LG G7 Thinq Review Big Brains, BigGer Gab

LG G7 anmeldelse gør alt rigtigt, undtagen dig

I år var en ændring i tempo for LG. Selskabets "mainline" flagskibsenhed, LG G7, blev udgivet et par måneder senere senere end i år tidligere, der ramte markedet i den tidlige sommer snarere end den mere traditionelle forår.

Og selvom det kan lyde som en trivial sondring, er det faktisk mere meningsfuldt, end det måske først vises. De stramme skemaer i smartphoneindustrien betyder, at tiden ofte er det mest værdifulde aktiv, som en producent kan have. I dette tilfælde gav planlægningen G7 for en smule senere i året en mulighed for at forsøge at hæve sin byggekvalitet og tilbyde en velafrundet smartphone for at producere en mere levedygtig konkurrent til den hårde konkurrence, der er andre flagskib håndsæt.

Den største indvirkning af dette skift kommer i form af SOC â € "Telefonens hjerte. I modsætning til sidste års LG G6, hvor LG valgte at bruge en forudgående generation SOC, for i år, undgår G7 et sådant kompromis. I stedet pakker LG telefonen med de nyeste internaler, og i det mindste på papir ser det ud til at være et konkurrencedygtigt udbud til 2022.

LGS har været i et relativt groft sted i de sidste par år, da Weve har set virksomheden snuble med hensyn til produktudførelse. LG G4 led af præstations- og batteriproblemer på grund af Snapdragon 808/810-spørgsmål for den generation. G5 lovede stor innovation gennem sit modulære design, men det var igen ikke ligefrem pane med hensyn til kommerciel succes, hovedsagelig på grund af telefonens svagheder som displayet samt et kompromis i byggekvalitet på grund af det modulære design.

G6 generelt var sandsynligvis LGS mest solide telefon i løbet af de sidste par år, og det havde ikke nogen deal-breaking problemer, bortset fra at det var en S821-enhed i et år af S835-alternativer. 2022 har sandsynligvis været det år, hvor V-serien faktisk tilsyneladende har overskuet G-serien som LGS top-tier flagskibslinje.

V30 har været en fremragende enhed, men jeg har undladt at afholde anbefalinger fra telefon på grund af det faktum, at min gennemgangsenhed havde virkelig dårlig ensartethed Problemer, samt dårlig Low-Brightness Billedkvalitet på displayet. Nyere enheder, vi er blevet samplet, har tilbudt bedre ensartethed , men begge var stadig ikke helt så perfekte, som du ville finde fra Samsung-alternativer. Mindst at sige, at skulle spille displayet lotteriet ikke noget, der skal ske på disse prispunkter.

Med hensyn til hardware er G7 en stor opgradering over G6, da den repræsenterer en to generations hop i SOC, skifte fra Snapdragon 821 til en Snapdragon 845. Performance Wise vi bør se fremragende resultater fra G7, som de fleste andre Snapdragon 845-enheder i år har lige været fantastiske produkter.

Med hensyn til enhedens fodaftryk lykkedes det lg faktisk at matche bredden og tykkelsen af ​​G6 â € "selvom det industrielle design er ændret. Den nye G7 ergonomisk føles som en mindre telefon takket være sine mere afrundede kanter. Hvor G7 adskiller sig fra G6 i form af dimensioner, er højden: den tilføjer 4. mm på toppen af ​​telefonen. Det nye format huser længere 19.: 9 Aspect-Ratio-skærm, der leveres med et topdisplayhak. Selvom enheden er længere, har dens øverste og nederste bezels set en reduktion i forhold til G6, så det samlede display-til-kropsforhold er steget.

En ikke-synlig ændring i internerne er, at batteristrisstørrelsen faktisk er faldet fra 3300mAh ned til 3000mAh â € "Det er muligt, at LG skulle gøre dette for at kunne integrere det nye højttalerdesign. Samlet om dette gør ikke bekymring mig for meget som en effektiv SoC og lovede skærm effektivitet bør stadig resultere i god batterilevetid.

Bagsiden af ​​telefonen, vi fortsætter med at se et glas låg, og det kommer med alle de normalt er forbundet fordele, såsom trådløs opladning og en IP68 rating. Kameraet boliger har set et redesign den horisontale dual-kamera layout i G6 og V30 er blevet erstattet af en mindre og strammere lodret opsætning.

Den vidvinkel modul har dog set større ændringer, som det ser en resolution bump fra skønt en sensor opgradering, denne gang ved hjælp af den samme sensor som den vigtigste kamera. Også bemærkelsesværdigt er, at vidvinkelvisningen er blevet reduceret fra 120 ° ned til 107 ° - stadig giver en vidvinkeloplevelse, men reducerer fiskeperspektivet og også forbedrer billedkvaliteten ved at reducere kromatiske aberrationer på de ydre dele af billedet.

LG hopper på displayet hak Bandwagon ; Det officielle navn til G7's Notch er ny anden skærm. I praksis afviger det ikke meget fra hvad vi ses med andre leverandører. LG tilbyder også forskellige muligheder for at tilpasse området â € "Gå fra forskellige mere kunstneriske baggrundsmuligheder til muligheden for at blot blacking ud i hakket. For en LCD-skærm overraskede G7 faktisk virkelig mig, da displayet tilbød tilstrækkeligt høj kontrastforhold, som blacking ud i hakket stort set arbejdede * næsten * såvel som en OLED-skærm â € "men det var stadig synligt i nogle lyse scenarier.

Der er en USB-C-port, en mikrofon og en 3. mm hovedtelefonstik. LG passer stadig til Audiophile Crowd, og G7 integrerer en ESS-teknologi ES9218P AUDIO SOC, som er angivet til at kunne have nok kapaciteter og magt til at køre selv de mest krævende højimpedanshovedtelefoner med op til en 2VRMs udgangsspænding. Jeg målte dette, og G7 kommer desværre ikke helt til de lovede niveauer, da det kun er i stand til 0. 64VRMS uden Quad-DAC og 1. 30VRMS med Quad-DAC aktiveret. Forvrængning klogt, men G7 udførte fremragende - jeg arbejder på genopbygning af en ordentlig lydmålingsmetode for fremtiden.

På højre side af telefonen finder vi en Lone Power-knap. LGS tidligere flagskibe havde strømknappen integreret på bagsiden på fingeraftryksensoren, mens det var okey i forhold til Ergonomi Jeg tror stadig, at en side-power-knap gør et bedre arbejde, så LG går tilbage til mere Traditionel placering er en god ting i min bog. SIM- og SD-kortbakken er nu flyttet til toppen af ​​telefonen.

På venstre side finder vi volumenknapperne og en helt ny assistentknap. I stedet for at oprette en ny brugerdefineret assistent integrerer LG fuldt ud Google nu. Jeg fandt knappen for at få en massiv brugervenlighedsproblemer med hensyn til faktisk at lytte til kommandoer som Theres en bemærkelsesværdig forsinkelse mellem at trykke på knappen og Google nu, der nu begynder at lytte til dine forespørgsler. Jeg fandt dette irriterende nok og en sådan dårlig integration, som jeg tror, ​​at det slags besejrer formålet med knappen â € "I kontrast og som et eksempel vil Samsungs Bixby-knap øjeblikkeligt begynde at lytte til en forespørgsel som snart du trykker på knappen, og appen vil indhente med at reagere.

LG G7 gennemgår et forhastet forsøg

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Mange forbrugere i dag gør deres opmærksomhed på Legacy Flagship smartphones, som ses som at tilbyde bedre værdier i forhold til de nyeste mid-range modeller. Disse kunder er tilfredse med middelmådige komponenter, men vil også ikke betale for over-the-top-funktioner i nogle af dagens premium-telefoner, som de aldrig vil bruge. Udfordringen er at finde smartphone med bare den rigtige balance.

LG G7 One kører Android 8. Oreo og indeholder kun de mest væsentlige apps ud af boksen, der giver brugerne en glat og hurtig smartphone oplevelse. Telefonen optimerer automatisk baggrundsaktivitet for de vigtigste operationer for at maksimere batterilevetiden. Brugere kan bekvemt få adgang til den rige AI-oplevelse af Google Assistant ved at trykke på den dedikerede knap på siden af ​​telefonen. LGS First Android One Phone modtager regelmæssige sikkerhedsopdateringer med indbygget Google Play Beskyt for total ro i sindet.

Også tilgængelig på LG G7 One er Google Lens, Googles Ny måde at søge ved hjælp af Computer Vision og AI Technology. Tilgængelig inde fra Google Assistant og Google-fotos, kan brugerne søge efter oplysninger om objekter, identificere tekst, besøge websteder, inkludere visitkort i kontakter, tilføje nye begivenheder til kalenderen eller kigge op på en vare på en restaurantmenu uden at skrive.

Flere forbrugere bruger smartphones som primære enheder til at nyde musik og film. LG G7 One er den perfekte ledsagende enhed til at slappe af og slappe af med sin 32-bit Hi-Fi Quad DAC til fantastisk lyd, når de er parret med kvalitets øretelefoner. LG G7 One leverer også Virtual 3D-lyd til alt indhold, op til 7. Kanal lyd med DTS: x.

For dem, der foretrækker at lytte til musik uden øretelefoner, har LG G7 en også den unikke boombox højttaler, der anvender telefonens indre rum som et resonanskammer for at levere dobbelt bas og lyd af konventionelle smartphones. Når den placeres på en solid overflade eller en boks, virker resonanskammeret som en woofer for at forstærke basfremvirkningen endnu mere. AI CAM, der først blev introduceret i LG V30'erne, vil blive tilføjet med en opdatering senere i år.

Ligesom LG G7 Thinq, tilbyder LG G7 PIT premium og intelligente funktioner som AI CAM, 32-bit Hi-Fi Quad DAC, BOOMBOX SPEAKER og DTS: X 3D Surround Sound. Ai Cam lader brugerne vælge mellem otte optagelseskategorier â € "person, mad, kæledyr, landskab, by, blomst, solopgang og solnedgang â €" for perfekt optimerede skud sammen med tre effekter muligheder for endnu mere Personalisering .

Både LG G7 One og LG G7 Fit er designet til at tillade et bredere udvalg af forbrugere, der nyder LG smartphones med dokumenterede og flagskib-niveau funktioner, siger Ha Jeung-UK, Senior Vice President og Business Unit Leader for LGS Mobile Kommunikationsselskab. Da smartphone økosystemet modnes, er det ikke nok til at bare tilbyde premium- og mid-range-telefoner, der er en stigende efterspørgsel efter modeller imellem.

Besøgende til IFA 2022 fra 31. august til 5. september kan besøge LGS-kabinet i Hall 18 af Messe Berlin for at opleve og få flere oplysninger om LG G7 One og LG G7 pasform. Prissætning og andre købsoplysninger vil blive annonceret lokalt på tidspunktet for tilgængeligheden.

Den professionelle kilde

Integrering af New AI Technologies til et nyt, slankere design, LG G7-Thinq har en imponerende kant-til-kant, 6. tommer, 19.: 9 QHD + FullVision Super Bright Display med hård, næste generation Corning® Gorillaâ ® Glas 5 på både forsiden og bagsiden.

Seneste produkter med gorilla glas

Apparaterne på disse sider er blevet verificeret af producenten og Corning som ved hjælp af Corning Gorilla Glass. Fabrikanterne og enhederne, der er beskrevet på disse websider, er de eneste producenter, der er autoriseret til at bruge Corning Gorilla Glass-varemærket i deres enhedspromotioner. Vælg enhedsproducenter har ikke været villige til at levere Gorilla Glass Model-verifikation. I disse tilfælde bedes du spørge producenten direkte eller kontakte Corningâ her, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig! Â Vis fuld produktliste >>

LG A FAIT DE BONS PROGRèS L'Annà © E DERNIèREN, MAIS LE FAKTIANANT FACT FACE à d'© normer Dà © FI. IL YA UNE CONSEMENT DIRECTE AVEC LE GALAXY S9, LES IPHONES D'Apple et le Prochain OnePlus 6. Au-Delã de Cela, Les Ventes de Tà © Là © Telefoner RALENTISSENT ET LES PROPRIE TAVER GOMMENDE SAMACCROCHER à LEURS Appareils plus longtemps. Lg, qui n'est pas un membre du top 5 mondial, en besoin de sortir chaque tour qu'il a pour faire une bosse.

Vigtig

Pgina de fejl eBay

Pgina de fejl eBay

Vi er skyld kendt for omkring måned nu, at LG var ved at frigive en ny tablet, men nu er det officielt. Den LG G Pad X2 8. er nu tilgængelig via tmobile ja, de bogført en støtte side for denne forud for tid og det endda kommer med Plus Pack, et batteri og højttaler og tablet

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tabletten kommer med en pris på 240, og det vil være tilgængelige via tmobile for en månedlig betaling på 10 for 24 måneder.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Vi tager et kig på LG G Pad X 8., en 240 tablet med nogle interessante funktioner, der gør det skiller sig ud fra flokken.

HTC Velocity 4G Smartphone Vs LG K20 Plus prissammenlignings, kamera, batterilevetid, Skærmstørrelse, RAM, opbevaring, Vægt Mere GizBot

HTC Velocity 4G Smartphone Vs LG K20 Plus prissammenlignings, kamera, batterilevetid, Skærmstørrelse, RAM, opbevaring, Vægt Mere GizBot

Få mere med 1 Spørgsmål og 0 Svar til LG K20 V 4G LTE med 16 GB hukommelse Cell Phone Black Verizon.

LG K20 2019 alternativer lignende eller relaterede enheder

LG K20 2019 alternativer lignende eller relaterede enheder

Asus ZenFone 7 Pro flagskib telefon holder flipup kamera fra sidste år ZenFone 6 og tilføjer en tele-modul til de vigtigste og brede kameraer.

Top detaljer om LG K20 sine specs, pris, fordele og ulemper

Top detaljer om LG K20 sine specs, pris, fordele og ulemper

Hvis du leder efter en større smartphone, der stadig har et slankt og stilfuldt design, kan du nu få den nye LG K20 V fra Verizon.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

LG K20 kører Android Nougat, og kan købes fra ATT i 119, eller kun 4 pr. Måned ...

LG K20 Plus-sager dækker cellefonaser. om.

LG K20 Plus-sager dækker cellefonaser. om.

Køb den nyeste LG20 Plus, K20V, K10 2017 og Harmony Cases. CoverLab bringer dig de seneste slanke dæksler, holsters, tunge tilfælde og skærmbeskyttere for at holde din telefon beskyttet til enhver tid i din egen unikke stil.

Lg K20 Plus

Lg K20 Plus

LG K20 Plus 32GB LGTP260 Pris i Pakistan er PKR NA, udgivet 2016 December. LG K20 Plus Specs 5.3inch drevet af Quadcore 1.4GHz RAM på 2 GB.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.