Sådan stopper du Siri fra åbningen, når du holder Sidehome-knappen på iPhone

Sådan stopper du Siri fra åbningen, når du holder Sidehome-knappen på iPhone

Siri er en god stemmeassistent for at få daglige opgaver udført. Men hvis du er en person, der bruger hjemmet eller side knappen meget, så er der øjeblikke det dukker op, selv når du ikke har brug for det, der bliver irriterende. For at løse dette problem, i denne vejledning skal vi se på, hvordan du kan deaktivere Siri fra åbningen, når du trykker på dit hjem / side-knap på iPhone. Uden at vente længere, lad os komme i gang.

Sådan stopper du Siri fra åbning, når du holder Side / Home-knappen på iPhone:

Det er alt! Gør dette vil deaktivere SIRI fra at åbne på din enhed, når du trykker på knappen Hjem / Side på din iOS-enhed. Du kan dog stadig bringe det op ved at sige Hey Siri og gøre brug af sine funktioner.

Vores hjemmeside bruger web cookies for at sikre, at du er forsynet med den bedste oplevelse, når du navigerer på vores hjemmeside. Læs mere om, hvilke cookies er, og hvordan de arbejder i vores privatlivspolitik.

Ring til vores gratis hjælpelinje

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Der er to måder at bruge Siri på; Langt tryk på hjemmeknappen eller sig Hey Siri. For ældre enheder kan du kun bruge Hey Siri, når din enhed er tilsluttet en strømkilde. Nyere enheder har Hey Siri sat til altid på. Dette er fantastisk, for når du ikke kan få adgang til Siri via Home-knappen. IOS 10 har nye indstillinger i tilgængelighedmenuen, der giver dig mulighed for at deaktivere SIRI-adgang fra HOME-knappen. Desværre gør det muligt at deaktivere Siri-adgang fra Home-knappen helt, så du ikke kan bruge det via en Hey Siri-kommando. Dette er selve definitionen af ​​et skridt fremad, og to trin tilbage, og Apple skal reparere det, før iOS 10. rammer den stabile version.

Home-knappen-indstillingen har tre muligheder; Siri, stemmekontrol og slukket. Valg af OFF-indstillingen slukker automatisk Siri, hvilket er problemet. Valg af talekontrol har samme effekt. Hvis Siri ikke har adgang til HOME-knappen, er hun slukket.

Dette er en indlysende Gaffe på Apples del. Virksomheden er vedvarende Pushing Wireless Technology som sine AirPods på brugere. Målet er at give brugerne mulighed for at interagere med deres enhed uden at røre dem. AirPælgene giver dig mulighed for at kontrollere Siri, og den altid-on-tilstand til Siri på nyere enheder opfordrer også brugerne til at interagere med hende uden at røre enheden. For at være retfærdig, det er den nemmere måde at gøre det på.

Dette er ikke æbler første hiccup af denne art. iOS 10 startede oprindeligt med en indstilling, der handicappede iMessage-effekter, hvis du slog reduceret bevægelse. Drejning Reducer Motion On er nødvendig for at spare batteriets levetid. Det blev senere rettet i IOS 10. Men det er ikke en fejl, der skulle have gjort det til den stabile version af iOS. Vi kan kun håbe, at Apple løser det i fremtidige betas, eller senest, når IOS 10. Stabil er rullet ud. Apple skal også stoppe med at gøre dette.

Efter at have aktiveret "Hey Siri", kan du ringe til Apple Voice Assistant uden at trykke på iPhone side eller Home-knappen. Dette gør det nemt at indkalde Siri og få tingene gjort, selv når din enhed er uden for rækkevidde.

Ikke alle iPhones er kompatible med "Hey Siri"

Du kan kun bruge "Hey Siri", når din iPhone ikke oplader med en iPhone 6S og senere. Det betyder, at hvis du har en iPhone-model, der er udgivet i 2022 eller senere, er du god til at gå. Disse iPhones har lav effekt altid-på mikrofoner, der lytter til "Hey Siri" Hot Word og hoppe til handling, når du siger disse ord.

Hvis du bruger en iPhone 6 eller tidligere, skal din enhed være tilsluttet og oplades for "Hey Siri" til at fungere. I det øjeblik du trækker ud af disse gamle iPhones, kan du ikke ringe til Siri med bare din stemme.

Sørg for, at "Hey Siri" er oprettet korrekt af dig

Bruger du en sag, der kan blokere dine iPhone's mikrofoner? Tag et øjeblik for at tjekke dette. Hvis du finder, at mikrofonen slots i bunden af ​​enheden, ved siden af ​​kameraet, eller inde i toppen øresneglen blokeres af sagen, bør du fjerne den.

rengøre iphone mikrofon grills

Den "Hey Siri" funktion fungerer, selv når din iPhone er i strømsparetilstand. Men til tider, på grund af ekstremt lav batteri eller bugs, kan Lavenergi forårsage andre problemer. For at løse dette, gå til Indstillinger> Batteri og slukke Lavenergi. Forhåbentlig vil det betyde "Hey Siri" begynder at arbejde igen.

Du skal logge ind for at besvare dette spørgsmål

Apple smartphones er intet, hvis ikke feature-fyldt, og en af ​​de populære tilføjelser er Siri, den virtuelle assistent indfødte Toa IOSA er klar til at hjælpe brugere med daglige opgaver på iPhone 11. På nye telefoner, en kort aktivering er alt, hvad der står i vejen mellem Apple brugere og Siri, så enheden kan begynde at lytte ud for enhver questions de måske ønsker at spørge.

Med mere funktionalitet kommer til din smartphone over tid, kan  en iPhone bruges i dag til næsten alt. Uanset om indstilling af en påmindelse om at få noget gjort, planlægning en udnævnelse til telefonens kalender, eller leder efter retninger, listen over ting at Siri er i stand til at hjælpe med, har selv rejst nogle sikkerhedsspørgsmål. Det er også bare en anden måde at teknologien bliver mere og mere tilgængelig,  ved at begrænse de fysiske krav om brug af apparater gennem øget implementering af voice kontrol thata kan integreres med andre apps, skal brugeren beslutter at forbinde dem.

Før du kommer der bør en aktivering være så bekvemt som at bruge assistenten selv. Siri og lytter indstillinger kan aktiveres, mens opsætning af Apple-enhed, men ellers dette er historisk findes i appen Indstillinger, og under 'Siri & Search'. Fra Apples support side kan Siri bruges manuelt ved lange trykke på knappen side på enheder before udsteder kommandoer. Men da denne model kommer efter iPhone X, skal man være i stand til at holde knappen og kommunikere med Siri indtil knappen slippes. Eller, for enheder med hjem knapper, presning og også holder for at aktivere assistent. For lettere adgang og forudsat lytning er slået til, siger 'Hey Siri' vil forårsage, at enheden Toa vågne op og lytte efter AA-kommando.

For alle ting siri

Når det er klart, kan Siri integreres med nogle af de andre apps om bord, og det er gjort muligt med den Genveje app. Hvad det betyder er for dem med LinkedIn-konti Siri er klar til at begynde at hjælpe med arbejdet. Andre gange, dem med Venmo installeret kan sende penge med hjælp fra den samme assistent. Alternativt kan de med programmet Vejr installeret spørge direkte og finde ud af hvad der kan forventes udenfor. For ikke at nævne den aide kan sende beskeder, ved-stemme, for at undgå at sms'e, mens man kører.

Magten er lige i hænderne på Apple-brugere med iPhone 11 som indstillinger til stede på din smartphone kan bruges til at indstille en personlig ønsket erfaring fra app. Mens Siri er ikke den første virtuelle assistent, en denne ene tager adgang til et nyt niveau fra den simple opsætning procedure, sømløse evne til at arbejde med andre apps, og de mange forskellige anvendelser, på tværs af en bred vifte af udstyr, including de iPhone til Apple Watch.

Joshua Crumpley begyndte kollegium som en elev af intelligens, skriver om emner af strategisk intelligens, counter-intelligens og krig i Irak. Han senere ændret gear, skriver for en privat cybersikkerhed klient dækker hardware og software i it-branchen. Sammen med andre hobbyer som hacking, studerer social media marketing analytics og binge-watching Star Trek: The Next Generation, ville Joshua foretrækker at svømme og gå langs stranden. Joshua er en ny bidragsyder til Screen Rant, med fokus på teknologi dækning.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Når du vælger den bedste stemme assistent i 2022, de fleste mennesker begrænser sammenligningen til Alexa vs Google Assistant, med Siri som en eftertanke. Alligevel Siri har modtaget betydelige opgraderinger med de seneste softwareopdateringer som iOS 14, hvilket gør det mere nyttigt for iPhone ejere end tidligere.

Måske du ønsker at indstille påmindelser eller kontrollere oplysninger uden faktisk at åbne din iPhone apps, eller kontrollere din smart home-enheder med Apple HomePod mini. Uanset hvad, skal du vide, hvordan man bruger Siri effektivt.

Vi vil lede dig gennem nogle nyttige Siri og tilpasninger, herunder hvordan du ændrer Siri stemme, hvordan man kan forbedre Siri musikanbefalinger, og hvordan man kan tilkalde Siri. Du vil også lære nogle nyttige Siri kommandoer og nogle tips og tricks til, hvordan man bruger Apples stemme assistent mere effektivt.

Siri indstillinger: hvordan du ringer siri og hvordan du ændrer siri stemme

Første ting først, skal du vide, hvordan du ringer Siri. Som med enhver smarte højttaler, er Apple HomePod altid lytte efter Siri kølvand ord. De fleste mennesker vil dog ønsker at kalde Siri fra deres iPhones, som har forskellige midler til tilkalde smart assistent.

Afhængigt af hvilke indstillinger du har aktiv, kan du ringe til Siri ved at holde tænd / sluk-knappen nede eller sige 'Hey Siri', når din telefon er med forsiden opad og Afdækket . Hvis du vil have din iPhone til at lytte til vækkeordene, selvom det er forsigtigt eller dækket, skal du gå til Indstillinger> Tilgængelighed> Siri og tænd altid Lyt efter 'Hey Siri'.

Som for at ændre Siri's stemme, kan du vælge mellem amerikanske, australske, britiske, indiske, irske eller sydafrikanske accenter på engelsk, med en mandlig og kvindelig mulighed for de fleste accenter og fire amerikanske stemmer i alt.

Hvordan laver Siri smartere og mere personlig

Siri kan være ret nyttigt som en genvej til dine apps, men som enhver Voice Assistant, det kan ikke give dig de oplysninger, du har brug for eller følg dine instruktioner som du håber â € "i det mindste i begyndelsen. Der er måder at gøre Siri mere effektiv og personlig, heldigvis.

For at startere, hvis du finder ud af, at Siri har problemer med problemer Anerkendelse Dine ord, gå til Indstillinger> Siri & Søg og drej Lyt efter 'Hey Siri' og / eller tryk på Side-knappen for Siri Off og på, indtil du får opsætningen "Hey Siri" pop-up. Dette giver dig mulighed for at omskole din telefon til at genkende din stemme mere præcist.

For eksempel iOS 14. Forbedret Siri for at hjælpe det med at huske dine musikindstillinger. Siri misligholder typisk til Apple Music, når du beder det om at spille en sang, men vi har en vejledning om undervisning Siri til at spille Spotify eller andre tredjeparts musiktjenester i stedet.

Hvad angår andre anvendelser, vil Siri forstå indlysende eller almindelige kommandoer som 'Set en timer i 10 minutter', især hvis kommandoen anvender en førsteparts Apple-app. Men for flere komplekse kommandoer vil du oprette en genvej i genvejsapparatet.

Sådan opretter du Siri-genveje, og hvordan man finder og aktiverer Untrusted Genveje

Åbn genvejsapparatet, tryk på + ikonet øverst til højre, og vælg Tilføj handling. Søg efter den app, du vil bruge, og du vil finde en række foreslåede handlinger â € "Ligesom Vis retninger i Apple Maps.

Vælg en handling og tilføj eventuelle tilpasninger, f.eks. Angivelse af Cykelretninger eller indstilling af destinationen til din hjemmeadresse. Hit Næste, så navngiv genvejen. Gør det noget simpelt og mindeværdigt, så hit gjort.

Du kan også stole på andre mennesker for at skabe genveje til dig. Gå til websteder som genvejsgalleri. om eller r / genveje på Reddit for at finde tilpassede genveje og Automations , som du måske finder nyttige. Åbn deres iCloud links på din iPhone, og det vil tage dig direkte til genvejsapparatet for at aktivere den.

Apple blokerer automatisk eventuelle genveje, der kommer fra tredjeparts kilder, så klik på nogen af ​​disse links vil give dig en 'Kan ikke åbnes' pop op. Men hvis du går til Indstillinger> Genveje og Toggle Tillad usikrede genveje, vil Apple lade dig tilføje dem uden et problem.

Sådan slettes du dine Siri-optagelser

AssistiveTouch på iOS er en god tilgængelighedsfunktion, der giver dig mulighed for at få adgang til forskellige menuer og funktioner uden at bruge Swipe gestus eller trykke på fysiske knapper. Når du aktiverer Assistivetouch, vises en virtuel knap på skærmen, som du kan trække til en hvilken som helst kant af skærmen.

Man kan bruge AssistiveTouch AKA den flydende Home-knap til at gå til startskærmen, tage skærmbilleder, låse skærmen, udløse Siri, åbne kontrolcentret og meget mere. Det kommer virkelig praktisk, når den fysiske hjemme-knap er brudt, eller hvis du har en ansigts-id-aktiveret iPhone. Brug af Assistivetouch, du kan genstarte en iPhone eller iPad uden tænd / sluk-knappen, såvel som tavs tilstand til eller fra uden kontakten.

Vigtig

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

HTC Desire SIM-kort, HTC Desire Sim Card Leverandører Register Find variation HTC Desire SIM-kort leverandører, producenter, virksomheder fra hele verden på micro SD-kort, grafikkort, hukommelseskort, Mobiltelefon SIM-kort

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udgivelsesdato 22 jul 2011 Band WCDMA UMTS GSM 85090018001900 Teknologi HSPA HSUPA Mål 2. i W 4. i H 0. i D HTC MyTouch 4G Slide fejlfinding, reparation og service manualer.

T myTouch 4G Slide specs, revision, dato frigivelse PhonesData

T myTouch 4G Slide specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Tmobile MyTouch 4G Slide anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide pris Lav. Imponerende dualcore specs. Ikke lide Keyboard er flad.

Tmobile myTouch 4G Slide anmeldelse

Tmobile myTouch 4G Slide anmeldelse

Fuld specifikationer telefon tmobile myTouch 4G Slide specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

HTC myTouch 4G Slide tmobile myTouch 4G Slide, HTC DoubleShot tekniske specifikationer GSMchoice. om.

HTC myTouch 4G Slide tmobile myTouch 4G Slide, HTC DoubleShot tekniske specifikationer GSMchoice. om.

Flickr er næsten helt sikkert den bedste online foto ledelse og deling ansøgning i verden. Vis dine foretrukne fotos og videoer til verden, sikkert og privat vise indhold til dine venner og familie, eller blog de billeder og videoer, du tager med en kameratelefon.

Hent crDroid 6. til HTC One M8 Android 10

Hent crDroid 6. til HTC One M8 Android 10

Jeg troede itd være en god idé at dele dette, da der kan være andre M8 brugere som mig derude. Im benytter dette i over et døgn nu, og jeg har 0 ...

HTC ONE M8 Developer Edition, der nu modtager Android 5. Opdater

HTC ONE M8 Developer Edition, der nu modtager Android 5. Opdater

Den internationale version af dette flagskib får Android 4.. Og øjenoplevelse i Europa allerede, så transportversioner i USA bør snart blive opdateret.

Opdatering HTC One M8 til Android 8. LineageOS 15. Oreo Brugerdefineret ROM

Opdatering HTC One M8 til Android 8. LineageOS 15. Oreo Brugerdefineret ROM

HTC One M8 til Windows markerer en ny tack Microsoft håber vil føre til større popularitet til Windows Phone. De grundlæggende idé Lad håndsæt beslutningstagere genbruge highend Android hardware.

Sådan installeres softwareopdatering på HTC One M8

Sådan installeres softwareopdatering på HTC One M8

Opdater HTC One M8 Seneste firmware Official Android Firmware på en Android Version NougaTqpiekitkatoreolollipopmarshmallowLollipop Opdateret December 2021

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.