iPhone 13 Pro Cellular Data fungerer ikke HERES FIX

Sådan nulstilles APN-indstillingerne til standard på min Apple iPhone

I denne æra er den første ting aktivering af mobile data, fordi uden internettet er alt nul og tomrum, for at have en ny Android / iPhone og til at feste også du har brug for internet, og som alt er tilgængeligt på online ordre, som du kan placere sidde hvor som helst du kan lide.

Hvis du har en iPhone eller iPad, er du den, der bærer den dyreste premium smartphone, der designer med de bedste kreative funktioner, så hvis du er med BSNL forudbetalt eller efterbetalt mobilnummer, og du kan satse på bilens tilgængelighed Internetforbindelse i den telefon på Last Mile også.

For iPhone-brugeren er en BSNL-abonnent virkelig en god mulighed, efter at have fået en BSNL-mobilforbindelse og indsætter GSM SIM-kortet i iPhone eller iPad, vil alle BSNL APN-indstillinger til iPhone eller parametre blive skubbet af tjenesteudbyderen automatisk.

Følg hvert trin for at aktivere BSNL Net Settings iPhone manuelt, og disse ligner i alle Apple-produkter, vi sender skærmbillederne på Apple iPhone 7+, og alle indstillingerne kan være de samme for alle ældre versioner af iPhone 6, 5 og 4 og højere versioner op til Apple iPhone 10 xr / s

Med denne ovenfor klare navigation kan du nu vide, hvordan du konfigurerer æbler iPhone til BSNL Mobile Internet med nye APN-indstillinger til iPhone fra Old Version 4 til den nyeste iPhone 10, og hvis du har nogen forespørgsel på konfigurationen af ​​BSNL Netindstillinger, bedes du sende os, vi hjælper dig med det samme.

Drej brug af mobile data til applikationer til eller fra

Hvis du er bekymret for din iPhone's dataforbrug, er det en god ide at skifte eventuelle apps, som du ikke absolut behøver at få adgang til, mens du er ude og om. Hvis du bruger det meste af dagen tilsluttet Wi-Fi, kan det være hver app undtagen vejr, navigation og fitnesssporing apps. Ved at skifte omskifteren kan du altid gendanne en apps mobiladgang midlertidigt eller permanent, hvis du finder dig selv, der ønsker at bruge den væk fra Wi-Fi.

Cellular data brugen viser dig, hvor meget data du har brugt i en given tidsperiode. Disse oplysninger nulstilles ikke automatisk; Hvis du vil holde styr på dette for at forhindre data overages, er det en god ide at indstille en månedlig påmindelse om at manuelt nulstille dine dataforbrugsstatistikker på den første dag i din faktureringscyklus. Du kan nulstille statistikken ved at rulle ned til bunden af ​​skærmen og tappe nulstillingsstatistik.

Emner.

Sarah Kingsbury er Senior Web Editor og SEO Content Manager hos iPhone Life. Hun forvalter webeditorial teamet og overvåger alle web- og nyhedsbrevindhold. En lang tid Apple entusiast, Sarah kan ikke leve uden hendes iPhone, MacBook Air, HomePod, Apple TV eller Apple Watch. Som den oprindelige Bidragyder til iPhone Life Tip of the Day Nyhedsbrev, skrev hun hundredvis af iPhone How-TOS for at hjælpe brugerne til at mestre deres iPhones. Det er sikkert at sige, at hun har skrevet eller redigeret hvert tip udgivet på iPhonelife. OM! I hendes 20 års redigering og skrivning har Sarah gjort alt fra at arbejde som associerede redaktør af Iowa Source-magasinet til at udvikle opskrifter og gennemgå cookbooks til en Vegetarisk Madlavning. Men undervisning af folk, hvordan man bruger deres Apple-enheder, er hendes yndlingsjob hidtil.

Udvalgte produkter

Med iPhone Lifes Insider-programmet får abonnenter eksklusiv adgang til vores helt nye MACOS Monterey Guide! Vejledningen vil gå igennem alle de nye funktioner og hjælpe dig med indarbejde dem i din daglige MAC brug. Master den omdesignede Safari-app, drage fordel af de nye sikkerhedsfunktioner, og opdage nye måder at Multitask og samarbejde. Vores MacOS Monterey Guide tilbyder instruktionsvideoer og udskrivbare trinvise instruktioner for at lære dig alt, hvad du behøver at vide. Abonner på vores insiderprogram og drage fordel af en begrænset tid på 30 procent rabat samt en ekstra 10 procent, hvis du er senior, veteran eller servicepersonale!

The Withings Scanwatch er ikke bare et smart ur, det er en kompakt sundhedsspor med FDA-ryddet funktioner. Thisa attraktiv enhed selv includes medicinsk-grade ECGA funktionalitet til on-demand readingsÂ, der kan opdage arytmi!  ScanWatch se også features en indbygget oximeter for blod iltindhold, vandmodstand til 165 fod, ogen sporing for puls, trin, træning , og sov. Oplæsning fra ScanWatch kan synkronisere automatisk med Apples Health app, ogen uret også par med the sundhed Mate app ved Withings.

Mest populære

Dette indlæg vil hjælpe dig med at nulstille cellulære data statistikker og indstillinger på iPhone 12. Læs om hvis du har brug for hjælp at navigere gennem iPhone 12 indstillinger, hvor du kan udløse enheden til at rydde alle eksisterende cellulære dataforbrug på din enhed.

Ios cellulære data statistik ios

Når mobildata er aktiveret, online apps og tjenester bruger din mobilforbindelse uden en Wi-Fi-netværk inden for rækkevidde. Som et resultat, kan du pådrage ekstra gebyrer for at bruge visse tjenester og funktioner med cellulære data. Dataforbrug gebyrer kan variere mellem luftfartsselskaber, så tal med din udbyder for at forhøre sig om data afgifter.

Din dataforbruget vil blive gemt og reflektere over de iPhone-indstillinger, især under cellulære statistik data. En detaljeret registrering af forbrugsdata statistik for en app fra en nuværende periode samt for apps, der bruger data, når du er roaming.

Udførelse af følgende skridt vil slette alle cellulære data indstillinger og brug på din iPhone og derefter gendanne standardværdierne. Theres ingen grund til at oprette sikkerhedskopier fordi denne nulstilling ikke påvirke nogen gemte data på din enhed.

Hvorfor og hvornår man skal nulstille cellulære data statistikker?

Det anbefales at nulstille cellulære data statistik hver måned for at sikre, at youll få et mere præcist billede af din faktiske dataforbrug at svarer til fakturering cyklus af din nuværende dataplan eller abonnement.

Hvis din iPhone cellulære data Código arbejder, så er der nogle forskellige mulige rettelser, du skal prøve. Du skal først huske på, at der er nogle områder, hvor du er simpelthen ikke kommer til at få meget god dækning. Antages det, at der ikke er hvad der sker, skal vi se på nogle af de rettelser til dig at forsøge.

Slå mobildata fra og til igen

Hvis du kontakter din celle luftfartsselskab eller Apple, mere end sandsynligt den første ting, de er kommer til at foreslå, vender telefonen og tænde. Genstart din iPhone er noget, der faktisk løser mange problemer, og det kan være nok til at få dine mobildata arbejde igen.

Kontroller og se, om din mobildata er aktiveret

Mange personer, der har problemer med deres iPhone cellulære data kan afhjælpe problemet ved at tænde dataroaming. Thats ofte er tilfældet, hvis du lige har gjort en iOS opdatering. Dette skyldes, efter nogle opdateringer, ser det ud som om iOS bliver forvirret over, om du roamer eller ej.

Sæt SIM-kortet

SIM-kort problemer er også nogle gange at skylden når din cellulære data nægter at arbejde. Når du tager kortet ud og prøv igen, det væsentlige tvinger telefonen til re-læse kortet. Det kunne være nok til at genstarte din cellulære data.

Nulstil netværksindstillingerne

Hvis youve prøvet nogle andre rettelser og dine data stadig stædigt nægter at arbejde, kan det næste skridt være at nulstille netværksindstillingerne. Dette vil slippe af med eventuelle gemte Wi-Fi-netværk, som du har på din telefon, og dine cellulære indstillinger data vil vende tilbage til deres standard. Dette kan også være nyttigt, hvis du er at have Wi-Fi forbindelsesproblemer.

Kontroller for eventuelle carrier opdateringer

Denne sidste bør nok kun ske som en sidste udvej, men hvis du har prøvet alt andet på denne liste og dine mobildata stadig ikke er blevet genoprettet, så er det tid til at bringe ud de store kanoner. Vær sikker på at du har sikkerhedskopieret enheden først, men da du ikke ønsker at miste nogen data.

Det er meget sandsynligt en af ​​disse rettelser vil løse problemet. Going down denne liste systematisk bør få dine mobildata arbejde igen, og forhåbentlig vil det være en af ​​de første muligheder du prøve.

Hvis du finder, at ingen af ​​det, vi foreslog virker, så problemet er mest sandsynligt med hardwaren i stedet softwaren. Efter al sandsynlighed, der er ikke noget, der youll være i stand til at løse på egen hånd. Hvis det er hvad der sker, så kan det være nødvendigt at få enheden udskiftes.

Efter at have rejst i udlandet

De fleste luftfartsselskaber tilbyder mobile datatjenester og planer med begrænsede data. Og lad os være ærlige, ville mange af os har taget for givet roaming uden at holde styr på dataforbrug. Derfor, hvis din cellulære data ikke fungerer på din iPhone 13 Pro, så er dette en mulig grund til det. Det eneste scenarie, hvor du ikke behøver at overveje dette er, hvis du har en ubegrænset data plan.

Desværre er det ikke let at kontrollere, hvis youve maksimere din data grænser for iPhone. Hvis du gå til Indstillinger> Cellular og rul ned du kan se din Mobile Data Usage, men hvis youve aldrig nulstille dette nummer det kunne være unhelpfully enorm. Vores råd er at få for vane at nulstille den hver måned. Sit bedste for at kommunikere med din udbyder for at kontrollere youve nået grænsen data.

Genstart din iPhone

Folk rundt på internettet har været sjov om at genstarte enhver gadget i håb om at løse det. Som clichà © som det kan være, de rent faktisk arbejder i mange tilfælde. Denne rettelse kan synes at være mistænkeligt simpel, men nogle gange, enkel er alt hvad du behøver for at løse dine iPhone 13 Pro mobildata problemer. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger> Generelt> Luk ned.

Efter at din telefon igen, kontrollere, om din cellulære data at arbejde igen. At dobbelttjekke præcist, så sørg for du er kun forbundet til din cellulære datatjenester og sørg for din mobil WiFi er slukket.

Skift flytilstand

Nogle gange, alt hvad du skal gøre, når din iPhone 13 Pro cellulære data ikke fungerer, er at tænde og slukke Flytilstand. Dermed vil afskære din telefon fra mobilnettet og kan løse problemet ved siden det.

Re-Sæt SIM-kortet

En anden måde at løse iPhone 13 Pro cellulære data problem er ved re-indsætte dit SIM-kort. Nogle gange, genstart eller nulstilling af kommunikationen mellem din telefon og SIM-kort er nok til at løse mange cellulære dataproblemer. Husk at slukke din iPhone, før skubbe SIM-kortet.

Når fjernet, vente 30 sekunder og derefter sætte dit SIM-kort. Tænd din iPhone igen, vente på det at genoprette forbindelsen til netværk. Så, kontrollere, om din iPhone 13 Pro cellulære data problem er blevet løst.

Opdater dine operatørindstillinger

Den næste ting at prøve er at kontrollere, at operatørens indstillinger er ajour. Dette er en smule generende da sådanne opdateringer leveres over internettet, og telefonen er offline. Men det er mere end sandsynligt, at du fik den opdatering, før telefonen gik offline. Så gå til Indstillinger> Generelt> Om. Hvis der er en opdatering indlæst at gå, vil du blive bedt om at installere det.

Kontroller for iOS-opdateringer

Sørg for, at datoen og klokkeslættet på din iPhone er indstillet korrekt for din tidszone. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger> Generelt> Dato og tid. Hvis dato og tid er forkerte, opdatere dem eller tænde for muligheden for at indstille dato og tid automatisk.

Disable VPN

Selvfølgelig er dette kun en midlertidig løsning. Du kan bruge disse apps igen, når du bruger mobildatanetværk hvis udviklerne har fejlrettet det. Vi foreslår, at du bruger en Wi-Fi-forbindelse i stedet, når du vil bruge din VPN-tjeneste app.

Vigtig

Voicemail standard besked

Voicemail standard besked

Skype den endelige vejledning

Ændre voicemail hilsner.

Ændre voicemail hilsner.

Du kan ændre de globale voicemail hilsner for alle udvidelsesbrugere eller ændre voicemail hilsen til en bestemt udvidelse.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær, hvordan du opretter og styrer flere forskellige hilsner til din SmartVoice voicemail. Dette kan alle gøres gennem SmartVoice Online Dashboard.

Pandora Jewelry Store i Deptford NJ Pandora Jewelry Deptford Mall

Pandora Jewelry Store i Deptford NJ Pandora Jewelry Deptford Mall

Shop på Macys Deptford, Deptford, NJ for kvinders og mænds tøj, sko, smykker, makeup, møbler, hjem indretning. Check for timer og retninger.

Hvordan til at gendanne slettede tekstbeskeder på iPhone og iPad Hurtig reparation

Hvordan til at gendanne slettede tekstbeskeder på iPhone og iPad Hurtig reparation

At autodelete gamle beskeder på iPhone eller iPad, Åbn Indstillinger. Rul ned og på Meddelelser Under beskedhistorik, tryk holde meddelelser Som standard Forever er valgt. Her efter din smag, skal du trykke på 1 år eller 30 dage.

Gendanne slettede beskeder på iPhone uden computer 2021

Gendanne slettede beskeder på iPhone uden computer 2021

At autodelete gamle beskeder på iPhone eller iPad, Åbn Indstillinger. Rul ned og på Meddelelser Under beskedhistorik, tryk holde meddelelser Som standard Forever er valgt. Her efter din smag, skal du trykke på 1 år eller 30 dage.

delhi metro job for kvindelige Arkiv Indian Railways post indiske regering Jobs

delhi metro job for kvindelige Arkiv Indian Railways post indiske regering Jobs

Hjem Salg Partner Lead Metro A Job Detaljer Firmanavn Reliance jio Infocomm Ltd Kvalifikation 10th, 12th Pass, Enhver Graduate Industri Privat

Metro Billetsalg Executive Job hos Corporate verden Ltd i Delhi TheincircleJobs

Metro Billetsalg Executive Job hos Corporate verden Ltd i Delhi TheincircleJobs

Ansøg Online til Metro Billetsalg Executive Job hos Corporate verden Ltd i Delhi den TheincircleJobs. Find nyeste Metro Billetsalg Executive Jobs Åbning i Delhi

Jobåbninger for tokenoperatør i Delhi

Jobåbninger for tokenoperatør i Delhi

Metro Ticket Counter Jobs Delhi, Ring 8860704590, HIRING METRO TOKTOR Tæller Jobs Delhi, Metro Token Operator Jobs Delhi, DMRC Rekruttering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.