Huawei 5G MOBILE WIFI PRO

Bedste bærbare WiFi hotspots ugen UK

M7650, der understøtter 4G LTE-netværket LTE-A-katten. 1, som anvendes bæreraggregering. Denne avancerede teknologi fusionerer fragmenteret LTE-bånd i et "virtuelt" bredere bånd for at øge datahastigheden, med 256-QAM, for at give hurtige 4G-hastigheder på op til 600 Mbps.

xfaster.

Med den hurtigste 4G-hastighed på op til 600 Mbps kan du nyde HD-film uden afbrydelse, downloade filer i sekunder og glat online spil. Virkelig hurtigste, glateste , mest effektive dataoverførsel.

Din perfekte daglige Wi-Fi-partner

Den intuitive skærmvisning af M7650 gør det nemt at forblive inden for dit databort og undgår at gå over den månedlige datahætte. Skærmen viser også andre meget mere information om batterilevetid, signalstyrke, Wi-Fi-status, tilsluttede brugere og meget mere.

Internetadgang for op til enheder samtidigt

M7650 kan nemt dele en 4G / 3G-forbindelse med op til 32 trådløse enheder som tabletter, laptops og mobiltelefoner på samme tid. Det kan også give internetadgang til stationære computere via den integrerede USB-port.

magt til at holde arbejdet hele dagen lang

M7650 er udstyret med et kraftigt 3000mAh batteri. På egen hånd kan det være ubesværet op til 15 timer i fuld kapacitet og stå ved i over 900 timer. M7650 kan genopladet via et Micro USB-kabel, der er tilsluttet en bærbar lader eller adapter til endeløse timer med 4G-deling.

Spred dine vinger med en elegant Wi-Fi-ledsager

Med TPMIFI-appen kan du nemt få adgang til og administrere M7650 fra dine tilsluttede iOS / Android-enheder. TPMIFI-appen giver dig mulighed for at etablere databegrænsninger, kontrollere hvilke enheder der kan få adgang til dine Wi-Fi, sende beskeder og dele mediefiler til / fra et flytbart Micro SD-kort.

T-Mobile INSEEGO 5G MIFI M2000 hotspot er den slam-dunk bærbare 5G-enhed, vi har ventet på. Indtil nu har T-Mobile's HotSpot-lineup været en parade af relativt svage 4G-produkter med langsomme modemer. M2000 er langt hurtigere og tilslutte dig T-Mobile's 4G- og 5G-netværk på det meget respektabel sats på $ 50 / måned for 100 GB, der tilbyder bred tilslutning til mange telefoner og computere til en rimelig pris. Det gør det velegnet til både hjemme og professionel internetbrug på farten, og en Easy Editor valg til T-Mobile hotspots.

Hvorfor få et hotspot?

Din telefon har en hotspot-tilstand, så hvorfor investere i en separat gadget og betale for yderligere service? I dette tilfælde handler det om enheder, der serveres, netværk, der er tilgængelige, og dataplanen. Telefon hotspots kan normalt håndtere 5 til 10 tilslutninger; M2000 kan beskæftige sig med 30 ad gangen. Ingen T-Mobile Phone Plan tilbyder mere end 40 GB / måned af hotspot data; Denne hotspot har en $ 50 / måned plan med 100 GB. Og hvis du har en ældre telefon, kan den muligvis ikke få adgang til de nyeste T-Mobile 5G-netværk, som M2000 CAN.

Den eneste synlige port er en USB-C-port, som kan bruges til tovejs opladning eller at binde hotspot. Den eneste knap er en tænd / sluk-knap. 5050mAh batteriet under den sorte soft-touch-ryg er aftageligt; Et nanosimkort glider ind under det.

600 Mbps lteadvanced mobil wifi m7650

Interaktion finder sted på 2. -inch berøringsskærmen, hvor du kan se, hvilke enheder der er tilsluttet, skal du kontrollere deres status og fiddle med de grundlæggende Wi-Fi-indstillinger. Berøringsskærmen er ikke 100% lydhør; Det savnede et par detaljer i min test, men ikke nok til at skabe nogen reelle problemer.

En webgrænseflade giver dig mulighed for at få dybere ind i indstillingerne. Der er MAC-filtrering, portforsendelse, et gæstetværk og en grundlæggende firewall med VPN Passhrough . Der er dog ingen forældrekontrol, som du finder på de fleste hjemme routere.

state-of-the-art præstation

En Qualcomm X55 modemâ € "Den samme, der er i iPhone 12â €" Går M2000 tilsluttet, og det virker med næsten alle T-Mobile's frekvensbånd, herunder Standalone 5G, LAA og CBRS. Ifølge INSEEGO har den kategori 22 LTE med 4x4 MIMO og 256QAM kodning. Det mangler millimeterbølge, men T-Mobile har været ekstremt unenthusiastic om at bygge ud millimeterbølge, så det ikke er meget tab.

Det er vigtigt at bemærke, at M2000 er kommet langt, da den først blev frigivet i slutningen af ​​2022. I første omgang kun lykkedes det langsomme og upålidelige forbindelser, men disse problemer blev fikseret med en firmware-opdatering i marts. Dårlige anmeldelser på T-Mobile websted synes at afspejle den tidligere firmware.

Når firmwaren var ajour på vores test enhed, præstation var på niveau med en Samsung Galaxy S21 Ultra, som er så godt som du kan forvente af T-Mobile lige nu. På en solid test beliggenhed med god T-Mobile mid-band-forbindelse, viste tests 470Mbps ned og 42. Mbps op med Galaxy S21 Ultra, og 471Mbps ned og 97. Mbps op med hotspot.

Op til 30 enheder kan oprette forbindelse til M2000. Selvfølgelig, som du øge antallet af aktive forbindelser, hver af dem vil få en mindre bid af kagen. Med to computere tilsluttet og kører hastighed test næsten samtidigt, den ene, der startede testen først modtaget 453Mbps ned, og den anden blev kun tildelt en svag 72Mbps. Så snart den første færdig med testen, den anden skudt op til 454Mbps.

Med tre enheder tilsluttet og afprøvning på én gang, de to første havde om 200Mbps ned mens en kæmpet sammen med 25Mbps. Når den første ens hastighed test afsluttet, tredje s hastigheder voldsomt.

Wi-Fi 6 understøttes på kanaler på op til 80 MHz. Som med andre hotspots som denne, jeg fik temmelig ensartede hastigheder til omkring en 50-fods line-of-sight afstand, med nogle wobble starter ved 70 fod og distinkt hastighed aftager omkring 80 fod.

Den 5050mAh batteri gav os mellem 8 timer 50 minutter og 11 timers kontinuerlig YouTube streaming, afhængigt af signalstyrken. Inseego forsynet mig med en 8500mAh ekstra batteri, der boostet liv til 17 timer 13 minutter, men jeg kan ikke finde det tilbehør faktisk til salg overalt.

Tager g hjem

T-Mobile har været stille og roligt såning sine 5G modemmer, der giver nogle kunder, og at tjenesten kan være fuldt lanceret af den tid, du læser dette. Selskabets 4G LTE hjem service "pilotprogram" i øjeblikket koster $ 60 / måned for ubegrænset data. Med median amerikanske hjemmebrug nu op til 346 GB / måned i henhold til Comcast, en virkelig ubegrænset plan er bedre for hjem end det 100GB planen, at denne hotspot understøtter. Hjemmet gateway vil formentlig også få en bedre modtagelse fra sine større antenner.

Men T-Mobile sagde, at det kun vil lancere hjem bredbånd hvor tilstrækkelig kapacitet, hvorimod dette hotspot fungerer overalt T-Mobile har dækning. Og 5G hjem modem er ikke bærbar; Det er på størrelse med en rulle papir håndklæder, og T-Mobile siger, at det skal forblive sluttet til væggen.

Hvis du håber at bruge M2000 til hjemmet internet service, den begrænsede rækkevidde og mangler af eksterne antenne-porte kan være lidt af en nedtur. På den anden side, har jeg ikke set nogen 5G hotspot endnu som har eksterne antenne porte.

En måde at udvide området er hook hotspot op til en sekundær router. Det er vanskeligere end det lyder: Den M2000 har ikke en Ethernet-port, og selv hvis du bruger en adapter til at tilslutte en router via USB-C-port, de fleste routere ikke har driverne til tøjr til et hotspot. Du får specifikt brug for en rejse router, der understøtter tethering.

For mere om det, jeg vendte sig til mobilt internet ekspert Chris Dunphy af RVMobileInternet. om. Han anbefaler at tilslutte din hotspot til en Pepwave eller WifiRanger mobil router til at forbedre dækningen i dit hjem, kontor eller RV. Vi har ikke revideret disse modeller på PCMag, men Dunphy websted har anmeldelser af dem og mange flere.

T-mobile første værdig hotspot

T-Mobiles hotspot lineup har været temmelig trist indtil nu. De M2000 omgange at rynke panden på hovedet med performance, der matcher top smartphones. Når det kombineres med T-Mobiles $ 50 / måned, 100 GB plan, det gør M2000 et godt valg for en mobil eller backup internetforbindelse. T-Mobiles hotspot planen leverer flere data for færre penge end både AT & T eller Verizon, som begge tilbyder 15 GB i stedet for 100GB til den pris.

T-Mobile sælger billigere hotspots, såsom Alcatel Linkzone 2. Men de udfører et godt stykke under M2000â €”typisk 30Mbps hvor M2000 kan få 400Mbps eller mere. Den M2000 er så langt overlegen, at det er værd at ekstra omkostninger.

Hvis du vælger mellem M2000 og T-Mobile hjem 5G system, vil hjemmet 5G enhed giver bedre resultater på en endnu bedre service plan, så længe du kan få dine hænder på det, og du ikke gør har brug for at bære den rundt meget. Den M2000 er stadig langt vores Redaktørens valg for virkelig mobile hotspots på T-Mobile.

EE tilbyder kunderne den hurtigste UKs 5G service i flere steder, og var stadighed udkig efter måder at hjælpe med at give dem nye måder at få adgang til den bedste superhurtig internetforbindelse på farten. Uanset om det er at streame nye film på en bærbar computer eller ved hjælp af de nyeste forstørrede reality-tjenester med et headset, når de er parret med vores nye 5Gee WiFi-mobilt bredbåndsanordning, vil kunderne kunne nyde de utrolige hastigheder, der tilbydes af Storbritannien nummer et 5G-netværk.

Ifølge pressemeddelelsen kan denne router købes med 50 GB data fra £ 45 pr. Måned på en 24-måneders plan, med 100 GB data for £ 67. 0 pr. Måned eller med og 200 GB data for £ 90 per måned. Men da vi kontrollerede deres hjemmeside, kunne vi ikke se en 50 GB mulighed, mens 100 GB og 200 GB planer blev prissat til £ 75 og £ 100 per måned henholdsvis.

Udstyret med verdens 1. 7nm 5g multi-mode chipset, Balong 5000, understøtter Huawei 5G Mobile Wifi Pro både NSA og SA networking modes og mainstream 5G frekvensbånd, der leverer downloadhastigheder på op til 1. 5 Gbps .

 £

MIFI er en af ​​de akavede akronymer, der ikke står for noget, men lyder lidt lidt som noget andet med en nøgleforskel. Det lyder som wifi, og de fleste af os ved, hvad det er. Mi 'i MiFi er meningen at lyde som' My ', da MiFi er i det væsentlige en personlig WiFi-hotspot.

Hvis du arbejder meget, mens du er ude og om og bruger meget tid på steder, hvor Wifi ikke er tilgængelig, kan MiFi, som er en slags mobilt bredbånd, det kan være noget, du har brug for. Det bruger et mobiltelefonnetværk til at levere data til en enhed, som derefter distribuerer tilslutning som en almindelig router. Det er ikke den billigste måde at få online på, men det fylder et nødvendigt tomrum.

Bedste MiFi tilbud i december

Med dette i tankerne er behovet for mobile bredbåndsløsninger som MiFi-enheder faldet dramatisk. MiFi er mere niche end det engang var, dybest set. Lad os tage et kig på, hvem en MiFi-aftale stadig kan passe.

National MiFi dækning

Hvilken MiFi-løsning du i sidste ende vælger, vil du tegne dine data fra et af kun fire netværk. Du ser, selvom der er mange, mange mobiludbydere i Storbritannien, er der kun fire fysiske netværk: EE, Vodafone, Tre og O2. Alle andre udbydere ' Piggyback ' på en af ​​disse fire.

Vigtig

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

4m konkurrence vil undersøge mulighederne for at gøre det enklere og hurtigere for mobilselskaberne at bruge publiclyowned bygninger og curbside infrastruktur såsom CCTV poler og trafiksignaler til vært 5G radioudstyr.

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G netværk, 5G forskning, 5G fokus, 5G retssag, 5G planer, 5G nyheder

5G mobiltelefoner

5G mobiltelefoner

Prisbillig 5G telefoner er hurtigt ekspanderende som et segment, og nu kan du få nogle store enheder, som vil give dig adgang til superhurtige internet hastigheder på billig.

Unlocked Telefoner Sams Club

Unlocked Telefoner Sams Club

Shop Costco. en for elektronik, computere, møbler, friluftsliv, apparater, smykker og meget mere. Nyd lageret priser lave om namebrands produkter, der leveres til din dør.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

Tilmeld dig vores Google Pixel 5a med 5G abonnement program for bare 15mo. Abonnementet omfatter beskyttelse enhed, plus en opgradering efter 2 år.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at indsætte SIM og Hukommelseskort på ATT Motivere. Bout ATT SupportFind support videoer til alle de nyeste og bedste ATT produkter, Deva ...

1 GBPS hastighed, hvordan Airtel 5G-hastigheder kan se ud som tider af Indien

1 GBPS hastighed, hvordan Airtel 5G-hastigheder kan se ud som tider af Indien

Indien er et sted, der er kendt for nuancer, samfund, glathed og disarray alt i en livlig og følsom udligning, som du vil opdage ikke noget andet sted. Det

Smart 5Gary SIM-kort nu på salg Gadget Pilipinas Tech Nyheder, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Smart 5Gary SIM-kort nu på salg Gadget Pilipinas Tech Nyheder, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Den nye Smart 5Gready SIM leveres med op til 9 GB gratis data plus opkald og tekster til alle netværk. Tjek hvordan man hævder freebies.

Liste over smarte 5gcertified phones noyigeeks

Liste over smarte 5gcertified phones noyigeeks

Heres Sådan aktiveres din smarte forudbetalte eller efterbetalt SIM til at begynde at bruge det.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.