Sådan tager du screenshot i LG K51 Fire nemme måder

Sådan tager du et screenshot på LG G6

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

LG K51 leveres med en 6. -InCH Full HD + smal hakdisplay, og taler om forestillingen, den har en Helio P22 octa-core-processor, som MediateK kommer fra det, vil gøre din spiloplevelse endnu bedre.

Jeg taler nu om kameraet på LG K51, du får se en Triple-Camera Setup på bagsiden, hovedkameraet er en 13 megapixel med et 5 megapixel vidvinkelkamera, derefter 2-megapixeldybden Sensor til bokeh skud.

Hurtige specs af LG K

I dag kommer alle Android-telefoner med en Google Assistant Service, du kan tage screenshots med en simpel talekommando. Ok Google, tag et screenshot, hvorefter skærmbilledet af det, der vil være på din skærm, bliver fanget. Du kan også tilføje kommandoer sammen og sige OK Google, tag et screenshot og del den på Facebook, Twitter.

Metode # â € "Sådan tager du et screenshot på LG K ved hjælp af applikation

"Vi forstår, end du er klog. Derfor vil der ikke være nogen undervisning som at vælge den skærm, du vil fange eller tænde din telefon. Ingen crap. Eksklusivt de nødvendige oplysninger Sådan laver du et screenshot på LG K62-telefonen.

Brug knapper

Hvis du har lanceret flagskibet LG G7 smartphone, der blev lanceret af virksomheden for nylig, skal du vide, hvordan du kan fange et screenshot på den. Du bliver nødt til at fange det flere gange, og nogle gange kan det være lidt pinligt Hvis du ejer en så kostbar smartphone, men ikke ved, hvordan man tager screenshot på LG G7. Men ikke bekymre dig â € "var her for at hjælpe. Skulle dele med dig 2 forskellige metoder til at tage screenshots på din LG G7. Lad os begynde:

metode #: tager screenshot med fysiske knapper

Uanset hvilken metode du vælger at fange dit screenshot, gemmes de på samme sted på din LG G7, og du kan se dem fra din standard Photo View App. Og du vil også kunne se dem fra din filhåndtering app â € "Åbn bare filhåndteringen og søg efter screenshot. Alle de skærmbilleder, der er gemt på din telefon, vises i søgeresultater, og derfra kan du åbne dem, du vil.

 Vi ved, at du er smart. Derfor er der ingen instrukser som f.eks. Valg af skærmen, du vil fange eller tænd din enhed. Ingen nonsens. Eksklusivt de nødvendige oplysninger Sådan laver du et screenshot på LG K22-telefonen.

Brug knapper

Hvis du er rodfæstet: Du kan installere en app kaldet DROCAP2. Dette vil lade dig ryste din telefon, vente på en timer eller klikke på en besked i din notifikationslinje for at tage et screenshot, og den vil gemme den til din telefon.

Skærmbillede via Volume-Down + Power Device Keys

4 måder at tage screenshot på LG G6 smartphone 2022 â € "I denne artikel vil jeg diskutere, hvordan man tager et screenshot af LG G6, for de af jer, der ønsker at lave et screenshot eller SS på LG G6, vi Anbefal Henvisning til denne artikel senere, fordi vi vil give den nemmeste måde at tage screenshots af LG G6.

Sådan tager du et screenshot på lg g

Så venner, dette på over, hvordan man nemt kan fange eller screenshots LG G6 smartphone, Forhåbentlig kan denne artikel hjælpe eller i det mindste give fordele for dig LG G6 smartphone brugere, hvis du har spørgsmål, hvis du har spørgsmål, du kan spørge i bede. Technadvice. about eller kommentar nedenfor.

Dont glemmer at bogmærke og altid besøge hvert Daya Technadvice. OMA fordi her kan du finde den nyeste teknologi information såsom how-to guide Tips og tricks Blogging Digital Marketing Windows Android Root Social Media spil osv Held og lykke.

Screenshots giver dig mulighed for at spare interessante skærme eller dele din skærm med nogen for fejlfinding. Alle LG telefoner har en indbygget metode til at tage skærmbilleder ved hjælp af de fysiske knapper på telefonen. Mange LG telefoner også komme med en.

Brug knapperne telefon

Åbn skærmen, som du ønsker at fange. Du kan tage et screenshot af en hvilken som helst skærm på din LG telefon. Sørg for, at du ikke har noget på skærmen, at du ikke vil have andre til at se, hvis du har planer om at dele skærmbilledet.

Brug quickmemo +

Åbn skærmen, som du ønsker at fange. Du kan bruge QuickMemo + app, der kommer præinstalleret på de fleste LG enheder til fange, og markere skærmbilleder. Dette kan komme i praktisk, hvis du ønsker at gøre et notat på et kort, eller højdepunkt bestemt tekst på skærmen, eller bare doodle.

tegne eller skrive på skærmbilledet med fingeren. Du kan skrive ud ord, cirkel noget, doodle, eller hvad du gerne vil vise. Du kan trykke på "T" knappen for at skrive tekst på billedet. Når du tilføjer tekst, kan du ændre skrifttype eller tilføje afkrydsningsfelter ved hjælp af de værktøjer, der vises over tastaturet.

Find dine notater ved hjælp af QuickMemo + app. Hvis du ønsker at se gennem alle dine gemte memoer, kan du gøre det med det QuickMemo + app. Åbn App Skuffe på din LG telefon og tap "QuickMemo +" eller "QMemo +". Dette vil indlæse en liste over alle dine gemte notater.

Du skal have set personer deler screenshots af deres telefoner og tablets på forskellige sociale medier og hjemmesider. Der var en tid, hvor Android-brugere måtte installere en separat screenshot app til at fange skærmen på deres enhed. Men efter Jelly Bean opgraderingen blev Android OS begavet med screenshot funktionen indbygget som arbejdede med en tastekombination.

Du kan tage et skærmbillede på de fleste Android-enheder ved at trykke på Power + Skru ned combo samtidigt. Nogle enheder understøtter mere end én metode til at fange den screenâ €”den indfødte Android metode, og en anden metode fra OEM.

Hvis du ejer den helt nye LG G3 og har undret hvordan du kan fange et skærmbillede på din telefon, herunder finder du to måder at gøre det. Faktisk, tage skærmbilleder på LG G3 jeg så let som at trykke på de fysiske taster eller føre fingeren. Og hvis du har opgraderet fra den tidligere generation af LG-enheder, du behøver ikke engang at læse vores tutorial. Normalt, nøglen combo metode på de fleste Android-enheder sker ved at bruge to hænder til at trykke på volumen og tænd knappen. Fordi LG G2 / G3 har disse knapper i tilstødende position på ryggen, kan du tage et skærmbillede ved hjælp af en enkelt eller to fingre.

Metode under anvendelse tastkombination

Hvis du ikke er fortrolig med brug af magt og lydstyrke op tastekombination til at tage skærmbillede på LG G3, der er en alternativ og snarere lettere metode, der lader dig indfange den ønskede skærm med en finger knalde. Heres, hvordan du kan gøre det.

Metode under anvendelse g tweakbox

Screenshots er typisk gemt i Screenshots mappe på enheden. For eksempel for at finde dine billeder i appen Google Fotos navigere til fanen Bibliotek. Under Fotos på afsnittet Enhed, youll se Screenshots mappen.

Hvordan kan jeg tage et snapshot af min skærm?

Med LG G Flex, knapper for lydstyrke og strøm er omkring tilbage. Beliggende lige under kameraet, det gør for en desorienterende oplevelse indtil man vænner sig til det. Der er også de situationer, hvor du måske tænke sig om to gange, hvordan du gør noget simpelt, ligesom tage et skærmbillede. Med LGS nyere enheder, der er et par indfødte måder at udrette dette, og nogle programmer for at overveje så godt.

Screenshot apps kan lyde næsten overflødig i dagens arbejde af magt-og-volumen-down skærmbilleder, men de er fiks i visse situationer. Den rammende navn Screenshot er en, der gør en tilstrækkelig job at gøre skærmbilleder lidt enklere end contorting dine hænder og stole på timing. Dens en simpel handling knap på skærmen, der klikker en hurtig skærmbillede, når du har brug for det.

LGs Android hud har en masse nuancer, men en af ​​de bedre tweaks er Quick Memo. Avaialble lige fra handlingen løfteraket, når du trækker ned underretningspanelet, Quick Memo åbner en menu i toppen af ​​skærmen. Derfra vil du finde enkle redigeringsfunktioner. Hvis du nogensinde har ønsket tot ale et skærmbillede og gøre et notat om det, det er en nem, indfødte måde at udrette der.

Der er også andre smarte funktioner, ligesom muligheden for at tegne eller skrive en besked, derefter skifte skærme. Hvis du ønskede en særlig header for to skærmbilleder, kan du skrive en gang og få det til at se den samme på tværs af skærmbilleder. Du har også mulighed for at slette eller gå tilbage et trin, hvis du rodet op.

Vigtig

Sådan Fix iOS 11 VoicemailVisual Voicemail Ikke i orden på iPhone 66S77 Plus

Sådan Fix iOS 11 VoicemailVisual Voicemail Ikke i orden på iPhone 66S77 Plus

Har du nogensinde mødt voicemail eller visuel voicemail ikke arbejder på iPhone 6, 6s, 7 eller 7 Plus efter opdatering til iOS 11 Hvis ja, så tjek dette indlæg for at få 7 effektive tips til at fastsætte iOS 11 voicemail ikke arbejder på iPhone 66S77 Plus.

Sådan ændrer du din Voicemail på iPhone

Sådan ændrer du din Voicemail på iPhone

Er der nogen metode til at ændre din telefonsvarer på iPhone bare lære flere detaljer om de løsninger fra artiklen nu.

Hvordan skal tjekkes Voicemail på iPhone SE6s65s5c54s43GS

Hvordan skal tjekkes Voicemail på iPhone SE6s65s5c54s43GS

Denne artikel viser, hvordan du adgang til din iPhone voicemail-beskeder og besvare dem. Og det viser dig også hvordan du kan lytte til voicemail, når iPhone dør.

Opsætning af Voicemail Brug din iPhone som en telefon

Opsætning af Voicemail Brug din iPhone som en telefon

Sådan opsættes voicemail på iPhone XR Max att Sådan opsættes voicemail på iPhone XS Max Verizon Sådan opsættes voicemail på iPhone XS tmobile I Sådan opsættes voicemail på iPhone XR Max att Sådan opsættes voicemail på iPhone XS Max Verizon Sådan opsættes voicemail på iPhone XS tmobile I denne po

Ring voicemail Samsung Galaxy S21 5G Optus

Ring voicemail Samsung Galaxy S21 5G Optus

Jeg kan se, at mange af jer har problemet med ikke at komme af med din voicemail-meddelelser. Jeg har det modsatte problem. En eller anden måde min telefonsvarer

Er USB Tethering Brug Hotspot data Sådan deler Mobile internetdata Overhaulers

Er USB Tethering Brug Hotspot data Sådan deler Mobile internetdata Overhaulers

En af Æbler bedst Kontinuitet funktioner er Øjeblikkelig Hotspot, som giver en Mac til at oprette forbindelse til en iPhones cellulære internettet uden en adgangskode.

Hvordan kan jeg se, hvem jeg er Deling Min placering med på en iPhone 11 Live2Tech

Hvordan kan jeg se, hvem jeg er Deling Min placering med på en iPhone 11 Live2Tech

Lær at bruge programmet Find min app til at dele din placering med venner og familiemedlemmer. Du caneven oprette locationbased meddelelser, så du ved, hvis nogen efterlod en placering eller bare kom hjem.

Apple iPhone vend facetime på off

Apple iPhone vend facetime på off

Under et facetimeopkald på iPhone kan du dele din skærm med andre på opkaldet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.