Iphone Xs Max Programmering

Apple iPhone XS og XS Maks tips og tricks

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Her kan du finde alle hemmelige koder til Apple iPhone Xs Max. Tjek hvordan du indtaster skjult tilstand og bruge avancerede indstillinger af iOS. Lad os få adgang til hemmelige oplysninger om Apple iPhone Xs Max. Klik her og find ud af mere information om hemmelige koder.

Du kan bruge en af ​​følgende skjulte funktioner og tests blot ved at skrive i de følgende koder:

Men med AppleUpgrades opdateringen, kan brugerne låse deres iPhones helt ved at trykke på knappen unlock i iOS 11, samt ved manuelt at downloade det og installere det i deres iPhone.

Baseret på vurderinger

IFACE V8 Programmør Fix iPhone Face ID Ikke arbejder på X-11 pro max, et ansigt ID Repair Tool - IFACE Pro V8 Programmør, behøver ikke at demontere & Reballing den krypterede chip, bare udskifte dot matrix-kabel, reparation iPhone Face ID udsteder ingen arbejder.

Det er med vidt at acceptere store klageudskiftninger til originale dele, som holder en ret balance mellem pris og kvalitet. Det har bæredygtig forsyningskæde i Kina, og alle komponenter på skærmen er kopikvalitet. Typisk LCD-skærmen er fra flere forskellige fabrikker , den mest populære 4 på kinesiske marked er JK, AUO, Longteng, og ShenChao. Ved at sammenligne lysstyrken og skarphed af LCD, fandt vi JK er den bedste kvalitet blandt dem, og den næstbedste er AUO. Ingen tvivl om, at de andre komponenter på skærmen er alle.

Fik en Apple-enhed - iPhone, iPad, AirPods, en Mac, eller måske endda en oplader - der er opfører eller stoppede med at arbejde? Før du køber en ny eller betale for en reparation, kan det være værd at tjekke at se, om enheden er omfattet af en af ​​Apples service-programmer.

iPhone og iPhone pro serviceprogram for ingen lydproblemer

Apple har bestemt, at nogle iPhone 12 eller iPhone 12 Pro håndsæt fremstillet mellem oktober 2022 og april 2022 lider et problem fremstillingsindustrien, at midler, at der ikke er nogen lyd, der udsendes fra receiveren, når du foretager eller modtager opkald.

Iphone skærm modul udskiftning program til touch spørgsmål

Nogle Smart Batteri Cases lavet til iPhone XS, iPhone XS Max, og iPhone XR kan opleve opladning spørgsmål, såsom ikke opladning eller opladning mellemrum når tilsluttet strøm, eller vil ikke oplade iPhone eller kun gør det mellemrum .

Iphone s og iphone s plus serviceprogram for ingen magt spørgsmål

Nogle trebenet UK / Singapore AC vægplugs sendes mellem 2022-2022 med Mac-computere og nogle iOS-enheder, og også inkluderet i Apple World Travel Adapter Kit, kan gå i stykker og blive en fare for elektrisk stød.

Sådan at gendanne True Tone Efter skærm udskiftning på iPhone XS

multi-funktion JC V1 iphone EEPROM data programmør til iphone 7 8 X XS MAX + 11 pro max lyssensor Touch Vibrator data Læs Write Recovery, JC V1 iphone lyssensor Touch Vibrator data Læs Write programmør JC V1 programmør er en fremragende løsning for de Nærhed lyssensor / True Tone Display / Multi Touch / Vibrator kompatible spørgsmål om erstatning parts siden ios 12. * opgradering

Et centralt læse- og dato tilbage op Byg i SD-kort sok Hurtig data læsning og skrivning Uafhængigt arbejder online mode med overførsel port af data PC lyn støttet kompatibel med JC Pro1000s offline tilstand Proximity lyssensor / True Tone Vis / Multi Touch / Vibrator datagendannelse Support model, iPhone 7 / 7P / 8 / 8P / X / XS / XSMAX + 11 pro max

Slut mobiltelefonen til at læse de originale data, såsom skærm kode / batteri kode / knap hjem serienummer osv ead data fra telefonen og skrive data til den nye skærm, så den sande tone funktion fungerer igen, hvis det ikke kan kopieres fra den gamle skærm.

NB. Kan ikke fjerne "Tjenesten besked" fra Apple, efter at skærmen udskiftning på iPhone 11-serien og nyere, eller udskiftning af batterier på XR / XS-serien og nyere. en kopi Hjem-knap serienummer, men ikke Touch-id.

Uanset om du ønsker at mestre den nye gestus-baserede navigation, Memoji eller maksimere batteriets, er der masser at sætte tænderne i. I vejledningen nedenfor finder du næsten alt hvad du behøver at vide om de nye iPhones, og den nye iOS 12 software Apple lancerede for nylig.

Iphone xs / xs max: ingen hjem knap, ikke noget problem

I 2022, Apple lancerede den første iPhone ikke til funktionen den ikoniske runde hjem-knappen. Hvis XS eller XS Max er din første iPhone ikke til funktionen en hjem-knap, er der et par ting, du ønsker at re-lære.

Tag et screenshot: Hvis du havde en iPhone X før du allerede kender dette, men for dem, flytning fra ældre telefoner skal bruge dig til at lære en ny måde at snap skærmbilleder. Du skal blot trykke på afbryderknappen og lydstyrke op-knappen sammen hurtigt og det vil snap et screenshot af det, der er på skærmen.

Go Home: Nej, ikke bogstaveligt, men vi er ikke så uhøflig. Når du ønsker at gå tilbage til dit hjem skærmen fra en app, bare hurtigt stryge opad fra bunden af ​​skærmen, hvor du vil se en slank hvid bar.

Lancering seneste apps / multitasking skærmen: Ikke flere hjem knap betyder ikke mere dobbelt trykke på knappen hjem for at se dine senest brugte programmer. Stryg opad fra bunden af ​​skærmen og derefter holde fingeren på midten af ​​skærmen i et sekund eller to, og nu kan du se den velkendte skærm med app miniature kort.

Lås din telefon: Formodning du har registreret dit ansigt data med Face ID, kan du låse telefonen op ved blot at afhente din telefon, mens du kigger på det og aflæse op fra bunden af ​​skærmen.

Lancering Siri: Mens du kan bruge den "Hey Siri" hot ord til at vågne op Apples digitale assistent, er der stadig en måde at lancere funktionen ved hjælp af et tryk på en knap. Tryk og hold dvale / vågn-knappen på højre side af telefonen, indtil Siri-interface popper op på skærmen.

Sluk altid telefonen: Â Fordi trykke længe kølvandet / dvaleknappen lanceringer Siri nu, er der en ny metode til at slukke for telefonen. For at gøre dette, skal du trykke på og holde dvale / vågn-knap og volumen-knappen nede på samme tid. Nu glide til strømmen.

Lancering Apple Pay: Igen kølvandet / dvaleknappen er nøglen her. Dobbelt tap det, og det vil bringe op din Apple-Wallet, derefter scanne dit ansigt, og det vil bede dig om at holde din telefon i nærheden af ​​betaling maskine.

Memoji dine selfies: Så hvis du beslutter dit Memoji ansigt er bedre end dit virkelige liv ansigt, kan du sende selfies med Memoji erstatte dit eget hoved i Beskeder. Start en ny meddelelse, og trykke på ikonet kamera, og tryk derefter at stjerne-knappen. Nu vælger Animoji mulighed, ved at trykke at abens hoved igen. Vælg din Memoji og trykke på 'x' og sørg for at have front vender kameraet aktiv.

Udvid din anmeldelse klynger: Som standard iOS 12 klynger nu flere meddelelser fra samme app i en lille virtuel bunke på låseskærmen. At udvide dem og se alle de individuelle meddelelser på en liste, bare trykke på bunken.

Åbent Anmeldelse Center: Apple ændret dens ordlyd lidt med iOS 12, så nu Anmeldelse Center erstatter afsnittet "ældre underretninger". Fra din lås skærm, stryge opad fra midten af ​​skærmen og du vil se en lang liste over tidligere meddelelser.

Tidsplan nedetid: En del af iOS 12 store useful er at få dig til at tænke mere over, hvor meget tid du bruger stirre på skærmen. Head til Indstillinger> Screentime og vælge den nedetid mulighed. Slå kontakten til positionen "on" og vælger at planlægge et tidspunkt, hvor kun bestemte apps og telefonopkald er tilladt.

Set app grænser: Næste i menuen Screentime er App Grænser. Vælg denne mulighed, og tryk på "add grænse", før du vælger, hvilken kategori af programmer, du ønsker at tilføje en frist. Vælg den kategori, og derefter "tilføj", før du vælger en tidsfrist og trykke "sæt".

Vælg "altid tilladt" apps: Â Som standard iOS 12 organiserer Apps i forskellige kategorier, som er både meget praktisk og ubelejligt . For eksempel er WhatsApp og Facebook Messenger slået i med sociale netværk apps. Så hvis de er dine primære kommunikation apps, vil du ønsker at sikre, at der ikke er nogen grænse for dem.

Indhold & privatliv begrænsninger: Dette afsnit er også inden for de vigtigste Screentime indstillingsmenu og især nyttigt, hvis du er en forælder med børn, der bruger iOS enheder. Ved hjælp af det kan du begrænse alle former for indhold og muligheder, herunder iTunes og in-app køb, placering tjenester, reklame og så videre. Det er værd at tage et kig på.

Begræns indhold adgang: Som en del af de restriktioner, indhold / privatlivets fred, vælger "Content restriktioner", og her kan du begrænse upassende indhold adgang, herunder tv-shows, hjemmesider, bøger, lyd og meget mere.

Iphone xs / xs max: display og startskærmstilstande tips

Standard eller Zoomet skærm: Â Siden iPhone 6 Plus du har været i stand til at vælge mellem to opløsning muligheder. Du kan ændre skærmindstillingen fra standard eller zoomet. For at skifte mellem de to - hvis du har ændret dit sind efter opsætning - Gå til Indstillinger> Display & Lysstyrke> Vis zoom og vælg Standard eller Zoomet.

JC iPhone XS / XSMAX / XR harddisk reparation Programmerer

At tage til sin officielle hjemmeside har Apple advaret kunder iPhone X-modeller kan opleve berøringsproblemer på grund af en komponent, der kan mislykkes på displaymodulet. Apple siger, at det betyder, at displayet eller en del af displayet ikke reagerer eller reagerer intermitterende for at røre og potentielt kan displayet reagere, selvom det ikke blev rørt.

Den gode nyhed er at vise problemer er ret nemme at få øje på, og hvis din iPhone X er påvirket, vil Apple eller en Apple-autoriseret tjenesteudbyder erstatte displaymodulet på kvalificerede enheder, gratis. Desuden, hvis du allerede har betalt for denne reparation, er du nu berettiget til en refusion, så sørg for at du får den.

En gave til forsigtighed. Apple advarer iPhone X-ejere, at hvis din iPhone X har nogen skade, der forringer evnen til at fuldføre reparationen, som f.eks. En revnet skærm, skal dette problem løses forud for tjenesten. I nogle tilfælde kan der være en pris forbundet med den ekstra reparation.

Dette kræver en vis overvejelse, fordi iPhone reparationsomkostninger er notorisk Dyrt og hvad du overvejer en ubetydelig , kan Apple sige, at du skal udskifte, så du ikke vil sende en telefon som efterlader noget at tvivle. Især hvis du ikke har AppleCare forsikring.

Vigtig

Jeg vil gerne vide om National roamingtakster

Jeg vil gerne vide om National roamingtakster

Indien Business News roaming til dit mobilnetværk kan snart ske uden ekstra omkostninger som teleselskaber er ophugning de ekstra afgifter på indkommende og udgående cal

Sprint Global Roaming OSS Sprint Support

Sprint Global Roaming OSS Sprint Support

Indien Business News roaming til dit mobilnetværk kan snart ske uden ekstra omkostninger som teleselskaber er ophugning de ekstra afgifter på indkommende og udgående cal

RHEL 7 Sådan starter du i redningsmodus eller nødtilstand Geek Diary

RHEL 7 Sådan starter du i redningsmodus eller nødtilstand Geek Diary

Sikker tilstand er et nyttigt værktøj, men det er meningen at være midlertidigt. Hvis din Windows-computer sidder fast i sikker tilstand, vil disse instruktioner hjælpe med at få det ud.

Ancestry åbner Militrary Records indtil minde dag

Ancestry åbner Militrary Records indtil minde dag

Denne browser understøttes ikke længere.

Samsung Galaxy Note 3 Overlevelse Guide Stepbystep Brugervejledning til Galaxy Note 3 Kom godt i gang, Håndtering af e-mail, administrerende fotos og videoer, skjulte tips og tricks

Samsung Galaxy Note 3 Overlevelse Guide Stepbystep Brugervejledning til Galaxy Note 3 Kom godt i gang, Håndtering af e-mail, administrerende fotos og videoer, skjulte tips og tricks

Få fordele og ulemper, nøglespecifikationer og anmeldelser af Samsung Galaxy Note 3 fra brugere, engadget redaktører og andre tekniske korrekturlæsere.

Great Northern Mall Food Court

Great Northern Mall Food Court

JCPenney i Great Northern Mall, 5100 Great Northern Mall, N Olmsted, OH, 44070, Åbningstider, telefonnummer, kort, latenight, søndag timer, Adresse, modetøj, Stormagasiner, Homeware

Chipotle Mexican Grill Valley Stream Burritos, Fast Casual, Bestil online i Valley Stream, NY

Chipotle Mexican Grill Valley Stream Burritos, Fast Casual, Bestil online i Valley Stream, NY

De fleste Green Acres Mall Stores og restauranter er åbne på disse helligdage Nytårsdag 1100am800pm Martin Luther King, Jr. Day MLK Day Valentines

Kan du holde ubegrænsede data med iPhone personlige hotspot

Kan du holde ubegrænsede data med iPhone personlige hotspot

Få ubegrænsede højhastighedsdata for 69 dollars nu med denne kuponkode Ingen kontrakter Ingen gashåndtag op til 20 enheder Funktioner 107Unboxing 211Router 244Spe ...

Apple iPad 2 softwareopdatering til iPhone, iPad og Apple Watch ATT

Apple iPad 2 softwareopdatering til iPhone, iPad og Apple Watch ATT

Nyttige svar Forudsat at dens den første æ iPad Mini det ikke har den nødvendige regnekraft til at understøtte en højere iOS-version, iOS 9. ....

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.