Sådan opsættes iOS 13S Forstyr ikke-funktion

Forstyr ikke på iPhone Hvad det faktisk blokerer indstilling iOS 10 Emergency Kontakter

Din iPhone-enhed har en indstilling kaldet Forstyr ikke, der deaktiverer alle meddelelser og andre forstyrrelser, når telefonen registrerer, at du kører. Desværre kan denne forstyrre den korrekte drift af Ride med GPS iPhone app i at spille lyd til turn meddelelser og interval underretninger.

enten du i en gruppe iMessage eller sms, kan meddelelserne være sindssyg til tider. I visse situationer, dont du ønsker at forlade gruppen, især når dets familie, men på samme tid du ikke ønsker at beholde få spammet med underretninger. Så theres den næstbedste ting: Forstyr ikke for individuelle meddelelsestråde.

iPhone & iPad: hvordan man bruger vil ikke forstyrres efter indlæg

Apple Watch har AA Vil ikke forstyrres Modea der gør det muligt for brugeren at slukke afbrydelser . Du kan slå denne funktion til og fra fra enten app Indstillinger eller fra thea Indstillinger Glance. Du kan også aktivere indstillingen iPhones Do Not DisturbÂ. I dette tilfælde, når du tænder ONA Do Not Disturb på din enhed, vil den anden enhed afhente indstillingen automatisk, så længe den anden enhed er inden for rækkevidde.

Apple ur: hvordan du konfigurerer og bruger Forstyr ikke-funktion

Hvis du ikke kan se dine meddelelser på din Apple Watch, sørg for at din Apple Watch og iPhone er tilsluttet. Faktisk, hvis dine enheder afbryde, vil dine underretninger gå til din iPhone i stedet for din Apple Watch.

Når din Apple Watch er låst, vises Lås på urskiven. Hvis din Apple-Watch har en adgangskode, den låser automatisk, når du Arent iført enheden, når den mister kontakt med huden, eller mens dens opladning.

Sådan tilpasses eller indstillinger spejl meddelelser

Som standard er de Apple Watch meddelelser sat op til at afspejle dine iPhone-indstillinger. For eksempel, hvis du har indstillet din iPhone Mail app til at underrette dig kun for VIP emails, og meddelelserne på vagt spejl den parrede iPhone, vil du kun se VIP email notifikationer på din Apple Watch.

Hvis brugeren ønsker indstillingerne for apps meddelelser til at spejle deres indstillinger på iPhone, hanen Mirror min iPhone. Hvis man i stedet brugeren ønsker at bruge forskellige indstillinger for meddelelser bare for Apple Watch, at brugeren skal tapa Brugerdefineret.

Hvis brugeren foretrækker at skjule ikonet meddelelse: En rød prik ikon vises på dit ur ansigt, når brugeren får en underretning. Det er let at skjule den røde prik, så det ikke vises, når du har ulæste meddelelser. At gøre dette:

Bemærk, at nogle mennesker er følsomme over for visse materialer. Dette kan være på grund af allergi, miljømæssige faktorer udvidet eksponering for irritanter som sæbe eller sved, og andre årsager. Ud over at sikre, at alle materialer overholde eksisterende regler, Apple udviklet sine egne specifikationer for Apple Watch, der går ud over disse krav. Faktisk har hver materiale, der rører brugere hud været igennem omfattende evaluering i overensstemmelse med disse specifikationer. Ifølge Apple, dette inkluderer:

Links

Den første mulighed Manual er en smule forvirrende ved første øjekast. Dens en manuel on-off switch til Forstyr ikke-funktion, ikke en egentlig indstillinger skifte. Den fungerer nøjagtig den samme, om end meget mindre bekvemt, da det Forstyr ikke skifte findes i iOS kontrolcenter vi fremhævet i det foregående afsnit af denne artikel. Det gør ikke ændre noget om manuel tilstand, det kun skifter Forstyr ikke til og fra.

Den endelige konfiguration option den ene, der efterlader de fleste mennesker overvejer hvorvidt Forstyr ikke er brudt. Som standard Forstyr ikke er aktiv, hvis enheden er låst. Den antagelse er, at hvis din enhed er låst og du bruger det, at du ikke har noget imod at blive forstyrret. Hvis du aktiverer Forstyr ikke at stille telefonen under et møde, dog, og så skal du åbne den for at kontrollere noget som helst advarsel, der kommer ind, mens telefonen er låst op, vil lyden fra i al sin pragt. De fleste mennesker vil finde det nyttigt at skifte indstillingen til altid set i skærmbilledet ovenfor, så Må ikke forstyrres quiets telefonen, om du har skærmen åben for at tage et kig på en sms eller ej.

Med en bedre forståelse af, hvordan den lydløs kontakt og Forstyr ikke-funktion på telefonen arbejde youll aldrig blive forstyrret fra dit møde, Netflix maraton, eller slumre igen. Har et presserende iPhone spørgsmål? Skyd os en mail på askhowtogeek. about og godt gøre vores bedste for at besvare det.

Device guider

Hvis du ikke ønsker at blive forstyrret af opkald eller meddelelser, kan du indstille din mobiltelefon til lydløs tilstand for et bestemt tidsrum. Du kan også vælge at din mobiltelefon skal ringe, når du modtager opkald fra visse kontakter, selvom mobiltelefonen er i lydløs tilstand.

Guide: Forstyr ikke på iphone â € ”hvad det egentlig blokke og indstilling iOS nødsituation contactsdo ikke disturbhow at bruge det + nye akut bypass i ios

Dog kan Forstyr ikke være langt mere interessant. Forståelse funktionen korrekt vil åbne din verden til at sikre, at du kun får meddelelser eller opkald, når du ønsker. Lad os tage et hurtigt kig på, hvordan man kan sætte den op, og hvis du allerede en ikke forstyrres superbruger, hvad nye i iOS 10.

Aktivering af funktionen er manuelt let som dens bagt ind i kontrolcentret. Alt du skal gøre er at knalde op fra startskærmen og så trykke på Crescent Moon-ikon, som vil aktivere funktionen. Så hvad betyder det egentlig blokerer  En af de vigtigste ting Forstyr ikke gør, er? Stop-meddelelser og eventuelle lyde, der er forbundet med dem i at nå din enhed, samtidig med at du fortsætte med at bruge enheder cellulære signal eller Wi-Fi, i modsætning til Flytilstand .

Én ting at bemærke, er, at i modsætning til Flytilstand, betyder Forstyr ikke at blokere meddelelser fra at komme i, snarere det holder dem skjult, indtil du låser din enhed, så du ikke går glip af noget som helst.

Planlægning

Det er muligt at planlægge Forstyr ikke, så det tænder og slukker automatisk på bestemte tidspunkter af dagen. Dette er kernen i funktioner brugbarhed, da det giver dig mulighed for at sætte disse op på forhånd, snarere end at skulle spille om med dine indstillinger, før et vigtigt møde, eller før sengetid eller starten på en arbejdsdag.

Mens ideelt set, hvis du har flere tidspunkter af dagen, som du ønsker at aktivere Forstyr ikke, så ville du være i stand til at etablere en række gange, denne funktion isnt øjeblikket. Som et resultat heraf den mest logiske tidspunkt at sæt her ville være natten over, og noget andet tidspunkt kan aktiveres manuelt.

At tillade nogle callsÂ

At sætte dette op, skal du vælge blandt valgmulighederne under Indstillinger, Forstyr ikke, Tillad opkald fra. Så vælg Foretrukne, Alle eller ingen til at beslutte, hvilke opkald er tilladt. Foretrukne kan indstilles via telefon app.

At tillade gentagne opfordringer

Hvis du ikke ønsker at gå gennem besværet med at tilføje favoritter eller ønsker opkald til at komme igennem, hvis de er vigtige nok, at den enkelte har forsøgt at ringe til dig igen, så gør det muligt for gentagne opfordringer er en god idé.

thisa betyder, at hvis det samme nummer kalder en anden gang, vil det tilsidesætter indstillingen Forstyr ikke og telefonen skal ringe som normalt. Dette vil sikre de virkelig vigtige opkald komme igennem, selv når Forstyr ikke er slået til.

Altid tavs

Ideen med Vil ikke forstyrres er, at det tavshed indgående opkald og meddelelser, hvis din telefon er låst. Dette er standardindstillingen, fordi hvis du bruger enheden, du er ikke i søvn eller på anden måde forhindret. Men i betragtning af så mange af os nu bruge vores enheder til arbejde eller bare at tage et hurtigt blik, vi kan stadig ønsker, at telefonen for at blokere meddelelser, mens vi bruger det.

Det er sådan brug Forstyr ikke, selv når telefonen er låst op: Â Åbn Indstillinger, vælg Forstyr ikke, og rul ned til Silence sektion. Herfra vælger alwaysa mulighed. Nu din iPhone vil slå alle lyde, når Forstyr ikke er aktiveret, selv hvis din iPhone er ikke låst først.

Nødopkald i Ios

I iOS 10, Apple tilføjet endnu mere tilpasning til Vil ikke forstyrres. Dette omfatter muliggør nødopkald til bypass Vil ikke forstyrres på en person-til-person, grundlag. Tidligere kunne man kun vælge via Favoritter, men at holde disse adskilt kan du nu manuelt markere en kontakt som en, hvis opkaldet kan komme igennem.

For eksempel forståeligt , kan du ikke overveje din chef en foretrukken kontaktperson, men det er vigtigt, at hvis han ringer til dig, det trænger igennem. Du kan også sjældent har behov for at ringe til din børn skole, men hvis de ringer til dig, youre vil ønsker at modtage det. Men dette ikke gøres via Må ikke forstyrrer indstillinger.

Ved at gøre dette, hver kontakt du vælger, vil bypass Vil ikke forstyrres, hvis de ringer eller tekst. Mens du kan gøre tillæg til favoritter, dette giver dig yderligere kontrol ved også at give dig mulighed for at vælge baseret på både tekster og opkald.

Forstyrrelsesindstillingen er en iPhone-indstilling, der giver brugerne mulighed for at afbryde forbindelsen - eller i det mindste Delvist frakoble - fra verden, når det ønskes. En iPhone i ikke forstyrre tilstand vil generelt være tavse, så telefonens ejer kan sove, arbejde eller forfølge deres liv uforstyrret af ringet af telefonen eller pingingen af ​​indgående e-mails og tekstbeskeder.

Forstyr ikke i iOS

Ikke forstyrrelsestilstand i iOS 7 er lidt anderledes end tidligere versioner. I iOS 7 har brugerne mulighed for at gøre telefonen helt tavs eller kun Delvist Silent, mens du ikke forstyrrer tilstanden. Når iPhone er indstillet til at ikke forstyrre, vil den automatisk tavle alle de indgående opkald og advarsler. Det vil dog kun gøre det, mens telefonens ejer ikke aktivt bruger iPhone. Hvis iPhone er låst op, og skærmen er tændt, fortsætter alle disse opkald og advarsler med at lyde. Med introduktionen af ​​iOS 7 er en ny ikke-forstyrrelsesmulighed tilgængelig: Under "Silence" -muligheden i menuen Forstyr ikke forstyrrelser, kan brugerne nu vælge "Always" snarere end ", når iPhone er låst" for at sikre, at iPhone vil forblive tavse til enhver tid.

Vigtig

ATT Dækning kort Hvordan ATT Sammenligner til Verizon, tmobile, og Sprint CompareCellular. om

ATT Dækning kort Hvordan ATT Sammenligner til Verizon, tmobile, og Sprint CompareCellular. om

TCP Rating 78100 Den Spartan 4G ATT er en 2019 cellulær sti kamera. Dette kamera scoringer godt i billedkvalitet, batterilevetid, og sag design, men kæmper med usability.

LTE systemarkitektur

LTE systemarkitektur

Mens operatører venter på 5G, kan de tjene penge på private LTE-netværk. Lær hvorfor Privat LTE-netværk præsentere en mulighed.

Sådan tvinger du 4g LTE-kun tilstand på Android-telefoner uden rodkubik

Sådan tvinger du 4g LTE-kun tilstand på Android-telefoner uden rodkubik

Lås din telefon i 4G3G2G-netværk og ophold i valgt netværk

iPhone Field Test giver Frekvens Usage

iPhone Field Test giver Frekvens Usage

Jeg får 3 søjler af LTE men min iPhone sidder fast på 4G. Det vil tilfældigt skifte til LTE fra 4G når det føles som om det og bo LTE indtil jeg genstarter min ...

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Sådan deaktiveres Vo LTE Sådan deaktivere Vo LTE. På det seneste har du bemærket, at din mobiltelefon bruger mere batteri under telefonopkald og

Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE gennemgang Den bedste SmartWatch til Android-brugere, måske for iPhone-brugere også anmeldelse ZDNet

Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE gennemgang Den bedste SmartWatch til Android-brugere, måske for iPhone-brugere også anmeldelse ZDNet

Apple Watch er nok den bedste SmartWatch til rådighed i dag, men det kræver også, at du bruger en Apple iPhone. Android smartphone-brugere, og iOS-brugere også har en indstilling, der på mange måder er endnu bedre end Apple Watch i Samsung Galaxy Watch Active 2.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Heres, hvordan du korrekt indsætter eller fjerner et SIM-kort til dit LTE-hjemme internet.

Forskellen mellem 4G og LTE

Forskellen mellem 4G og LTE

I betragtning af vigtigheden af ​​internettet til vores hverdag her er forskellen mellem to vigtige forbindelser på internettet, WiFi og LTE.

Hvad er LTE alt hvad du behøver at vide

Hvad er LTE alt hvad du behøver at vide

Hvad er LTE, hvordan støtter det 4g, 5g, og resten af ​​verden omkring os lærer alt, hvad du behøver at vide om LTE, og hvor det går.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.