iPod iTunes For Dummies

Sådan Stop din iPhone skærm fra Slukning

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

IPhone er en smartphone med mange avancerede funktioner, der gør det mere som en mini computer end en mobiltelefon. En af de funktioner den tilbyder, er at automatisk at vågne fra dvale og en alarm. Du kan bruge denne funktion, ligesom et vækkeur eller til at minde dig om en vigtig begivenhed. Det er også muligt at justere mængden af ​​tid iPhone vil vente, før den går automatisk på vågeblus.

indstille alarmen

Mens du opretter alarmen, trykke på fanen gentagelse at vælge, hvor ofte du ønsker, at alarmen at gentage sig selv. Du kan sætte den op til automatisk at vække iPhone fra søvn og indstille alarmen ud på et bestemt tidspunkt hver dag.

Trin

Apple iOS 12 indført en ny funktion til iPhones og iPads called skærm tid, der hjælper dig med at overvåge og begrænse din skærm tid, som du kan sætte til dig selv eller som børnesikring at begrænse dit børnetøj screentime og begrænse hvilke apps de kan bruge på dine enheder.

Hvad er skærm tid?

Den overvåger, hvor meget tid du er ved hjælp af en bestemt app eller kategori af apps, og lader dig sætte begrænsninger, som forhåbentlig vil hjælpe dig med at udvikle sundere relationer til dine mobile enheder og apps. Som forældrekontrol, kan Screen Time hjælpe dig til at hjælpe dine børn udvikle sundere relationer med enheder og apps.

Stærke kunder med indsigt i, hvordan de bruger tid med apps og hjemmesider, skaber Screen Tid detaljeret daglige og ugentlige aktivitetsrapporter, der viser den samlede tid en person tilbringer i hver app, de bruger, deres anvendelse på tværs af kategorier af apps, hvordan mange underretninger, de modtager, og hvor ofte de afhente deres iPhone eller iPad. Ved at forstå, hvordan de er interagerende med deres iOS-enheder, kan folk tage kontrol over, hvor meget tid de bruger på en bestemt app, website, eller kategori af apps.

For eksempel kan brugere begrænse mængden af ​​tid, at iOS vil give adgang til Facebook, planlægge en periode med nedetid hver nat, der begrænser adgangen til spil, eller endda blokere adgangen til bestemte hjemmesider og apps helt til hjælp dig med at undgå fristelsen .

Men ikke alle iPhone eller iPad bruger har brug for en funktion, ligesom skærm tid eller måske ønsker at slå det fra midlertidigt. Det kan også være et privatliv problem så godt, ikke fra Apple, men i den forstand, at alle, der har adgang til dine enheder kan se, hvilke apps du er bruger, og hvor længe du har brugt dem.

Først en vigtig bemærkning: når Screen Tiden er først aktiveret, kan det være konfigureret til en voksen eller et barn. Hvis det var konfigureret til et barn, skal du bruge den voksne adgangskode for at slukke skærm tid.

Bemærk dog, at der fra et privatliv perspektiv, programbrug kan stadig være synligt via batteriets sundhed og brug i iOS Indstillinger, som du kan lære mere om reading Sådan Brug iOS 12 iPhone-batterier og batteri Health Information .

Drej skærmen tid tilbage på

Æbler skærm tid er den perfekte løsning til forældrekontrol og også for at styre din egen brug. Men, kan du have flere spørgsmål om funktionen. Thats hvorfor weve medtaget dette afsnit. Læs videre for svarene på flere af dine spørgsmål om Screen Time.

Hvordan slår jeg min skærm tid adgangskode?

Slukke din skærm tid adgangskode er nemt. Alt du skal gøre er at gå til Indstillinger på din iPhone og tryk på skærmen Time. Rul ned og tryk på Skift skærm Time passcode. Derefter skal du trykke på Sluk skærmen Time passcode. Når pop-up vises, klik for at bekræfte, at du gerne vil slå adgangskoden fra.

Hvad er min skærm tid adgangskode?

Fordi det er en forældrekontrol kontroller funktion, skal du angive en firecifret adgangskode, der er adskilt fra skærmen oplåsningskode. Forudsat, at du kender den eksisterende adgangskode, kan du altid ændre din adgangskode følge trinene ovenfor.

Du skal blot åbne Indstillinger på din iPhone og tap på skærmen Time. Næste, skal du trykke på Skift skærm Time passcode. Derefter tryk på Skift skærm Time Passcode igen. Input din gamle adgangskode og angive en ny.

Hvis youve glemt din nuværende skærm Tid adgangskode, skal du følge de samme trin weve netop nævnt, men tryk på Glemt adgangskode. Skriv i Apple-id og adgangskode, og følg vejledningen for at nulstille din adgangskode.

Æbler iOS kommer med flere skjulte funktioner og en af ​​dem er i Ur app, der giver brugerne mulighed for at gå i seng med lyd afspilning på enheden. Hvad funktionen gør, er, at det automatisk vil stoppe med at spille efter et sæt tid. Dette kan bruges som et interval for vågeblus for musik app.

Funktionen kan være ganske nyttigt som du kan bruge det til automatisk at stoppe musikafspilningen på det indstillede tidspunkt. Det kan også hjælpe på flere andre måder, såsom at spare på batteriet samt mobildata.

Sådan indstillede timeren til at slukke musik på iphone

Thats alt hvad du skal gøre. Når du har fuldføre denne proces, kan du slukke for skærmen på din â € ŒiPhoneâ € Œ og gå i seng. Når timeren slutter, vil det automatisk slukke for musikken. Hvis du ikke har faldet i søvn, kan du genoptage afspilningen og følger den samme proces til at nulstille timeren.

Shop for bøger på Google Play

Apples iPhone giver dig mulighed for at sætte enheden til at sove, når det kommer til at være inaktiv. Desuden kan du vække den fra dvaletilstand ved at indstille en alarm. Det første tilfælde gør det muligt at sætte en tid der lukker ned kørende apps og steder på telefonen i en tilstand af "standby" redde batterilevetid. Når du indstiller alarmen, vil telefonen også komme ud af denne tilstand af søvn og giver dig mulighed for at starte applikationer igen.

Automatisk søvn

Juster tidspunktet for alarmen, sat et navn for det, og vælge en sang at spille, når alarmen går i gang, hvis du ønsker. Klik derefter på knappen "Gem". Alarmen vil vågne iPhone op når det lyder, hvis iPhone sover.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Har din iPhone skærm holde går mørk eller at slukke, når du læser noget, kontrol en indkøbsliste, eller hvilket som helst andet tidspunkt, du ikke ønsker det til? Theres en nem måde at fix der i Indstillinger. Heres hvordan.

Grunden til din iPhone holder dæmpning og slukke er på grund af en funktion kaldet Automatisk lås, som automatisk sætter iPhone til en søvn / lås-tilstand efter en vis periode. To tredjedele af vejen gennem den fastsatte periode, skærmen dæmpes til halv lysstyrke. For at rette det, vi har brug for at vende Automatisk lås off.

Hvis du holder har problemer med en dæmpning skærmen, selv med Auto-Lock deaktiveret, kan det være fordi Automatisk lysstyrke er slået til. Automatisk lysstyrke kan deaktiveres under Indstillinger for tilgængelighed i app indstillinger.

Dens normalt bedst at genaktivere auto-lock igen senere

Der er nogle ulemper for at deaktivere Automatisk lås. Den første er batteriets levetid: Din telefon vil løbe tør for batteriopladning meget hurtigere, hvis du glemmer at slukke skærmen. Den anden er sikkerhed: Hvis du lader din telefon på, og det låser ikke automatisk, kan alle potentielt bruge det.

Indstil dato og tid

Mange mennesker er afhængige af deres telefoner til den korrekte tid og i virkeligheden, de fleste af os kontrollere tiden oftere på vores telefoner i stedet for uret eller hånd ure. Hvad hvis din iPhone automatisk changestime zone uden du rejser?

Dette kan medføre forvirring og senere blive et større problem, fordi din iPhone ikke længere vise den korrekte dato og klokkeslæt. Det kan få dig til at afbryde forbindelsen til internettet, fordi hver fil oprettet på systemet er stemplet med en dato og tid.

Part hvordan man manuelt ændre din iphone tid

Forestil dig at være helt afhængig på din iPhones ur og kalender med dine begivenheder og daglige rutiner og pludselig viste en forkert tid og dato. Din daglige rutine kan ændre sig og forårsage problemer med enheden.

Din iPhone vil justere dato og klokkeslæt baseret på dine manuelt input, vil det stoppe din iPhone fra automatisk at ændre sin tidszone. Bortset fra at påberåbe sig din iPhone, er det stadig bedre at have et alternativ tidtagning enhed.

Part hvordan du indstiller automatisk ændre tidszoner

Trinene er svarer til den første metode. Gå til dine indstillinger, derefter Generelt. Vælg Dato og tid, slå linjen til for automatisk. Dobbelt-tjek din tidszone, og du er god til at gå. Denne indstilling er ideel, hvis du altid er på rejse ud af din tidszone. Din telefon vil justere og vise den aktuelle tid og dato for din placering.

Part måder at løse tidszone problemer på iphone

Brugere på iOS 11-13 rapporterede en tidszone Bug problem, der holder deres iPhones automatisk skiftende tidszoner. Ifølge rapporter, sker det tidszone fejl, når deres telefoner er slukket eller sættes i Flytilstand. IOS-enheden vender tilbage dato og klokkeslæt baseret på brugernes hjem tidszone.

Metode Tilstabt Oplad iPhone og opret forbindelse til internettet

Hvis du har udmattet Alle metoder ovenfor og stadig din iPhone ændrer automatisk tidszoner, så kan det være et softwarelateret problem. Du kan bruge Fonedog iOS systemgendannelse til at løse dette problem uden at skulle miste vigtige data.

del resumé

Der er ingen konkrete rodårsag til iPhone ændrer automatisk tidszoner problem. Det kan dog fastsættes på en række måder. Du kan bruge de 5 metoder, vi tidligere har anbefalet for at løse dette problem.

Den mest overbevisende metode hidtil er at fastsætte IOS-softwaren, da det ikke kun vil reparere et problem, men også rette alle de andre software-relaterede problemer. Og det bedste værktøj til brug er fonedog iOS systemgendannelse. Det reparerer problemfrit din iPhone uden frygten for tab af data. Bortset fra det dækker Fonedog IOS systemgendannelse en række af de fleste iOS-spørgsmål. Så næste gang din iPhone har nogle software glitch, ved du hvad du skal gøre!

Vigtig

Verizon support siger, at du skal slukke 5G at gemme din telefoner batteri

Verizon support siger, at du skal slukke 5G at gemme din telefoner batteri

Lær om Aktivér 5G. Find alle brugsguide, fejlfindingstips og ressourcer til dit Huawei-produkt.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Der er en nem måde at finde ud af, om din Mac understøtter AirPlay spejling, hvis du ser AirPlay Display Mavericks eller AirPlay Mirroring Mountain Lion-indstillinger i skærmpanelet i Systemindstillinger, så understøtter din MAC-model den. Hvis du ikke ser det, understøttes denne funktion ikke. Der er nogle ting at overveje din Mac og Apple

Walmart Family Mobile Alcatel Min Flip 2, 4 GB, Sort Forudbetalt Phone Walmart. om.

Walmart Family Mobile Alcatel Min Flip 2, 4 GB, Sort Forudbetalt Phone Walmart. om.

Hvordan slår jeg min Android smartphone fra fejlsikret tilstand

Sådan aktiveres eller slukker for automatiske app opdateringer på iPhone eller iPad

Sådan aktiveres eller slukker for automatiske app opdateringer på iPhone eller iPad

Nysgerrig efter at vide, om opdatering af apps bruger data Hvis du har iOS 7, er det korte svar ja. Lær, hvordan automatiske app opdateringer påvirker mobil data brug

Sådan aktiveres automatisk Low Power-tilstand under Forstyr ikke for at spare batteri

Sådan aktiveres automatisk Low Power-tilstand under Forstyr ikke for at spare batteri

Lavt strømtilstand kan gå langt i at bevare din iPhones batterilevetid i en knivspids. Det kan indstilles manuelt eller vises som en mulighed, når dine batteri niveauer dypp til 20 og 10 procent. Hvis du har en jailbroken enhed, kan du tage lavt strømforsyning et skridt videre ved at have det automatisk tændes, når du bruger ikke forstyrre.

Tmobile bekræfter binge på tech sænke streaming video data hastigheder

Tmobile bekræfter binge på tech sænke streaming video data hastigheder

Heres hvad du bør vide om tmobiles binge på planen

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Er Disney plus på tmobile binge på listen Det 3 separate Disney apps ikke længere eksisterer. Men de er alle ...

Sådan slukker du Tmobiles Binge på

Sådan slukker du Tmobiles Binge på

Nigeria førende leverandør af forudbetalt, efterbetalt mobil, 4G-tjenester. Genoplad din forudbetalt mobil betale dine efterbetalte regninger online.

Sådan Turn Off Vejret Alerts på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9

Sådan Turn Off Vejret Alerts på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.