iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Hvilket skal du købe

iPhone 13 slår iPhone 12 Pro i DxOMark kamera test

Da Apple introducerede sin nyeste afgrøde af nye smartphones med iPhone 12 lineup, Apple CEO Tim Cook kaldte det starten på en ny æra for iPhone. Mens han primært henviste til ankomsten af ​​5G i iPhone for første gang, er der masser af andre nye ting at vide om de iPhone 12-serien. LCD-skærme er blevet helt udfaset af iPhone 12 lineup, mens Apple har implementeret en flad kant design til telefonerne.

Hvis du er en Apple fan, der ønsker det bedste af, hvad enhedens maker har at tilbyde, når det kommer til kameraer, ydeevne og batteri lifeâ €”i. ., IPhone 12 Pro-modeller - din købsprocessen er sandsynligvis kommer ned til en iPhone 12 Pro vs Pro Max beslutning.

Youre sandsynligvis læser disse ord, fordi du har skrevet iPhone 13 Pro Max vs iPhone 12 Pro Max ind i Google, sammen med noget som nyheder forskellen ?, eller som er bedre? Eller måske du ikke. Uanset hvad, at det er en helt rimeligt spørgsmål spørge, og du er her, fordi du ønsker at vide, om dens værd at opgradere fra din iPhone 12 Pro Max til Æbler blankere, nyere model.

Iphone pro max vs iphone pro max: pris

IPhone 12 Pro Max lanceret på $ 1099 / Â £ 1.099 / AU $ 1.849 til 128 GB lagerplads, og $ 1199 / Â £ 1.199 / AU $ 2.019 for 256GB, op til $ 1399 / Â £ 1.399 / AU $ 2.369 til 512GB. Bemærk, at i modsætning til den nye iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max havde ikke en 1TB model.

Iphone pro max vs iphone pro max: ved en glanceÂ

Du kan få svært ved at få øje på forskellen mellem iPhone 13 Pro Max og dens forgænger. Efter alt, det overordnede design i rustfrit stål er i det væsentlige den samme, og theyre næsten nøjagtigt de samme dimensioner også med iPhone 13 Pro Max måling i på en praktisk umærkelig 0. mm tykkere, og lidt tungere på 240 g versus 228 g vægt af iPhone 12 Pro Max.

 iphone pro max vs iphone pro max: screenÂ

Vi er skyld allerede dækket iPhone 13 Pro Maxs mindre hak, men theres en endnu mere vigtig forskel mellem de to OLED skærme under kølerhjelmen. Mens iPhone 13 Pro Max har den samme 6. -inch skærmstørrelse og 1284 x 2778 opløsning, det trounces iPhone 12 Pro Maxs 60Hz opdateringshastighed med en skærm 120 Hz.

Mens weve endnu at prøve det af i person, kan vi helt sikkert sige, at så har vi bemærket en forskel i glathed hjælp 120Hz Android telefoner fra folk som Samsung og OnePlus, især når de flytter fra en 60 Hz skærm. Det vigtigste youll varsel er en forskel i glathed, når du ruller, og samtidig ikke en total spil skiftende forbedring, dens den slags subtile funktion, du ikke ønsker at give op, hvis du har vænnet sig til det.

 iphone pro max vs iphone pro max: camera

IPhone 13 Pro Max kommer med nogle mærkbare kamera ændringer. Til at starte med det vigtigste brede kamera har en f / 1. åbning på iPhone 13 Pro Max, versus f / 1. åbning på iPhone 12 Pro Max. Den ultra-wide kamera på 13 Pro Max har en f / 1. blænde versus sin forgængers f / 2. kamera, mens tele kamera på iPhone 13 Pro Max har 3x optisk zoom, versus 2. x på 12 Pro Max.

Mere spændende måske er det faktum, at takket være den største sensor nogensinde brugt i en iPhone, den 13 Pro Maxs vigtigste kamera nu indfanger op til 2. x mere lys for både fotos og videoer, mens den ultra-wide kamera sucks i en kæmpestor 92 procent mere lys. Det betyder, at svagt lys optagelser sandsynligvis vil være mærkbart bedre på den nyere iPhone 13 Pro Max sammenlignet med 12 Pro Max. Ikke kun det, men du kan også fange makro skud på de 13 Pro Maks takket være den ultra-wide kameraer nye autofokus-system, der lader dig tage billeder af motiver bare 2 cm væk.

Theres mærkbare forbedringer med video også med iPhone 13 Pro Max byder på en ny Cinematic tilstand, der har en rack fokus og manuel fokus-funktion, der tilføjer en mere professionel kvalitet til dine billeder. Du kan, imponerende, også ændre fokus for en tidligere optagelse, som kunne være spil skiftende til mobile skabere, men sandsynligvis vil være en underudnyttet funktion for den gennemsnitlige afslappet bruger.

 iphone pro max vs iphone pro max: powerÂ

Ingen andre ikke-Apple smartphone processor kommer tæt på magten, der tilbydes af den nye A15 Bionic chip i iPhone 13 Pro Max. Dens nye Six-Core CPU og fire højeffektive kerner er 50 procent hurtigere end konkurrencen, mens den nye GPU angiveligt er 30 procent hurtigere end rivaler. En ny 16-kerne neural motor betyder også, at maskinens læringsfærdigheder også styrkes, oplåsning af nye iOS 15-funktioner som live-tekst i kameraet og en ny 3D-kortnavigationsfunktion.

Sammenlignet med lignende iPhone 12 Pro Maxs A14 Bionic Processor er spalten sandsynligvis mindre, og mens det nyere håndsæt naturligvis vinder ud på råkraft, kan du heldigvis gå endnu et år med iPhone 12 Pro Max uden at komme Tæt på at føle, at du er kort på magten.

 iphone pro max vs iphone pro max: batterilevetid

Det er imidlertid ikke tyder på, at hver iPhone 12 pro max ejer skal opgradere. Dette er absolut en evolutionær opdatering i modsætning til noget mærke spanking nyt. Designet er mere eller mindre identisk, og mens skærmen 120 Hz er bestemt en god funktion, er det måske ikke værd at opgraderingen i sig selv.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple iPhone 12 Pro Max er en del af Cell Phones & Services testprogrammet på forbrugerrapporter. I vores laboratorietest er smartphones-modeller som iPhone 12 pro max klassificeret på flere kriterier, som f.eks. Dem, der er angivet nedenfor.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Selvom vi vil analysere i mere dybt, hvordan disse to telefoner opfører sig på en daglig basis, mener vi, at det er bekvemt at forhåndsvise deres tekniske specifikationer. I stort flertal af sektioner ser vi, at de er tvillingbrødre, men de har nogle forskelle mellem dem, der er værd at kommenterer på senere.

Er størrelsesformat?

6. -InCH PRO-modellen har en størrelse, at mens det kan være kort for nogle mennesker og nogle anvendelser, er det meget mere behageligt i hånden, og når transporterer . Selvom et dæk er tilføjet, er det stadig en afbalanceret størrelse. Med hensyn til vægt er erfaringen også meget anderledes, da de næsten 40 gram forskel mellem de to kan være afgørende.

Hvad skal bemærkes om begge modeller er, at på grund af deres kanters form og designmaterialer, er begge glatte, så du kan lide lejlighedsvis skræmme med nogen af ​​dem. Det er her, hvor anbefalingen om at omfatte et dæksel eller en kofanger kommer ind. Selvom du risikerer at tage dem bareback, vil det være værd at beundring fra vores side.

samme processor-niveau ydeevne

A14 Bionic er den bedste processor, der nogensinde er set i en iPhone i dag. Det er også noget indlysende, hvis vi mener, at det er den sidste generation. Selvom det er tekniske formål, er der bemærkelsesværdige forskelle mellem dette og den foregående A13, sandheden er, at det på dagen i dag er det lille mærkbart. Både Pro og Pro Max-modellerne kan klemme den maksimale effektivitet af processoren, uanset om de er daglige opgaver eller de mest krævende. Spørgsmålet om beregningsfotografering er specielt bemærkelsesværdigt, hvor den neurale motor af enhederne også kommer ind, hvilket forbedrer det fotografiske resultat med millioner af operationer pr. Sekund.

En anden garanti for, at A14 tilbud til disse to telefoner er software support, da i begge tilfælde mindst 4 eller 5 års iOS-opdateringer er sikret. Dette er ikke kun vigtigt på grund af det faktum, at vi hvert år nyder de æstetiske og funktionelle nyheder, men det er også relevant på grund af det faktum, at vi oplever præstationsforbedringer og med -tiklen at have det seneste sikkerheds patches.

Kamera hoppe på pro max

Vi så i tidligere sektioner en lille del forskel på hardwareniveauet af disse iPhones, og nu vil vi med mere præcision, hvordan de opfører sig på fotografisk og video niveau, enten med deres for- eller bagkameraer og LIDAR-sensoren. Netop af sidstnævnte må vi sige, at det er identisk i begge tilfælde og ikke kun tjener til forstørrede virkelighedsfunktioner, men hjælper også med at opdage objekter og mennesker og derved forbedre fotografier i begge tilfælde.

Det faktum, at Max har de største linser, hjælper med visse aspekter ved at tage billeder med tele eller billede Stabilisator er bedre på denne model. Er der så meget forskel, når det kommer til sandheden? Sandheden er, at Nej, da du er en lidenskabelig bruger af kameraer, og du vil få gode resultater, kan du allerede have dem med Pro. Hvis du også tager dette mere alvorligt eller endda dedikere dig selv professionelt til det med din iPhone, kan det betale dig for at gøre springet til den større model.

Hukommelsesoverskud i begge tilfælde

Noget, der blev spurgt om Apple, var at øge basiskapaciteten af ​​sine iPhones, da de 64 GB de havde i den foregående generation syntes at være kort for et stigende antal forbrugere. I 12 og 12 min-modellerne har denne kapacitet fortsat opretholdt, men i disse to pro-modeller er det allerede blevet hævet til 128 GB, med mulighed for også at købe dem i 256 GB og 512 GB med den deraf følgende prisforhøjelse i disse to sidste. Selv om de 128 stadig kan være lidt for mange, må det anerkendes, at at have to gange mulighederne end i modellerne i de foregående år, er allerede noget vigtigt. Derfor på dette punkt begge, selv om de falder sammen, godkender med flyvende farver.

Bemærkbar ændring i batteriet

Apple, som sædvanlig, tilbyder ikke batteridataene i MAH af sin iPhone, selv om det har været kendt, at disse 12 PRO og 12 PRO max har henholdsvis 2.815 mAh og 3,687 mAh. Dette skjuler dataene udføres af det californiske selskab med det formål at ikke vildlede brugeren, hvis det sammenligner dem med Android, da Apple designer softwaren og optimering af processoren, er det muligt at have en lavere kapacitet og Men har bedre ydeevne.

Selvom kapaciteten er overraskende reduceret i forhold til dem fra de 11 pro og 11 pro max modeller, har de i sidste ende formået at matche dem i autonomi. På dag til dag opfylder begge terminaler kravene til en tung bruger, som ikke behøver at ty til opladeren indtil aften. I nogle tilfælde kan begge endda overstige dag med varighed, især i den større model, der varer længere end 2 timer ca.

Det er rigtigt, at 5G-forbindelsen reducerer autonomi, men i tilfælde af iPhones fra uden for USA ændres ting, fordi de ikke har den samme antenne og kan ikke opnå lignende hastigheder. Måske om nogle år, med bedre infrastrukturer for dette kunne vi tale mere detaljeret om energiforbruget af denne teknologi, men i dag er forskellen mellem at bruge iPhone med 4G og med 5g ikke særlig høj .

Vigtig

Apple iPhone 12 Mini 4GB 128GB RED

Apple iPhone 12 Mini 4GB 128GB RED

Oversigt iPhone 12 Mini er verdens mindste, tyndeste og letteste 5G-telefon. Komplet med A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Et nyt dualcamera system. Og en smuk Super Retina XDR display. Funktioner iPhone 12 Mini Pakker Store Features i et 5. tommer design. 5g for at downloade film på flyve og streame

Apple iPhone 12 128GB rød pris i Singapore specifikationer for december, 2021

Apple iPhone 12 128GB rød pris i Singapore specifikationer for december, 2021

En hurtig unboxing af æbler Ny iPhone 12 i rød og mine første indtryk af iPhone 12-design i den nye røde farve. IPhone 12 har forbedrede kameraer, m ...

iPhone 12 mini rustning sag

iPhone 12 mini rustning sag

iPhone 12 Pro Gold med Apple Silicone Caseiphone 12 Pro kamera tips tricks httpsyoutu. exxdxjb4o7xcapple silikone case review alle farver https ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb iPhone 12 Pro Gold, 128GB Storage Online. Læs produktspecifikationer, funktioner og kundeanmeldelser. Et års brandgaranti EMI tilgængelig

iPhone 12s Pro i to nye farver Sunset Gold og Rose Gold LetsGoDigital

iPhone 12s Pro i to nye farver Sunset Gold og Rose Gold LetsGoDigital

IPhone X kan have sat sit præg på Apples telefoner for evigt, men iPhone 12 kan ændre den måde, de føler, også. De 2020 iPhone-modeller kan genoplive et klassisk design fra de sidste Heres hvad de kunne se ud

Apple Mobile hærdet glas Grossist Engros Forhandlere i Indien

Apple Mobile hærdet glas Grossist Engros Forhandlere i Indien

Indtil videre er der ingen ord fra Apple behandler brugernes krav.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Shop Skærmbeskyttere til iPhone 1212 Pro Online til at give den bedste beskyttelse til din telefon. Grab det nu fra Poorvika.

Amazon. about Silikone Taske til iPhone 12 Pro Premium Flydende silikone, Raised Lip Screen Kamera Beskyttelse, 2 lags struktur, Full Body Protection, Fleksible Bottom 4 Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Silikone Taske til iPhone 12 Pro Premium Flydende silikone, Raised Lip Screen Kamera Beskyttelse, 2 lags struktur, Full Body Protection, Fleksible Bottom 4 Mobiltelefoner Tilbehør

RAVPower officielle hjemmeside tilbyder kompatible magt banker, GaN tech opladere, innovative trådløse opladere, væg oplader og bil opladere samt holdbare langtidsholdbare kabler på fabrikken direkte priser hele bakkes op af førsteklasses kundeservice til millioner rundt om i verden.

De bedste iPhone 12 og iPhone 12 Pro Cases

De bedste iPhone 12 og iPhone 12 Pro Cases

Paytmmall. about Køb Apple iPhone 12 Pro silikone Tilbage Cover Af Mercedes-Benz Gennemsigtig online på bedste priser i Indien på Paytmmall. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.