Sådan fjerner Bloatware på Samsung Galaxy M21 2021 Edition og forbedre deres præstationer

Samsung Galaxy M21 hands gennemgang

UPDATE 04/2022: Er Samsung nu dræbte endda forgrunden tjenester? Kunne dette være reel, eller er det en kimære? Selv deaktivere systemets batteri restriktioner gemmer ikke app fra at blive dræbt. Lad os finde ud, om det er en fejl eller en funktion. Her kan du læse flere detaljer

Vigtigt: Den seneste tilbagemeldinger tyder, selv når du fjerner en app fra den begrænsede liste, Samsung kan re-tilføje dem senere efter en firmwareopdatering, eller når den tror det er ved hjælp af for mange ressourcer!

Ja, Samsung - en dominerende leverandør på Android Market - er nu ved hjælp af en af ​​krepere batteri besparelse teknikker i branchen. De dræber baggrundsprocesser og gengive vækkeure og andre apps, der er afhængige af baggrunden behandling ubrugelig. Se nedenfor for løsninger.

BEMÆRK: Det er meget svært at holde op med alle de ændringer i systemet indstillinger layout og deres modifikationer på tværs af alle de kombinationer af telefoner og Android versioner. Hvis du finder et andet layout, eller andet navn, så lad os vide.

Hvad optimering apps har samsung har?

På Android 11. Samsung vil forhindre apps arbejde i baggrunden som standard, medmindre du ekskludere apps fra batterioptimeringer. Dette er en alvorlig afvigelse fra standard Android proces management politik. Ja, det er en lang vej at gå! Devs kan ikke bede om det automatisk, da de risikerer at blive smidt ud fra Play Butik på grund af politik overtrædelser .

Lås app i nyere

batterioptimeringer er slået til som standard. Det er muligt, de handicappede restriktioner kan få Vend tilbage efter OS opdatering eller genstart. Som standard enhver app, der ikke er startet i 3 dage er aflivet og opgaver i baggrunden, herunder alarmer vil stoppe arbejdet.

Sæt ubrugte apps til søvn

Forskellige OEM'er hud Android software forskelligt til deres smag. Mens dette bringer meningsfulde funktioner, som ellers ikke findes på lager Android. Oftere end ikke, mærker overdrive og byrde brugeroplevelsen med unødvendige apps og tjenester. I teknisk lingo, såsom påtrængende elementer kaldes bloatware, som de kommer i vejen og mose ned telefonen. Selv i årenes løb, har Android skind som MIUI, One UI, Color OS, og dens søskende Realme UI trimmet ned en masse, der stadig youd finde nogle uberettigede app proppet i biblioteket.

hvis der generer dig, her har vi fastsat en nem at følge processen for at afinstallere næsten alle, at junk. Du skal bare have en pc og en smule tålmodighed at få dette gjort. Hvis du følger de trin ordret, bør du ikke have et problem. Efter at have ryddet det, lader begynde.

Afinstaller systemet apps fra Realme, Xiaomi, og andre telefoner

1. Først og fremmest skal du aktivere Developer tilstand på din telefon. Gå til systemindstillinger, skal du rulle til Om telefon. Tryk derefter på 7 gange på Build-nummer, indtil du ser meddelelsen â €”Du er nu i Udviklertilstand!

6. Skriv ADB devices og tryk enter. Youll få en prompt boks på telefonen. Kontroller altid allowâ € | option og give tilladelse. Så Powershell / kommandoprompten vindue skal vise noget som på billedet nedenfor.

9. Hvis det gøres rigtigt, vil du se en succes bemærkning. Så fortsætte med at indtaste den samme kommando med bare "com. Eytap. Rowser del ændret til de respektive apps pakkenavn. Du kan få fat i pakken navnet på alle de apps på din telefon ved hjælp af pakkens Viewer app i Google Play Butik. Selv bruger denne metode, plejer systemet lad du afinstallerer bestemte apps som Game center og temaet store på Realme telefoner Men jeg tror det bør ikke være et stort problem overvejer meget af noget andet kan fjernes Selv denne â €.. ”

Attention Nødvendig CloudFlare

Afinstaller facebook bloatware

Bemærk, at med OTA softwareopdateringer, er der en chance for, at telefonen vil blive genopbyggede med disse apps, og du kan have til at gentage trinene igen. Men, at should tage meget tid og efter den første gang, vil du få en hænge af det. Så lad os vide om din debloating oplevelse ned i kommentarerne.

Software.

Softwaren erfaring er stort set identisk med det, vi har set på Samsung telefoner i de sidste mange måneder. Et UI 2. bragte nogle designændringer, såsom en redesignet meddelelser UI, opdateret Kamera app, mere tilgængeligt design for lager apps, skift alt ned som standard med store app titler på toppen, sammen med alt Android 10 indført.

en ui

Den nye UI er stort set brugervenlig og leveres også med et ret antal funktioner indbygget, selv på denne budget enhed. Der er ikke meget at klage på designfronten, og selvom der er en smule bloatware, der kommer forudinstalleret, i det mindste på vores indiske gennemgangsprøve, bør en erfaren bruger være i stand til at slippe af med det meste af det.

Nybegyndere brugere kan dog blive narret til at installere endnu mere Bloatware gennem appforslagene, der pop op, mens du opretter telefonen. Vi dækker ikke disse praksis, men det er blevet virkeligheden med at købe en budget Android-smartphone i dag, især på markeder som Indien.

Desværre er præstationen på M21 ikke særlig god. Vores gennemgangsenhed var 4 / 64GB-modellen, og det syntes at gøre en forskel i forhold til 6 / 128GB M31 revurderet tidligere i år. M21 følte mærkbart langsommere, især under multitasking. Alt sker med en kort pause, og det er især mærkbart i kameraappen, som har en heftig lukkerlag og derefter en yderligere forsinkelse med at gemme det behandlede billede.

En del af skylden går også til Exynos 9611, men vi har set denne chip udføre bedre i Samsungs andre modeller, så det kommer stort set ned til hukommelseskonfigurationen. Vi vil stærkt anbefale, at du undgår 4GB-varianten og gå til 6 GB i stedet. Men så er 6GB-varianten for tæt på M31 i prisfastsættelse, så der er en smule dilemma der.

Overvåget sagde, at sårbarhederne blev fundet i flere apps og komponenter, der var bundtet med Samsung-telefoner og tabletter. Overvåget grundlægger Sergey Toshin fortalte TechCrunch, at sårbarhederne blev verificeret på en Samsung Galaxy S10 +, men at alle Samsung-enheder kunne blive potentielt påvirket, fordi de bagt-i apps er ansvarlige for systemfunktionalitet.

Toshin sagde, at sårbarhederne kunne have tilladt en ondsindet app på samme enhed for at stjæle et ofre fotos, videoer, kontakter, opkaldsoptegnelser og meddelelser og ændre indstillinger uden brugerens samtykke eller meddelelse med Hijacking Tilladelserne fra Samsungs Stock Apps.

En af fejlene kunne have tilladt tyveri af data med udnyttelse a sårbarhed i Samsungs Secure Folder App, som har et stort sæt rettigheder på tværs af enheden. I et bevis-of-koncept viste Toshin, at fejlen kunne bruges til at stjæle kontaktdata. En anden fejl i Samsungs Knox Security Software kunne have været misbrugt for at installere andre ondsindede apps, mens en fejl i Samsung Dex kunne have været vant til at skrabe data fra brugermeddelelser fra apps, e-mail-indbakke og meddelelser.

Samsung bekræftede de fejl, der blev påvirket udvalgte Galaxy-enheder, men ville ikke give en liste over specifikke enheder. Der har ikke været kendt rapporterede spørgsmål globalt, og brugerne bør være sikre på, at deres følsomme oplysninger ikke var i fare, men gav intet bevis for denne påstand. Vi behandlede det potentiale sårbarhed ved at udvikle og udstede sikkerhedsrettelser via softwareopdatering i april og maj 2022, så snart vi identificerede dette problem.

Opstartet, som lancerede tidligere i år efter selvfinansiering $ 1 million i Bug Bounty Payouts, bruger Automation til at søge efter sårbarheder i Android-kode. Toshin har fundet lignende sikkerhedsfejl i Tiktok og Androids Google Play-app.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den 15. november har Samsung officielt lanceret den ene UI 4. Softwaresystem baseret på Android 12 operativsystem. Samtidig bekræftede Samsung, at den ene UI 4. Update Rulout vil begynde for Galaxy S21, Galaxy S21 + og Galaxy S21 ultra-telefoner fra nu af. Læs mere

Start af Galaxy S21-serien enheder, virksomheden er forpligtet til at levere den store Android-opgradering til hvert enkelt flagskib og mange mid-range og budget smartphones. I mellemtiden venter en stor gruppe på -fonerne at få Android 12 opdateringen.

Deltag Sammy Fans på telegram

Efter dens tradition vil den sydkoreanske tech Giant også begynde at tilbyde sin næste iteration af en UI baseret på Android 12. Så spørgsmålet er, når din smartphone eller tablet får Android 12-baseret en UI 4-opdatering? Lad os hoppe til detaljerne.

På galaksen udpakket 2022 afslørede Samsung sin reviderede Android Upgrade-politik, der lover 3 års opdateringsstøtte til flagskibstelefoner og tabletter, der blev lanceret med Android 9 eller højere ud af boksen. Bortset fra premium-enhederne er nogle smartphones fra galaksen en serie også plukket for at få tre Android-opgraderinger.

Bortset fra dette udtalte virksomheden endvidere, at alle de kommende Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy Z, Galaxy Tab S, og vælg en serie enheder vil også blive inkluderet i denne massive tre års Android Update Guarantee. Det er værd at bemærke, at Galaxy S10 og Galaxy Note 10 Series smartphones er berettiget til at få en mere stor Android-opgradering, der vil være Android 12.

For dine oplysninger introducerede Google den officielle version af Android 12 OS den 4. oktober. Men den koreanske tech Giant har startet det ene UI 4 beta-program i slutningen af ​​august. Desuden var den stabile udrulning begyndt i min november 2022 begyndende med Galaxy S21-serien.

En UI Update Roadmap:

Den 13. november udgav Samsung efter sigende Android 12-baserede OI 4. Opdater RoadMap til Galaxy-enhederne. Rulloutplanen afslørede den ene UI 4. Opdater Release Timeline til forskellige galakse telefoner og tabletter i Brasilien. Du kan tjekke det ved at klikke på linket herunder:

Deltag Sammy Fans på telegram

Windows 11 er her for at vælge støtteberettigede enheder, og det nye OS tilbyder evnen til at køre Android apps på din pc. Men ikke alle har adgang til Windows 11 lige endnu. Det nye operativsystem vil have en faset udrulning, der vil strække sig i 2022. Hvis du er på en ældre Windows 10-enhed, skal du måske vente på den pågældende funktion til at rulle ud til din pc, men Samsung Galaxy-ejere har allerede set fremtid.

Visse Android-telefonbrugere kan i øjeblikket få adgang til Android-mobilapplikationer direkte fra deres Windows 10-pc, takket være en opdatering til din telefon, der var, der blev rullet ud til offentligheden i august sidste år. Windows 10 lader dig også køre flere Android-mobilapps side om side på dine Windows 10-pc og understøttede Samsung-enheder. EN

Med mange mennesker flytter til et fjernt eller hybridarbejde på grund af kapaciteten, kan evnen til at få adgang til telefon apps på en større desktop eller laptop skærm, med en mus, pen eller berøringsskærm, hjælpe med multitasking. Selvom funktionen er tilgængelig nu, på dette tidspunkt er det kun tilgængeligt for Samsung Galaxy-telefoner. Her er den fulde liste over understøttede telefoner på Microsofts supportwebsted og andre Windows 11-funktioner, som du kan se frem til. Denne historie blev for nylig opdateret.

Vigtig

Download gratis Samsung Original Default BEST MP3 Ringetoner Samsung Ringetoner

Download gratis Samsung Original Default BEST MP3 Ringetoner Samsung Ringetoner

Samsung A51 Probe Ringtone Gratis Download. Jusst Klik på Download-knappen for at få Samsung A51 Probe Ringtone GRATIS, se flere Top Ringetoner Download ...

Samsung Galaxy S10 5G Restore Factory Standard Settings Vodafone UK

Samsung Galaxy S10 5G Restore Factory Standard Settings Vodafone UK

HERES Sådan Factory Hard Reset Din Galaxy S10 5G Hvis skærmen fryser eller opkald, opstår app, lyd- eller synkroniseringsproblemer, og enheden vil ikke starte op.

Samsung Galaxy S10 5G pris i Taiwan Phoneaqua

Samsung Galaxy S10 5G pris i Taiwan Phoneaqua

Håndsæt fabrikanter i stigende grad bevæger sig i retning af 5G-spektret og Samsung er en af ​​de første producenter til at sætte deres smartphone med 5G kapaciteter på salg.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy S10 5G pris i Bangladesh 2021, anmeldelser, fuld mobiltelefon specifikationer, funktioner og udgivelsesdato i Bangladesh, Samsung Galaxy S10 5G forventes at være BDT 109.200, Samsung Galaxy S10 5G 2022, Samsung Galaxy S10 5G Bangladesh

Hvor hurtigt til Unlock Samsung Galaxy S10 5G oplåsningskode Sikker

Hvor hurtigt til Unlock Samsung Galaxy S10 5G oplåsningskode Sikker

Løst Jeg købte en S10 5G låst fra ebay february 2020 sælgeren sagde, at jeg kan låse den op i juni. Jeg kan t låse telefonen trug EE konto

Hard reset Samsung Galaxy S10 Lite, hvordan man

Hard reset Samsung Galaxy S10 Lite, hvordan man

vi har bragt den nyeste metode til Nulstil FRP Samsung S10 Plus Google bypass frp Uden Pin Windows nemt ved at følge nogle enkle trin.

Hard reset Samsung Galaxy S10 Plus Exynos, hvordan man

Hard reset Samsung Galaxy S10 Plus Exynos, hvordan man

Hej, noob her. Jeg lavede dumme fejl og jeg har brug for hjælp afhjælpe situationen. Den eneste mulighed er at nulstille telefonen, fordi jeg kan ikke for ...

5 fantastisk Google-tastaturet har du sandsynligvis ikke ved, om

5 fantastisk Google-tastaturet har du sandsynligvis ikke ved, om

Installer vores stilfulde tastatur med Galaxy S10 nyt tema nu

Den bedste Samsung Galaxy S20 Fe tilbud i december 2021

Den bedste Samsung Galaxy S20 Fe tilbud i december 2021

Samsung Galaxy S20 Fe tilbud sammenligning. Se alle de billigste og bedste tilbud på dette populære Samsung håndsæt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.