Usynligt skjold Ultra Privacy Screen Protector til Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Screen Protector

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Screen Protector er designet til dem, der ønsker at beskytte deres oplysninger fra nysgerrige øjne. Hvis du er en regelmæssig pendler, har adgang til fortrolige oplysninger, eller du bare foretrækker at holde din skærm privat, denne Samsung Galaxy S10 Lite anti-spion skærmbeskytter sikrer din skærm er kun dine øjne.

Du bruger din Samsung Galaxy S10 Lite mere så ofte, om det er for sociale medier, kontrol e-mails, gør dine indkøb, bank, læsning eller se videoer. Det er din følgesvend; det er med dig hele tiden, i hjemmet, på arbejde og hvor du går.

Din Samsung Galaxy S10 Lite holder dig tilsluttet og engageret. Du skifter mellem forskellige apps og få tingene gjort på farten. Det er fascinerende, hvor meget der kan gøres; Men er det også spændende, hvor meget denne enhed kan fortælle om dig.

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange mennesker har haft et blik på din Samsung Galaxy S10 Lite skærm? Uanset om det er bevidst eller ej, nysgerrighed er uden tvivl ukontrollabel , og det tager kun et hurtigt kig på skærmen for at eksponere noget fortroligt til en fremmed. Det er lidt ligesom at holde dit hjem døren åben for nogen at gå i; det er en unwelcomed invitere.

Selv om du kan holde din Samsung Galaxy S10 Lite lige foran dig, på hver side af skærmen er stadig synlig. Wandering øjne kan se hvad der er på skærmen. Ved tæt og med en smule af insisteren nogen kan opnå personlige eller fortrolige oplysninger. Dette er teknisk benævnt 'visuel hacking' og alle er modtagelige for denne form for indtrængen, så længe dine skærme er eksponeret i offentligheden.

I det væsentlige din Samsung Galaxy S10 Lite kan underminere din fortrolighed og læk af data. Hvis du fik vist arbejde relaterede oplysninger, kunne lækkede data føre til brud på datasikkerheden, der kan have skadelig konsekvenser.

Samsung Galaxy S10 Lite skærm Privacy Protector er en 2-vejs black-out skærm, der blokerer synligheden af ​​din skærm fra siderne. Det klæber til skærmen tilbyder dig en sprød klart billede, når du ser på skærmen lige på, men begynder at black-out, mens du tænder væk. Hvad dette betyder for dig er, at skærmen ser sort til nogen ved siden af ​​dig, hver side af skærmen. Ved rotation Samsung Galaxy S10 Lite til en liggende retning vil du stadig få den samme skarpe klart billede.

Så med dette portræt version af Privacy Screen får du den fornødne fortrolighed , når du bruger din enhed i stående retning og når du ønsker at dele noget med nogen anden kan du vende enheden til en liggende tilstand.

Denne smarte sort-out teknologi opnås ved hjælp microlouvers, der er indlejret i Samsung Galaxy S10 Lite skærmbeskytter. Disse microlouvers begrænse synligheden af ​​skærmen for at 30A ° på hver side af den tændte skærm. Ud over 30A ° punkt skærmen er mørklagt.

Samsung Galaxy S10 Lite Screen Protector er pakket i en brudsikker pakke indeholder skærmen Privacy Protector film og en Application Toolkit. Dette toolkit er designet til at gøre installationen hurtig, nem og præcis. Du vil få:

Anvendelse af Samsung Galaxy S10 Lite skærmbeskytter er lavet ligetil takket være den trin-for-trin video guide, vi har forberedt. De video instruktioner demonstrere i detaljer, hvordan man opnår en perfekt påført skærmbeskytter uden fanget luftbobler eller støvpartikler. Det viser, hvordan man justere skærm beskytter ordentligt og fejlfinding alle spørgsmål under påføringen.

Da denne Privacy Screen Protector er designet til at holde levetiden af ​​din Samsung Galaxy S10 Lite, følge instruktionerne nøje, vil ikke kun beskytte din skærm, men vil også forbedre din brugbarhed.

Hos ViaScreens vi er opsat på kundetilfredshed og loyalitet. Ikke alene har vi investeret i fremstilling af en kvalitet produkt med et formål, vores mål er for dig at dele din oplevelse af dette produkt, og din interaktion med os. Det er derfor, vi er her for at hjælp, når du har brug for os!

Den bedste USBC hovedtelefoner adaptere til 2021

Vores mål er for dig at have en problemfri transaktion og vores kundeservice er klar til at hjælpe. Vi tilbyder vores kunder flere måder at nå os herunder e-mail, chat, Twitter og WhatsApp.

panzerglass anbefaler

PanzerGlassâ ”¢ skærmbeskytter til Samsung Galaxy S10 + med personlige oplysninger er udstyret med den samme centrale ydelser som den originale glas, og samtidig beskytte indholdet af displayet. En fortrolighed filter gør indholdet af displayet næsten usynlige for alle andre end brugeren af ​​enheden. Samtidig, det reducerer blåt lys eksponering og har en anti-refleks coating, der reducerer lysreflekser nå dine øjne uden at påvirke synligheden af ​​displayet.

Aldrig tilgængelig igen

Med invisibleSHIELD Ultra Privacy Samsung Galaxy S10 Plus skærmbeskytter du ikke kun beskytte din skærm, men også dit privatliv. Denne skærmbeskytter forhindrer pot seere i at se skærmen fra siden. Du ser kun din skærm tydeligt, når man sidder foran den. Hertil kommer, at skærmbeskytter naturligvis også forhindrer ridser. Takket være selvhelende evne, lys ridser forsvinder automatisk efter tid. Skærmen beskytter er specielt fremstillet til Samsung Galaxy S10 Plus og passer derfor nøjagtigt på din smartphone.

Inkluderet som standard

Ultra Beskyttelse Beskytter skærmen mod nysgerrige øjne: dens to-vejs filter giver fuld skærm beskyttelse af personlige oplysninger, når den ses fra siden. Det beskytter også din telefon mod ridser med Self-Healing Nano-Memory Technologyâ ”¢ at helbreder mindre ridser og dings på et molekylært niveau. Med beskyttelse til din skærm og dit privatliv, Ultra Privacy lader dig bruge din enhed trygt, uanset hvor du er.

Specifikationer

Samsung Galaxy S10 har en stor, stor, smuk skærm med nogle smarte tricks â €”ligesom der indbygget fancy ultralyds fingeraftrykssensoren. Men disse tricks også gøre at købe en skærm beskytter for flagskibet desto vigtigere og vanskeligere. Det skyldes, at i-skærmen fingeraftrykssensor ikke kan tåle nogen luftspalter eller bobler mellem skærmpanelet og skærm beskytter. Ikke desto mindre, her er nogle af de bedste Galaxy S10 skærmen beskyttere, og de fleste af disse er plastfolie-baserede muligheder. Mens du er ved det, så glem ikke at tjekke de bedste Galaxy S10 tilfælde.

Har det hele: Zagg invisibleSHIELD glas fusion visionguard

Hænderne ned en af ​​de bedste Galaxy S10 skærm beskyttere derude, Whitestone kuppel Glas skærmbeskytter kommer med en grundig installation video. Dens flydende spredning teknologi selv reparationer eksisterende skrammer og ridser.

Fremstillet i USA: armorsuit militaryshield skærmbeskytter

Disse case med børn, selvhelende film bruge en våd installation metode, hvilket sikrer, at den hulning selfie kamera lige så perfekt flugter med skærmbeskytter s udskæring. Det er også støttet af en livstidsgaranti.

Spigen s NeoFlex beskytter er en enkel TPU film-typen skærmbeskytter, der er let at anvende. Det fungerer perfekt med Galaxy S10 in-display fingeraftrykssensor, og du får en pakke med to for ekstra tryghed.

Disse ultratynde skærm beskyttere kommer med selvhelbredende egenskaber og er kompatible med et langt de fleste tilfælde. Derudover får du også tre hærdet glas film til din Galaxy S10 bageste kamera modul.

Apiker s TPU Display Protect måler kun 0. 4mm i tykkelse, men stadig giver solid beskyttelse til din Galaxy S10 display. Fremstillet ved hjælp af laser-skæring teknologi, betyder det ikke forstyrrer telefonens fingeraftrykssensoren enten.

At ultralydssensor kan ikke stå huller

at finde den "perfekte" Galaxy S10 skærmbeskytter er en vanskelig opgave. Stadig, ud af alle dem bliver på tilbud, vi tror, ​​den bedste Galaxy S10 skærmbeskytter overordnede indstilling er ZAGG s invisibleSHIELD Visionguard. Det er ikke den mest omkostningseffektive én derude, men det gør bringe en masse til bordet. Det har robust beskyttelse, er modstandsdygtig over for snavs, og det indbyggede blå lys filter er også en fin detalje.

Hvis du ikke kan mave at høj pris - ikke at tale om den dyre Whitestone Dome Glas â €”der er nogle gode værdi muligheder for at gå til, også. Vi anbefaler at checke ud Apiker s TPU skærmbeskytter og U..-Made ArmorSuit MilitaryShield.

Jeg foretrækker ærligt film til S10, så længe jeg bruger fingeraftrykssensoren â € "Du skal være ekstra opmærksom på, hvordan UV-klæbemidlet sætter op omkring ultralydssensoren â €", men hærdet glasskærm Beskytter tilbyder meget højere niveauer af holdbarhed og dropbeskyttelse til din S10. I sidste ende er der en bytte på nogen måde, men hvilken side du falder på er op til dig. Så nu hvor du har valgt den perfekte skærmbeskytter, skal du ikke glemme at hente en af ​​de bedste Galaxy S10-tilfælde for at parre det med.

Har problemer med fingeraftryk efter installation?

Uanset om du går glas eller film, skal du tilmelde dine fingeraftryk efter at have installeret en skærmbeskytter. Hvordan sensoren ser dine fingeraftryk kan skifte fra den indbyggede skærmbeskytter til en anden, så at få en frisk prøve kan hjælpe dig med at undgå dårlige læsninger og timeouts. Hvis problemerne fortsætter i dag efter genindlevering, skal du overveje at dreje til Smart Lock for at holde din telefon låst op. Også, når du bærer din telefon, skal du have parret til en betroet Bluetooth-enhed ved hjælp af Smart Lock-funktionen. Smart Lock kan findes i telefonens indstillingsapp under sikkerhedsafsnittet.

Køb efter kategori

Forhindre ridser og nysgerrige øjne. Ultra privatliv Beskytter din skærm fra nysgerrige øjne: Dens tovejsfilter giver fuldskærms privatliv, når de ses fra siden. Det beskytter også din telefon mod ridser med selvhelende nano-hukommelsesteknologi, der helbreder mindre ridser og dings på et molekylært niveau. Med beskyttelse til din skærm og dit privatliv, giver Ultra Privacy dig mulighed for at bruge din enhed trygt, uanset hvor du er.

Hurtig, præcis og boblefri â € ¢ Vi mener, at installationen skal være så enkle og præcise som muligt, så vi konstant raffinerer vores processer med innovationer som vores EZ Apply Technology og Avanceret Klæbemidler .

Vi er operationelle og forsendelsesordrer under alle Covid Alert niveauer. Kurerappigheder vil give en kontaktløs leveringstjeneste. Bemærk venligst, at vores afsendelses- og leveringstidsrammer kan strække sig i denne periode. For mere information klik her

Den professionelle kilde

Det ligner nogen på dit netværk har gennemsøgt vores websted. Din IP-adresse er blevet registreret af vores bot-filter og er derfor blevet midlertidigt blokeret. For at fjerne blokken skal du klikke på knappen nedenfor, og vi vil fortryde denne handling.

Vigtig

Sikkerhed Block

Sikkerhed Block

Anmeldelser fra PTS PUB medarbejdere om PTs PUB kultur, lønninger, fordele, arbejdsliv balance, management, jobsikkerhed, og meget mere.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Hvad der præcist er Juice Hæve- Sådan ikke falde for den USB-oplader fidus Tjek vores nye indlæg

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Download PUK SIM-kode Lås op for Android på APTOIDE Lige nu ingen ekstra omkostninger. Brugerbedømmelse for PUK SIM-kode Lås 0

Fjern PIN Apple iPhone 7 Plus iOS 10. Telstra

Fjern PIN Apple iPhone 7 Plus iOS 10. Telstra

Din praktiske guide til Apple iPhone 7 128 GB og hjælp du bliver en ekspert Sådan låse eller låse sim af din Apple iPhone 7 128 GB Hvordan at fastsætte 2022

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Lås dit SIM-kort med en PIN-kode personligt identifikationsnummer så en identifikationskode er forpligtet til at foretage telefonopkald og bruge mobildata.

Airtel Sim Puk kode Kaise Khole Airtel PUK Kode Lås op 2020

Airtel Sim Puk kode Kaise Khole Airtel PUK Kode Lås op 2020

Forbrugerklager og anmeldelser om Airtel PUK-kode. Airtel Kontakt Information og services Beskrivelse., Side 3

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Lær at PUK låse Samsung Galaxy Tab 3. Hvis du indtaster en forkert PIN-kode flere gange i træk, kan enheden blokerer dig fra at forsøge igen og også permanent skade dit SIM-kort.

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Lås dit SIM-kort med en PIN-kode personligt identifikationsnummer til at kræve en identifikationskode for telefonopkald og cellulardata brug.

Apple iPhone 11 Online 128 GB Opbevaring, Lilla til Best Price VIJAY SALG

Apple iPhone 11 Online 128 GB Opbevaring, Lilla til Best Price VIJAY SALG

Få op til 120 fra en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. 0 Finansiering til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.