Sådan gemmes iCloud-fotos og videoer, så du kan slette dem fra din iPhone

Trin til at slette fotos eller videoer fra iCloud

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med iCloud-fotos, der er aktiveret på din iPhone, vil alle dine fotos fra din iPhone blive synkroniseret til iCloud, og fotos, der findes i iCloud, vil også blive synkroniseret til din iPhone. Når du foretager ændringer i dine iPhone-fotos, vil de også blive opdateret i iCloud, også. Således, hvis du sletter billeder fra din iPhone med iCloud-fotos på, vil disse varer også blive fjernet fra iCloud, også. Det kunne være katastrofalt for dig, der ønsker at holde en sikkerhedskopi af fotos i iCloud.

Er der nogen løsning til at slette fotos fra iPhone, men ikke iCloud? Faktisk er der. Ved at deaktivere iCloud-fotos på iOS-enheden, kan du slette fotos fra iPhone uden at slette dem fra iCloud. Derudover er der andre praktiske måder, hvorpå du kan anvende.

Sådan slettes billeder fra iPhone, men ikke iCloud

Den primære betingelse for fotos, der synkroniseres mellem din iPhone og iCloud, er at du bruger den samme konto. Således, hvis du skifter til en anden iCloud-konto på din iPhone og derefter sletter fotos, afspejles disse ændringer ikke til iCloud, der bruger en anden konto.

Mulighed Prøv iCloud-alternativer

Faktisk fungerer ikke alle cloud-baserede opbevaringstjenester som iCloud. Hvis du sikkerhedskopierer dine iPhone-fotos ved hjælp af Google-fotos eller Google Drive, vil de fotos, der er blevet synkroniseret til Cloud Storage, ikke fjernes, selvom du sletter billederne fra din iOS-enhed. Derfor, hvis du vil slette fotos fra din iPhone uden at fjerne dem fra Cloud Storage, skal du bare skifte til andre Cloud Storage Services som Dropbox, Google Drive og Google Billeder til Hjælp.

Mulighed for at sikkerhedskopiere iPhone-fotos til computer

Hvis du vælger at sikkerhedskopiere iPhone-fotos til en computer, vil du ikke have sådanne bekymringer, da de ændringer, du foretager på din iOS-enhed, ikke synkroniseres til computeren. For at sikkerhedskopiere iPhone-fotos på én gang eller selektivt kan du bruge iPhone-overførselssoftwaren - Easeus MOBIMOVER. Det virker til:

Trin 2. Vælg den kategori / kategorier, du gerne vil sikkerhedskopiere. Det er et glimrende valg at lave en kopi af alle de understøttede filtyper på din iPhone ved hjælp af dataoverførselsfunktionen. Du kan se fra skærmbilledet nedenfor, mobille giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere iPhone-data på dit skrivebord eller tilpasse opbevaringsstien selv.

Option Download iCloud fotos til computer

En anden indirekte måde at holde en kopi af de billeder, du vil slette, er at downloade fotos fra iCloud til din computer. Selvom du sletter billeder fra din iPhone og iCloud, har du stadig en sikkerhedskopi af disse varer på din computer.

Apples iCloud Photo Library giver dig mulighed for at gemme de billeder, du beholder i Photos App på sine servere, og se dem på en enhed, der er knyttet til din iCloud-konto. Dette har to hovedfordele. Den første er, at det sparer plads på din Mac â € "i stedet for at have fuld opløsning versioner af hvert foto, der er gemt på din opstartsdrev, har du forhåndsvisning af lavere opløsning. Høj opløsning originaler gemmes i iCloud og downloades kun, når du har brug for dem â € "for eksempel, når du vil redigere dem.

Den anden fordel er, at der ikke er behov for at synkronisere dine fotos med dine andre enheder. Når de gemmes i iCloud, bliver de automatisk tilgængelige på Mac, iPhones, iPad, Apple TV og Apple Watch, så længe disse enheder er logget ind på dit AppleID og har iCloud-fotos tændt.

Sådan optimerer du fotobiblioteket

CleanMymac har et foto junk fjernelse værktøj, der fjerner filer, som din Mac ikke har brug for. Disse omfatter cache-filer til FACES-funktionerne, generelle cache-filer og kopier af filer, der er gemt i iCloud. I MacOS 10. 2 og tidligere kan det også fjerne råversioner af fotos.

Sådan slettes billeder fra iCloud Photo Library

De valgte fotos vil ikke blive slettet straks. I stedet flyttede de til et album, der blev kaldt for nylig slettet. De vil forblive der i 30 dage, og så vil de blive slettet permanent. I mellemtiden vil jeg gendanne dem, klikke på den nyligt slettede, og derefter højreklikke eller styre-klik på det billede, du vil gendanne og vælge Gendan.

Sådan slettes billeder fra iCloud i en webbrowser

Som med de andre metoder til at slette fotos, vil de valgte billeder nu blive sat i det nyligt slettede album på alle dine enheder. De vil blive der i 30 dage før de fjernes permanent. For at slippe af med dem straks, klik på det nyligt slettede album, skal du vælge billederne og vælge Slet X-elementer, hvor X er antallet af billeder, du valgte.

Sådan administreres iCloud Storage

Hvis du vil slette alle dine billeder fra iCloud, kan du gøre det fra systemindstillinger på din Mac. Du bør dog være opmærksom på, at det vil betyde, at du vil betyde â € "Hvis du har brugt iCloud fotobibliotek på dine andre enheder â €" kan billederne ikke være tilgængelige for at se eller redigere på din iPhone, iPad eller anden Apple-enhed.

Denne metode kan også bruges til at slette appdata, dokumenter og sikkerhedskopier fra iCloud. Når du trykker på knappen Administrer i trin 5 ovenfor, i stedet for at klikke på Fotos, klik på en app for at slette sine data, dokumenterer for at slette filer fra iCloud eller backups for at slette iOS-backups. Hvis du gør det, vil du slette alle app data, dokumenter eller back ups.

Sådan slettes andre ting fra iCloud

Sletning af billeder fra iCloud er meget ligetil, uanset om du gør det på billeder i en Mac, en iOS-enhed eller fra iCloud. om. Men at slå slettet fjerner dem ikke straks. Billeder giver dig 30 dage til at skifte mening, mens du giver dig mulighed for at fjerne dem straks og permanent. Hvis du vil spare plads på din Mac såvel som iCloud, skal du køre CleanMymacs Photo Junk Tool. Hvis du har flere hundrede billeder eller mere, kan det kræve tilbage titus af gigabyte diskplads.

Jeg giver dig den fulde ansvarsfraskrivelse: Der er ingen måde at enkle slette fotos fra iCloud på din iPhone uden at slette dem overalt. Fordi din iCloud-konto er tilsluttet dine iPhone's fotos, skal du blot vælge og slette dem, du ikke vil have på din iPhone, Derefter betyder at have disse billeder forsvinde i din iCloud-konto.

Nu før du klikker ud af denne artikel, der går "Tak, Cella, det var super hjælpsomme", ved, at der er en række måder, du kan gemme dine fotos fra din iCloud-konto uden at give dig en migræne.

Sådan downloades et foto eller en video fra dit iCloud fotobibliotek

Når du sletter et billede eller en video fra fotos på iCloud. OM, det er også slettet fra alle dine enheder, der har iCloud-fotos tændt. Hvis du skifter mening, har du 30 dage til at gendanne det, før det er permanent slettet.

Slet billeder og videoer

Den store ting om digital fotografering er evnen til at kontrollere vores billedbiblioteker. ICloud-fotos kan sikkert gemme alle dine originale fotos, og i blot et par nemme trin kan du få adgang til, ændre eller fjerne billeder fra iCloud-lagring på din Diskretion . Så hvis du for nylig har taget masser af fotos under din seneste ferie, eller hvis du gik lidt Overbord på den nyeste familiesammenføring, kan du måske slippe af med nogle billeder, der arent meget godt og er bare optager plads på din enhed.

Hvad du behøver at vide, før du sletter billeder fra iCloud

Hvad sker der, når du sletter billeder fra iCloud? Når du sletter billeder, placeres de i et nyligt slettet album, hvor de midlertidigt vil forblive i 30 dage. Derefter slettes disse slettede billeder permanent fra alle dine enheder, der er opstillet til iCloud-fotos.

Sletning af et udvalg af billeder fra iCloud

3. På iPhone eller iPad skal du vælge Vælg i blå bogstaver øverst til højre. Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge billeder til sletning. Udvalgte billeder vises en blå Checkmark . Hvis du bruger en Mac, skal du gå videre til næste trin.

Sletning af alle billeder fra iCloud på iPhone eller iPad

Hvis du deaktiverer iCloud Photos-biblioteket på din enhed, slettes dine billeder i mappen Stream fra din enhed, men ikke fra iCloud. Følg disse trin, hvis du vil slukke iCloud-fotos fra alle enheder.

Sådan slettes billeder fra iCloud ved hjælp af din iPhone eller iPad

Hvis du vil slette et enkelt foto eller et lille udvalg af billeder, der synkroniseres til iCloud fra din enhed, kan du gøre det nemt ved hjælp af Photos App. Bemærk dog, at dette også vil slette dem fra din enhed.

Sådan slettes billeder fra iCloud uden at fjerne dem fra din enhed

Hvis funktionen iCloud Photos er tændt, kan du ikke gøre dette, fordi alt forbliver synkroniseret. Men du kan slette fotos fra iCloud uden at påvirke dine enheder, hvis du slukker iCloud-fotos synkronisering.

Relateret dækning fra teknisk reference:

Jeg har sikkerhedskopier af alle billederne og har slukket iPhoto Cloud-bibliotek på alle IOS-enheder. Når jeg logger ind på webappen - viser den stadig snesevis af albums, og jeg kan slette alle billederne, og derefter gå til slettede genstande og derefter rense dem, men spøgelsesalbumene er stadig der ødelægger tingene op.

Alle ved, hvor nemt det er at slette et billede fra din iPhone. Du trykker bare på papirkurven, og derefter â € "poof! Det er slettet. Men ved du, hvordan du sletter alle dine fotos fra iPhone på én gang? Eller hurtigt slippe af med Duplicate Billeder?

Hvis du forsøger at rydde dit fotobibliotek på din iPhone, vil det tage dig lang tid at gå igennem og slette individuelle billeder en ad gangen. Her er nogle tips til oprydning af fotobiblioteket på din iPhone.

Sådan slettes alle billeder fra din iPhone på én gang

Selvom der ikke er nogen indfødt måde at slette alle dine billeder på én gang, betyder det ikke, at det er umuligt. Mens vores helt egen app, Gemini-fotos, bruges primært til at finde Duplicate Billeder, det har en skjult funktion, der vil hjælpe dig ud.

Vigtig

Hvordan sletter jeg en talemeddelelse

Hvordan sletter jeg en talemeddelelse

Fjern unødvendige voicemails fra dit system for at undgå en fuld voicemail boks.

Sådan aktiverer din Windows 10 pc til et trådløst hotspot

Sådan aktiverer din Windows 10 pc til et trådløst hotspot

I Windows 10 v1607 Anniversary opdatering er der en helt ny brugergrænseflade til deling af din internet tilslutning og skabe et mobilt hotspot. Funktionen har været der i Windows før, men har tidligere krævet administratorrettigheder for at aktivere. Fra og med Windows 10 v1607 dette er eksponeret i den moderne grænseflade under Netværk mobilt hotspot

Sådan bruger du videoopkald på din Samsung Galaxy Phone

Sådan bruger du videoopkald på din Samsung Galaxy Phone

Ønsker at lave et videoopkald er det nemt, men husk, at du skal vælge 3G som netværkstilstand og blive tilsluttet et 3G-netværk, før du kan bruge denne funktion.

Sådan sælger eller handler du i din gamle iPhone og gem på iPhone 13

Sådan sælger eller handler du i din gamle iPhone og gem på iPhone 13

Før du sælger eller handler din iPad, skal du sørge for at tørre den ren af ​​dine personlige data af sikkerhedsmæssige årsager.

iOS 15. tillader sletning en låst iPhone uden tilslutning til en computer

iOS 15. tillader sletning en låst iPhone uden tilslutning til en computer

Hvis din telefon, tablet eller bærbare computer er tabt eller stjålet, skal du følge disse trin for at helpsecure din enhed. Hvis du ikke kan få enheden tilbage, kan tage et par skridt med det samme at beskytte din oplysni

Sådan importeres kontakter fra Excel til iPhone 4S 5S 6S 7 Plus X

Sådan importeres kontakter fra Excel til iPhone 4S 5S 6S 7 Plus X

Prøv følgende måder at overføre kontakter fra Excel til iPhone. Metode 1 Import Excel Kontakter til iPhone Brug iTunes Metode 2 Import Excel Kontakt til iPhone ved hjælp af iCloud og mere

iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 iOS og Android Face Off

iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 iOS og Android Face Off

Hvordan iphone 6s Plus stak op mod Galaxy S7 Mål design, specs, software og meget mere med Vodafones sammenligning værktøj til at finde den perfekte smartphone, der opfylder alle dine behov.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

I denne blog diskuterede vi de nemme måder at få Moto G7 strøm ulåst. Du vil lære at fjerne skærmlås og SIM-lås fra Motorola Android-telefoner.

Sådan Hard Reset på Motorolaclone Moto G7 Max Clone Unlock Mønster Glemt kodeord

Sådan Hard Reset på Motorolaclone Moto G7 Max Clone Unlock Mønster Glemt kodeord

I denne blog diskuterede vi de nemme måder at få Moto G7 strøm ulåst. Du vil lære at fjerne skærmlås og SIM-lås fra Motorola Android-telefoner.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.