du ønsker, og derefter klikke på "Gendan" til eksport og gendanne dem på din computer.

relaterede artikler

Resumé: Har du nogensinde mistet kontakter på grund af opgraderingen system? Har du nogensinde mistet kontakter på grund af uheld sletning? Har du nogensinde mistet dine kontakter på grund af at genoprette fabriksindstillingerne? Hvis din iPhone8 er gået tabt kontakter på grund af de ovennævnte grunde, skal du ikke bekymre dig, er der en bestemt software for dig, det vil sige, iPhone 8 Data Recovery.

For mange mennesker, at miste kontakter er som en mareridt . For at være ærlig, er vi ikke i stand til at huske alle de telefonnumre, når kontakterne er tabt, som om isolerede. For folk, der driver forretning, kontakter er ikke bare et telefonnummer, det betyder penge. Derfor er der ingen tvivl om, at kontakter spiller en vigtig rolle i vores daglige liv. Desværre har vi altid tabe kontakter til en række forskellige årsager. For eksempel tror ikke på, at sletningen af ​​kontakterne, telefonsystemet opgraderer ført til tab af kontakter, genoprette fabriksudstyret, så vi mistede kontakter mv. Uanset hvilken grund du mistede kontakter, vil du være meget ivrig , og selv vil være deprimeret hele dagen. Men når du mistede kontakter, vær ikke for trist, fordi vejen mere end problemet, der er et stykke software, kan helt sikkert hjælpe dig, det er iPhone 8 data recovery. Lad mig introducere denne software nedenfor.

iPhone 8 Data Recovery kan hjælpe dig med at gendanne dine telefonkontakter. Du kan gendanne iPhone8s kontakter på tre måder. Først og fremmest kan du gendanne dine kontakter på din iPhone direkte og derefter gendanne fra iTunes-backupen; Endelig kan du gendanne kontakterne fra iCloud-backupen.

iPhone 8 Data RecoveryCan hjælper dig med at gendanne dine telefonkontakter. Du kan gendanne iPhone8s kontakter på tre måder. Først og fremmest kan du bruge denne software til at gendanne dine kontakter direkte, og derefter gendanne fra iTunes-backupen; Endelig kan du gendanne kontakterne fra iCloud-backupen. Dette er den mest pålidelige måde at hente kontakter på, uanset om du har en backup i iTunes eller kontakter iCloud.

iPhone 8 Data Recovery kan ikke kun hjælpe dig med at gendanne kontakterne, men også kan hjælpe dig med at gendanne tekstbeskederne, iMessages, kontakter, fotos, videoer, safarihistorik / bogmærker , WhatsApp-meddelelser, KIK-meddelelser, viber-meddelelser, line chathistorik, skype-beskeder og mere dokument på iPhone8 / 7/7 Plus / SE / 6S / 6 / 5S / 5 / 4S / 4 osv.

Du kan vælge forskellige versioner i henhold til Dit computers driftssystem, download simpelthen den gratis version og prøv. UST Få mere detaljerede oplysninger fra følgende passager om Få manglende kontakter på iPhone 8 med tre metoder.

Trin 1. Indtast din iPhone 7 til Computer Tilslut din iPhone 7 til computer via USB-kabel og kør iPhone 7 Data Recovery-programmet på din computer. høne vil du se hovedvinduet som følger. INDSTILLING Klik på knappen "Start Scan" for at få den scannet efter Vælg for at "Gendan fra IOS-enhed".

Trin 3. Kan iPhone 7-enhed For alle tabte data I dette trin begynder programmet at scanne tabte eller slettede filer på din iPhone 7, under scanningsprocessen, vær venlig at holde kontakten din iPhone med programmet.

Tips: Når du klikker på Gendanknap, beder en pop-up dig om at "gendanne til computeren" eller "Gendan til enhed". Hvis du vil gendanne de manglende kontakter tilbage til din iPhone 7-enhed, skal du klikke på "Gendan til enhed".

Del: Sådan trækker du tidligere iPhone-kontakter fra iTunes Backup

Hvis du har synkroniseret din iPhone 7 med iTunes, før du mister dine kontakter, vil iTunes-programmet sikkerhedskopiere dine iPhone-data i specifikt filformat, men du kan ikke finde de sikkerhedskopierede indhold uden tredjeparts iTunes Extract-værktøj. Uwever, du kan også bruge denne iPhone 7 Data Recovery til at gendanne dine tidligere kontakter med Uddragning dem fra iTunes Backup. Bare vælg "Gendan fra iTunes Backup" Recovery-tilstand, vær venlig at lære at lære som under vejledning.

Trin 1. Kan iPhone 7 backup-filen på iTunes være en liste over backupfiler, der vises, efter at du har klikket på "Gendan fra iTunes Backup-fil" øverst i programmets vindue. Hoose den ene til din iPhone og klik på "Start Scan".

Trin 2. Gennemgå og gendanne iPhone 7 Kontakter fra iTunes Backup-fil Skanningen tager kun dig et par sekunder. LL Indholdet fra backupfilen vises i detaljer. du kan læse dem alle. Marker derefter boksen foran ethvert emne, du vil have, og klik på knappen "Gendan" for at afslutte gendannelsesopgaven. Ery snart vil de valgte kontakter være uddraget fra iTunes Backup-fil og gemme til din computer.

Vigtig

Hvordan man åbner en Samsung Galaxy J7 2017

Hvordan man åbner en Samsung Galaxy J7 2017

Sådan at sætte i et sim-kort Hvordan indsætter jeg et SIM-kort for at installere et SIM-kort 1 Fjern bagdækslet 2 Fjern batteriet 3 Indsæt SIM-kortet ind i SIM-kort slot med guld kontakter vender nedad. Det

Sådan fjerner SIM-kort fra IPhone skridtvise Apple

Sådan fjerner SIM-kort fra IPhone skridtvise Apple

Denne artikel handler om, hvordan du fjerner SIM-kort fra en iphone mobile enhed. iphone kan bruge nano sim-kort med forskellige netværk

fjerne SIM-kort iPhone 12 pro

fjerne SIM-kort iPhone 12 pro

I webcontactus.com finder du kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Køb iPhone 7 Plus 5.5 Udskiftning Sim kort bakke Reader Holder Slot Black fra Walmart Canada. Shop for flere Mobiltelefon Dele Batterier tilgængelige online på Walmart.ca

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Apple iPhone er udstyret med et SIM-kort, der lagrer de oplysninger gemt på enheden. Lejlighedsvis, opstår behovet for dig at fjerne eller udskifte dette kort. For eksempel, hvis du køber en ny iPhone kan det være nødvendigt at fjerne SIM-kortet fra din gamle iPhone, før den ledes videre til en anden medarbejder eller en ven, eller før ...

Sådan fjerne SIM-kortet fra din

Sådan fjerne SIM-kortet fra din

Før du kan bruge telefonen, skal du indsætte dit SIM.

Sådan fjerner du SIM-kortet fra din

Sådan fjerner du SIM-kortet fra din

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Sådan eject iphone sim-kort

Sådan eject iphone sim-kort

Hvis du er ny bruger af iPhone, skal du være undrende, hvordan du fjerner SIM-kortet fra iPhone, da det er ganske vanskelig.

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj PCB Tool Expert

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj PCB Tool Expert

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj, hvis du ikke har et iPhone Sim Eject Tool med dig hele tiden, som de fleste af os ikke har

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.