Sådan Brug Vil ikke forstyrres på Android

Aktiver Forstyr ikke på din Android enhed Globalquest

Bedtime tilstand på Android guider dig mod bedre søvn vaner ved muting meddelelser og gøre telefonen mindre interessant. Samsungs tage på funktionen siger, det vil slå alle lyde og alarmer, men at isnt hele historien. Hvad hvis du stole på visse meddelelser og advarsler til at vække dig om natten?

Google kræver Android fabrikanter til enten bundle sin digitale Wellbeing app eller en tilsvarende app. Samsung har valgt sidstnævnte løsning med sin Samsung Digital Wellbeing app. Samsungs app har de fleste af de samme funktioner som Google-appen. Men Samsungs design udvisninger gøre det så godt som Google til at forklare, hvordan dens Bedtime tilstand fungerer.

Bedtime tilstand, tidligere kendt som Wind Down-tilstand, er en funktion, der forsøger at opfordre dig til at sætte din telefon ned og gå i seng. Tilstanden er aktiveret på en brugerdefineret tidsplan. Når det er aktiveret, skifter telefoner display til gråtoner tilstand. Det sætter også enheden i Må ikke forstyrres Modea € Sa €”â € Šsilencing underretninger, vibrationer, og lyd.

Men Samsungs Digital Wellbeing app gør ikke præcist kommunikere, at dets brug af Forstyr ikke-funktion. Den app siger Bedtime tilstand vil slå opkald, advarsler og andre lyde. Denne formulering er både præcis og vag, og jeg var ikke sikker på, hvordan man fortolker det. Det kunne betyde, at det dæmper alle lyde i flæng, eller at det giver Forstyr ikke-funktion.

Googles Digital Wellbeing app kommunikerer klart, at dens Bedtime tilstand bruger Forstyr ikke-funktion. Det tilbyder endda sine kunder en vippekontakt til at slå det fra under Bedtime tilstand. Du kan se en sammenligning med Samsungs app nedenfor.

De fleste Samsung kunder plejer have en anden telefon, der kører Googles variant af Android liggende rundt for reference. Brugere cant afinstallere Samsungs Digital Velvære app og installere Googles app i dets sted enten. Samsungs app dokumentation gør ikke engang nævne, at tavshed Bedtime tilstand telefonen. Du kan gøre nogle søgninger på nettet, og opdage en artikel om, hvordan Bedtime tilstanden forbedrer din søvn fra Google Blog. Du kan derefter antage, at Samsungs Bedtime tilstand fungerer på samme måde, men thats ikke altid en given.

De fleste meddelelser bør holde stille hele natten, og sandsynligvis vil ikke være så vigtigt den næste dag. Det giver fuldstændig mening at lukke munden dem om natten. Jeg ønskede at bruge Bedtime tilstand, men jeg følte usikker om hvordan det fungerede.

Så hvorfor betyder det noget, hvordan telefonen er bragt til tavshed? Sikkert, du bare vil have den forbandede ting at være stille om natten, ikke? Det bliver kompliceret, når man tænker på app-specifikke og prioritet alarm undtagelser.

Forstyr ikke-funktion er godt integreret i delsystemet anmeldelsen og den bredere økosystem. Nogle bærbare enheder, ligesom Samsung Galaxy Fit2 kan synkronisere med telefonerne ikke forstyrrer og Bedtime tilstande og justere dets indstillinger i overensstemmelse hermed. Endnu vigtigere er, kan du konfigurere Forstyr ikke-funktion til at tillade prioriterede kontakter, gentagne opkald og specifikke apps til at bryde igennem for at advare dig.

Nogle meddelelser er vigtigere end andre. Ulykker sker, og gentagne opkald skal lade igennem, selvom du ikke ønsker at lytte til dine beruset venner nattetid Opkald. Måske du er på tilkaldevagt og ønsker at stadig modtage en kritisk alarm. Eller, måske du er iført en livsforlængende sensor, der, næsten unfathomably, er bundet til din telefon anmeldelsessystem.

Jeg bære en glukosesensor at indberetninger mig om kritiske ændringer i mit diabetes. Jeg får tidlige advarsler om hypoglykæmiske begivenheder og kan hurtigt komme ud af sengen for at spise noget. Dens som at have en diabetes servicehund indbygget i min telefon! Det afhænger af Androids meddelelser system til at levere de advarsler, dog.

Min usikker ty og forvirring over hvordan Bedtime tilstand arbejdet hvile udelukkende på Samsungs skuldre . Det ser ud som Samsungs designere havent brugt den samme indsats til præcist at kommunikere hvordan Bedtime tilstand fungerer. Måske de troede theyd destilleret kernefunktionaliteten af ​​Googles app, men didnt helt forstå, hvorfor det er designet den måde, det er. Den app kan også have været med vilje er gjort værre at ikke plagiere Googles app. Uanset årsagen, dont Samsung kunderne få så stor en oplevelse som Google-kunder.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Androids Forstyr ikke virker som en simpel, selv- forklarende indstilling. Men når Google dramatisk overhaling Androids telefon lyddæmpning med Må ikke forstyrres i Lollipop, Â derefter re-designet det againa i Marshmallow, tingene blev lidt forvirrende. Men dens alle Goodâ €”var her for at få mening ud af det for dig.

Vil ikke forstyrres: en historietime

Når Lollipop blev udgivet, Google ændret tingene. When du slået volumen hele vejen, det stoppede ved vibrere onlyâ € ”der ikke var nogen tavs indstilling. Men! Et nyt sæt af muligheder appeared lige under skyderen for lydstyrke: Ingen, Prioritet, og Alle. Those var de nye vil ikke forstyrres indstillinger, og hvad en røre de har forvoldt.

Oven i alt dette, var det virkelig uklart, hvad noget af dette meantâ €”hvad Dida ingen rent faktisk gør? Thats hvorfor i Marshmallow, Google ændret den måde, Forstyr ikke worksâ € |again. Dybest set, volumenknappen var slags tilbage til normal. Hvis du slår det ned hele vejen, den går i vibrere tilstand. Hvis du trykker på lydstyrke ned igen, det går i fuld-on Do Not Disturbâ € ”alias silentâ €”mode.

Men du kan også menu enable Vil ikke forstyrres Skrivningafdisketteaftrykpået Quick Settings med flere muligheder. Youll har muligheder Fora total stilhed, Alarmer Only, og Prioritet Only, og du kan fastsætte tidsfrister for, hvor længe du ønsker Forstyr ikke til sidst.

Sådan tilpasses Vil ikke forstyrres og sæt prioriterede underretninger

Mens det grundlæggende i Forstyr ikke give mening, nogle af de mere avancerede ting isnt umiddelbart klart. Mens alt Silence giver mening, plejer Priority-tilstand betyde meget for dig, medmindre du har besøgt disse indstillinger. Så lets tage en lille tur der.

Dybest set, Android definerer meddelelser et par forskellige måder: Alarmer, Påmindelser, Begivenheder, meddelelser og opkald. Hvis du leder til SettingsÂ> Lyde> Forstyr ikke, kan du skifte hvilke typer meddelelser er Prioritet. Beskeder tilbyde endnu mere kornede kontrol, så du sætte nogle kontakter som prioritet, så de vigtigste mennesker i dit liv kan nå dig, selv når Forstyr ikke er aktiveret.

Opkald er dybest set den samme måde, med en tilføjelse: Gentag personer, der ringer. Det betyder, at hvis den samme person ringer to gange inden for en 15-minutters periode, det vil blive tilladt gennem indstillingen DND. En anden genial funktion i min udtalelse.

Efter tweaking disse indstillinger, kan du sætte Forstyr ikke i total stilhed tilstand, hvor der ikke underretninger får througha € ”eller Prioritet tilstanden Kun, hvor meddelelserne du indstille som prioritet vil komme igennem.

Telefon underretninger kan være virkelig distraherende, når du er i et arbejde møde eller forsøger at være opmærksomme og tage noter i et auditorium. Ikke kun det, men det flimrende lyset af en meddelelse i nat kan forstyrre din søvn.

Sådan opsættes automatisk Forstyr ikke regler på en Android-telefon

Med denne nye regel på plads, vil din telefon automatisk slukke underretninger i løbet af de indstillede tider på de valgte dage. Du er i stand til at tilføje så mange specielle regler, som du har brug for, så du vil aldrig blive generet af irriterende meddelelser i løbet af undersøgelsen gange, eller mens du sover.

DND regler er en kerne android funktion

Disse vil ikke forstyrres regler er bagt lige ind i Android på et system niveau, så du bør være i stand til at finde dem på enhver Android-telefon, du bruger, så længe du bruger en telefon der kører Android 8. eller derover . Tidligere versioner af Android kan vise disse funktioner forskelligt.

Bemærk også, at mens funktionen er tilgængelig på alle moderne Android-telefoner, kan den nøjagtige implementering afvige lidt. For eksempel blev ikke forstyrrer indstillinger på min Samsung Galaxy telefon de er opført i Indstillinger app under feltet Bemærkninger.

En overkommelig opgradering

Google Pixel 3a tilbud den samme kerne erfaring findes på dyrere Pixel 3. Den er designet med plastik opbakning og mangler nogle funktioner såsom trådløs opladning og vidvinkel selfie kamera, men i sidste ende giver en bedre værdi for dollars.

Et andet skridt

Androids Forstyr ikke funktion er en bekvem måde at udsætte alle eller de fleste af dine underretninger. Uanset om du har brug for en pause til at få nogle arbejde, at behovet komme væk fra skærmen, eller falde i søvn, Forstyr ikke-funktion kan holde dig fokuseret.

Samsung Forstyr ikke-funktion på Galaxy telefoner fungerer lidt anderledes fra lager Android. Funktionen er let at aktivere og deaktivere, og det har et par indstillinger kan du personalisere. Her er hvordan man bruger Forstyr ikke på Samsung.

Sådan aktiveres og deaktiver Samsungs ikke forstyrre

På siden DO ikke forstyrrer indstillinger, er der fire muligheder: Tænd nu, tænd som planlagt, tillad undtagelser og skjul meddelelser. Tænd nu er en skiftafbryder, hvor du kan aktivere eller deaktivere, ikke forstyrre tilstand.

Hvordan man håndterer ikke forstyrre indstillingerne

Nogle apps har anmodet om adgang til, at du ikke forstyrrer indstillingen ved installation, som overstyrer dine planlægningsindstillinger. I så fald kan en app kan udløse DND baseret på din aktivitet, som om den registrerer din kørsel. Hvis du ikke vil have en app til at foretage ændringer for at ikke forstyrre, skal du gå til Indstillinger> Lyde og vibrationer> Forstyr ikke> App-regler for at ændre disse indstillinger.

Du kan tillade lyde, herunder alarmer, medier og røre lyde. For opkald og meddelelser kan du kun give kommunikation fra alle kontakter kun, foretrukne kontakter eller ingen. Du kan også tillade gentag opkald gennem.

Du kan indstille adfærd for, hvornår skærmen er slukket ved at gemme fuldskærmmeddelelser og slukke for LED-indikatoren. Når din skærm er tændt, kan du vælge at skjule app ikon badges fra meddelelser, skjule statuslinjen ikoner, skjule meddelelseslisten og blokere pop up notifikationer.

Der er øjeblikke, som vi vil være væk fra vores smartphones, især når vi sover. Nogle mennesker er ikke fan for at få notifikationer midt om natten. Hvem ønsker de plagerende meddelelser? Det er sådan et besvær at være forstyrret fra din dybe søvn med ubetydelige meddelelser.

Udnyttelse af, at du ikke forstyrrer automatisering, gør det muligt at styre din telefon, som du vil have. Du kan aktivere det under vigtige møder, sove eller aktiviteter, som du ikke vil være forstyrret .

Der er dog ting, du ikke direkte kan have. Der er nogle tilfælde, at det ikke vil fungere med det samme. Det er klart, at du ikke kun skal lære at oprette automatiseringen, men du skal også vide, hvordan man løser Android ikke forstyrre automatisering, når det ikke virker.

Metode: Genstart enhed

Denne fejlfindingsmetode kan være den første ting, du kan huske, når noget ikke arbejder med din Android-enhed. En måde, hvordan man løser Android, må du ikke forstyrre, er at genstarte din enhed. Når enheden er tændt igen, skal du ikke forstyrre tilstand, det kan deaktiveres.

Metode: Opdater Android-enheden

Vi ved alle, at der er øjeblikke, når vores enheder arbejder ligegyldigt, fordi det har en forældet version af softwaren. Prøv at opdatere softwaren, opdateringerne Android Release, der hjælper med at løse problemet, hvis du ved, at din Android-enhed ikke opdateres, følg nedenstående trin:

Vigtig

Apple iPhone XR 4G Smartphone Dualsim 64 GB LCD-skærm

Apple iPhone XR 4G Smartphone Dualsim 64 GB LCD-skærm

iPhone XR Brilliant. På alle måder. Allnew Liquid Retina Vis den mest avancerede LCD i branchen. Selv hurtigere ansigts id. Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone. Og et gennembrudskamera system. iPhone XR. Dens smukke A.

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

iPhone XR Brilliant. På alle måder. Allnew Liquid Retina Vis den mest avancerede LCD i branchen. Selv hurtigere ansigts id. Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone. Og et gennembrudskamera system. iPhone XR. Dens smukke A.

POWERVOLT POWER levering

POWERVOLT POWER levering

18W USBC og 12W USB Power Delivery

2021 10 Bedste høretelefoner med mikrofon der er fantastisk til opkald

2021 10 Bedste høretelefoner med mikrofon der er fantastisk til opkald

Køb Croma inear Wired øretelefon med Mic Voice Assistant Understøttet, CREA7303, Sort online på bedste priser fra Croma. Check produktoplysninger, anmeldelser mere. Shop nu

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Klipsch Premium Headphones og True Wireless EarBuds Indstil lydsporet til dit liv med uovertruffen komfort, longlasting batterilevetid, støjisolering, akustisk klarhed og bas.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udforsk Sonys Virkelig trådløse ørepropper for at nyde musik på farten. Fordyb dig i Highquality Sound uden begrænsning af ledninger overhovedet.

Apple Earpods Lightning Connector

Apple Earpods Lightning Connector

Køb online for Apple MMTN2Fea Apple Earpods med Lightning Connector og mere på de gode fyre. Grib en handel fra Australias førende hjem apparat butik.

Apple Earpods med Lightning Connector

Apple Earpods med Lightning Connector

Æble i ørehovedtelefoner med lynkontakt

Ægte trådløse øretelefoner

Ægte trådløse øretelefoner

Bedste pris for Apple MMTN2ZMA EarPods Wired headset i Indien er fremskaffede fra pålidelige online butikker som Flipkart, Amazon, snapdeal Tatacliq. Check Apple MMTN2ZMA EarPods Wired Headset specifikationer, vurderinger, anmeldelser og købe online.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.