LG G7 Man giver kommuner første Android One-telefon masser at prale om LG stoppe ikke der det også annonceret mellemtone LG G7 Fit.

LG G7 Man bliver først LG enhed til at begynde at modtage Android 9. Pie opdatering teknologi nyheder, Firstpost

Indhold:

 1. Hvad kan jeg gøre for at løse dette?
 2. Lg g én pris i Cambodja og tilgængelige lande
 3. LG G7 One Udgivet 2022, Oktober med avancerede funktioner: 156 g, 7. mm tykkelse, Android 8., op til Android 9.; Android One ekstra ydeevne OS; Grafisk Brugervenligt interface, tung hukommelse med 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot. LG G7 ene er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 4 GB RAM, 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot med 16 addon megapixel, drevne kamera og 6. "skærm med 3000 mAh kapacitet på tunge batteri
 4. Slimline skærm beskyttelse med anti-refleks-teknologi. Den LG G7 One refleksfri skærm protektor værker i alle omgivende lysforhold for at give dig et klart billede af din skærm. Så uanset om du er browsing beskeder udenfor, eller ser en video sad under et spotlight, vil LG G7 Et klart skærmbeskytter forbedre din skærme synlighed. Den LG G7 En skærmbeskytter er designet til at reducere blænding og diffus refleksion, og derfor gør det til det perfekte LG G7 En refleksfri skærmbeskytter, at værker mod forvrænget synlighed fra indendørs belysning eller sollys.
 5. Denne skærmbeskytter er specielt designet til LG G7 En, der blev udgivet i august 2022. Hvis dette ikke er din enhed, så tjek vores andre LG skærm beskyttere. Brug de filtrerede navigationsindstillinger til at bestemme din enhed. Kan stadig ikke finde det? Kontakt support.
 6. LG G7 Man forsøger at efterligne sit flagskib bror, LG ThinQ. Prismærket på Rs. 29.990, sættet ikke når de højder af flagskibet, men det formår stadig at udføre prisværdigt godt. t opgraderinger fra LG G7 Passer dårlige resultater, men det er fortsat lav og har ingen konkurrencefordel. Men det er stadig en anstændig performer og kan anbefales til enhver gennemsnitlige bruger, selvom de har brug for at være opmærksom på den dårlige batterilevetid på telefonen.
 7. LG G7 Man kommer som en bedre telefon end G7 Fit. En af de flagskib funktioner forbliver den lyse skærm af LG. Plus, det har Google Lens integreret AI kamera, der klikker mindeværdige billeder. På grund af tilstedeværelsen af ​​bidsk Google Lens, telefonen fanger nok detaljer, virker hurtigt og gør et godt stykke arbejde, selv i lave lys.
 8. Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.
 9. Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.
 10. Med LG G7 One vil din Android OS aldrig blive forældet, så din telefon altid er optimeret og arbejder som ny, med de nyeste funktioner, innovationer og opdateringer fra Google. Android man forbliver foran kurven, og holder din telefon sikker, hurtig og udfører bedst.
 11. LG G7 ens månedlige sikkerhedsopdateringer og indbygget Google Play Beskyt gør det til en af ​​de sikreste Android-smartphones. Dine apps og enheder kontrolleres regelmæssigt for at forhindre malware, vira og skadelige adfærd .
 12. LG G7 man kommer med umodificeret version af Android OS installeret. Den strømlinede, brugervenlige grænseflade leveres kun med de væsentlige apps. Ikke mere bloatware ved hjælp af opbevaringsplads, batterilevetid og din dataplan.
 13. Klik på Google Assistant-tasten, og din Google Assistant er klar til at svare, besvare eventuelle spørgsmål eller få adgang til Google Lens. Brug Google Lens til at søge, Shop, Scan eller Oversætâ € "Punkt og klik.
 14. Få dit perfekte skud med et kamera så smart, det ved, hvornår man automatisk øger lysstyrken af ​​hvert skud. AI CAM analyserer emner i din ramme og giver nemme anbefalinger om, hvordan du forbedrer dit billede.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den bedste tilgængelige pris på LG G7 One i Cambodja er 0 / - KHR og i øjeblikket er det tilgængelig på tværs af flere online-butikker i Cambodja samt Phnom Penh, og Phnom Penh sammen med den komplette garanti pr butik politik.

Lg g én pris i Cambodja og tilgængelige lande

LG G7 One udgivet på Udgivet 2022, Oktober med attraktive specifikationer have 156 g, 7. mm tykkelse, Super Performance operativsystem Android 8., op til Android 9.; Android One og Heavy Opbevaring af 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot. G G7 Den ene er forbløffende valg inden lignende mobiltelefoner catgory med 4 GB RAM sammen med 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot indbygget opbevaring med AddOn magt 16MP Excellent Kamera og 6. "Super Skærmstørrelse Skærm med batteri kapacitet på 3000 mAh. Fantastiske rabatter og tilbud på lg g én mobil tilbehør

LG G7 One Udgivet 2022, Oktober med avancerede funktioner: 156 g, 7. mm tykkelse, Android 8., op til Android 9.; Android One ekstra ydeevne OS; Grafisk Brugervenligt interface, tung hukommelse med 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot. LG G7 ene er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 4 GB RAM, 32GB / 64GB lagerplads, microSD slot med 16 addon megapixel, drevne kamera og 6. "skærm med 3000 mAh kapacitet på tunge batteri

: fordele og ulemper ved lg g én

Slimline skærm beskyttelse med anti-refleks-teknologi. Den LG G7 One refleksfri skærm protektor værker i alle omgivende lysforhold for at give dig et klart billede af din skærm. Så uanset om du er browsing beskeder udenfor, eller ser en video sad under et spotlight, vil LG G7 Et klart skærmbeskytter forbedre din skærme synlighed. Den LG G7 En skærmbeskytter er designet til at reducere blænding og diffus refleksion, og derfor gør det til det perfekte LG G7 En refleksfri skærmbeskytter, at værker mod forvrænget synlighed fra indendørs belysning eller sollys.

LG G7 En skærmbeskytter har en silkeblød overflade, som maksimerer en glat, glidende bevægelse for at aflæse og skrive. Så uanset om du har brug for at reagere på beskeder eller interagere med billeder, vil LG G7 Et klart skærmbeskytter forbedre dine bevægelser. Dette sætter også LG G7 En refleksfri skærmbeskytter bortset fra de fleste refleksfri skærm beskyttere, der normalt mat. Den LG G7 Et klart skærmbeskytter er både blanke og meget lydhør over for berøring. Det giver dig optimal touchscreen følsomhed. Den LG G7 One refleksfri skærm protektor lægger til din skærm med en avanceret, silikonebaseret klæbemiddel for at eliminere luftlommer. Pakken indeholder to LG G7 én skærm beskyttere og en ansøgning kit.

Hos ViaScreens var dels at hjælp, når du har brug for os. Vi designer, fremstilling, og sende dine LG G7 én skærm beskyttere fra vores base i Storbritannien. Vores mål er at forbedre din skærm interaktion med forbedret synlighed af din enhed, og vi er til hjælp. Besøg vores support side for yderligere assistance. Du vil være i stand til at nå ud til os på forskellige måder.

Ofte stillede spørgsmål

Denne skærmbeskytter er specielt designet til LG G7 En, der blev udgivet i august 2022. Hvis dette ikke er din enhed, så tjek vores andre LG skærm beskyttere. Brug de filtrerede navigationsindstillinger til at bestemme din enhed. Kan stadig ikke finde det? Kontakt support.

Skriv en anmeldelse om lg g ene

LG G7 Man forsøger at efterligne sit flagskib bror, LG ThinQ. Prismærket på Rs. 29.990, sættet ikke når de højder af flagskibet, men det formår stadig at udføre prisværdigt godt. t opgraderinger fra LG G7 Passer dårlige resultater, men det er fortsat lav og har ingen konkurrencefordel. Men det er stadig en anstændig performer og kan anbefales til enhver gennemsnitlige bruger, selvom de har brug for at være opmærksom på den dårlige batterilevetid på telefonen.

Om telefonen

LG G7 Man kommer som en bedre telefon end G7 Fit. En af de flagskib funktioner forbliver den lyse skærm af LG. Plus, det har Google Lens integreret AI kamera, der klikker mindeværdige billeder. På grund af tilstedeværelsen af ​​bidsk Google Lens, telefonen fanger nok detaljer, virker hurtigt og gør et godt stykke arbejde, selv i lave lys.

LG G7 Man har en killer visning. Det har en af ​​de bedste lysstyrkeniveauer på markedet og giver en ganske medrivende display med sin store skærmstørrelse. Farverne vises med den rigtige mængde punch så godt.

LG G7 One ser temmelig ens LG flagskib G7 ThinQ, men det fjerner den præmie glas bagtil, at flagskibet havde og erstatter den med plastik. Som et resultat, telefonen virker mindre robust og billigt. Den sidder godt i hånden og er helt glat. Ankommer med dimensionerne 153. x 71. x 7. mm, kan telefonen nemt styres med den ene hånd. Plus, det kommer med en IP68 rating for vand og støv modstand, som er et nødvendigt element i moderne telefoner. I fronten har du det takkede displayet, mens på bagsiden er der en cirkulær fingeraftryk sensor, som er let at nå, og er ganske snappy. Nederst, telefoner ankommer med USB type C, og det bevarer den 3. mm stik til hovedtelefoner.

En af de flagskibe funktioner i en LG G7 ene er dens spektakulær udstilling. Den ankommer med en 6. -inch skærm som kaldes en FullVision skærm, og det giver Quad HD + opløsning. Den har også en pixeltæthed på 564 ppi. Selv om det er en LCD, telefonen giver fantastisk kontrast, som næsten ligner AMOLED-skærme. Telefonen har fremragende betragtningsvinkler og gaver punchy farver. Flagskibet træk er dens lysstyrke som går op til en massiv 1000 nits, hvilket ikke vakle og giver skarp og god sollys læsbarhed. Det eneste problem er hakket, som er ganske synlige og har tendens til at komme i vejen for den medrivende skærm med en 19.: 9-format.

LG G7 man ikke kommer med den seneste processor under sin hætte. Det bruger den ældre Snapdragon 835 til at køre telefonen. Selv om det ikke kan være den nyeste eller den bedste hardware, er det en anstændig produkt og sikrer, at telefonen kan gå igennem multitasking uden at fryse. tunge spil oplever imidlertid ramme falder, når den bruges sammen med dette chipsæt. Når det bruges på en kontrolleret måde, kan dette chipsæt være et vidunder, og kan udføre opgaver ganske effektivt uden vaklende , hvilket giver en anstændig ydelse. Den er indgået et samarbejde med en lav 4 GB RAM, som kunne være en grundene til, at telefonen ikke klarer sig godt med tunge opgaver.

LG G7 Man behøver ikke ankommer med det dobbelte kamera sæt, der kan ses i flagskibet G7 ThinQ. Det har en enkelt 16MP bageste kamera med en f / 1. blænde og en anselig 71-graders synsfelt. Det har også AI, der fungerer ganske godt i kammeratskab med Google Lens. På grund af den AI, billederne producerede er ganske skarp og levende. Det fanger en masse detaljer og fremstår klart.

Men svagt lys billeder tendens til at vakle lidt, men selv da, AI kommer til din hjælp og forsøger at lys op billedet i en kunstig måde. Det er ikke altid præcis selv og kan gå aggressiv, baseret på din smag.

Det har en 8MP selfie kamera med en f / 1. åbning og en 80 graders bredere synsfelt. Det kan fange mere end én person, og det har en anstændig ydelse. Men som med det bageste kamera, det begynder at svigte, når lysene er nedtonede ned.

G7 One ankommer med en 3000 mAh batteri, der er ganske lav for lyse skærm, at det kommer med. På grund af skærmen, kan telefonen miste omkring 40% af dens batteri inden for to timer telefon. Hvis displayet er tændt lav, kunne batteriet gemt, men det stadig dræner på hurtigt tempo. Det er kun muligt at få en en-dags runtime fra batteriet, hvis du bruger G7 Et display sparsomt . Men det kommer med Qualcomm Quick Charge tech og kan få batteriet tilbage til livet på bare omkring 2 timer.

LG G7 ene er en telefon, der hits og misses. Det har en fantastisk skærm og et anstændigt sæt hardware med AI-integreret kamera. Men for den store skærm, det har en svag batteri, som dræner hurtigt og kan være ganske frustrerende som et batteri er en af ​​de vigtigste funktioner forventes fra en telefon. Den leveres med en rig højtaler egnet til ørerne af en audiophile . Men i det hele taget, telefonen ser solid, og kan holde sin egen mod mange flagskibe som Samsung. På grund af den lave batteri, kan det være en fornuftig ting at tjekke sin rival OnePlus 6T som er en langt bedre telefon til at gå til uden morderen display og lyd.

LG, ligesom Samsung, har ikke været præcis konsekvent i at levere de nyeste Android opdateringer til sine smartphones i et hurtigt tempo. En hel enheder har allerede modtaget den nyeste Android 9. Pie opdatering inklusive pixel lineup, essentielle pH-1, OnePlus 6, 6T, Nokia 6. Plus og meget for nylig XIAOMI MI A2. Nu ser vi LG, der skubber pieopdateringen til sin Android One Smartphone LG G7 One.

I henhold til en rapport fra XDA-udviklere får LG G7 en 812 MB opdatering i Canada, som bringer november-sikkerheds patch sammen med mange af de nye funktioner, der introduceres i tærte. At være en del af Android et program har sine fordele, chefen for dem omfatter en aktie Android-oplevelse sammen med månedlige sikkerhedsopdateringer.

Tidligere denne måned annoncerede LG et nyt high-end mærke, der hedder LG Objet, med begrebet at kombinere husholdningsapparater med møbler og målrette forbrugere, der søger et unikt design. Det nye mærke er et andet premium mærke og følger LG Signature, der blev lanceret i 2022, rapporterede  Yonhapâ nyhedsbureau.

Find nyeste og kommende Tech Gadgets online på Tech2 Gadgets. Få teknologi nyheder, gadgets anmeldelser og vurderinger. Populære gadgets, herunder laptop, tablet- og mobilspecifikationer, funktioner, priser, sammenligning.

Hvorfor er lg g en bedre end LG G Plus Thinq?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Ydeevne

Med LG G7 One vil din Android OS aldrig blive forældet, så din telefon altid er optimeret og arbejder som ny, med de nyeste funktioner, innovationer og opdateringer fra Google. Android man forbliver foran kurven, og holder din telefon sikker, hurtig og udfører bedst.

Månedlige sikkerhedsopdateringer *

LG G7 ens månedlige sikkerhedsopdateringer og indbygget Google Play Beskyt gør det til en af ​​de sikreste Android-smartphones. Dine apps og enheder kontrolleres regelmæssigt for at forhindre malware, vira og skadelige adfærd .

Bloatware-Free Android

LG G7 man kommer med umodificeret version af Android OS installeret. Den strømlinede, brugervenlige grænseflade leveres kun med de væsentlige apps. Ikke mere bloatware ved hjælp af opbevaringsplads, batterilevetid og din dataplan.

Seneste AI erfaring

Klik på Google Assistant-tasten, og din Google Assistant er klar til at svare, besvare eventuelle spørgsmål eller få adgang til Google Lens. Brug Google Lens til at søge, Shop, Scan eller Oversætâ € "Punkt og klik.

Super Bright Display

Få dit perfekte skud med et kamera så smart, det ved, hvornår man automatisk øger lysstyrken af ​​hvert skud. AI CAM analyserer emner i din ramme og giver nemme anbefalinger om, hvordan du forbedrer dit billede.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser til LG G7 ThinQ med 64 GB hukommelse mobiltelefon Platinum Grey Verizon. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Opdateret LG G7 Thinq Camera Review

Opdateret LG G7 Thinq Camera Review

Sådan skifter du mellem 3G4G Kontroller dækningsproblemer ved at skifte mellem netværk

LG G7 anmeldelse gør alt rigtigt, undtagen dig

LG G7 anmeldelse gør alt rigtigt, undtagen dig

LG G7 Thinq er indbegrebet af alle ting 2018 i smartphone design. Det har et glas tilbage, dobbelt ...

Sådan låser du LG LGC330W Guideline Tips til at låse Android Sim Unlock op

Sådan låser du LG LGC330W Guideline Tips til at låse Android Sim Unlock op

I dette indlæg deler jeg en fuld StepByStep-tutorial til LG VELVET LMG900N FRP Bypass Unlock Google Android 10 Ny sikkerhed uden pc

LG G pad x 8 0 softwareopdatering henter du softwareopdateringer LG G Pad X2 8. Plus

LG G pad x 8 0 softwareopdatering henter du softwareopdateringer LG G Pad X2 8. Plus

Hent LG G Pad X2 8. Plus V530 USB-drivere er det meget vigtigt, og krævede filer til connectingyour enhed til pc og FIX LG G Pad X2 8. Plus V530 USB-enhed genkendes problemer

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Vi undersøgte prisen på en LG G Pad X 8 0 Case Amazon, Walmart, Ebay ... Hvem har den bedste pris i USA Find resultaterne i Lowpi. om.

LG G Pad X2 8,0 Plus går Officiel til 240

LG G Pad X2 8,0 Plus går Officiel til 240

I løbet af måneden, LG roligt gjort G Pad X2 8,0 Plus officielle, udvider sin G Pad-serien tablet yderligere. LG G Pad X2 8,0 Plus er prissat til 240,

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.