Sådan bruger du voicemail transkription på din iPhone, så du kan læse dine voicemails i stedet for at lytte til dem

Sådan konverteres voicemail til tekst på iPhone

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jeg er ikke en Telstra medarbejder og har aldrig været. Jeg er dog en kunde, der frivilligt er min tid i håbet om at hjælpe nogen med deres spørgsmål. For at vise din forståelse for mig selv eller et andet medlem, skal du klikke på lignende eller markere som en løsning for ethvert indlæg, som du har fundet nyttige på dette forum.

iOS.

Voicemail er en telefonsvarer, der svarer til opkald, når du er væk fra telefonen eller engageret på et andet opkald. Du ved, at du har en besked i din postkasse, hvis du får en afbrudt ringetone. Denne service indeholder også følgende funktioner:

BT Call Protect

Voicemail omfatter også BT-opkaldsbeskyttelse - en ny tjeneste, der sender gener og uønskede opkald til en junk voicemail. Det hjælper med at stoppe det værste fornærmende gener, samt at give dig kontrollen for at stoppe andre uønskede opkald. Det er simpelt og nemt at styre.

Ved at have BT-opkaldsbeskyttelse med voicemail, vil du også modtage to ekstra funktioner, der arbejder sammen med din personlige voicemail service. Og ikke bekymre dig; Din voicemail service vil fortsætte med at arbejde som normalt. Heres hvad du får:

Hvor meget koster voicemail?

Den næste skærm viser eventuelle opkaldsfunktioner, der aktuelt er på din linje. For at annullere voicemail, rul ned og klik på "Fjern alle mine meddelelsesfunktioner" -knappen. Alternativt, hvis du gerne vil holde BT-opkaldsbeskyttelse, skal du klikke på den pågældende radioknap i stedet.

Hvordan ved jeg, hvornår jeg har voicemail på min linje?

Der er mange grunde til, at nogen gerne vil deaktivere deres voicemail service på deres iPhone. Nogle telefonudbydere og transportører opkræver ekstra for voicemail, og en voicemail service resulterer undertiden i at spille kat-og-mus med dem, der forsøger at kontakte dig. Traditionelle voicemail-tjenester kan også forbruge store mængder tid, hvor hver besked skal lyttes til i kronologisk rækkefølge, og det tager timer at lytte til opkaldsoplysninger og indholdet af hver voicemail besked. På grund af disse problemer er det ikke svært at se, hvorfor mange mennesker vender sig væk fra voicemail helt.

Metoden til Deaktivering Din voicemail vil variere afhængigt af den udbyder, du bruger, samt den type telefon du har. I denne artikel ser vi på at deaktivere din voicemail, ved hjælp af MMI-koder via indstillingerne i din iPhone-telefon-app ved at ringe til din mobiludbyder og alternativer til traditionel voicemail. Efter at have læst gennem denne blog, skal du vide en række måder at slukke for Voicemail-funktioner på din iPhone.

Den hurtigste og nemmeste måde at slukke din voicemail på din iPhone er at bruge en MMI-kode. MMI-koder eller MAN-Machine-interface-koder er en måde for din telefon at kommunikere med din mobiludbyder. Disse koder ændrer de indstillinger, som dine tjenesteudbyderforretninger, som påvirker, hvordan din telefon håndterer bl.a. opkald.

En af disse koder â € "## 004 # â €" fortæller din mobiludbyder for at deaktivere dine betingede viderestillingsindstillinger. Dette er en funktion, din voicemail er afhængig af at arbejde. Når dine betingede opkald viderestillingsindstillinger er deaktiveret, er din voicemail også. Men ikke alle mobiltjenesteudbydere overholder globale standarder omkring MMI-koder, selvom de skal. Det betyder, at dette næste skridt afhænger af din udbyder, fungerer ikke for dig.

www. ndroidpolice. om.

Prøv at deaktivere voicemail fra din telefon app

Nogle iPhones vil give mulighed for at deaktivere voicemail via telefonappen. Den specifikke type voicemail-indstillinger, du har adgang til, afhænger af den telefon og den service, du bruger. For bærere, der understøtter indfødte visuelle voicemail, som det er tilfældet for de fleste i USA, skal du være i stand til at slukke din voicemail direkte fra telefonopkaldsprogrammet. Dette er den app, du foretager opkald fra. Hvis dette er tilfældet for dig, skal dit første skridt være at åbne din iPhones-telefonapp. Det er den hvide telefon ikonet foran en grøn baggrund thats normalt findes på skærmen iPhones hjem.

Alternativt kan telefonen app til din udbyder også har en sektion i indstillingerne vedrørende voicemail muligheder. Som nævnt ovenfor, hvis du søger voicemail muligheder til din specifikke iPhone og udbyder online, så kan du som regel finde oplysninger om, hvordan du kan deaktivere din voicemail-tjenester via telefonens app.

Inde i indstillinger app, skal du vælge den fane, der relaterer til voicemail. Næsten alle iPhones bør have en form for fanen indstillinger vedrørende voicemail, men den telefon, du bruger måske ikke har kapacitet til at deaktivere voicemail.

deaktivere din voicemail via indstillinger

I nogle tilfælde vil iPhone kommer med en mulighed for at slukke din voicemail-tjenester. Ser i voicemail-indstillinger og søge efter en Deaktiver eller Sluk mulighed er et oplagt første skridt. Hvis du finder den rigtige løsning, deaktivere den vil slukke for voicemail-funktionen. Husk, du kan altid aktivere din voicemail tjenester igen ved hjælp af denne metode i omvendt hvis du beslutter du gerne vil bruge voicemail igen.

Hvis du ikke kan finde en mulighed for at deaktivere din voicemail under indstillingerne voicemail på din enhed, kigge efter dine betingede viderestilling indstillinger. Desværre for iPhone-brugere, er iOS ikke tillade dig at få adgang til eller ændre dine betingede viderestilling indstillinger.

benytte en alternativ voicemail-systemet

At skulle kontrollere voicemail-beskeder er den pet hader af mange. Men i stedet for at fjerne din voicemail helt, har du tænkt på at skifte til visuel voicemail? Med en visuel voicemail app ligesom VXT, dine budskaber er transskriberede og vises i en e-mail-lignende interface, så du hurtigt kan læse og prioritere dem uden at bruge minutter eller endda timer lytter til hver enkelt besked. Du behøver ikke engang at ringe til et nummer for at finde ud af, hvem forlod opkaldet, hvor længe beskedcentralen varede, eller hvad indholdet af budskabet var. Også, i stedet for at lytte i kronologisk rækkefølge, som det er tilfældet med almindelig telefonsvarer, kan du læse visuel voicemail i vilkårlig rækkefølge.

Mange mennesker har også deres voicemail hilsen sæt til "Du må ikke efterlade mig en besked, sende en SMS i stedet". VXT hjælper overvinde denne udfordring som den app er i stand til at transskribere talebeskeder, hvilket sparer dine opkald belastninger af tid og er langt hurtigere end at skulle finde din kontakt igen og skrive en tekst.

Skift dine underretninger

Twitter T-Force. Han forstod, men sagde, at det vil nulstille når faktureringssystem indser jeg har stadig Plus. Stadig vil ikke vide i 2 timer, hvis det er arbejdet, men fordi den sidste person til at prøve dette lige fyldt min voicemail helt fra.

Opdatering: Jeg var nødt til at skrive i igen, fordi voicemail var stadig slukket helt i morges. Den næste fyr til hjælp, sagde han stadig fundet noget Ikke klar, men var i stand til at ordne det uden at vende tekstbeskeder igen. Når at didnt får virkning så hurtigt, som han troede, det skal, åbnede han en ulejlighed billet og sagde dette:

Gotcha, tak så meget for afklarende der. Jeg kan se, at vi har kunnet få at voicemail-til-tekst-funktionen fjernet, men jeg skal nok sørge for, at information er inkluderet i denne billet, fordi der absolut ikke skulle have behov for at være aktiv i standard voicemail til arbejde. Bjørn med mig et øjeblik som jeg får alt dette info til dem.

Hvis du er en iPhone elsker, du skal have set voicemail-funktionen. De fleste mennesker, der er afhængige af denne funktion er i stand til at planlægge aftaler og kontakte deres kunder. Derfor er denne funktion er ganske nyttigt, når dens aktiveret. Men nogle gange kan du disable voicemail på din iPhone for eksempel når de rejser til et fremmed land.

I andre tilfælde, for dem ved hjælp iOS 15 voicemail funktion kan undertiden være en problematisk. De fleste af brugerne siger, at voicemail skærm nogle gange kan sidde fast op dermed gør det svært at flytte til den næste voicemail. Det har fået behov for at deaktivere telefonsvareren på iPhone. Hvis du oplever nogen af ​​de ovennævnte problemer og ønsker at deaktivere voicemail, denne del er for dig.

I denne artikel, derfor, du kan følge Thea enkle trin om, hvordan man deaktivere telefonsvareren på iPhone når du ønsker at rejse, og alle relevante oplysninger, der vil hjælpe dig med at håndtere din voicemail-systemet effektivt uden nogen ekstra afgifter. Hvis det ved enhver chance du ikke er i stand til at deaktivere iPhone voicemail-funktionen, skal du kontakte kundesupport for din tjenesteudbyder for at hjælpe dig igennem.

Sådan slår du telefonsvareren password på iphone

Når indbakken for voicemail-beskeder er sat op, er de tilgængelige kodeord slået til som standard. Denne funktion er sat på plads for at beskytte alle voicemail-beskeder fra andre parter. I de fleste tilfælde vil luftfartsselskaberne ikke anbefale, at du slukker passwords, men de fleste af de gange, hvis du holder på at glemme passwords er det bedst, at du slukker den.

Trin 2: Indtast adgangskoden til din voicemail. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til din indbakke voicemail. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du nulstille det først, før du fortsætter.

Trin 3: Fortsæt til hovedmenuen ved at springe den del, hvor du er nødt til at lytte til meddelelser. Dette vil kræve, at du trykker på * knappen. Derfra skal du vælge de administrative muligheder.

Trin 4: Vælg password indstillinger. Tryk på den tast, der siger slukke adgangskode derefter gå videre ved at følge de givne prompter. Disse prompter altid variere afhængigt af bæreren, derfor er det nødvendigt, at du er ivrig nok til at undgå fejl.

Hvis du har glemt din adgangskode, ligesom skærmen adgangskode, Apple-id adgangskode, Begrænsninger / Screen Tid Passcode, eller MDM lås, tage det roligt. Du kan låse adgangskode med iMyFone LockWiper fra den komfortable hjemme nu. Har en prøve.

Sådan deaktiveres voicemail transskription på iphone

De fleste gange transskription baseret på canadisk engelsk og U. engelsk dermed du kan kun ændre sproget. Gå til indstillingerne derefter ændre Siri sprog til et andet sprog at han skal give lyde som engelsk. Slutresultatet vil vise, at transskriptionen ikke er tilgængelig.

Spørg din udbyder om hjælp

Konklusionen er, med de ovenstående beskrivelser, håber du nu har chancen for at kontrollere telefonsvareren effektivt. Brug ovenstående trin, hvis du ønsker at slukke / deaktivere din voicemail. Hvis desværre du mister nogle data, mens du gør dette, kan du bruge en professionel iOS data opsving værktøj. Du er velkommen til at efterlade kommentarer nedenfor.

Talebeskeder er en stor støtte for travle mennesker. Men det er ikke alles kop te, og nogle foretrækker ubesvarede opkald over indspillede meddelelser. Hvis du er en af ​​dem, Heres en pæn lille guide til, hvordan man kan slukke voicemail på en iPhone.

brug MMI-kode til deaktivere voicemail på iphone

MMI-nummer, alias Man-Machine-Interface-koder, giver dig mulighed for at kommunikere med din mobiludbyder. Denne ene er en hurtig og nem metode til at deaktivere din betinget viderestilling indstillinger og voicemail-indstillinger.

Jeg kender nå og samtale med kundeservice kan være en langvarig proces, men denne dem den mest effektive måde. Især vil det være mere eller mindre en permanent ændring, og vil slette gemte hilsener, beskeder og indstillinger.

fylde din voicemail plads

Start ved at aktivere Flytilstand. holde nu kalde dig selv og forlade talebeskeder indtil din postkasse er fuld. Grænsen for voicemails kan variere afhængigt af din tjenesteudbyder. Når postkassen er ude af lagerplads, vil du ikke være i stand til at modtage talebeskeder, og vi får, hvad vi ønsker.

Hvis du ønsker at deaktivere voicemail i en længere periode, foretrækker at kalde din tjenesteudbyder for at gøre det. Og når du ønsker det skal gøres midlertidigt, skal du bruge MMI-nummer metode. Genaktivere, kan du bruge dial ## 004 # eller ringe til tjenesteudbyderen.

En selvstændig erklærede Geek, der elsker at udforske alle ting Apple. Jeg nyder grundigt opdage nye hacks, fejlfinding spørgsmål, og finde og gennemgå de bedste produkter og apps tilgængelige i øjeblikket. Min ekspertise omfatter også kuratering påståelig og ærlig lederartikler . Hvis ikke dette, kan du finde mig at surfe på nettet eller lytter til lydbøger .

Vigtig

Sådan aktiveres automatisk Low Power-tilstand under Forstyr ikke for at spare batteri

Sådan aktiveres automatisk Low Power-tilstand under Forstyr ikke for at spare batteri

Lavt strømtilstand kan gå langt i at bevare din iPhones batterilevetid i en knivspids. Det kan indstilles manuelt eller vises som en mulighed, når dine batteri niveauer dypp til 20 og 10 procent. Hvis du har en jailbroken enhed, kan du tage lavt strømforsyning et skridt videre ved at have det automatisk tændes, når du bruger ikke forstyrre.

Tmobile bekræfter binge på tech sænke streaming video data hastigheder

Tmobile bekræfter binge på tech sænke streaming video data hastigheder

Heres hvad du bør vide om tmobiles binge på planen

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Er Disney plus på tmobile binge på listen Det 3 separate Disney apps ikke længere eksisterer. Men de er alle ...

Sådan slukker du Tmobiles Binge på

Sådan slukker du Tmobiles Binge på

Nigeria førende leverandør af forudbetalt, efterbetalt mobil, 4G-tjenester. Genoplad din forudbetalt mobil betale dine efterbetalte regninger online.

Sådan Turn Off Vejret Alerts på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9

Sådan Turn Off Vejret Alerts på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Lær hvordan du indstiller alarmer, ringetoner og meddelelser på Samsung Galaxy S9. På denne side Emergency advarsler Indgående e-mail Ringetoner Emergency advarsler På startskærmen, knalde op på en tom

Kan du slå Amber Alerts på Android

Kan du slå Amber Alerts på Android

Cricket Wireless alarm kunder for naturkatastrofer og sikkerhedsadvarsler med trådløs Emergency Alerts Arbejdstilsynet.

iPhone 12 PRO Max hotspot ikke fungerer det nu iPhoneArena

iPhone 12 PRO Max hotspot ikke fungerer det nu iPhoneArena

Når du bruger din telefon som et personligt hotspot, kan du dele dine telefoner til internetforbindelse med andre enheder via WiFi. For at bruge din telefon som et personligt hotspot, skal du oprette din telefon til internettet.

Brug telefon som modem

Brug telefon som modem

Der kan være tidspunkter, hvor du skal forbinde din bærbare computer eller tablet til internettet, men der er ikke noget WiFi eller kablet netværk til rådighed. Med din iPhone kan du dog få adgang til et øjeblikkeligt WiFi-hotspot af din helt egen dette ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.