LG G7 ThinQ Review Wow mangler

LG G7 ThinQ anmeldelse Punchy Display, Big Audio, Smart AI

LG for nylig lanceret sin mest stand smartphone i år, omkring en måned siden i Indien, og det er også prissat ret i landet på Rs 40.000 i forhold til andre markeder, hvilket er grunden til det var svært at anbefale andre steder.

Thats ét ord til at beskrive LG G7s design. Vi har modtaget modellen med Aurora Black finish, der har en vis iriserende glans, en, der er kun synlig, når de ses i en vinkel. Op foran, det ser næsten sort med et strejf af marine.

Designet er den samme metalramme indlagt mellem to plader af glas, alle tre er færdige til perfektion. Dens også mere afrundet og føles som en videreudvikling af LG G6s design, som vi revideret sidste år.

Hele enhed føles meget mindre end de fleste præmie flagskibsinitiativerne i disse dage. Den er udstyret med et display hak betyder, at dens en 18: 9-forhold display, som også betyder, at det er tyndere og mindre end de fleste præmie Android smartphones. Det er en god ting, når det kommer til én-hånds brug.

Andre detaljer, der skiller sig ud fra den tilsvarende pris OnePlus 6 er den IP68 hvilket betyder, at det kan tages for en svømmetur. Åh, jeg nævner også, at dens fald testet efter militære standarder?

LG G7 ser måske ikke så elegant som de OnePlus, men det sikker har mere praktisk plus punkter, som giver mening â €”Save for at displayet hak â €”, som takket være LGS tilpasninger kan også slås fra.

Mit eneste problem med det er manglen på en oleofobisk belægning, hvilket betød, at det var en plamage-fest på bagsiden. LG kender dette, hvorfor det har medtaget en mikrofiber renseklud i kassen. Heldigvis fronten havde en belægning, så det havde lidt eller ingen fingeraftryk pletter i den daglige brug.

LG G7 ThinQ bogstaveligt får dig alt under solen, især når man tænker sin attraktive R'er 40.000 prisseddel. I virkeligheden er det nemt slår OnePlus 6, givet sin prissætning og de funktioner, som det har på tilbud.

Tilslutningsmuligheder inkluderer dual-SIM slots, der understøtter dual 4G / LTE standby, Wi-Fi 802. 1 a / b / g / ac, DLNA, Bluetooth v5. , USB 3. port med en type C og for dem der ikke kan undvære det, en FM-radio så godt!

Uanset om det er en solrig Daya eller et svagt belyst miljø, LCD-displayet gør et fint stykke arbejde med lysstyrke. Dens allerede lysere end de fleste skærme i sin klasse men det er også pakker i en Forbedrede tilstand, der gør det næsten dobbelt så lyse som den maksimale lysstyrke, som er nyttig, hvis du ser en film udendørs i stærkt sollys. Det var lidt af et problem med den OnePlus 6 mere til dels på grund af den reflekterende skærm, at det sport.

I Expert-tilstand kan du justere mætning, nuance og selv de skarphed niveauer af displayet. Kort sagt, dens uendeligt tilpasses og resultaterne er temmelig lidt god, når du har sammenknebne dem.

Uanset om du søger efter state-of-the-art smartphones, basica mobiltelefoner, eller noget midt imellem, med LG det hele lige ved hånden. Designet til den måde, du lever, en ny LG smartphones giver dig adgang til den nyeste teknologi og funktioner, plus væsentlige ligesom snak og sms. Lær mere om LG telefoner, produkter og tilbud, der bedst matcher dine behov.

â € ¢    LG Dual Screenâ ”¢: Designet til at holde trit med alt hvad du behøver, parring kompatible LG telefoner med LG Dual Screenâ’¢ giver dig mere plads til at multitaske â €’tekst en ven, mens du ser en video, dele & sammenligne mens shopping, eller opdatere din fantasi fodboldhold mens forske en spillers statistik. Gør det hele på samme tid, hurtigt og nemt, uden at skifte frem og tilbage mellem apps.

â € ¢ Â Â Â 5G telefoner: Tryk i nogle af de hurtigste mobiltelefon netværk i USA med vores 5G smartphones. Med vores nyeste tech lige i din hule hånd, kan du se videoer problemfrit, tage billeder i strålende farver og klarhed, surfe på nettet, sende e-mails, levering af SMS-beskeder, arbejde på dokumenter eller bare sparke tilbage med sociale medier â € ” alle på forrygende 5G hastigheder.

â € ¢ Â Â Â G-serien Telefoner: Smart, slankt og designet til den måde, du lever, Â LG G serie telefoner gør det nemt at tilslutte stort set overalt. Og med deres ultra-hurtige processorer, krystalklare skærme, rungende lyd og banebrydende kameratelefon teknologi, vores G-serien smartphones har magt til at gøre din on-the-go liv endnu bedre.

Samsung Galaxy Alpha støtte.

â € ¢ Â Â Â V-serien Telefoner: Innovative til deres kerne, vores state-of-the-Artà V-serien smartphones gør 24/7 tilslutninger ubesværet â € ”alle samtidig leverer fremragende multimedia lyd- og billedoplevelser. På denne måde kan arbejde og spille, se videoer, lytte til musik, og fange livets bedste øjeblikke i ren klarhed.

â € ¢    LG Styloâ ”¢ serien Telefoner: For den ultimative kreative udtryk og produktivitet, så tjek vores Stylo serien. Med vores innovative og nem at bruge stylus pen, hurtige processorer, strålende skærme med levende farver, plus al den teknologi, du forventer fra en avanceret smartphone, vores Stylo-serien gør livet mere kreativ ved at give dig mulighed for at skrive, tegne eller doodle når, uanset hvor du er inspireret.

â € ¢    Budget telefoner:  Vores budget cellphones lade dig kalde, tekst, surfe på internettet og få adgang til alle dine yndlingsprogrammer â € ”alt hvad du behøver fra en smartphone â €”ved utroligt priser. Og med de enheder, der parrer uden kontrakt, forudbetalte eller standardbærerplaner, giver LG Budget Phones virkelig dig den værdi og sort du fortjener.

â € ¢ â € Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Og med fleksibiliteten til at vælge eller ændre din transportør, giver vores ulåste smartphones dig friheden til at forbinde din vej.

Ting til kærlighed: - Fantastisk Kameraer med ultra-stor og OIS- Enestående Audio høflighed ESS Quad DAC- Brilliant Dislay- Top notch byggekvalitet, men forbavsende lys og kompakt-Haptikkerne kun overgået iphones - Medfølgende hovedtelefoner - AKG tunet QuadBeats 3 Quick Charge 3. - IP68 Certified- MIL STD 810G Certified- Trådløs ChargingThings at hade: - Dateret Software hud, Samsungs One UI til sammenligning er contemporaryThat er om det Luk øjnene og købe ..! Tak mig senere ..

Bedste telefon under 30k, bedre end OnePlus. verything, funktioner, kvalitet, design, som du ønsker, vil komme i dette. Bedste ene er IP68. OnePlus ikke yder IP68 i nogen af ​​deres produkter, og de er lidt over prissat. IP68 er must for flagskibe. slange, der siger, at der ikke brug for IP68 så lad os se på regntiden og andre forhold.

Super telefon til musikelsker. t er den bedste telefon til kamera, slank krop, lyse skærm, stylist leder. elskede det boom box lydsystem det er virkelig fantastisk .. TS 3d lyd og hi-fi quad DAC gør denne telefon mere præmie. inally jeg tak Amazon for at give mig denne mulighed for at købe denne telefon på kun 27.990 INR. ove dig Amazon.

detaljer

En multi-prisvindende journalist, har Alex skrevet om forbruger-teknologi i over 20 år. Han har skrevet og redigeret til stort set alle australske tech publikation herunder Gizmodo, CNET, PC Magazine, Kotaku og mere. Han har også været redaktør af Gizmodo Australien, PC Mag Australien, CNET. om. u og sektionen Tech og Telco på Finder. Alex har en Bachelor of Arts fra University of New England og en alvorlig passion for retro gaming.

LGs G-serien telefoner har længe repræsenteret sit flagskib ambitioner , men i 2022, den sydkoreanske producent tog lidt af en pause i sine ambitioner . I stedet for at lancere LG G7 ThinQ på Mobile World Congress, det i stedet afslørede ThinQ version af LG V30. Det tog sin tid at frigive sin sande 2022 flagskib, men mens resultaterne er unægtelig præmie, de er ikke så spændende eller revolutionerende, som vi kunne have håbet på.

Design

Og G7 er temmelig intelligent. Dens 16-megapixel dual-linse bageste kamera kan justere indstillingerne i farten til enhver situation du er skydning i, hvilket gør det dummy-bevis. Telefonerne fokuserer på Google Assistant, i form af en dedikeret knap under lydstyrkeknapperne, betyder, at du kan trykke Google til at udføre mange grundlæggende opgaver.

Opdatering, June

. I U., vil G7 ThinQ kun være tilgængelige for orden gennem en bærer. Sprint, Verizon og T-Mobile nu sælge kommuner nyeste flagskib, med telefonen koster $ 750 på T-Mobile og Verizon og $ 792 på Sprint. Projektfi, Googles trådløse tjeneste, planlægger at tilbyde telefonen også, selvom det stadig er opført som at komme snart på det pågældende websted. Du kan også få G7 hos os Cellular, hvis du bor inden for den regionale luftfartsselskabs dækningsområde.

lg g thinq specs

En smartphone med en kant-til-kant display, der sporter en udskæring til det frontvendte kamera og håndsæt ørestykke â € "ellers kendt som en hak â €" er ikke præcis banebrydende længere. Apple Essential og Huawei har alle flagskibe med udskæringer øverst på deres ekspansive skærme; Asus vil snart blive med i dem. Oneplus 6, der er indstillet til at blive afsløret senere i denne måned, er rygter om at have en hak også. Så når LG tog wraps fra G7 Thinq, komplet med en hak, blev vi overrasket over. På dette tidspunkt er Samsung den ensomme hold-out.

G7S 6. -InCh, 3120 x 1440 displayet har en større end standard 19.: 9-billedforhold, hvilket gør det bredere end skærmen 18: 9 i sidste år LG G6. De nye telefoner hak er let forklædt med en softwarebaseret bezel under Indstillinger> Display> Ny anden skærm. Der er fem bezel farver at vælge imellem, herunder en regnbue gradient. Men når du vælger Sort For at forkæle hakdet helt, er udskæring stadig synlig, hvis du ser nøje ud. Thats fordi lyse liter lcd paneler ikke kan matche de sande sorte og rigere farver af en OLED-skærm.

Det er også uklart, hvorfor LG kalder software bezel en ny anden skærm, svarende til en funktion, der er tilgængelig på LG V20 for nogle år siden, fordi det ikke er en anden skærm. Det er bare hvor dine ikoner lever. Du skal stadig svinge ned for at se meddelelser.

G7S-displayet var lyse og klare, da jeg streamede den nyeste myrke og WASP Trailer på YouTube, men skærmen Galaxy S9S var let vinderen. Ant-Mans Crimson Suit og den skinnende røde af en smadret tomat dukkede gennem Samsungs telefon. Farverne var mindre mættet på G7S displayet.

Et af G7S-salgspunkterne er dens lysstyrke. LG siger, at dens skærm kan nå toppen lysstyrke på 1.000 nits, hvilket betyder, at det skal være lettere at se i dagslys. Vi simulerede Glarings sollys i vores indendørs laboratorium og brugte en lysmåler til at bestemme, hvor lange LCD-panelet kunne få. G7 ryddet 900 nits med lysstyrke vendt til 100 procent, hvilket er den højeste peak weve set i enhver smartphone weve testet.

Vigtig

Sådan låser du LG LGC330W Guideline Tips til at låse Android Sim Unlock op

Sådan låser du LG LGC330W Guideline Tips til at låse Android Sim Unlock op

I dette indlæg deler jeg en fuld StepByStep-tutorial til LG VELVET LMG900N FRP Bypass Unlock Google Android 10 Ny sikkerhed uden pc

LG G pad x 8 0 softwareopdatering henter du softwareopdateringer LG G Pad X2 8. Plus

LG G pad x 8 0 softwareopdatering henter du softwareopdateringer LG G Pad X2 8. Plus

Hent LG G Pad X2 8. Plus V530 USB-drivere er det meget vigtigt, og krævede filer til connectingyour enhed til pc og FIX LG G Pad X2 8. Plus V530 USB-enhed genkendes problemer

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Vi undersøgte prisen på en LG G Pad X 8 0 Case Amazon, Walmart, Ebay ... Hvem har den bedste pris i USA Find resultaterne i Lowpi. om.

LG G Pad X2 8,0 Plus går Officiel til 240

LG G Pad X2 8,0 Plus går Officiel til 240

I løbet af måneden, LG roligt gjort G Pad X2 8,0 Plus officielle, udvider sin G Pad-serien tablet yderligere. LG G Pad X2 8,0 Plus er prissat til 240,

395 produkter til LG PAD

395 produkter til LG PAD

LG G PAD 8. Skærm Berkualitas Dengan Pengiriman GRATIS GLOBAL DI ALIEEXPRESS

LG G PAD X 8. V521 LCD-skærm og digitaliseringsindretning med værktøj Hvid

LG G PAD X 8. V521 LCD-skærm og digitaliseringsindretning med værktøj Hvid

LG Pad Prices Sammenlign priser Shop Online PriceCheck

USA LCD Digitalizer Touch Screen Display Udskiftning til LG G Pad X2 8. Plus V530 31. 2

USA LCD Digitalizer Touch Screen Display Udskiftning til LG G Pad X2 8. Plus V530 31. 2

Efter timers forskning og sammenligning af alle LG GPAD X 8. På markedet finder vi den bedste LG GPAD X 8. af 2021 fra Amazon, HomeDepot, Walmart, Ebay ... Her er Top 20 Bedste LG GPAD X 8. Weve fundet indtil nu.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.