Kingsburg hjem til tmobile Customer Experience Center

COVID19 pandemien har renset Kansas Citys fond for tmobile Centre reparationer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Diagnostisk information

De navngivning-rettigheder håndtere, som løber gennem 2032, blev annonceret af T-Mobile og ASM Global, som forvalter faciliteten. T-Mobile Centre slutter sig andre steder sportslige T-Mobile branding, herunder T-Mobile Arena i Las Vegas, T-Mobile Park i Seattle og Distrito T-Mobile i Puerto Rico.

Jeg kunne ikke være mere stolt at annoncere T-Mobile Center og vise Kansas City samfund, der var dybt investeret i hjemmet af vores andet hovedkvarter. Var stolt af at være sammen med dig, og når det er sikkert at genåbne blev bringe dig nogle utrolige Un-carrier erfaringer, sagde T-Mobile CEO Mike Sievert sagde via pressemeddelelse. Kansas City har en rig kultur, kendt for levende underholdning, sport, en blomstrende kunstscene og min personlige favorit, Kansas City BBQ, og vi er beærede over at hjælpe bringe det hele til live i T-Mobile Centre langt ind i det næste årti! Gør dig klar til en god tid!

var begejstrede for at arbejde sammen med en af ​​verdens mest innovative og fan-fokuserede partnere i T-Mobile til at tilbyde fantastiske underholdende oplevelser i Kansas City, siger Bob Newman, President og CEO for ASM Global. Som ankeret af et pulserende forlystelsesområdet vil T-Mobile Centre velkommen gæster fra hele verden til den bedste af levende underholdning, familie og sportsbegivenheder.

T-mobile polska resultater i andet kvartal af â € ”konsekvent gennemførelse af planen for stabil vækst

Hertil kommer, at bygningen, som havde brugt Sprints signatur gul som sit primære accent farve, vil være at få en ansigtsløftning, med farvesammensætningen skifte til magenta til bedre match T-Mobiles branding.

En sådan begivenhed allerede er på tidsplan er fornyelsen af ​​basketball rivalisering mellem Kansas og Missouri, i øjeblikket planlagt til december 12. 2022 herre basketball Big 12 turnering er også dømt for marts 10-13 hos T-Mobile Centre .

Kansas er 42-10 all-time inde i mødested, med de fleste af disse gevinster, der kommer i eftersæson leg, enten Big 12 turnering eller NCAA Tournament. Dette varemærke omfatter ikke tre udstilling sejre: to i løbet af canadiske klubber i 2022 og en over Missouri i en fundraiser spil for orkan lettelse i 2022.

Ifølge frigivelse, T-Mobile Centre planer om at åbne en hurtig pass indgang til T-Mobile og Sprint kunder på hjørnet af 13th Street og Grand Boulevard. Alle Thats er nødvendige for at få adgang til den nye post er en billet og en Sprint eller T-Mobile telefon. T-Mobile vil også fortsætte med at tilbyde gratis Wi-Fi til alle besøgende.

T-Mobile Centre Seating Information På grund af den multi-purpose karakter af arenaen, vil opstillingen af ​​spillestedet variere arrangementet bliver afholdt. For et diagram over arenaer layout, tage et kig på vores event-specifik T-Mobile Centre siddepladser diagrammet på billetten opgørelse side. Denne interaktive kort gør at finde pladser i din prisklasse nemmere end nogensinde, da det giver dig mulighed for at klikke direkte på flere sektioner for at sammenligne priser på få sekunder. Yderligere oplysninger om siddepladser, parkering og handicap adgang, så tjek den T-Mobile Center-guide, placeret over siddepladser diagrammet i øverste højre hjørne af skærmen.

Den Kansas City Rådet godkendte en anmodning torsdag at overføre omkring $ 4. millioner fra byens generelle fond til at betale for nye LED skilte i og uden for arenaen, for at erstatte basketball udstyr til college turneringer og til teknologiske opgraderinger.

Normalt en særlig fond, der indsamler brugerbetaling på arenaen og afgifter på hotelværelser og udlejningsbiler har dækket disse omkostninger for byen. Men denne fond indsamlet mindre end halvdelen af ​​budgetterede omsætning i byens 2022-2022 regnskabsår. Og dens forventes at komme op kort igen for 2022-2022 regnskabsår.

Byrådet stemte 8-1 på torsdag at godkende anmodningen. Rådsmedlem Brandon Ellington modsat sig denne begæring, mens medlemmer Lee Barnes, Teresa Loar, Katheryn Shields og borgmester Quinton Lucas var fraværende for afstemningen.

Inden afstemningen, fortalte byens embedsmænd The Star de forventer at tage mere fra den generelle fond i de kommende år til at betale for både kapital forbedringer og rente- og afdragsbetalinger på den 14-årige T-Mobile Center. Præcis hvor meget der er behov for, vil afhænge af hastigheden og styrken af ​​opsvinget fra pandemien.

Bunch spørgsmålstegn ved, om rådet skal bruge penge fra den generelle fond, som midlerne politi, veje og andre basale tjenester, på et tidspunkt, hvor byen har mange andre prioriteter, herunder en tiltrængt fortov reparation program, der kan koste hundreder af millioner af dollars.

Imens weve fik kvarterer, der kæmper med deres grundlæggende tjenester faldende, sagde Bunch. Det er svært for mig at se den generelle fond bliver brugt til dette formål versus alle de millioner andre livskvalitet brug for vores samfund er at se.

I udvalgsmødet, Tammy dronning, citys økonomidirektør, sagde den særlige fond har generelt hjulpet byen dække sin andel af de løbende omkostninger til vedligeholdelse. Men denne fond har aldrig været en uventet.

Lokal udvikling advokat David Frantze, som repræsenterer administrationsselskabet, sagde midlerne var nødvendige for at holde arenaen konkurrencedygtige. Uden de forbedringer, ville T-Mobile Centre kæmper for at tiltrække top begivenheder og dermed forværrer den økonomiske stilling spillestedet.

Målet her er at forsøge at identificere kun kritiske prioriteter. Dette er ikke en ønskeliste eller noget, sagde han. Men disse er ting, at hvis vi ikke tror vi det påvirker evnen af ​​denne arena til fortsat at tiltrække de øverste begivenheder.

Shields, den 4. distrikt at-large rådsmedlem, sagde byen har historisk mislykkedes at opretholde dens fysiske aktiver. Hun sagde, at byen bør investere i downtown mødested, hvis den ønsker at se begivenhederne hoppe tilbage til Prepandemisk niveauer.

T-Mobile Center er et aktiv for denne by, sagde hun. Jeg ville ønske der var en anden måde at betale for det, end ud af den generelle fond. Men jeg tror, ​​det ville være kortsigtet ikke at bevæge sig fremad på disse vedligeholdelseskrav.

Byen udstedt i alt $ 233. millioner i obligationer i 2022 og 2022 til at finansiere opførelsen af ​​arenaen, som oprindeligt blev kaldt Sprint Center. Udvikleren bidrog anden $ 53. millioner mod projektet.

I gennemsnit byen tilbringer omkring $ 14 millioner om året på gæld tjeneste betale ned obligationerne, som forventes at modne i 2040. Generelt er disse betalinger omfattet af arenaen indtægter. Men faldende omsætning skyldes byen for at dykke ned i sin fond balance fra den særlige arena fond, sagde byen talskvinde Maggie Green.

Kevin Hardy dækker forretning for The Kansas City Star. Han har tidligere dækket forretning og politik på The Des Moines Register. Han har også arbejdet på aviser i Kansas og Tennessee. Han er uddannet på University of Kansas

dømt til at åbne til T-Mobile medarbejdere i andet kvartal af 2022, CEC leverer på virksomhedens engagement i at skabe omkring 1.000 nye arbejdspladser, hvilket gør T-Mobile en af ​​de største arbejdsgivere i området.

T-Mobile er begejstret for at komme til arbejde bygge T-Mobiles nyeste Customer Experience Center her i Kingsburg område, så vi kan fortsætte med at levere vores folk-første hold af eksperter tilgang til service til endnu flere kunder, Saida Callie Field , T-Mobiles Chief Customer Experience Officer. Denne nye CEC vil give os mulighed for at tilføje ca. 1.000 medarbejdere til Team Magenta over tid og blev ophidset at udnytte det talent og nytænkning dette område har at tilbyde.

Vi har været opstemt af det engagement og investering T-Mobile har lavet i, og for det lokale samfund, "sagde Kingsburg borgmester Laura Nord." På hver tur, har T-Mobile arbejdede for at bringe kundeoplevelsen Centre til virkeligheden på den rigtige måde. Vi ser frem til at blive store community partnere i mange år i Californiens Central Valley.

En vurdering økonomiske konsekvenser afsluttet ved Berkley Forskningsgruppen i 2022 identificeret mere end $ 100 millioner i samlede værditilvækst til Fresno County gennem T-Mobiles investering. Rapporten skitserer, hvordan centret vil bidrage til at løse systemiske økonomiske udfordringer Fresno County ved at give flere beskæftigelsesmuligheder, øget økonomisk vækst og yderligere skatteindtægter. Ifølge rapporten, T-Mobiles gennemsnitslønnen er 34% højere end den gennemsnitlige erstatning i Central Valley og 51% højere end den gennemsnitlige erstatning i Fresno County.

De verserende websted og bygge forbedringer kommer efter mere end to års samarbejde mellem byens embedsmænd og T-Mobile til adressen parkering, trafik, design standarder og mere. T-Mobiles bebyggelsesplan forventes at blande virksomhedens Un-carrier kultur med Kingsburgs svensk indflydelse, herunder planer om ny skiltning, opdateret bygning stigninger, onsite bannere og en dekorative Dala hest i T-Mobiles traditionelle magenta farver.

Tillykke til byen Kingsburg på denne utrolige nyheder! T-Mobile Central Valley Customer Experience Center, der bringer ca. 1.000 nye job, vil anspore den økonomiske vækst, der vil gå langt for at løse de økonomiske udfordringer i området. Dette er et direkte resultat af det hårde arbejde af så mange enkeltpersoner, herunder Kingsburg byrådet og alle de involverede bysledelse, sagde kongresmedlem David Valadao i en udgivelse.

Som en indfødt af Kansas City-området har det været en ære at komme hjem og tilbringe de sidste 15 år, der vokser vores fællesskabs imponerende ry for koncerter, sport og live events, og hjælpe med at lede genoplivningen af ​​downtown Kansas City, sagde tinnen. Mens det sidste år har været udfordrende for nogen i underholdningsindustrien, forbliver jeg meget begejstret for fremtiden for live events i Kansas City på T-Mobile Center. Tiden har ret til en overgang af lederskab, og jeg glæder mig til mit næste kapitel i branchen.

Afsluttet i 2022, T-Mobile Center er anker til mere end $ 8 milliarder af geninvestering i en genoplivet downtown Kansas City. Årligt rangeret af Pollstar-magasinet som en af ​​de travleste arenaer i verden, har lokalet velkommen mere end 12 millioner gæster, da den åbnede. Det opererer i øjeblikket som et unikt offentligt / privat partnerskab mellem ASM Global og byen Kansas City, Mo.

Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og påskønnelse til verdensklasse teamet på T-Mobile Center, til vores engagerede og dedikerede forretninger, sports- og underholdningspartnere og til titusindvis af millioner af Fans, der har gået gennem vores døre, tilføjede Tinnen. Især vil jeg anerkende og anerkende borgmester Kay Barnes, Tim Leiweke, og Mr. Philip Anschutz samt Mariner Kemper, Bob Page, Pete Ciaco og John Kane, der var der fra begyndelsen af ​​Sprint Center og fortsætter med at støtte Vores indsats på T-Mobile Center i dag. Vi ville ikke have haft næsten den succes, vi gjorde i løbet af de sidste 15 år uden din engagement og dedikation.

Brenda Tinnen sagde noget til mig, der ændrede alt. Jeg er ikke sikker på, at hun nogensinde har indset det eller endda husker det. Vi solgte noget som ni shows for at åbne Sprint Center. Jeg kaldte det en fluke. Brenda fortalte mig, at det var min fremtid, hvis jeg nogensinde har ønsket at turnere igen. Sprint Center, Kansas City og mig, Garth Brooks, er så heldige at have arbejdet med Brenda Tinnen. â € "Garth Brooks, International Recording Star

Brenda lærte os alle, hvordan man opbygger spænding for vores samfund, ad gangen havde vi brug for det mest. Hendes uselvisk og ydmyge hengivenhed for at give Kansas City ikke kun en førende arena, men en følelse af stolthed og formål, en downtown-bevægelse, der fortsat vil gavne vores samfund i de kommende generationer. Mens det alene ville være nok service til en levetid, gik Brenda ud over for dette samfund gennem hendes tjeneste til non-profit og Philantropic Organisationer i hele regionen. Greater Kansas City Community Foundation har været privilegeret og æret at have hendes støtte og vejledning i årevis, og vil fortsætte med at ære hendes arv gennem vores arbejde og engagement i at gøre Kansas City og vores region det bedste, det kan gøre være. â € "Debbie Wilkerson, administrerende direktør, Greater Kansas City Community Foundation

Vigtig

Tmobile Monmouth Mall 2 i Eatontown, NJ

Tmobile Monmouth Mall 2 i Eatontown, NJ

Tmobile udfald og problemer i Eatontown, New Jersey. Problemer med TV, mobiltelefon problemer eller er internettet nede Find ud af, hvad der foregår.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Im nyt for tmobile, men Ive Googled dette spørgsmål og læse at bruge mit telefonnummer med tmomail. et som adressen til at sende til min telefon. meget gang jeg tr ...

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Hej, jeg modtog min Galaxy S6 sidste år fra en lokal grossist. Telefonen BTW er en tmobile telefon, der er låst op. Han telefonen fungerede fint indtil en dag jeg ...

Lave Tmobile Fejl 38 med disse trin i 2021 DigiStatement

Lave Tmobile Fejl 38 med disse trin i 2021 DigiStatement

Cloud kommunikationsplatform med avancerede API'er til Voice, SMS, og video. Manipuleret af pionererne inden for programmerbare kommunikation.

Tmobile er ved at lancere sit eget esim app til iPhone XS og XR

Tmobile er ved at lancere sit eget esim app til iPhone XS og XR

Tmobile sigter på at frigive sin esim app til iPhones ved udgangen af ​​dette år. Et første kig indikerer det har et simpelt og effektivt system.

Tmobile bejler nye kunder med testkørsel af nye iPhone esim app

Tmobile bejler nye kunder med testkørsel af nye iPhone esim app

Hvis du er på tmobile ikke skifte til esim Jeg vil ikke arbejde, og er ikke understøttet. 1992198

DADDY YANKEE vil cohost i spansk det nye år nedtællingen

DADDY YANKEE vil cohost i spansk det nye år nedtællingen

Job indlæg Tmobile Mobile Associate Tosproget spansk Speaking Teaneck, New Jersey 729732755 LatPro.com

Lær om ATT Ubegrænset 55 Plan

Lær om ATT Ubegrænset 55 Plan

Den Tmobile ONE Plus Ubegrænset 55 Plan er mobiltelefon plan betød for seniorer og tilbydes af tmobile. Planen byder ældre borgere ubegrænset tale, ubegrænset tekst, og ubegrænset 4G LTE-data. Den Tmobile ONE Plus Ubegrænset 55 Plan er en ingen kontrakt plan.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.