LG K7 Tekniske specifikationer

LG K7 pris, specifikationer, sammenligning og funktioner

Skærmen på din LG K7 er brudt eller ikke længere virker? Med denne udskiftningsskærm for K7, find din telefon som ny på få minutter. Denne skærm for K7 har nøjagtig samme teknologi som den oprindelige skærm på din LG K7.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

K7 er designet godt. LG kalder det et blankt stendesign. Hovedfunktionen i designet er manglen på knapper på siderne. Clutter-Free Design vil imponere enhver, der ønsker et kigger. Strømknappen er på plastik tilbage, tæt på kameraet og blinker. Volumenknapperne flankerer tænd / sluk-knappen. Kroppen er buet, og det er let at bære rundt.

K7 sporten en 5-tommers skærm. Dens berøringsgrænseflade er glat, og der er ingen forsinkelse. Men telefonens skærm gør det vanskeligt for praktisk brug. I direkte sollys kan man kun læse e-mails, hvis lysstyrken er indstillet til 100 procent; Dette kan være fint i sig selv, men er ikke på niveau med sine konkurrenter.

Mens displayet er lidt buet på grund af LG's ARC-glas og er glædeligt for øjnene, er dets opløsning på 854x480 pixels gammelteknologi. Det er svært at forstå, hvorfor LG gik ind for en sådan gennemsnitlig skærm.

Dual-SIM-telefonen understøtter 4g. Det huser en Qualcomm Snapdragon 210 processor med 1. GB RAM. Det giver kun 8 GB internt lager, som kan udvides op til 32 GB. K7 falder også kort i opbevaringsområdet; De fleste telefoner giver mindst 16 GB lagerplads i disse dage. Det kører Android 5. Lollipop og brugergrænsefladen er enkel. K7 leveres med et 2,125 mAh batteri og er ikke det bedste for en tung bruger. Men for lav til moderat brug fungerer telefonen godt.

Ved Rs 9.500 falder LG K7 i det lavtgående smartphone segment. Men det har meget få ting til det. LG hævder, at telefonen vil være et stort hit blandt ungdommen; Gennemsnitlige specifikationer vil dog ikke være i stand til at opnå meget opmærksomhed.

Business Standard har altid stræbt hårdt for at give up-to-date information og kommentar om udviklingen, der er af interesse for dig og har bredere politiske og økonomiske Implikationer for landet og verden. Din opmuntring og konstant feedback om, hvordan man forbedrer vores tilbud, har kun gjort vores beslutning og engagement i disse idealer stærkere. Selv i disse vanskelige tider, der opstår ud af COVID-19, fortsætter vi med at forblive forpligtet til at holde dig informeret og opdateret med troværdige nyheder, Autoritative Views og Incisive Kommentar om aktuelle spørgsmål af Relevans . Vi har dog en anmodning.

Da vi bekæmper de økonomiske virkninger af pandemien, har vi brug for din støtte endnu mere, så vi kan fortsætte med at tilbyde dig mere kvalitetsindhold. Vores abonnementsmodel har set en opmuntrende svar fra mange af jer, der har abonneret på vores onlineindhold. Mere abonnement på vores online indhold kan kun hjælpe os med at nå målene om at tilbyde dig endnu bedre og mere relevant indhold. Vi tror på fri, retfærdig og troværdig journalistik. Din støtte gennem flere abonnementer kan hjælpe os med at praktisere den journalistik, som vi er forpligtet til.

LG K LTE KORT BESKRIVELSE

LG K7 LTE blev lanceret i maj 2022 & kører på Android 5. OS. Smartphone er tilgængelig i tre farveindstillinger i. . Hvid, Guld, Titan & Giver en række tilslutningsmuligheder i form af 3G, 4G, GPS, WiFi Bluetooth-funktioner. Prissat til Rs. 5430 Telefonen er tilgængelig med 8 GB internt lager.

Smartphone er drevet af 1. GHz Quad Core Qualcomm Snapdragon 210 processor. A 1. GB RAM sikrer, at telefonen løber glat selv de mest hukommelsesintensive applikationer og viser stadig ingen tegn på lag. 8 GB intern hukommelse kan udvides til 32 GB via et microSD-kort.

Før du starter

LG K7 har en 5. inches FWVGA, 480 x 854 pixel IPS-skærm med en pixeltæthed på 196 ppi. Kommer til kameraer, har den et 5 MP bagkamera og et 5 MP-forreste kamera til selfies. Den har en mikrousbort til datasynkronisering og opladning. Det er en enkelt SIM-smartphone med understøttelse af 4G LTE, Bluetooth og GPS også.

Bagkamera

Dette er en demo af en sømløs indsats af et ICECAT LIVE produktdatablad på din hjemmeside. Forestil dig, at dette responsive dataark er inkluderet i produktsiden af ​​din webshop. Sådan integrerer du Icecat Live JavaScript.

Det generelle varemærke tilhørende en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En producent kan have flere mærker. Nogle producenter licens deres mærker til andre producenter .

Produktnavn er et mærkes identifikation af et produkt, ofte et modelnavn, men ikke helt unikt, da det kan omfatte nogle produktvarianter. Produktnavn er en nøgle del af ICECAT-produkttitel på et produktdatablad.

Brandets unikke identifikator for et produkt. Flere produktkoder kan kortlægges til et moderproduktdatablad, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger forkerte koder eller undertiden logistiske varianter.

Kvaliteten af ​​produktdatabladet kan være på flere niveauer: Kun logistiske data importeret: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, et datablad er endnu ikke oprettet af en editor. Reated af LG: Et datablad importeres fra en officiel kilde fra en producent. Men dataarket er endnu ikke standardiseret af en Icecat Editor. Reated / standardiseret af Icecat: Databladet oprettes eller standardiseres af en Icecat Editor.

Alle LG K modeller og varianter alle forskellene i hver model, specifikationer og funktioner LG K versioner og specifikationer kan være forskellige for hvert land

LG K7 har 4 modeller og varianter. Generelt er versionerne de samme enhedsmodeller med nogle forskellige funktioner og specifikationer, da mængden af ​​intern opbevaring, processor eller kun 3G / 4G / 5G-frekvenser, der kan være forskellige afhængigt af landet, LG K7 er tilgængelig til.

Gør videoopkald med din LG K7 Det er meget nyttigt at holde kontakten med familiemedlemmer og venner, der er langt væk eller har arbejdsmøder i dag, da fjernarbejde er i stigende grad populært eller for indgrebssituationer derhjemme af hensyn til folkesundhed Ud over at holde en virtuel dato før mødet personligt.

Hvis du også vil optage videokonferencen, som du skal gøre med din LG K7 på video for at få det som bevis, hukommelse eller at dele den med familie eller venner, skal du klikke på følgende link og følge de angivne trin Optag skærm på LG K7

Der er mange applikationer til din LG K7 for at gøre videochat eller videotelefonen en af ​​en eller kvalitetsgruppe videoopkald, vi angiver nogle af disse apps til at installere på din K7 i sin interne hukommelse 8 GB for at være i kontakt via videoopkald , Alle nedenstående applikationer er gratis og giver dig mulighed for at foretage opkald og videoopkald helt gratis fra din mobil / mobiltelefon:

Skype.

Åbn App Store på din LG K7 Play Store, søg efter Skype, klik på Installer, når installationen er færdig, klik på Åbn. Du skal have en Microsoft eller Skype-konto, hvis du ikke har en Microsoft eller Skype-konto, du kan oprette det ved at klikke på linket, der vises på skærmen på din K7, har ikke en konto? Skab en.

Skype kan også bruges fra en bærbar computer / notesbog eller desktop pc ved hjælp af programmet til Windows, Mac OS og Linux, fra en webbrowser, fra en enhed med Amazons Alexa eller fra Xbox Game Console.

Google Duo

Bare åben Duo på din K7, det vil bede dig om adgang til kontakter af LG og tilladelser for at få adgang til kameraet og mikrofonen, klik på Tillad at foretage videoopkald. Det kan bede om adgang til lokationen, din LG K7 har GPS ja med A-GPS, selvom det ikke er nødvendigt at give denne adgang til at foretage videoopkaldet, kan du klikke på nægte. Det vil bede dig om at indtaste dit telefonnummer, det er nødvendigt at kunne kontakte andre brugere og foretage videoopkaldet, du vil modtage en SMS med en bekræftelseskode, som du skal indtaste i Google Duo for at fortsætte.

Du vil se en meget enkel, men måske lidt forvirrende grænseflade, for at ringe til, skal du søge efter en kontakt ved navn eller telefonnummer, hvis du ikke kan finde det, det skyldes, at brugeren ikke har Google Duo Programmet installeret på deres enhed, kan du sende dem en invitation fra knappen Inviter Venner.

Snapchat.

Ud over at kunne lave videoer og fotos med filtre, med denne app er det også muligt at foretage videoopkald med dine SnapChat-kontakter fra din LG K7 og dets Selfie Camera 5 MP, husk på, at personen med Hvem du vil gøre videoopkaldet skal også have SnapChat installeret og have en konto ud over at være venner på dette sociale netværk.

Instagram.

Ud over at kunne foretage direkte opkald, med denne app, der ejes af Facebook, er det også muligt at foretage videoopkald med dine Instagram-kontakter fra din LG K7 og dets Selfie Camera 5 MP, vi må huske på, at Person med hvem du vil gøre videoopkaldet, skal også have instagram installeret og have en konto ud over at være venner på dette sociale netværk.

Vigtig

Forskellen mellem LG Stylo 3 og LG Stylo 3 Plus sammenligne forskellen mellem Lignende Vilkår

Forskellen mellem LG Stylo 3 og LG Stylo 3 Plus sammenligne forskellen mellem Lignende Vilkår

Nope, stadig ikke en Galaxy Note morder. Tidligere på året, LG afslørede Stylo 3 billedet ovenfor, at de ligesom andre Stylos, eller tonehoveder, før det, tilbydes en tynd

Forskellen mellem LG Stylo 3 og LG Stylo 3 Plus sammenligne forskellen mellem Lignende Vilkår

Forskellen mellem LG Stylo 3 og LG Stylo 3 Plus sammenligne forskellen mellem Lignende Vilkår

Undersøg LG Stylo 3 Plus vs Samsung Galaxy A12 og Samsung Galaxy A12 vs LG Stylo 3 Plus sammenligning på pris, specs, design, display, operativsystem, processor, opbevaring, kamera og meget mere. Forskel mellem LG Stylo 3 Plus og Samsung Galaxy A12 phonedady

Lg stylo 3 plus specifikationer

Lg stylo 3 plus specifikationer

LG Stylo 3 Plus leverer stof, stil og innovation lige til håndfladen.

LG Q710PL Boost marokkansk Blå LG Stylo 4 Plus Boost Mobile LGQ710PL

LG Q710PL Boost marokkansk Blå LG Stylo 4 Plus Boost Mobile LGQ710PL

LG Stylo 4 Boost Mobile Bypass FRP Google Verifikation på Android-version MarshmallowNougatQKitKatLollipopLollipopPieOreo dezember 2021

ATT LG STYLO 4 oplåsningskode ATT oplåsningskode

ATT LG STYLO 4 oplåsningskode ATT oplåsningskode

Lås LG Stylo 4 Plus Få vejledning i at låse LG Stylo 4 Plus på få minutter. 247 Kundeservice Find din LG Stylo 4 Plus oplåsningskode hurtigt sikker Du vil være i stand til at bruge det med næsten alle GSM Carrier.

LG Stylo 4 lander i Cricket Wireless med 3GB RAM til 230

LG Stylo 4 lander i Cricket Wireless med 3GB RAM til 230

Ankommer ved Wed, Dec 29 Køb EEEkit Touch Stylus Pen Udskiftning egnet til LG Stylo 4QQ710Q710MSQ710CS Q710ALQ710TS Q710US eller Samsung Galaxy Note 8 på Walmart. om.

LG Stylo 4 Plus Pris i Nigeria Mobilewithprices Mobile Med Priser

LG Stylo 4 Plus Pris i Nigeria Mobilewithprices Mobile Med Priser

LG Stylo 4, Q710WA LMQ710WA, Touch, farve IPS TFT 1080 x 2160 px 6. 0, LiIon 3300 mAh, Snapdragon 450

LG Stylo 4 Q710ULM 332GB Specifikationer, Fotos

LG Stylo 4 Q710ULM 332GB Specifikationer, Fotos

MOTOROLA MOTO G6 PLUS 128GB VS LG STYLO 4 Sammenlign specifikationer og pris på mobilephones til at undestand Hvilken er bedst for dit behov før du bestiller online.

Sådan Lås Metro ved tmobile MetroPCS LG Stylo 5.

Sådan Lås Metro ved tmobile MetroPCS LG Stylo 5.

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til LG Stylo 5 LMQ720 32GB Silvery Hvid Metro Single SIM til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.