Sådan bruger Vil ikke forstyrres, mens du kører

Brug Forstyr ikke på din iPhone, iPad og iPod touch

Min familie kan lide til tekst hinanden. En masse. Så gør mine kollegaer. Gruppe tekster og Slack beskeder konstant buzz dag ud og dag ud, og lejlighedsvis, vil tekster og opkald kommer ind, mens nogle af os sover eller travle â €”, som fører til flere tekster, gråd modbydeligt på dem, der har den frækhed at vække os op.

I stedet for en forgæves kamp mod nat texters og chefer, der plejer stoppe messaging dig efter timer, kan du bruge nogle af dine telefoner indbyggede indstillinger til tavshed disse meddelelser, uden at bekymre sig om mangler virkelig vigtigste. Her er hvordan man konfigurerer Forstyr ikke-funktion til at lade opkald via fra visse mennesker, på bestemte tidspunkter, eller kun i nødstilfælde.

På iphone

iPhone-brugere har et væld af muligheder for Forstyr ikke-funktion, der sikrer, at kun de vigtige ting kommer igennem. Head til Indstillinger> Forstyr ikke at tilpasse den. Især youll sandsynligvis ønsker at justere følgende muligheder:

Planlagt: Slå dette på, og sæt den til, når du går i seng og vågne op. Underretninger vises stadig på låseskærmen; de bare plejer at gøre støj. Hvis youd foretrækker at skjule dem fra låseskærmen så godt, drej sengetid Tænd for en €”på den måde, de vil kun blive vist, når du trækker ned Anmeldelse Center, i stedet for at friste dig til at svare på e-mails på 10 s. .

Det er de afgørende dem, selv om der er et par andre praktiske indstillinger i denne menu, ligesom automatisk besvarelse af tekstmeddelelser mens du kørsel. Du er velkommen til at granske de andre indstillinger, mens du er her.

Hvis du har aktiveret Tillad opkald fra indstilling, vil du behov for at tilføje kontakter til din Foretrukne gruppe. Åbn iPhones Kontakter app, skal du trykke på den pågældende person, og rul ned til Tilføj til favoritter. Når du har de rigtige folk på listen Foretrukne og ovenstående indstillinger er aktiveret, de vil være i stand til at ringe til dig, selv når Forstyr ikke er slået til.

iOS gør det muligt at tillade tekstbeskeder og iMessage-beskeder fra bestemte kontakter, selvom der i de fleste tilfælde mennesker vil ringe til dig, hvis dens presserende. Hvis du ønsker at aktivere denne funktion, hoved til kontakterne info, tryk på Rediger, og under de Tekst Tone muligheder, vælge Emergency Bypass. Du kan også tildele visse vibrationer mønstre til dine mest vigtige kontakter, så du ikke engang behøver at se på din telefon at kende whos tekstning. Bare tryk på knappen Rediger, og under tekst Tone, vælg Vibration og tildele noget genkendeligt. Denne isnt specifik til Vil ikke forstyrres, men dens en praktisk funktion, der tjener et lignende formål: at hjælpe dig, når visse mennesker sms'e, så du kan vurdere, hvornår noget er vigtigt, og når det sandsynligvis kan vente.

På Android-telefoner

Hvis din telefon kører Googles Android styresystem, de vil ikke forstyrres indstillinger kan være lagt ud lidt forskelligt, afhængigt af hvilken telefon du bruger. Men heres kernen i, hvordan de arbejder, der skal pege dig i den rigtige retning.

Lyd, vibrationer og visuals: Du sikkert gerne hørbare meddelelser slukkes, når Forstyr ikke er slået til, men du kan give din telefon til at fortsætte belysning op, når meddelelser kommer igennem en €”selvom jeg forestille mig de fleste mennesker ville foretrække at have dette fra.

Jeg kan varmt anbefale at tænde en undtagelse for gentagne opkald og revne kontakter, så du kan blokere de fleste underretninger i Forstyr ikke-funktion, men at lade dem, du kender ikke blive sendt, medmindre de er hastende eller vigtig. Hvis du gør det, skal du sørge for at stjerne de rigtige kontakter i Androids Kontaktpersoner app â €”bare trykke på en kontakt for at opdrage deres info, og tryk på den stjerne i øverste højre hjørne for at markere dem som vigtige.

Med disse indstillinger på plads, kan du føle sig meget bedre om at bruge Forstyr ikke liberalt â €”ikke bare om natten, men under møder, dato nat og når ellers du ikke ønsker at blive generet.

Rettelse: En tidligere version af denne artikel foreslog det måske ikke muligt at filtrere tekstbeskeder fra visse kontakter i Må ikke forstyrres på iPhone. Denne version er blevet opdateret til efterretning, at det er muligt, og omfatter instruktioner om, hvordan at gøre det.

Er dette svar til nytte?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Som opfølgning på mit tidligere indlæg om brug af Forstyr ikke status i Teams. Der har været en lille snuck i funktion, som jeg opdagede i dag i de indstillinger, der giver dig mulighed for at indstille visse personer til at ignorere DND status. Dette giver dig mulighed for at indstille det, så din chef eller arbejdsgruppe osv kan få meddelelser igennem, når messaging / ringer / nævne dig, men holder alle andre fra afbrydelsen dit fokus tid.

Undskyld, noget gik galt

Hvis det er nødvendigt, kan du tillade nogen at opkald eller en meddelelse dig, selv når telefonen er placeret i Forstyr ikke-funktion. Du kan finde nedenstående trin for at tillade nogen at Bypass Forstyr ikke på Android-telefon.

På Android-telefoner, kan dette opnås ved at udpege kontaktpersoner som stjernemarkerede kontaktpersoner i adressebogen og så mulighed for at tillade stjernemarkerede kontaktpersoner til opkald eller en meddelelse dig under Forstyr ikke-funktion.

udpege stjerne kontakter i adressebogen

Vi har alle brug vores resten. Men super computere i vores lomme er utroligt vanedannende og vi har en dårlig vane at kontrollere dem, hver gang vi hører en ny anmeldelse. For at sikre, at du får den pause, du har brug for, og undgå at få afbrudt i midt om natten eller i et vigtigt møde, introducerede Apple vil ikke forstyrres. Hvad gør den? Det giver dig mulighed for at lukke munden på opkald, advarsler og meddelelser for en fastsat periode, så du kan fokusere på opgaven i hånden. Det er sådan her det virker.

Sådan aktiveres Forstyr ikke

Hvis du vil slå Forstyr ikke, skal du åbne app Indstillinger, tryk Forstyr ikke og skifte kontakten for at tænde den. Alternativt kan du åbne Control Center og trykke på ikonet halvmånen. Control Center er blot en knalde væk, så for de fleste mennesker er dette hurtigere. På nyere iOS enheder adgang kontrolcenter ved at stryge ned fra øverste højre hjørne. På ældre enheder, du stryge opad fra hjemmet knappen.

Sådan tidsplan Forstyr ikke

Hvis der er et bestemt tidspunkt på dagen, at du altid vil bruge Forstyr ikke, kan du planlægge din iPhone eller iPad for at slå det til eller fra på bestemte tidspunkter. Masser af mennesker bruger planlægningen indstilling om natten, når de får klar til seng og vil være sikker på, at de får en un afbrudt søvn.

For at indstille en tidsplan for Forstyr ikke gå til Indstillinger> Vil ikke forstyrres, og tænd for toggle siden Planlagt. Næste vælge et tidspunkt, som du ønsker Forstyr ikke at begynde og slutte. Når du har det taget sig af, vil Forstyr ikke automatisk tænde og slukke hver dag på de tidspunkter, du har valgt.

For endnu mere komfort, kan du vælge at aktivere Bedtime. Du bør se det som en vippekontakt under dine planlagte vil ikke forstyrres gange. Når aktiveret låseskærmen dæmpes i løbet af ikke forstyrrer timer, vil opkald blive bragt til tavshed, og meddelelser vil blive sendt til den Anmeldelse Center indtil dine planlagte Forstyr ikke ender. De Bedtime muligheder er især nyttig, hvis du vågner op midt om natten og få fat i din telefon til at kontrollere tiden, fordi skærmen ikke vil blænde dine øjne, og der vil ikke være nogen synlige underretninger at friste dig ind frigøre din enhed og afbrydelsen din søvn mønster.

Sådan tilsidesætte Vil ikke forstyrres

Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor du gerne vil sætte din standard vil ikke forstyrres indstillinger. Du kan få et nødopkald fra et familiemedlem eller dit barns skole kunne kalde dig på arbejde for at lade dig vide, at de er utilpas. Til tider som denne, kan du tilføje undtagelser, så du kan modtage advarsler, du har brug for, selv når Forstyr ikke er aktiveret.

Som standard alarmer, du har indstillet i Ur app på din iPhone eller iPad vil stadig blive hørt i løbet Vil ikke forstyrres. Dette er nyttigt, hvis du har et sæt til at vække dig om morgenen. Alarmer tilsidesætter også mute-knap og lydstyrkeknapperne, så de stort set altid gå ud, om du vil have dem til eller ej.

I Indstillinger> Forstyr ikke, vil du se en mulighed for at stilhed opkald og meddelelser. Her kan du vælge at altid lukke munden på advarsler, eller kun tavshed dem, når din iPhone er låst. Ideen her er, at hvis din enhed er låst op og i brug, er du sandsynligvis okay med at modtage opkald og meddelelser. Ellers når enheden er låst, og ikke er i brug, opkald og meddelelser vil være tavs.

Du vil også se en mulighed for at gøre det muligt for opkald fra bestemte personer. Trykker på denne mulighed, kan du vælge fra alle, No One, eller Foretrukne. Hvis du vælger Foretrukne, vil din iPhone tillade telefonopkald fra folk, der er tagget som favorit i din Kontaktpersoner app. Hvis du vil tilføje en kontakt til dine Favoritter, skal du åbne programmet Kontakter, skal du trykke på den kontakt, du har brug for, og tryk derefter på "Tilføj til favoritter" nederst på skærmen. Dette er perfekt til familiemedlemmer og sikrer, at du stadig kan kontaktes i nødstilfælde.

Endelig er der en mulighed i Indstillinger> Forstyr ikke for gentagne opfordringer. Når det er aktiveret, et andet opkald fra den samme person inden for tre minutter automatisk bypass Må ikke forstyrres, medmindre du slår denne indstilling fra.

Sådan bruger vil ikke forstyrres under kørsel

Forstyr ikke kan strække sig ud over forretningsmøder og sengetid, når du tænder Forstyr ikke under kørslen. Når aktiveret, tekstbeskeder til tavshed, og vil ikke blive vist på skærmen. Underretninger er også bragt til tavshed. Telefonopkald er tilladt, men kun når den er tilsluttet til Bluetooth eller en håndfri enhed. Du kan stadig bruge Maps til at navigere og bruge sving for sving retninger, men hvis du er en passager i en bil, og du forsøger at bruge din iPhone, skal du trykke på "Jeg er ikke Kørsel" prompt for at slukke den.

Din iPhone kan indstilles til automatisk at aktivere Forstyr ikke, når din iPhone er sluttet til Bluetooth i din bil, eller når sensorerne i din iPhone opdage, at du kører. For at aktivere Forstyr ikke under kørsel, skal du åbne app Indstillinger, tryk Forstyr ikke og rul ned til Vil ikke forstyrres under kørslen. Tryk på denne mulighed for at vælge, om det skal være aktiveret automatisk, når den er forbundet til Bluetooth i din bil, eller manuelt.

Hvis du modtager en sms, mens du kører, vil din iPhone automatisk svare med en standard besked, der siger, "jeg kører med Vil ikke forstyrres Mens Kørsel tændt Jeg vil se dit messaged når jeg får hvor jeg. er gående." Du kan ændre denne autosvar ved at gå til Indstillinger> Forstyr ikke> Automatisk Svar.

Hvis nogen svar på dit autosvar tekst med ordet "Haster", vil alle efterfølgende tekster fra den pågældende person være til rådighed for dig til at læse for resten af ​​din rejse. Så overveje at tilføje denne information til din autosvar, hvis du tror, ​​der kan være tidspunkter, hvor du har at blive kontaktet af tekst under kørslen.

Aktiver Vil ikke forstyrres, mens man kører for børn

Alle ønsker deres børn at være sikker drivere, men på samme tid, forældre ved, at de ikke altid træffe de bedste valg. Heldigvis har Apple inkluderet mulighed for automatisk at aktivere Forstyr ikke under kørsel på dit barns iPhone. Når aktiveret, vil de ikke være i stand til at slukke den uden en forældrenes adgangskode. Det bruger en funktion kaldet skærm tid. Her er hvordan at sætte det op.

Skriv dit spørgsmål her, eller gennemse emner nedenfor for at se svarene eller nå en støtte agent

Hvis du ikke ønsker at være forstyrret af opkald eller meddelelser, kan du indstille din mobiltelefon til lydløs tilstand for et bestemt tidsrum. Du kan også vælge at din mobiltelefon skal ringe, når du modtager opkald fra visse kontakter, selvom mobiltelefonen er i lydløs tilstand.

DND, Vil ikke forstyrres er en diskret, metro og sofistikeret smugkro cocktailbar tager inspiration fra hemmelige barer i 1920'erne New York med hånd-beaded billeder OFA Ziegfeld Follies piger foring væggene, vinkende gæster i denne hemmelige bar gennem et mørkt indgang gemt tilbage på Garlick Hill. DND tilbyder speciale tønde-alderen og hus cocktails sammen med en menu af små plader, mens du slapper af plys fløjl stole og læder banket siddepladser.

Forstyr ikke er til rådighed for privat leje og kan rumme op til 60 personer til sidde ned eller 80 til stående arrangementer. Vi kan også rumme grupper på op til 30 personer i den normale åbningstid. Den smugkro -stil bar er perfekt til jubilæer , efterlader partier og klient underholdende . Den er tilgængelig at bestille hvilken som helst dag i ugen både for aftenen og i løbet af dagen. Den har sin egen eksklusive indgangen fra Garlick Hill.

Vigtig

POWERVOLT POWER levering

POWERVOLT POWER levering

18W USBC og 12W USB Power Delivery

2021 10 Bedste høretelefoner med mikrofon der er fantastisk til opkald

2021 10 Bedste høretelefoner med mikrofon der er fantastisk til opkald

Køb Croma inear Wired øretelefon med Mic Voice Assistant Understøttet, CREA7303, Sort online på bedste priser fra Croma. Check produktoplysninger, anmeldelser mere. Shop nu

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Klipsch Premium Headphones og True Wireless EarBuds Indstil lydsporet til dit liv med uovertruffen komfort, longlasting batterilevetid, støjisolering, akustisk klarhed og bas.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udforsk Sonys Virkelig trådløse ørepropper for at nyde musik på farten. Fordyb dig i Highquality Sound uden begrænsning af ledninger overhovedet.

Apple Earpods Lightning Connector

Apple Earpods Lightning Connector

Køb online for Apple MMTN2Fea Apple Earpods med Lightning Connector og mere på de gode fyre. Grib en handel fra Australias førende hjem apparat butik.

Apple Earpods med Lightning Connector

Apple Earpods med Lightning Connector

Æble i ørehovedtelefoner med lynkontakt

Ægte trådløse øretelefoner

Ægte trådløse øretelefoner

Bedste pris for Apple MMTN2ZMA EarPods Wired headset i Indien er fremskaffede fra pålidelige online butikker som Flipkart, Amazon, snapdeal Tatacliq. Check Apple MMTN2ZMA EarPods Wired Headset specifikationer, vurderinger, anmeldelser og købe online.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Premium designet trådløse earpodsearphones fra Sverige

Køb Apple EarPods med 3. mm Hovedtelefon Plug MNHF2ZMA

Køb Apple EarPods med 3. mm Hovedtelefon Plug MNHF2ZMA

1. Originale EarPods med 3. mm Hovedtelefon stik. 2. eeper, rigere bastoner. . Kontrol musik og videoafspilning 4. nswer og afslutte opkald 5. Ekstra bas tilføjer ekstra dunk til din musik. . Til iPhone 455s5c66S7 7. 0 Dage Garanti.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.