Sådan slår Samsungs Galaxy underretninger om Galaxy S9

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Brugere af Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus måske ønsker at vide, hvordan man bruger, og hvad er det egentlige formål med vejret alarm funktioner på enheden. Det er en fordel som en smartphone bruger, du skal vide, hvordan alle funktioner på din smartphone virker for på et tidspunkt det kunne hjælpe dig på vej, og kan være pålidelige til tider. Funktionen vejr alarm har en meddelelse, der giver dig sikkerhedsaspekter. Det kan give dig nogle hårdt vejr indberetninger, der forårsager nogle af brugerne i at komme væk fra denne funktion på deres Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus.

Det er allerede i de indstillinger, som denne kan modtage hårdt vejr advarsler og nogle akutte advarsler. Offentlige organer som FCC, FEMA, eller National Weather Service og endda Homeland Security kan udstede nogle alvorlige advarsler vejr alert. Under denne funktion installeret på enheden er for din egen sikkerhed, men du kan også slå denne funktion fra, når du vil, hvis du finder unødvendig.

Alle Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus enheder har disse vejr indberetninger og advarsel indbygget. Andre smartphones har disse så godt, men nogle brugere klager over, at de sunde alerts eller anden måde er meget højt. Heldigvis er der 4 typer af lyd indberetninger om Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus. Disse er Presidential, Extreme, Svær og Amber. De kan deaktivere alle disse advarsler undtagen én.

Sådan slår vejr indberetninger på Samsung Galaxy S og Galaxy S plus

Hvis du ønsker at tænde for advarsler igen, bare følge trinene ovenfor, men denne gang, skal du markere feltet ved siden af ​​mulighederne for at aktivere alarmerne. Som anført et stykke tid siden, der er én indberetning, at du ikke kan slukke og denne advarsel er den præsidentielle. Jeg håber, at denne art vil hjælpe dig på at slukke indberetninger om din Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus at du finder meget unødvendig og interrupt s dig.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samarth N8 808 bruger, 29 mar 2022Guys er løvemund versionen få FM, fordi den har hardwaren. Fair nok. Men s. Moreno, det er den lovgivning i USA, at kræfter, der nu. De passerede et lovforslag om, at ikke så længe siden. Fordi før, de ikke gør det muligt FM-radio på grund af luftfartsselskaber tvinger Samsungs hånd for at deaktivere det, ligesom de tvang dem til at fjerne Mobile Data Hurtige indstillinger flise.

AnonD-625.621, 29 Mar 2022How mange ppl bruge fm på deres telefon? De fleste ppl lytte det i bilen med bilradioen. ingen har brug for i en. moreThe FM-radio på min oprindelige HTC One blev aktiveret, og det var fantastisk. Hvis jeg var ude jogging og batteriet fik lav, ville jeg skifte fra streaming til FM og ikke afslutte min rute i stilhed.

Anonym, 29 mar 2022Go købe en 3 dollar radio thenOk, kunne jeg være at gå ud på en lemmer her .. tænke uden for boksen og alt det .. Men hvorfor ikke bare aktivere FM Chip thats allerede i Snapdragon og spare besværet med at bære en radio samt telefon.

AnonD-675.500, 29 mar 2022FM radio .. owadays vi har masser af musik streaming appsBy siger 'vi' du synes at antyde, at alle har mulighed for at være i stand til at streame på alle tidspunkter. At alle er fyldt op med masser af godtgørelse data, som om det er altid på tryk. . yeah, vi er okay Jack ..

Ked af at bryde det til dig, men det er ikke altid tilfældet E. Folk løber tør for data, eller har nogen data, kunne de være i en data sort plet, kan en bestemt station ikke engang være til rådighed til at streame osv er din Samsung Galaxy S9 / S9 + keep summende, mens du har en daglig møde eller rutine meditation ? Eller, du ønsker at bryde din smartphone afhængighed uden mangler de nødvendige opkald fra bestemte personer. Den Forstyr ikke funktion er svaret. Det giver dig mulighed for at lukke munden på alle advarsler, der kommer fra telefonen, men lader dig indstille undtagelserne. For eksempel de presserende telefonopkald, der kommer fra dit familiemedlem eller samarbejdspartner. Sådan aktiveres Forstyr ikke mode på Samsung Galaxy S9 / S9 +?

Sådan aktiveres Forstyr ikke-funktion på Samsung Galaxy S / s +

Når du har aktiveret Forstyr ikke mode på Samsung Galaxy S9 / S9 +, vil det slå alle advarsler som telefonopkald, e-mail-meddelelser, påmindelser og mere. Alternativt kan du også oprette tidsplanen i henhold til dine almindelige aktiviteter.

Indstil tidsplanen på Forstyr ikke

Jeg tror ikke, du ønsker at aktivere Forstyr ikke-funktion og holde det på hele dagen. Selvfølgelig kan du slukke den hurtigt, når du ikke længere har brug for det. Men hvad nu hvis du glemmer at deaktivere den? Når det sker, kan du gå glip af de kritiske telefonopkald, e-mail-meddelelser eller alarmer om morgenen.

du ikke ønsker at have Forstyr ikke aktiveret 24/7, gør du? Du må kun nødvendigt at slå telefonen samtidig have tid til familien i weekenden, for eksempel. Hvorfor ikke du oprette en tidsplan? Når du indstiller en tidsplan på Må ikke forstyrres, vil det tænde og slukke automatisk.

1. Åbn Indstillinger for din Samsung Galaxy S9 / S9 + 2. Vælg Lyde og vibrationer 3. Tryk på Forstyr ikke mulighed. 4. Tryk på Tænd som en planlagt mulighed. Her kan du indstille tidsplan baseret på dine behov. 5. Slå Tænd som knap planlagt til at aktivere den.

Sådan tilpasses Vil ikke forstyrres på Samsung Galaxy S / s +

Hvad skelner Forstyr ikke-funktionen fra den lydløs tilstand er den mulighed undtagelser. Når du aktiverer lydløs tilstand, vil det slå alle lyde fra telefonen helt. Men, det Forstyr ikke funktion giver dig en mulighed for at tilpasse undtagelserne.

1. Gå til Indstillinger 2. Tryk Lyde og vibrationer 3. Vælg Må ikke forstyrres 4. Tryk på Tillad undtagelser mulighed. Her vil du blive givet nogle valg. Hvis du vil tilpasse det, skal du vælge Brugerdefineret. Du kan tillade specifikke kontakter til at ringe til dig ved at trykke på Opkald fra option og tilføje deres antal.

Det mest interessante er muligheden Gentag opkald. Når du aktiverer denne indstilling, hvem kalder du bruge det samme nummer mere end én gang inden for 15 minutter, vil telefonen være genaktiveret for at der ringer. Forstyr ikke funktion vil opdage det som et nødopkald.

Når du aktiverer Forstyr ikke mode på Samsung Galaxy S9 / S9 +, alle lyde og vibrationer slås fra, herunder alarmer og påmindelser. Hvis du ikke ønsker at gå glip af de aftaler eller andre påmindelser, oprette undtagelserne ved at trykke på knappen ved siden af ​​alarmen og påmindelser.

Før vi går videre: Det er vigtigt at bemærke, at præsidentkandidat  alarm isa obligatorisk og kan ikke slukkes. Og while andre akutte alarmer kan genere nogle, de er designet til at hjælpe og beskytte mennesker, så du måske ønsker at tænke to gange om at vende enhver slukket.

Spekulerer om disse nødsituationer advarsler er? Amber Alerts, kort for Amerikas Missing: Broadcast Emergency Response, område meddelelser udsendt af de retshåndhævende agencies til hjælp finde bortførte børn.

For dem med en iPhone kører iOS 11 eller 12, åbne Indstillinger, gå til Underretninger og derefter rulle hele vejen til bunden under dine apps, hvor du vil se et afsnit der hedder "Government Alerts." Derfra kan du skifte indstillingerne for både Amber Alerts og Emergency Alerts. EN

På Android-enheder, slukke nødsituationer advarsler vil variere fra producent. For Google enheder, kan det findes ved at gå til Indstillinger, Apps og meddelelser og derefter trykke på avanceret nederst på skærmen for at få adgang til ruden Emergency advarsler.

On LG telefoner, kan det findes ved at åbne op Indstillinger, gå til fanen Netværk og rulle til bunden under Avancerede indstillinger for fanen Wireless Emergency Alerts. Tryk på det, skal du klikke på de tre prikker i øverste højre, og du vil være i stand til at gå ind i indstillingerne for at skifte disse indberetninger fra.

à¤ªà ¥ ठ° िय à¤-à ¥ ठ° ाहठ•, à¤¹à¤®à ¥ ‡ à¤, à¤¯à ¤¹ à¤¬à¤¤à¤¾à¤¤à ¥ ‡ à¤¹à ¥ ठà¤-à ¥ à¤¶à ¥ € à¤¹à ¥ <ठ° à¤¹à ¥ € à ¤¹à ¥ ठ• ि à¤¸à ¥ मसà¤,à¤- à¤μà ¥ ‡ ब à¤šà ¥ ट à¤¸à¤ªà ¥ < ठ° à ¥ ट ठ... ब हिà¤,à¤|à ¥ € * à¤à¤¾à¤ · ा à¤®à ¥ ‡ à¤, à ¤à ¥ € ठ‰ à¤ªà¤²à¤¬à ¥ ध à¤¹à ¥ à ¥ ¤

Samsung Galaxy S9 og S9 + komme med så mange interessante funktioner. En af dem er Vejr Alerts. Men nogle gange kan det være nødvendigt at vide, hvordan man kan slukke vejr indberetninger om Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 +. Så kan du følge nedenstående tips.

Faktisk den app af vejr indberetninger har nogle fordelagtige . Det har en meddelelse, der giver dig nogle sikkerhedsmæssige aspekter. Stærkt, kan det gøre en meddelelse til dig nogle vejr indberetninger på deres mobiltelefon. På den anden side, når du installerer appen af ​​vejret på din enhed, kan du slukke det, når som helst. Således kan du deaktivere det, hvis du tror, ​​at det ikke er nødvendigt i din enhed.

Taler om Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9 +, det er bedre for dig at kende de slags lydadvarsler. De er præsident, ekstreme, alvorlige og også rav. Nogle brugere af begge mobiltelefoner klager over, at disse lydadvarsler er meget højt. Således vil de slukke disse advarsler på deres enhed.

Disse måder ovenfor er så hjælpsomme for brugerne af Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9 +. Forhåbentlig kan det være gavnligt for dig som S9 og S9 + brugere. Du kan simpelthen gøre det, når du tror, ​​at appen er unødvendig og må afbryde dig på din enhed. Så prøv det godt!

Lær hvordan du aktiverer og bruger Emergency SOS Galaxy S9 og Galaxy S9 plus Oreo-enheder. Sluk som standard Emergency SOS-tilstand på Galaxy S9 og S9 Plus. Denne Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus Send SOS Meddelelsesfunktion Hjælp brugere til at sende den næsten placering og visningsnotater til nødkontakt, du tilføjede. Nogle gange arbejder denne Samsung Emergency SOS-besked ikke på grund af dårlig netværkstilslutning.

Du kan aktivere nødtilstand på Galaxy S9 og S9 Plus under Avancerede funktionsindstillinger. Først og fremmest oprettet det og bruger Emergency SOS Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus Oreo-enheder. Hvis du er i en nødsituation, skal du hurtigt trykke på tænd / sluk-knappen 3 gange for at sende en hurtig advarsel til dine nødkontakter.

Sådan aktiveres og bruger Emergency SOS Galaxy S og Galaxy S Plus Oreo

Og det er det. Jeg håber, at denne vejledning hjælper med at aktivere og bruge Emergency SOS Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus. Hvis du har nogen form for problemer, fortæl os i nedenstående kommentarboks. Glem ikke at dele med andre, hvis du fandt det nyttigt.

Hvis du ejer en Samsung Galaxy S9 eller en anden Android-enhed for den sags skyld, så er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af denne formular. Vi vil være mere end glade for at hjælpe dig med enhver bekymring, du måtte have med din enhed. Dette er en gratis service, vi tilbyder uden strings vedhæftet. Vi beder dog om, at når du kontakter os, så prøv at være så detaljeret som muligt, så der kan gives en nøjagtig vurdering, og den korrekte løsning kan gives. EN

s Ingen tekstbesked meddelelse om natten

Problem: Ive havde min telefon i et par uger nu, og det ser ud til, at min telefon ikke kan sende eller modtage nogen tekstbeskeder i næsten hele dagen. Jeg forsøgte at nulstille det, og endda gøre en blød nulstilling, men intet har hjulpet og jeg er usikker på, hvad de skal gøre ved det

Løsning: Den hurtigste måde at fejlfinding af dette problem på er at først isolere SIM-kortet på din telefon. Fjern dette kort og indsæt det i en anden telefon. Kontroller, om problemet opstår med denne anden telefon. Hvis det gør det, skal du kontakte din transportør vedrørende dette problem, da det kunne skyldes et netværksproblem, et defekt SIM-kort eller et kontoproblem.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Cara Mengaktifkan Tethering Internet di iPhone. Artikel wikiHow ini akan mengajarkan kepada Anda cara menghubungkan perangkat ke iPhone Anda agar orang lain dapat menggunakan koneksi internet ponsel Anda. Proses ini dikenal dengan istilah ...

Tænd og sæt op iPad

Tænd og sæt op iPad

Køb iPad Air 4 HTTPSGENI. S3ypyldipad Air 4 Fast Charger HTTPSGENI. SZGUAKWUAPPLE PENCIL CLONES HTTPSYOUTU. e7tegzvwpwikusbc SSD Review http ...

Sådan slukker du en iPhone-trin til iPhone 12, iPhone 11 og ældre

Sådan slukker du en iPhone-trin til iPhone 12, iPhone 11 og ældre

Sådan tænder du iPhone 11 Her er alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du tænder for iPhone 11. Her er en StepByStep-guide til at gøre det.

Sådan Aktiver batteri Procent På iPhone 12 Og iPhone 12 Mini

Sådan Aktiver batteri Procent På iPhone 12 Og iPhone 12 Mini

Det kunne være mini ved navn, men Apple iPhone 12 mini er mægtig af natur. Det vil gøre dig værdsætte de små ting i livet. Heres vores gennemgang.

Sådan aktiveres batteriprocent på iPhone 12 og iPhone 12 mini

Sådan aktiveres batteriprocent på iPhone 12 og iPhone 12 mini

iPhone 12 Mini har været udsat for en række fejl og fejl, som brugerne nu kommer frem og deler. Læs flere detaljer nedenfor

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Det kan være frustrerende, når din iPhone 12 starter til uartig ligesom frosset lige pludselig. Historien er, hvad mange kan relatere til. Nå, når dette sker, kan det være frustrerende, når din iPhone 12 starter til uartig ligesom frosset lige pludselig. Historien er, hvad mange kan relatere til. Nå, når dette sker, din

Hvorfor Im skift til iPhone 13 Pro Max fra iPhone 12 Pro Max

Hvorfor Im skift til iPhone 13 Pro Max fra iPhone 12 Pro Max

Du kan styre mange af telefonens funktioner med din stemme. Du kan ringe op til kontakter fra adressebogen, diktere budskaber og søge på internettet.

De første 9 ting at gøre med din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro Stuff

De første 9 ting at gøre med din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro Stuff

Æbler opdatering, der gør det muligt for RAW kamera captureand gør dine billeder mere editableis nu tilgængelig.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.