Dens ikke din skyld telefonen siger Youre ikke registreret på netværket

Lave Tmobile Fejl 38 med disse trin i 2021 DigiStatement

Hvis man ser på den 4504 besked i din SMS-applikation, vil du se, at det har en ukendt afsender. Derfor, nogle gange folk tror, ​​at dette er en spam-meddelelse, men at isnt tilfældet. Der er grundlæggende to årsager til denne meddelelse: en, du har Block ukendte afsendere aktiveret i din SMS-app, som kan lejlighedsvis forårsage en besked fra en ukendt afsender til at fremstå som dette spøgelse besked. Mere almindeligt, at problemet opstår, når en SMS-besked bliver hængt op i transmission eller en datapakke ikke få ordentligt transmitteret fra udbyderen til din telefon.

Metode én: udføre en blød genstart af telefonen

Så for at hjælpe debug vi selv tage det ud af vores kode og sætte det på twilio portal, der lader os teste API. Når jeg sender til de fleste af vores gruppe alle får SMS'en, men når vi sender til en person med tmobile, der står i meddelelsen det er leveret på twilio logs, men personen aldrig får det.

Jeg har stødt på samme problem arbejder på en anden app, og desværre tror jeg ikke der er en afgørende enkelt svar. Bærere med vilje holde deres spam filtrering teknikker hemmelighed, så de ikke kan gamed. Fra Twilio support side om emnet:

Der er ingen standard praksis for carrier filtrering på tværs af alle luftfartsselskaber. For nogle kan filtrere spænde fra en simpel statisk liste over forbudte vilkår til avancerede maskine læringssystemer at arbejde i realtid. Uanset systemet, luftfartsselskaber holde deres filtreringssystemer tæt bevogtet hemmeligheder. Til gengæld kan Twilio ikke sige endeligt, hvordan disse systemer fungerer, eller hvorfor en bestemt meddelelse blev filtreret.

Vi ved alle godt, at T-Mobile er et meget velkendt trådløst netværk operatør, og det er en amerikansk virksomhed. Hovedsædet i dette selskab er placeret på Bellevue, Washington i Seattle hovedstadsområdet, og det er også den tredje største trådløse luftfartsselskab i USA og har omkring 100. millioner abonnenter som bekræftet i tredje kvartal af 2022. Virksomheden tilbyder trådløs tale- og datatjenester i USA og også fungerer som vært netværk for et stort antal mobile virtuelle netværksoperatører.

Kontroller, om billedbeskeder er blevet vendt i Indstillinger> Beskeder> Slå MMS Beskeder. Nulstil netværksindstillinger i Indstillinger> Generelt> Nulstil> Nulstil netværksindstillinger. Opdatere enhedens software til den nyeste version. Slet teksten tråde. Du kan bakke dem op, før du bruger programmer fra App Store.

Hvis der er en anden T-Mobile-enhed med dig, flytte SIM-kortet til enheden og prøv sms'er derfra og se om det er et netværk eller enhed problem. Hvis problemet stadig er der, kan du ringe på 1-877-746-0909.

T-Mobiles Neville Ray opdaterede brugere på sociale medier efter rettelsen. "Voice og tekst tjenester er nu genoprettet. Tak for din tålmodighed, mens vi løst problemerne. Vi beklager enhver og alle ubehageligheder ," skrev han på det tidspunkt.

Heldigvis der viste sig at være falsk, takket være CloudFlare Matthew Prince. "Theres en masse rygter lige nu om en massiv DDoS-angreb rettet mod U.., Komplet med skræmmende udseende grafer," tweeted han sammen med nævnte skræmmende grafer. "Mens det gør for en god overskrift i disse allerede dramatiske tider, det er ikke rigtigt. Virkeligheden er langt mere kedeligt."

Hvis du har en android, nogle gange er der en nem løsning!

Ifølge Technobuzz, er der et par ting, du kan gøre derhjemme for at slippe af med, at "ikke registreret på netværket" besked. En almindelig årsag kan være, at telefonens firmware eller software er ikke opdateret.

Hvis det ikke virker, og du har en Samsung Galaxy-telefon, kan det være et problem med SIM-kortet. Sørg for den er placeret i telefonen korrekt. Hvis ikke, så prøv med et andet kort for at se, om det hjælper.

Hvad så når telefonen siger "Kun nødopkald?"

Igen, dette er sandsynligvis forbundet med et luftfartsselskab udfald ligesom T-Mobile har oplevet, men hvis det ikke er tilfældet, er der et par ting, du kan gøre. Tjek dit SIM-kort, skal du sørge for din regning er betalt, og prøv en simpel genstart på din telefon.

Hvorfor gør min telefon gå til g, når jeg foretager et opkald?

"Enhver med T-Mobile har problemer med signalet ?? Min telefon holder går fra LTE til 4 g til noget som helst, og jeg kan ikke foretage telefonopkald," én person klagede på Twitter, før en anden tilføjede: "Det viser som at have mellem tre og fire søjler af LTE-dækning, så jeg foretage et opkald dækning skifter straks til 4G og opkaldet droppet."

Hver abonnement har en tildelt samlede antal SMS-beskeder, der kan sendes i løbet af hver faktureringsperiode, samt en særskilt grænse for, hvor mange beskeder kan sendes til en enkelt kunde per besøg.

Relaterede artikler:

For at beskytte integriteten af ​​tekstbeskeder og -tjenester, herunder de forretningsmæssige drift af lovlige udbydere, message afsendere af high-throughput tekstbeskeder skal bestå en grundlæggende validering under onboarding med tjenesteudbyderen og opretholde et godt omdømme.

Forbruger opt-in og opt-out funktionalitet håndhæves på netværksniveau via Stop- og UNSTOP søgeord. Denne funktionalitet kan ikke deaktiveres for tjenesteydere eller besked afsendere. Besked afsendere har yderligere forpligtelser til forarbejdning af opt-out-meddelelser, som skal overholdes.

Besked indhold, som skaber eller truer forbrugere, herunder phishing, er ikke tilladt. Selv hvis en forbruger samtykke til at modtage beskeder, skal beskederne ikke være vildledende ; TCPA overholdelse alene ikke opfylder denne betingelse.

Ånden i disse krav er ligetil; at beskytte både forbrugere og netværk. Besked afsendere, der handler i ond tro at forpurre eller underminere ånden i disse krav er rettet fra sag til sag.

Meddelelsen afsenderen skal få ordentlig forbruger samtykke for hver meddelelse sendt. Den type samtykke, der kræves, afhænger af den type besked indhold sendt til forbrugeren. Nedenstående tabel indeholder de typer af messaging indhold og den tilhørende samtykke, der er påkrævet. Forbrugerne kan tilbagekalde samtykke til enhver tid og på nogen måde. Forbruger afmeldingsanmodninger skal honoreres, uanset om de er lavet af telefonopkald, e-mail eller tekst.

konversation messaging er en back-og-tilbage samtale, der foregår via tekst. Hvis forbrugeren tekster til virksomhedens I¬ RST og forretningsforbindelser reagerer hurtigt med en enkelt besked, så dens sandsynligvis konversation . Hvis forbrugeren indviede samtalen og forretningen simpelthen reagerer, så ingen yderligere tilladelse er påkrævet.

Informational messaging er, når en forbruger giver deres telefonnummer til en virksomhed, og anmoder om at blive kontaktet i fremtiden. Udnævnelse påmindelser, velkommen tekster og alarmer falder i denne kategori, fordi den I¬ første tekst sendt af virksomheden fulï¬ LLS forbrugerne beder om. En forbruger bør accepterer at modtage tekster, når de giver virksomheden deres mobilnummer.

EXPRESS CONSENTThe forbruger bør give tilladelse, før en virksomhed sender dem en sms. Forbrugerne kan give tilladelse løbet tekst, på en formular eller et websted, eller verbalt. Skriftlig tilladelse fungerer også.

udtrykkelig skriftlig CONSENTThe forbruger bør give skriftlig tilladelse, før en virksomhed sender dem en sms. Forbrugerne kan underskrive en formular, eller markere et felt, for at tillade salgsfremmende tekstbeskeder. Deltagelse i tekst forfremmelser bør aldrig være et krav.

Carriers kræver fravalg overholdelse ved at støtte STOP nøgleordet på netværksniveau. Denne opt-out-system er aktiv som standard på tværs af alle konti. En STOP anmodning blokerer alle udvekslinger sms mellem et individuelt mobilnummer og en tekst-aktiveret virksomhedsnummer. En forbruger kan vælge funktionen igen når som helst ved at besvare med nøgleordet UNSTOP.

Den bedste praksis bemyndigende forbrugeren af ​​deres evne til at opt-out fra fremtidige meddelelser fra afsenderen af ​​meddelelsen. Dette er især vigtigt, når du sender oplysende eller salgsfremmende budskaber. Et eksempel kunne være at inkludere den sætning, Svar STOP for at afmelde til slutningen af ​​den oprindelige meddelelse sendt til forbrugeren. Vi anbefaler, at du sender denne meddelelse om mindst hver 5. oplysende eller salgsfremmende budskab for fortsat forbrugernes bevidsthed.

Vigtig

Kan du udveksle telefoner på T Mobile

Kan du udveksle telefoner på T Mobile

Du har 14 dage til at returnere en enhed købt i en butik. Du kan gå til enhver tmobile butik for at returnere en enhed. Et restocking gebyr kan blive opkrævet for retur. Bring bevis for køb som en mailet eller trykt kvittering.

Penge tilbage garanti Mint Mobile Returpolitik

Penge tilbage garanti Mint Mobile Returpolitik

Typerne. Ofrefunds, du måske vil have fra tmobile og hvordan du skal anmode dem om at sikre, at du behandles retfærdigt.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

En dommer ved National Labor Relations Board har fundet tmobile US skyldig i at engagere sig i landsdækkende arbejdsretlige krænkelser mod arbejdere. Det hidtil usete afgørelse kommer efter en sjælden spil fra den NLRB konsolidere flere klager mod tmobile

TMobiles 600MHz 5G toppe ved ca. 225Mbps, men der er advarsler

TMobiles 600MHz 5G toppe ved ca. 225Mbps, men der er advarsler

Selv som Tmobile smedjer videre med sin 5G netværk udrulningen, at andelen af ​​LTE datatrafik understøttes af dets 600 MHz spektrum mere end fordoblet i de seneste 12 måneder, en

Tmobile lanceringer 4G LTE i Mexicanske Golf

Tmobile lanceringer 4G LTE i Mexicanske Golf

I hvad var en delvis succes appel, har tmobile blevet rådgivet af en national reklame gennemgang bord panel til at holde op med at hævde, at dens 5G service er mere pålidelig th

Tmobile Little League Home Run Derby Champions At blive afsløret under Virtual Awards Vis den 9. december

Tmobile Little League Home Run Derby Champions At blive afsløret under Virtual Awards Vis den 9. december

Leder du efter butikker til at shoppe rundt, finder du i Tiendseo alle placeringerne, gem timer og telefonnummer til Sprint-butikker i Fairmont WV og få de bedste tilbud i online-katalogerne fra dine yndlingsbutikker. Lær mere på Tiendeo

Tmobile lanceringer FamilyMode overvågningssystem. Ser meget gerne Cirkel med Disney Missing fjernbetjening

Tmobile lanceringer FamilyMode overvågningssystem. Ser meget gerne Cirkel med Disney Missing fjernbetjening

Tmobile på mandag annoncerede en ny forældrekontrol løsning for forældre, der har brug for en hjælpende hånd i forvaltningen teknologi i deres husstand.

Den bedste Forældrekontrol med FamilyMode fra tmobile Den Tiptoe fe

Den bedste Forældrekontrol med FamilyMode fra tmobile Den Tiptoe fe

Tmobile FamilyMode klager, app brugere negative kommentarer og anmeldelser. Kan du dele dine negative tanker om tmobile familymode

Tmobile tilføjer ny familiemåde. Heres hvad det gør

Tmobile tilføjer ny familiemåde. Heres hvad det gør

Overvågning af dine børns internetforbrug og smarte enheder føler sig overvældende familiemode fra tmobile er svaret du har brug for.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.