Hvordan du kan Fix SIM-kort ikke arbejder på iPhone 13

Sådan Fix Ingen SIM-kort eller Ugyldigt SIM Fejl på iPhone 13

Det allerførste, du skal gøre er at opdatere din iPhone 13s hukommelse. Det er altid muligt, at et sådant problem er bare på grund af en mindre fejl i systemet. Hvis thats tilfældet, vil derefter gøre den tvungne genstart være nok til at afhjælpe problemet.

Anden løsning: genindsætter den sim-kort

Efter gør tvungen genstart på din iPhone 13 og det stadig kan læse SIM-kortet, så er det muligt, at det er løst siddende. For at udelukke en sådan mulighed, er du nødt til at tage det ud og derefter genindsætter det.

Vent nu til din iPhone 13 læser SIM-kortet. Hvis det stadig står Ugyldigt SIM, så dens en mulig SIM-kort problem, hvor du er nødt til at ringe til din udbyder og få det erstattet. foreslår dog, at du gør de næste procedurer først.

Tredje løsning: prøve at aktivere flytilstand i et par sekunder

Efter at du har dit SIM-kort installeret korrekt og har gjort det tvungen genstart og flytilstand retsmidler og alligevel din iPhone stadig ikke afsløre SIM-kortet korrekt, så hvad du skal gøre næste er at nulstille netværksindstillingerne .

femte løsning: ringe til din tjenesteudbyder

En tynd gummipakning omkring SIM bakken giver vand og støv beskyttelse. Hvis denne pakning er beskadiget eller mangler, udskift pakningen eller hele SIM-bakken for at beskytte din iPhone interne komponenter.

Team

Også på trods af Apples normalt problemfri telefon overfører proces, ingen af ​​mine passwords fremføres. Normalt nøglering kunne håndtere dette, men inden for apps som Twitter, Facebook, Instagram og netbank, nøglering gør ikke deler denne type data. Så forbered dig Toa spenda Timea nulstille dem individuelt.

Fysisk, iPhone 13 Pro ser næsten nøjagtig det samme som sin forgænger. Den meget udskældte hak er der stadig, bare lidt mindre. De tre kameralinser rager længere ud, hvilket betyder, når du indstiller telefonen på et bord, det rocks mere akavet.

Skærmen er faktisk lysere, selv om du holder telefonen ved siden af ​​sin forgænger, det er ikke meget af en forskel. For meget hypede øget fremme 120Hz selv-drøvling skærmens opdateringshastighed, dont jeg mærke en forskel rulle eller stryge eller i regelmæssig app brug.

Mindst den første dag, dont jeg mærke mange andre ændringer. Højttalerne lyder ens: fremragende. Jeg ikke føler en hastighed forskel, selvom jeg ikke observere en opgradering fra iPhone 11 Pro til 12 Pro, enten. MagSafe er stor, men thats ikke ny. Og endnu en, igen iOS 15 er stjernen af ​​showet â € ”men nogle af de køligere funktioner, som Shareplay, didnt gøre cut for den første udgivelse i denne uge.

I natfunktion, alle tre objektiver klarer sig bedre end nogensinde. Billederne er mindre mudret og støjende, og f / 1. blænde for de vigtigste linse er fremragende. Vigtigst for mig, iPhone 13 Pro leveres med en 3x optisk, 77 mm objektiv, i stedet for de 2x optisk linse iPhones har legede i et par år. Det gør en stor forskel i praktisk brug, fordi forud for dette års telefon, når som helst du zoomet den forbi 50 mm, var du bare dybest set klippe et billede, og faldende dens kvalitet.

Makro fotografering vil komme i handy, også, når du bruger den ultra-vidvinkelobjektiv â € ”ikke kun for snapper billeder af bugs, men for at komme tæt op til dokumenter, som tidligere iPhones kunne fokusere på. Stadig, når det fungerer, dens store, men jeg fandt det svært at holde motivet i fokus. Så hvis du rent faktisk at tage billeder af bugs, held og lykke overbevise dem til at stå stille, mens du får det perfekte skud. Portrætfunktion i svagt lys situationer er meget god.

Den fedeste nye funktion er imidlertid Cinematic tilstand til video, som er lidt ligesom Portrættilstand til stillbilleder â € ”fokus og dybdeskarphed skifter automatisk, hvilket skaber en mere artsy effekt, at de ligesom Portrættilstand, vil gøre almindelig video ser meget bedre. At være i stand til at ændre dybdeskarpheden for forskellige typer af bokeh, efter du skyder, er en vis næste niveau troldom. Mit eneste problem, i min første afprøvning, er, at Cinematic tilstand var lidt urolig, og at forringer dens awesomeness . Som altid, kan det tage en hel dag for endelig at synkronisere alt på en ny iPhone, så måske at lagginess vil forbedre som denne lomme supercomputer liggende i sig selv.

Batteriets levetid forbedres tilsyneladende, med en ekstra 1. time pr. Opladning på denne model â € "Det tager længere tid end en dag for mig at se om det er sandt. Den nye grafitfarve ser godt ud, og jeg har ikke til hensigt at ødelægge æstetikeren med en sag, enten.

Ikke desto mindre skal denne telefon have været kaldt en s model. Bortset fra det fantastiske kamera â € ", som er grund nok til at opgradere til nogen som mig, der har dræbt mit elskede Sony A6000 Mirrorless kamera til at skyde alt på min iPhone â €" Dette er en meget, meget subtil opgradering.

Lyd jeg lound? Fordi jeg er. Men jeg finder mig selv at skyde i mange lavt lysssituationer, og det forbedrede kamera gør en stor indflydelse. Og at 3x telefotobjektivet vil også gøre en stor forskel i virkelige situationer. Endnu vigtigere arbejder jeg mere fra min iPhone i disse dage, end jeg gør fra min MacBook Pro. Jeg redigerer stadig video på min bærbare computer og bruger den til at skrive. Ellers er min telefon min go-to-enhed for de fleste situationer i 2022.

Så ja, jeg tror jeg er glad for, at jeg købte denne iPhone. Bare ikke over månen med denne ITERATIVE Opgrader. Ærligt, hvis dit job ikke er som min, eller medmindre din telefon er mere end to år gammel, kan du bare springe over denne og vente til næste år til iPhone 14.

Indsæt SIM i din Apple iPhone Pro Max IOS

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

IPhone 13 er blevet frigivet, og den er nu købt hos Apple Stores, Carrier Stores og Online-forhandlere. De fire 13-serie-telefoner er uden tvivl de største iPhones, Apple nogensinde har lavet, og garanterer Uovertruffen opmærksomhed. Men Unboxing og konfiguration af din gadget er dog kun begyndelsen. Hvis dit SIM-kort ikke fungerer korrekt, vil du ikke kunne bruge din nye iPhone til at ringe til dine venner og familie.

Hvorfor vil min iPhone acceptere et SIM-kort?

Har du i øjeblikket en aktiv plan med en cellulær bærer? Dette kan virke som et cliche-afhjælpning, men har du en aktiv plan med en cellulær bærer? Hvis du ikke ikke kan foretage opkald, sende beskeder eller bruge andre mobile netværkstjenester. På samme måde, hvis du ikke har brugt det pågældende SIM-kort eller betalt din mobilregning i lang tid, kan din transportør have tilbagekaldt dit nummer, enten midlertidigt eller permanent. For at sikre, at dit telefonnummer er på en konto, og i god stand, skal du kontrollere din CARRIERS-app eller kontakte dem direkte.

Nulstil flyvemodus

Din iPhone 13 eller iPhone 13 Pro kan vise ugyldigt SIM eller nej SIM-kort indsat ved lejlighed på grund af en mindre software fejl. Denne prøvede-og-sande fejlfindingsmetode kan være alt, hvad din iPhone skal identificere dit SIM-kort, om kraft genstart eller grundlæggende, hard nulstilling eller soft nulstilling. For at genstarte din iPhone skal du trykke på og holde lydstyrke og højre knapperne nede på samme tid, indtil slukkens strømafbryderen vises. Derefter trækker skyderen til venstre, vent på, at din iPhone lukkes, og genstart den derefter.

Genindsæt dit SIM-kort og bakke

Hvis bakken er særligt vanskeligt at fjerne, er det muligt, at det blev indsat forkert. Mens SIM-kortet er fjernet, skal du inspicere det for ridser eller anden skade og tørre det rent med en blød klud. Hvis alt ser ud til at være i orden, skal du forsigtigt geninstallere SIM-kortet i bakken og ind i din iPhone.

Opdater iOS

En software bug kan lejlighedsvis få dit SIM-kort til at blive ugyldigt, eller som om du ikke har en i din iPhone 13. Apple, heldigvis er normalt hurtig at opdage disse fejl og frigive en ny version. Gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering, og vælg derefter Download og installer om nødvendigt for at manuelt kontrollere, om en IOS-opdatering er tilgængelig. Bare i tilfælde, lav en sikkerhedskopi af din iPhone, før du installerer eventuelle opdateringer.

Sidste linje er ikke længere tilgængelig iPhone

Din operatør, som Apple med iOS-opdateringer, kan tilbyde en opdatering fra tid til anden for at forbedre cellulær tilslutning på dit netværk. Ikke alene vil du gå glip af de nyeste teknologier fra din mobiloperatør, hvis du ikke holder op med disse opdateringer, men dit SIM-kort kan også stoppe med at fungere ordentligt. Opret forbindelse til WiFi, og gå derefter til Indstillinger> Generelt> Om, og klik derefter på Opdater, hvis du bliver bedt om at se, om en operatørindstillingsopdatering er tilgængelig.

Nulstil netværksindstillinger

Det kunne være en software fejl i dine telefoner netværksindstillinger, hvis du stadig ser et ugyldigt SIM- eller NO SIM-kort indsat besked. WiFi, Bluetooth, cellulære data og enhver VPN, du måtte have, er alle eksempler på dette. Nulstilling af dine netværksindstillinger er den enkleste tilgang til at løse dette. Husk på, at dette vil tørre eventuelle gemte WiFi-adgangskoder, så noter en note af eventuelle kritiske adgangskoder til senere reference. Gå til Indstillinger> Generelt> Overfør eller nulstil iPhone> Nulstil> Nulstil netværksindstillinger for at opnå dette. Indtast dine iPhones adgangskode, når du bliver bedt om, og tryk derefter på Nulstil netværksindstillinger igen for at bekræfte.

Check for SIM-kort Fejlfunktion

De fleste udbydere leverer mobile datatjenester samt databegrænsede planer. Og lad os se det, mange af os ville have taget roaming for givet, hvis vi ikke havde holdt styr på vores dataforbrug. Som følge heraf, hvis din iPhone 13 PROS-cellulære data ikke fungerer, kan dette være en af ​​årsagerne. Den eneste gang du ikke behøver at tænke på dette er, hvis du har en ubegrænset dataplan.

Desværre, kontrollerer du, om du har brugt alle dine databegrænsninger på din iPhone, svært. Du kan se din mobildataforbrug ved at gå til Indstillinger> Cellular og rulle ned, men hvis du aldrig nulstiller denne figur, kan det være Unlelpfully Stor. Vores anbefaling er at gøre det til en vane at nulstille det en gang om måneden. Det er klogt at tjekke med din transportør for at se, om du har overskredet din datasgrænse.

Heldigvis processen på, hvordan du sætter dit SIM-kort i telefonen, har ikke virkelig ændret sig i et stykke tid, når det kommer til iPhones, stoler stadig på kunderne for at bruge en lille pinkode til at åbne luken på begge sider af din telefon.

Her er hvad du skal gøre for at indsætte og fjerne din SIM fra telefonen. Men hvis du finder, at du stadig har problemer, eller låsen vil ikke åbne, skal du sørge for at kontakte Apples kundesupport eller tage det til en Apple Store for mere support:

Video Sådan åbner du iPhone SIM-bakke - iPhone 13, 12, 11, x, 5, 5S, 6, 6 plus artiklen om emnet om, hvordan man telefoner er meget interesseret i noget! Lad os gå sammen Gamingvlog. ET Lær hvordan du åbner iPhone SIM-bakke - iPhone 13, 12, 11, X, 5, 5S, 6, 6 plus i dagens artikel!

Se video Sådan får du SIM-kort ud af iPhone

Artiklen Sådan åbner du iPhone SIM-bakke â € "iPhone 13, 12, 11, X, 5, 5S, 6, 6 Plus er opsummeret af mig og holdet fra mange kilder. Hvis du ser, hvordan du får SIM-kort ud af iPhone-artiklen, hjælper du dig, vær venlig at støtte Team som eller Del!

Billede Sådan får du SIM-kort ud af iPhone

Video Sådan åbner du iPhone SIM-bakke - iPhone 13, 12, 11, X, 5, 5S, 6, 6 Plus har 1872397 visning, 4060 Ligesom, Review 5. 0/5 point. Milkerz5-kanal har brugt meget tid og kræfter for at fuldføre video Sådan åbner du iPhone SIM-bakke â € "iPhone 13, 12, 11, X, 5, 5S, 6, 6 Plus med 00:01:09 Varighed, lad os dele dette Video til støtte for forfatteren!

Vigtig

GitHub CruuelKernelsamsungexynos9820 Unified Kernel Tree til S10 og Note10 Devices

GitHub CruuelKernelsamsungexynos9820 Unified Kernel Tree til S10 og Note10 Devices

DISCELAYSERTEAM WIN stræber efter at levere et kvalitetsprodukt. Det er dog din beslutning at installere vores software på din enhed. Team Win tager nej ...

Apple iPhone 12 Pro Max A2342 Send Modtag Beskeder ATT

Apple iPhone 12 Pro Max A2342 Send Modtag Beskeder ATT

Hvad betyder det, når nogen holdt en digital touch-besked fra dig En Keep link vil blive tilgængelige, som du kan trykke på for at holde den meddelelse i samtalen, ligesom du kan vælge at beholde digitale touch-beskeder, du sender. Håndskrevne og digitale touch-beskeder er beregnet til at være sen ...

Æbler nye meddelelser funktion giver dig mulighed for at pin 9 personer til toppen af ​​skærmen og dens en iOS-opdatering, der gør teksting sjov igen, hvilket endelig kunne hjælpe mig med at blive en bedre Texter

Æbler nye meddelelser funktion giver dig mulighed for at pin 9 personer til toppen af ​​skærmen og dens en iOS-opdatering, der gør teksting sjov igen, hvilket endelig kunne hjælpe mig med at blive en bedre Texter

Wiodcy Profil Naszej Firmy SkonCentRowany JEST NA PODSTAWOWEJ DZIAALNOCI PRZEDSIBIORSTWA ONEJMUJCEJ UDGIVNING AF DETTE DET ANVENDT Oferujemy Rwnie Kompleksowy Zakres Usug Informatorycznych, Projektowanie Stron www, zakadanie Profesjonalnych Kontet Pocztowych, Ich Utrzymanie Oraz Promocj W Sieci.

Vi forsøgte den nye Imessage-app og det vil ændre dine nudes for evigt

Vi forsøgte den nye Imessage-app og det vil ændre dine nudes for evigt

Du kan slette disse meddelelser på samme måde som du afinstallerer en app på din iPhones startskærm. Langt tryk på en besked, indtil de alle begynder at vikle, og du ser et X-ikon i det øverste hjørne af hver besked. Tryk på X-ikonet for meddelelsen, du ...

Sådan deaktiveres meddelelseseffekter fra Autoplaying på din iPhone

Sådan deaktiveres meddelelseseffekter fra Autoplaying på din iPhone

Efter den nylige IOS 14-opdatering har mange Apple-brugere følt en øjeblikkelig forsinkelse i deres enheder med ting som forsinkelser i at skrive tekstbeskeder, apps, der ikke indlæses

Hvordan Twoline Telefoner Work

Hvordan Twoline Telefoner Work

Android specialist Jack Wallen viser, hvordan du gruppere flere kontakter ved hjælp af Android Kontakter app.

Foretag Telefonnumre Klikbare og sporbar Across Mobile enheder med JavaScript Bounteous

Foretag Telefonnumre Klikbare og sporbar Across Mobile enheder med JavaScript Bounteous

Android specialist Jack Wallen viser, hvordan du gruppere flere kontakter ved hjælp af Android Kontakter app.

Foretag Telefonnumre Klikbare og sporbar Across Mobile enheder med JavaScript Bounteous

Foretag Telefonnumre Klikbare og sporbar Across Mobile enheder med JavaScript Bounteous

Vi kan tilføje to telefonnumre i en løbende konto, men du skal angive et mobilnummer som registreret mobil nummer, som alle dine konti er linket og gør det muligt at modtage meddelelser og OTP'er.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.