iPhone 12 Brugervejledning Paperback

iPhone 12 For Dummies den komplette brugerguide Håndbog for seniorer, begyndere og KidsPaperback

iPhone brugerguiden er meget vigtigt, da det vil give dig nogle oplysninger, og også guider til at bruge iPhone-enhed. Hvis du er ny bruger af Apple iPhone SE eller en person, der altid har brugt det, kan du altid finde det nødvendigt at kigge efter en brugervejledning. Her giver vi dig alle former for oplysninger om iPhone SE, du har. Dette Apple iPhone SE brugervejledning er specielt designet til at hjælpe dig med at forstå de funktioner og funktioner i din iPhone. Medtag en installationsvejledning, ekspansion, tips, erfaringer og oplysninger om fejlfinding.

Download Apple iPhone SE brugervejledning

iPhone SE manuel håndbog indeholder instruktioner og forklaringer om alt fra opsætning af enheden for første gang for brugere, der stadig forstod den grundlæggende funktion af telefonen. Hvis du leder efter en skriftlig vejledning for iPhone SE, det er det. Denne iPhone SE manual for begyndere og senior er en officielt pdf-fil fra Apple Inc.

Sådan får iphone SE ejere manuelle iOS og gemme den på din enhed

Apple giver sin officielle iPhone SE brugermanual gratis tilgængelig i digitale formater. Når du har hentet det, kan du se den på noget tidspunkt, selvom din iPhone isnt forbundet til internettet. Her er hvordan du henter den.

iPhone SE 2022 er en smartphone designet og markedsført af Apple Inc., der er indeholdt i iPhone linje af enheder. Enheden er blevet iværksat den 15. april 2022 og vil være tilgængelig på fredag, 24. april i USA og mere end 40 andre lande og regioner. Apple har lanceret fjortende generations deres enhed kaldet iPhone 12 serier, Â den 13. oktober, 2022. Hvis du allerede har, kan du downloade brugervejledningen til iPhone 12-serien her.

IPhone SE har en 4. tommer skærm med 1,334Ã-750 pixels, hvilket resulterer i en pixeltæthed på 326ppi, indretningen er også udstyret Retina HD-skærm. Den nye iPhone SE er drevet af Apple-designet A13 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone, til at håndtere de mest krævende opgaver.

Den nye iPhone SE vil have en 12-megapixel f / 1. blænde Bred kamera, og vil være i stand til at tage Live Billeder, korte videoer, der er taget med hvert foto snap. Næste generations Smart HDR kommer til iPhone SE, intelligent re-belysning anerkendte fag i en ramme for mere naturlige billeder med fantastisk højlys og skygge detaljer. Her de vigtigste specs af iPhone SE:

iPhone SE er til rådighed for pre-order på æble. about og Apple Store app begynder ved 5 a. . PDT fredag ​​den 17. april og vil være tilgængelig fra Apple, autoriserede Apple-forhandlere og vælg luftfartsselskaber på fredag, 24. april i USA og mere end 40 andre lande og regioner.

Denne iPhone SE Instruktionsbog også tilgængelig for download med iBooks på din Mac eller iOS-enhed, og med iTunes på din computer. Bøger kan læse med iBooks apps på din Mac eller iOS-enhed.

Hent denne manual Her og åben med dine iTunes apps. Hent iTunes apps til fri ved at gå HER. Hvis du ikke kan åbne i iBooks, kan du gå til web-baserede iPhone SE brugermanual, følge dette link nedenfor:

For dig, der allerede ejes eller er ved at købe iPhone 12, sandsynligvis du tænker på iPhone 12 manuelle brugervejledning. Ejerne manuelle midler Forventningerne til iPhone 12 ejere, så de kan styre og bruger deres telefon. De vil også finde de skridt til at styre telefonen som de ønsker.

De fleste af de iPhone 12 ejere vil finde brugervejledningen nyttig. Det er en af ​​grundene til, at de jager eller denne manual vejledning oplysninger. Selvom Apple ikke har udgivet den officielle vejledning, faktisk er der en brugsanvisning, der vil hjælpe dig.

Føj iphone manuel Brugervejledning ios

Apple gør ikke herunder brugerguide i kassen og gør ikke offentliggøre det i PDF-format, men du kan se i brugerhåndbogen til iPhone i Safari app, eller downloade den til Bøger Appa  så du kan læse det, selv når du er offline.

iPhone SE brugervejledning

Vis brugervejledningen på safari

Apple giver sin officielle iPhone 12 brugervejledning tilgængelig gratis i digitale formater. Når du har hentet det, kan du se den på noget tidspunkt, selvom din iPhone isnt forbundet til internettet. Her er hvordan du henter den.

En af de fordele, som de vil få, er, at de vil være i stand til at bruge telefonen som pro. Hvis de ved, hvordan de skal bruge telefonen, selvom de ikke har modtaget det endnu, vil det gøre dem nemmere at bruge efter at de får det. Det betyder, at de vil mestre på, hvordan man bruger enheden.

Brugervejledningen hjælper dig så meget hver gang du finder vejledning til at køre eller betjene nogle funktioner eller apps i din nye iPhone. Da iPhone 12 manualen er vigtig at have, skal du downloade den af ​​dig selv. Bare hente det op og få fordele fra det som brugervejledningen til dig.

Tilbehør

Hvis du køber en ny iPhone 11, får du ikke en manual, der er trykt på boksen, så du vil have svært ved at bruge din nye iPhone. Gamle iPhone-ejere er normalt i stand til at betjene det uden problemer. Hvis du er en ny bruger af denne enhed, skal du læse iPhone 11-brugervejledningen, så du kan få indsigt i mere end blot grundlæggende operationer.

Få iPhone brugervejledning iOS i PDF-format

iPhone 11 har en medium 6. -InCH LCD-skærm uden 3D-berøring og drevet af en A13 chipprocessor. IPhone 11 har også et 12-megapixel selfie kamera og dobbelt 12 megapixel kameraer på bagsiden. Andre nøgle Tekniske specifikationer af iPhone 11 er op til 512 GB opbevaring, 3,110 mAh batteri, omvendt trådløs opladningsstøtte. Heres nøglefunktionen i telefonen:

Hvad er i feltet i iPhone

Der er stadig mange point i brugervejledningen. Det er sådan som enhedsvedligeholdelse, låseskærm og sikkerhed, tilgængelighed, konto, få hjælp, batteriindstilling og den anden indstilling. Dens om de oplysninger, du kan få i brugervejledningen til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max på iOS 13. og iOS 14. Få en bedre forståelse af det!

iPhone 12 PRO Brugervejledning og iPhone 12 PRO MAX Manuel PDF - Download HER SENESTE IOS MANUAL PDF VERSION, IPHONE 12 PRO BRUGERVEJLEDNING Dan iPhone 12 Pro Max Manual PDF iOS 14 Instruktioner i PDF-format til din nye iPhone.

iPhone Pro Brugervejledning og iPhone Pro MAX Manuel PDF

Ny Apple iPhone 12 Pro 5G Models Pro Design. Inde i disse nye telefon bruger A14 Bionic Rockets forbi hver anden smartphone chip. IPhone 12 PRO kamera system bygget i ny low-light kamera fotografering til næste niveau kan komme direkte fra Apple med specialtilbud fra AT & T, tâ € 'Mobile / Sprint og Verizon .. The Bigger Jump på iPhone 12 Pro Max Chase Ceramic Shield leverer fire gange bedre drop ydeevne. Lad os tænde og se, hvad denne ting kan gøre.

Manual For at tænde iPhone 12 og iPhone 12 beskytter et kig rundt på kroppen og find en tænd / sluk-knap på højre side af iPhone 12. UST Tryk og hold knappen nede i et par sekunder. Du kan se et Apple-logo, dukker op, nu er din iPhone 12 tændt.

Smart HDR 3 Akninerer automatisk højdepunkter, skygger og konturer. Selv ved middagstid kan du se detaljer i hendes ansigt og skygger, der graduerer hele vejen til sand sort. Kamera iPhone 12 fanger hver bit Golden Hour Magic, trækker ud af alle tekstur i klippen, mens du holder dig tro mod den subtile blues af himlen.

Tutorial iPhone 12 Pro Max Dials i hvidbalancen, og havskummet holder sin form og definition trods al den langsomme bevægelse ud over ansigter, lære at genkende scener, så det kan bringe revnerne i jorden og ruheden ud af bakken uden at øge støj i himlen, mens du skød på iPhone 12 Pro Max kamera objektiv 2. x Optisk zoom på 65 mm telefotokameraet giver dig mulighed for at se alle de nærbillede detaljer uden at være lige ved siden af ​​dit emne.

Opgrader Nye iPhone Større pixels på det brede kamera Hjælp Reveal Anstrikate Mønstre, Subtile Textures og Utrolig detaljer i hele skuddet Selv når du skyder i ledigt lys, men store farver er bemærkelsesværdigt < / A10> TRUE til livet i næsten ethvert lys, som alle gennemsigtige Reds i hendes outfit, og de mættede neon nuancer af middagen bag hvert kamera og følger iPhone 12 tutorials for det bedste du kan gøre .

Alle iPhone-modeller er relativt ens, når det kommer til hardware. Det er den software, der er anderledes. Apple frigiver en brugervejledning, der dækker alle modeller, der kan køre det nyeste operativsystem hver gang en stor ny version af iOS kommer ud.

Apple producerer andre Instructional Materialer, såsom produkt- og sikkerhedsoplysninger og QuickStart-brugervejledninger, for hver model. Identificer hvilken model du har nedenfor, og download derefter den brugervejledning, du har brug for.

iPhone Brugervejledning til iOS

IPhone 12 svarer til tidligere modeller, især iPhone 11-serien på mange måder, introducerer også nogle væsentlige ændringer, herunder 5G-integration, en LIDAR-sensor, forbedrede fotos og videoer, Super Retina XDR, designforbedringer, nye processorer og meget mere. Her er nogle flere oplysninger om denne serie.

iPhone-serien

Ligesom med iPhone 6 og 6S består dokumentationen til iPhone 7 og 8 af en enkelt PDF med grundlæggende sikkerhedsoplysninger i den. Du kan også finde disse oplysninger til de trådløse AirPod-ørepropper samt en hurtig start til hovedtelefonerne.

iPhone SE

Som deres større søskende er iPhone 6 og 6s i det væsentlige den samme enhed med nogle mindre ændringer. Og ligesom disse modeller er oplysningerne næsten strengt juridisk og vil ikke hjælpe dig med at lære at bruge iPhone.

iPhone 5 var den første iPhone med en skærm større end 3. inches de oprindelige modeller sportet. Denne har en 4-tommers skærm. Samtidig debuterede telefonen, Apple introducerede sine nye earpods, der erstattede de gamle ørepropper, der fulgte med tidligere iPhones. Dokumenter her indeholder nogle hurtige tips til brug af iPhone 5 og instruktioner til brug af earpods.

Du kender iPhone 5S som den første iPhone med Touch ID Fingerprint Scanner. Den tilgængelige dokumentation for det er den samme slags grundlæggende juridiske oplysninger som for de 6 og 6S-serie modeller.

IPhone 5C kan identificeres ved hjælp af det farvestrålede plasthus, der anvendes på ryggen. Det er den samme størrelse som iPhone 5; Bortset fra huset er det næsten den samme telefon. Ligesom 5S og 6-serien er dens download juridisk indhold.

Iphone 4S introducerede Siri til verden. Da denne model debuterede, var det den eneste måde at få Apples personlige assistent på. Downloads her indeholder hurtige tips til brug af telefonen samt grundlæggende juridiske oplysninger.

iphone g og gs

"Der er mange punkter i telefonen, som jeg ikke kan bruge endnu. Jeg har brug for hjælp, og jeg må vente på slægtninge til at komme, så de kan lede mig. RACFONE har en række planer for sjældne < / A3> Telefonbrugere til tunge brugere. Både automatiseret og levende servicehjælp fra Tracfone har været meget god. "

Nyd klassisk Slank design af iPhone SE i sort fra Tracfone. Tag fantastiske familiebilleder i portrættilstand med enten 12mp hovedkameraet eller 7mp front-selvkameraet. Dine billeder og videoer vil altid se imponerende på den skarpe 4. '' Retina Display. Få iPhone SE uden kontrakt eller mystiske gebyrer, når du parrer det med en af ​​vores ubegrænsede snak og tekst med ubegrænset Carryover® data ** Planer fra Tracfone. Del alle dine yndlingsmomenter på dine feeds til enhver tid, hvor som helst.

"Jeg tror ærligt, at disse er fantastiske værker godt til iPhone 11 max og før Apple-brugere, der vil have den magsafe opladningsevne i deres smartphone, jeg bare anbefaler til andre mennesker, der giver det dårlige anmeldelser, ikke udsætte det for at varme, fordi disse ikke er bygget eller beregnet til, at ringene er lavet af gummi plastik, der nemt smelter i varme overordnede billige og god kvalitet, jeg ville købe det igen, hvis jeg måtte. Også sådanne leveres med en nem at bruge positioneringsvejledning til at centrere ringen på min iPhone sag. "

Mophie Snap-adaptere til MagSafe-kompatibilitetsarbejde på alle telefoner. Magnetisk array på ringene tilføjer magsafe kompatibilitet til enhver nuværende eller ældre Qi-aktiveret enhed. Kittet indeholder to snapadaptere med et slank design, der muliggør kompatibilitet uden at tilføje bulk og arbejder med lette tilfælde.

Vi bruger cookies til at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse fra vores hjemmeside og vise dig mere relevante produkter. Fortsæt browsing uden at ændre dine indstillinger, hvis du accepterer vores brug af cookies. Se vores cookie-politik og find ud af, hvordan man styrer cookies. De cookies, vi bruger, omfatter Analytics og reklame cookies.

Vigtig

Apple iPhone 13 mini i gennemgang Kraftfuld og ultrakompakte

Apple iPhone 13 mini i gennemgang Kraftfuld og ultrakompakte

Går fra Apples mindste iPhone til sin største lært mig nogle vigtige ting.

iPhone 13, 256GB Pink

iPhone 13, 256GB Pink

Butik til Apple iPhone 13, 256GB pink på meget. o. k. Bestil online nu og betal ingenting i op til 12 måneder.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPhone 13 Pro Max måske ikke har det højeste niveau af lysstyrke, men det mere end gør op for dette med finjusteres og fremragende gengivelse af indhold.

Apple iPhone 13 Pro Max A2644 Hong Kong Pris i Pakistan, Specifikationer, Udgivelsesdato 19. december 2021 PriceBey

Apple iPhone 13 Pro Max A2644 Hong Kong Pris i Pakistan, Specifikationer, Udgivelsesdato 19. december 2021 PriceBey

Se og sammenlign priser på iPhone 13 Pro Max 128GB over hele verden, efter skat Restitutioner, der er tilgængelige i Apple Retail og Online Stores.

Apple iPhone 13 Pro gennemgang second opinion stræben efter perfektion

Apple iPhone 13 Pro gennemgang second opinion stræben efter perfektion

Find ud af, hvordan de største Apple flagskib enhed udfører i denne iPhone 13 Pro Max revision, som vi tester dens batterilevetid, kamera, design og skærmkvalitet.

Apple iPhone 13 Pro Max Silver 1TB

Apple iPhone 13 Pro Max Silver 1TB

Køb Apple iPhone 13 Pro Max 256GB ROM, MLLC3HNA, Silver Online til de bedste priser fra Croma. Tjek produktdetaljer, anmeldelser mere. Shoppe nu

Hvor kan man købe iPhone 13 ulåst og gennem din udbyder

Hvor kan man købe iPhone 13 ulåst og gennem din udbyder

Hvis din iPhone 13 plejer låse, når du er iført en maske, du er ikke alene.

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5s forventede pris i Pakistan er Rs. 25799. venligst komme tilbage igen for at se laveste pris fra pålidelige online butikker.

Den digitale Crown

Den digitale Crown

IPhone SE er en stor budget iPhone, men det betyder ikke, dens disponible. Vi er skyld tjekket ud de bedste tilfælde for din iPhone SE, der også ske for arbejdet med iPhone 5 og 5s, således at dens sikker mod ridser og skader, mens du stadig ser skarp.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.