iPhone 12 12 PRO silikone etui med magsafe-produceret

iPhone 12 12 PRO silikone etui med magsafe-produceret

** Månedlig prissætning er efter køb ved hjælp af kreditkort EMI ved 14% s. . over en 9-måneders fast ejendom. Månedlig prisfastsættelse afrundes til nærmeste rupee. Præcis prisfastsættelse vil blive leveret af din bank, underlagt dine Banks vilkår og betingelser. Repræsentativt eksempel: Baseret på køb af â, 117430. Samlet beløb, der skal betales â, 118462 betalt over 9 måneder som ni månedlige betalinger af â, 12051 til en rente på 14% s. . Samlet interesse betalt til Bank: Â, 11032.

Med indbyggede magneter, der passer perfekt til iPhone 12 Mini, tilbyder denne sag en magisk vedhæftning oplevelse og hurtigere trådløs opladning, hver gang. Når det er tid til at opkræve, skal du bare forlade sagen på din iPhone og snappe på din magsafe oplader, eller indstille den på din Qi-certificerede oplader.

Som hver Apple-designet tilfælde undergår det tusindvis af timers testning i hele design- og fremstillingsprocessen. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

Ofte købt sammen

Case U blev lanceret i 2022 og er nu et af de førende Tech Accessory Brand i Indien. Efter 6 år har vi dybt begyndt at forstå forbrugeren adfærd og deres psykologi på grund af hvilken vi har lanceret nye produkter hver uge efter kundens behov og prioriteter . Kundetilfredshed har altid været vores øverste prioritet, da mange år, der resulterer i, som vores kunder altid er glade for vores produkter og tjenester.

Valg af den bedste iPhone 12 Pro Max Case, du har råd til, er en savvy flytte, hvis du lige har investeret i en skinnende ny iPhone 12 Pro Max. Æbler største iPhone er en af ​​de bedste smartphones, du kan købe. Det er også en af ​​de dyreste, og med det slanke design, der tilbyder lidt i greb, er et beskyttende tilfælde et must.

Vi har ikke haft alle disse iPhone 12 pro max tilfælde i vores testlaboratorier, men baseret på vores eksperters mening og viden om de mest velrenommerede mærker rundt, tror vi indstillingerne kureret her er alle værd at se på. Vores valg tager højde for online anmeldelser, mærke omdømme, produktkapacitet og eventuelle unikke funktioner.

For at hjælpe dig med at finde det rigtige tilfælde til din iPhone 12 Pro Max, har vi opdelt vores guide til handy sektioner - Magsafe Cases, Designer Cases, batterierne, og så videre. Du kan enten hoppe direkte til typen af ​​iPhone 12 Pro Max Case, du vil have, eller gennemse partiet på én gang.

Magsafe-kompatible iPhone Pro Max Cases

Apples Magnetic Wireless Tech giver mulighed for hurtigere, mere konsekvent trådløs opladning, og giver dig mulighed for at snappe på et økosystem af nyt tilbehør. De fleste Magsafe-tilfælde er stadig lavet af Apple i øjeblikket, men tredjeparts beslutningstagere er hurtigt i gang med deres egne magsafe-kompatible muligheder. Heres vores valg af de bedste magsafe iphone 12 pro max tilfælde. Â Â

Apple silikone etui med magsafe

Apples silikone etui med Magsafe er et letvægts element, der er designet til at beskytte din iPhone 12 Pro Max fra ridser og dråber. Det passer tæt på enhedens konturer, og giver mulighed for at tilføje Apples magnetisk vedhæftede kortholdere og kort monteringer til bagsiden. Selvfølgelig er den virkelige tegning hurtig magsafe opladning, og hvis du har en af ​​æbler nye opladere til at udnytte det, vil du finde en mere stabil og sikker ladning.

Apple læder taske med magsafe

Læder tilfælde alder godt, og når det kommer til at få en god pasform, kan du ikke slå æbler eget læder taske til iPhone 12 Pro Max. Stilfuld, smart og uden ekstra bulk, dens blød at røre og kommer i en række farver. Det specielt garvede og færdige læder giver mere beskyttelse end silikone, og selvfølgelig er ægte magsafe-kompatibilitet, at du får hurtig trådløs opladning og adgang til æbler økosystem af tilbehør.

Otterbox Figura Series Case

AirPods Pro med Magsafe Opladningssag nu tilgængelig til afhentning på Vælg Apple Stores

At være eksklusiv til Apple Store har sine fordele, og Otterboxs tilfælde var nogle af de første til at understøtte MagSafe trådløs opladning og tilbehør. Figura-serien har en mere kunstnerisk berøring end standard Apple Silicone-sagen, Figura-serien har en to-tone, malerisk æstetik, der ser godt ud i alle fire farver. Soft-touch-materialet er behageligt at greb, og din skærm og kamera er også beskyttet af en hævet højderyg.

Spigen Mag Armour Case

Med indbyggede magneter, der passer perfekt til iPhone 12 mini, tilbyder sagen en magisk fastgørelse og løsner oplevelse, hver gang. De perfekt justerede magneter gør trådløs opladning hurtigere og lettere end nogensinde før. Og når det er tid til at opkræve, skal du bare forlade sagen på din iPhone og snappe på din magsafe oplader, eller indstille den på din Qi-certificerede oplader.

Ingen omkostninger EMI

Designet af Apple til at supplere iPhone 12 og 12 Pro, er silikone-sagen med magsafe bygget for at beskytte din iPhone mod ridser og dråber. Med indbyggede magneter, der passer perfekt til iPhone 12 og 12 pro, tilbyder silikone-sagen med Magsafe en magisk vedhæftningserfaring og hurtigere trådløs opladning. For at oplade, skal du bare forlade sagen på din iPhone og snappe på din magsafe oplader eller indstille den på din Qi-certificerede oplader. Den silkey, soft-touch finish af silikone ydre føles godt i din hånd. Og på indersiden giver blød mikrofiberforing yderligere beskyttelse. Ligesom hver Apple-designet sag, er dette tilfælde tusindvis af timers testning i hele design- og fremstillingsprocessen.

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Silikone-sagens glatte berøringsflade føles godt i din hånd. En blød mikrofiberforing på indersiden hjælper med at beskytte din telefon indefra. Knapperne er tonet op for æstetisk behagelig design. Sagen passer lige over volumenknapperne, låseknappen og kurverne på din enhed. Hold sagen til enhver tid, selv når du oplader trådløst.

Anmeldelser med billeder

Dette er ikke en Magsafe Silicon-sag. Dette er en ripoff. Ingen sagsdetektering, ingen magsafe ring inde og målet er alt væk. Den blå er den, jeg købte fra Apple-webstedet for en anden telefon, og appelsinen er fra Amazon, du kan se forskellen.

Fremragende kvalitetsprodukt af Apple. Magsafe-teknologien fungerer godt. Let at installere og tage af, når du vil. Lidt glat, men fungerer stadig godt. Mikrofiberforingen inde kan garantere dig, at telefonen ikke vil opretholde ridser, når den er snappet til sagen. Og enheden straks identificerer Magsafe Tech, når sagen bliver sat på. Sagen tilbyder skærmbeskyttelse med hævede læber overalt. Det er kompatibelt selv med den fulde skærmbeskytter og er problemfri at bruge. Kameraerne er godt beskyttet af de hævede læber bagved. Den præcise port- og højttalerudskæringer tilføjer en plus side til det tilfælde, da de også sikrer, at opladningsporten og højttalerne er sikre. Knapperne er nemme at bruge og taktile. Men at se om det vil beskytte telefonen mod dråber. Men generelt er det et fremragende produkt.

Først og fremmest var der ingen forsegling på boksen. Ingen MRP-klistermærke ser Forfalskning . Det havde en røgssag i stedet for silicium sag, som jeg bestilte. Men kvaliteten af ​​denne sag er meget god tbh, men ikke værd 4900Â ,¹. Vender tilbage. Bedre at købe på Istores

Dette er tredje gang jeg har modtaget et åbent Apple-produkt, og at give feedback til kundeservice ikke hjælper. Jeg har en følelse af, at gamle eller returnerede produkter genbruges ved at blive sendt som nye produkter. Det annonceres som et nyt produkt, men vi modtager et gammelt / åbent / returneret produkt.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan bruger du Android USB-tethering på M1 Macs En ElitemacX86 Exclusive Guide Denne vejledning dækker implementering af Android USB-tethering på M1 Macs ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iOS og iPados 14 bryde USB-tethering på GL. Net routere. Hvis du bruger iPhone USB-tethering til routeren, skal du ikke opgradere til iOS14 eller iPados 14. Hvis du allerede har opgraderet, kan du bruge WiFi hotspot til nej

Apple iPhone 12, 64GB, sort helt ulåst fornyet Amazon. en elektronik.

Apple iPhone 12, 64GB, sort helt ulåst fornyet Amazon. en elektronik.

Prime Day tilbud har allerede startet landing, selvom hovedbegivenheden ikke har begyndt endnu. Var også tjekker ud af, hvad de kunne forvente fra Prime Day iPhone-salget.

Secondhand iPhones til salg Gumtree

Secondhand iPhones til salg Gumtree

Hvis du handle hurtigt, og har en masse penge, kan du være den stolte ejer af en iPhone fri for Apples Lightning kabel.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Brugte iPhone 12 Pro 128 GB Guld Under garanti med regningen kasse og fuld kit tilgængelig. Levering alle Indien ved hurtig kurerservice

iPhone 12 For Dummies den komplette brugerguide Håndbog for seniorer, begyndere og KidsPaperback

iPhone 12 For Dummies den komplette brugerguide Håndbog for seniorer, begyndere og KidsPaperback

Cisco Jabber til iPhone og iPad Nogle links nedenfor kan åbne et nyt browservindue for at vise det dokument, du valgte.

iPhone 12 PRO MAX Review nemt det bedste smartphone kamera nogensinde gennemgå zdnet

iPhone 12 PRO MAX Review nemt det bedste smartphone kamera nogensinde gennemgå zdnet

Sammenlign de nyeste Apple iPhones, herunder den nye iPhone 13-serie. Tjek detaljerede specifikationer, funktioner og farve på alle iPhones. Shop Apple iPhone på Verizon.

Verizon iPhone 12 128 GB White Walmart. om.

Verizon iPhone 12 128 GB White Walmart. om.

Køb Verizon iPhone 12 256GB Black på Walmart. om.

iPhone Flydende Skader Reparation

iPhone Flydende Skader Reparation

Dette wikiHow lærer dig, hvordan at forsøge at tørre ud eller reparere en waterdamaged iPhone. Selv om disse metoder er blevet kendt for at forbedre en iPhones chancer for at arbejde igen, er der ingen måde at garantere en rettelse til en vandlidende telefon. Fjerne...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.