iOS 15, iPadOS 15 første offentlige beta Udgivet Sådan installeres, Støtteberettigede Telefoner, Flere

7 Løsninger til Lave iPhone Wont Hent Apps iOS 1514131211

Til at begynde med, så sørg for at du har en stabil internetforbindelse til download og installere apps fra App Store. Normalt er der to måder at downloade apps fra serveren: bruger enten Wi-Fi eller Mobildata. Du kan skifte fra Wi-Fi til mobildata eller omvendt, og prøv igen. Men du skal vide, at det altid anbefales at downloade iPhone apps ved hjælp af Wi-Fi, som er mere stabil. Kontroller, at Wi-Fi fungerer ajour på din iPhone med iOS 15/14/13, hvis Wi-Fi ikke arbejder på iPhone, her er de løsninger.

Hvis du forsøger at downloade eller opdatere apps via mobildata, så er du nødt til at sørge for, at "Airplane Mode" er slået fra, og du har tændt cellulære data for App Store følgende nedenstående trin.

frigøre lagerplads

Nogle gange, grunden til, at iPhone ikke vil hente og opdatere apps kan være forårsaget af en fuld lagring på enheden. Hvis opbevaring venstre er ikke nok for Apps, skal du undlade at downloade eller selv hvis du har downloadet dem med succes, kan du ikke installere dem. Denne sag sker for de fleste af de små ombord opbevaring hukommelse brugere som 16GB, 32GB iPhone, iPad brugere.

indstilles automatisk dato og klokkeslæt

Selvom det er svært at forklare, hvorfor dette kan løse "iPhone vil ikke downloade apps" problem, nogle brugere finder det meget nyttigt. Dybest set, din iPhone udfører en række kontroller, når de kommunikerer med Apples servere til at gøre ting som download-apps og en af ​​disse kontroller er til dato og tid. Hvis du kan ændre dato og klokkeslæt på din iPhone eller iPad kører iOS 13/14, kan du se installationen programmet igen.

kontrollere din Apple-id og betaling info

Mange Apple-brugere kan ikke opdatere eller downloade apps på deres iPhone på grund af forskellige Apple-id og ufuldstændig betaling info. Faktum er, brugere kan ikke opdatere app på iPhone uden det originale Apple-id knyttet til den downloadede app. Også nogle gange manglende eller forkert fakturering oplysninger vil gøre du undlader at hente eller opdatere en app.

I dette tilfælde skal du gå til "Indstillinger"> "iTunes & Apple Store", så sørg for, at du logger ind på den rigtige Apple-id, og de oplysninger, betalingen er gennemført. Eller du kan prøve at re-tegn i Apple butik og se, om det virker.

force genstart Apple Store eller iPhone

På grund af nogle ukendte årsager, kan din apps downloading være frosne og stoppes. Selv efter du prøver at trykke på pause-knappen og starte igen, intet fungerer. I så fald kan du prøve at tvinge tæt Apple Store. Dobbelt tryk på knappen Hjem, og stryg op Apple Store forhåndsvisning, så genåbner det. For det meste vil iPhone apps begynde at downloade igen.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Inden for få timer, vil Apple frigive den endelige version af iOS 15, som alle har ventet på, siden det blev afsløret på en konference WWDC 21The system leveres med mange fordele, som vi har talt om i mange Forrige articles Og vi vil tale om det i de kommende dage. Og før opdateringen er udstedt, skal du være forberedt på den, så der ikke opstår problemer, så du mister dine data eller andre problemer, der går igen hvert år under opdateringen. Så vi besluttede at give en guide til brugeren, hvordan man forberede sig på at opdatere deres enhed.

7 Rettelser til Apps Wont Download eller Update på iPhone

Vigtige bemærkninger før opdatering

Vi anbefaler, at du venter i flere dage for at se effekten af ​​denne opdatering på hvem gjorde det, og sørg for de problemer og bivirkninger af det, og det er et valgfrit trin for dem, der er bekymrede, fordi den nuværende beta versionen er allerede testet af iPhone islam team og arbejder godt sammen med os og uden problemer.

Ejerne af jailbreak vil ikke være i stand til at "update", men de skal gendanne systemet ved hjælp af iTunes, og når systemet er frigivet Det vil ikke blive vist i indstillingerne der er en opdatering, hvis det er jailbroken .

Hvilke enheder understøttes

OTA: Det er opdateringen fra enheden selv gennem indstillingerne, og denne opdatering resulterer ikke i tabet af data, og denne metode kræver, at der ikke er nogen jailbreak i enheden og også et tomt rum på op til 5 GB, og Wi-Fi er tilgængelig til opdateringen.

Forberedelse til opgradering:

En masse softwarebutik apps har lavet en opdatering til at understøtte iOS 15, og disse opdateringer vil fortsætte, så sørg for, at alle dine apps er up-to-date, så du ikke støder på problemer efter opgraderingen .

Tag en sikkerhedskopi af systemet, uanset om du vil opdatere eller gendanne, så du ikke mister nogen data. Det er at foretrække at bruge iTunes som en måde at tage backup kopi og ikke skyen, fordi for nogle brugere er pladsen flere GB, og det tager timer at downloade det til internettet.

Hvad er de vigtigste funktioner i iOS

â- ‰ ‰ ‰ se eller lytte sammen: Med iOS 15, vil du være i stand til at sende film og programmer med venner under et facetimeopkald, da funktionen automatisk justerer lydstyrken og afspiller videoen for begge parter på samme tid på samme tid , så du kan se dine yndlingsvideoer dig og dine venner eller familie og fortsætte med at tale uden et problem, og det samme er tilfældet med funktionen ved at lytte sammen, hvor du vil kunne dele dine yndlingssange med den anden part, Tilføj en delt kø og samtidig afspilning, og alt dette også under videoopkaldet på FaceTime.

Â- ‰ skærmdeling: Giver dig mulighed for at dele din skærm med den anden part på FaceTime og gennem den kan du medbringe websider, applikationer, billeder osv. Til opkaldet og del dem med andre med lethed.

Â- ‰ Spatial Soundapple har tilføjet en rumlig eller omgivende lydfunktion til FaceTime, og nu spredes lydene afhængigt af dine venners position på skærmen, hvilket hjælper samtaler med at flyde naturligt.

â- ‰ GRID VIS: Med GRID View-funktionen på FaceTime, vil du kunne se folk i firkanter af samme størrelse, og den nuværende højttaler er fremhævet, så det er nemt for dig at se, hvem der taler, og Funktionen giver dig mulighed for at se op til seks ansigter ad gangen.

â- ‰ Bredspektret: I modsætning til lydisoleringsfunktionen bringer denne tilstand dig alle lydene omkring dig og støj til et facetimeopkald, og funktionen er nyttig, hvis du vil have din ven til at høre alt, hvad der foregår hvor du vil er.

Mens IOS 15 blev annonceret hos WWDC 2022 i juni, gik det gennem betydelige ændringer, indtil det blev udgivet den 20. september. Opdateringen fokuserer på tre aspekter - opholder sig tilsluttet, at finde fokus med produktivitet og privatliv.

iOS: Skær til jagten

Delt med dig i nyhedsprogrammet viser, hvad dine venner har delt med dig, som f.eks. Links, og de kan nemt kopieres til en beskeder chat. Det er også tilgængeligt i safari, musik og flere apps.

iOS: Notifikationer

Efter mange forfininger gennem årene er meddelelser nu redesignet til iOS 15. Meddelelsesoversigt er her, hvor disse kan planlægges til at blive vist på bestemte tidspunkter eller endda af Apples egne maskinindlæringsalgoritmer.

Opdater dine apps manuelt

Hvis du foretrækker at manuelt opdatere alle dine apps, skal du slukke for automatiske opdateringer. Når du gør dette, modtager du meddelelser fra App Store hver gang en opdatering til en af ​​dine apps frigives.

Sådan tænder du eller slukker for automatiske opdateringer på din iPhone eller iPad

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelsen, ydeevnen eller brugen af ​​tredjepartswebsteder eller produkter. Apple giver ingen repræsentationer vedrørende tredjeparts website-nøjagtighed eller pålidelighed. Kontakt sælgeren for yderligere oplysninger.

IOS 15-opdateringen er indstillet til at rulle ud til Apple-enheder, der begynder mandag. Det vil introducere en håndfuld nye funktioner, der giver brugerne større kontrol over, hvordan deres data bruges â € "og vil gøre målrettet reklame trickier. Tromlen snakker til syv topbureauer om, hvad marketingfolk har brug for at vide om disse forestående ændringer.

Jess Simpson, Senior Vice President for Global Identity and Technology, Publicis Media

De skal også begynde at tænke på måling ikke bare med hensyn til præstationsmarkedsføring, hvilket er vigtigt, men kan have en hætte størrelse. I mangel af data og signalbaseret måling skal vi alle være opmærksomme på, hvordan vi kan komme tilbage til det grundlæggende ved at tjene forbrugeren og opbygge mærkets personlighed. På nogle måder flytter Apple os til denne virkelighed hurtigere end onsdag, men innovation kommer ofte fra ubehag .

Loch Rose, Chief Analytics Officer, Epsilon

Apple fortsætter med at implementere funktioner i navnet på forbedret bruger privatliv til Markedsføreren og Publisher s. Udvalget af iOS 15 er ikke anderledes: Det begrænser evnen til Publisher S for at støtte deres forretning gennem reklame og hæmme markedsførere evne til at levere relevant, personlig messaging til deres kunder.

Hver opgradering er en påmindelse om, at Publisher S skal danne tæt, samtykke Forhold til deres besøgende, og marketingfolk skal arbejde med reklamepartnere, der tilbyder stærk Udgiver Forbindelser, hvis de skal fortsætte med at aktivere effektiv, personlig messaging på en privatlivlig måde.

Tim Woitkun, Gruppe Media Director, kognisisk medier

Dette skaber en udfordring for marketingfolk og individualiserede messaging muligheder, vi er blevet vant til at have fået tilgængelig i de sidste par år. Men med sådanne udfordringer kommer en god mulighed for at tage et skridt tilbage og fokusere på de andre måder at kreativt kommunikere med forbrugerne. Individuelle vaner er ændret i løbet af de sidste 18 måneder, og at timingen på en mærkeligt tilfældigt måde har været god for mærker og agenturer at selvreflekter på strategier og den overordnede tilgang til kommunikation. Fokus bør ikke være på tabet af individualiserede data, men snarere at finde en bedre måde at tale med de brugere, der ønsker at blive snakket med.

Chris Weathers, Næstformand for Teknologi, Wunderman Thompson Apps

Med de indgående udslip af iOS 15 og Android 12 â € "og begynder endnu længere tilbage med de mobile OS-opdateringer fra tidligere år - Theres har været en klar trend: Brugere får mere synlighed til, hvordan deres apps arbejder, og apps bliver mindre synlighed i, hvordan deres brugere fungerer.

Brugere kan granulært tage kontrol over, hvordan de spores af reklame og analyse. Privatliv Dashboards vil give brugerne dybere indsigt i, hvordan deres placering, kameraer, mikrofoner og anden hardware er tilgængelige. Og netværkstrafikrapporter viser eksplicit brugere, præcis hvilke backend-tjenester, som deres apps interagerer med.

Kort sagt vil App-brugere blive langt mere Valskning Om, hvem de stoler på med deres telefoner og data, og de bliver nu afleveret tøjlerne for at tage større kontrol over deres apps end nogensinde før.

Vigtig

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Sådan Opdater software Kontroller til Android softwareopdateringer backup anbefales

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Hvad er den nyeste version af Android til Galaxy S4

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Hej, jeg har for nylig købt ulåst S5 ATT, fast med software 5. På det kan jeg desværre ikke opdatere til 6. Selv det er tilgængeligt for det samme mærke og samme operatør, meddelelsen efter at have forsøgt at opdatere er den nuværende software er opdateret

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Det har været omkring et år, at Android 10 var offentligt afsløret, heres Sådan installeres Android 10 på din smartphone, hvis du ikke har modtaget det endnu

Opdater software

Opdater software

Få instruktioner om, hvordan du downloader den nyeste softwareopdatering til ydeevneforbedringer og rettelser til din enhed, herunder de nyeste sikkerhedsretter.

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Detaljerede funktioner og specifikationer til Alcatel GO Flip 3 SmartFlip til Metro, ATT, Cricket, Tmobile. Plus diskussionsforum og fotos

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Vend dine yndlingsfotos i bedøvelse vægudsmykning. Bare et par enkle trin fra din telefon og leveret direkte til din dør.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.