LG Stylo 6 hærdet glas Skærmbeskytter 2 Pack

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

LG Stylo 6 Privacy Plus Screen Protector er designet til dem, der søger en all-round privatliv løsning til at beskytte deres oplysninger fra nysgerrige øjne. Hvis du er en regelmæssig pendler, har adgang til fortrolige oplysninger, eller du bare foretrækker at holde din skærm privat all-round, så er denne LG Stylo 6 anti-spion skærmbeskytter er, hvad du har brug for.

Din LG Stylo 6 er en del af din hverdag. Det er altid i dine hænder, og du bruger mere tid end nogensinde at kigge på det, aflæse og skrive, end du bruger det til at foretage opkald. Du kan bruge det til de sociale medier, kontrol e-mails, gør dine indkøb, bank, læse eller se videoer. Det er din følgesvend; det er med dig hele tiden, i hjemmet, på arbejde og hvor du går.

Din LG Stylo 6 holder dig tilsluttet og engageret. Du skifter mellem forskellige apps og få tingene gjort på farten. Det er fascinerende, hvor meget der kan gøres; Men er det også spændende, hvor meget din skærm kan fortælle om dig.

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange mennesker har haft et blik på din LG Stylo 6 skærm? Uanset om det er bevidst eller ej, nysgerrighed er uden tvivl ukontrollabel , og det tager kun et hurtigt kig på skærmen for at eksponere noget privat eller fortrolig til en fremmed. Det er lidt ligesom at holde dit hjem døren åben for nogen at gå i; det er en unwelcomed invitere.

Selv om du kan holde din LG Stylo 6 lige foran dig, på hver side af skærmen er stadig synlig. Wandering øjne kan se hvad der er på skærmen. Ved tæt og med en smule af insisteren nogen kan opnå personlige eller fortrolige oplysninger. Dette er teknisk benævnt 'visuel hacking' og alle er modtagelige for denne form for indtrængen, så længe dine skærme er eksponeret i offentligheden.

I det væsentlige kan din LG Stylo 6 underminere dit privatliv, din fortrolighed og i sidste ende lække data. Hvis du fik vist arbejde relaterede oplysninger, kunne lækkede data føre til brud på datasikkerheden, der kan have negative konsekvenser.

LG Stylo 6 Privacy Plus Screen Protector er et 4-vejs black-out skærm, der blokerer synligheden af ​​din skærm fra siderne, om du bruger din smartphone i stående eller liggende tilstand. Det klæber til skærmen tilbyder dig en sprød klart billede, når du ser på skærmen lige på, men begynder at black-out, mens du tænder væk. Hvad dette betyder for dig er, at skærmen ser sort til nogen ved siden af ​​dig, hver side af skærmen.

Denne smarte sort-out teknologi opnås ved hjælp af tovejs microlouvers , der er indlejret i LG Stylo 6 skærmbeskytter. Disse microlouvers begrænse synligheden af ​​skærmen for at 45A ° på hver side af den tændte skærm. Ud over 45A ° punkt skærmen er mørklagt.

LG Stylo 6 Screen Protector er pakket i en brudsikker pakke indeholder skærmen Privacy Protector film og en Application Toolkit. Dette toolkit er designet til at gøre installationen hurtig, nem og præcis. Du vil få:

Anvendelse af LG Stylo 6 skærmbeskytter er lavet ligetil takket være den trin-for-trin video guide, vi har forberedt. De video instruktioner demonstrere i detaljer, hvordan man opnår en perfekt påført skærmbeskytter uden fanget luftbobler eller støvpartikler. Det viser, hvordan man justere skærm beskytter ordentligt og fejlfinding alle spørgsmål under påføringen.

Da denne Privacy Screen Protector er designet til at holde levetiden af ​​din LG Stylo 6, følge instruktionerne nøje, vil ikke kun beskytte din skærm, men vil også forbedre din brugbarhed.

Hos ViaScreens vi er opsat på kundetilfredshed og loyalitet. Ikke alene har vi investeret i fremstilling af en kvalitet produkt med et formål, vores mål er for dig at dele din oplevelse af dette produkt, og din interaktion med os. Det er derfor, vi er her for at hjælp, når du har brug for os!

Vores mål er for dig at have en problemfri transaktion og vores kundeservice er klar til at hjælpe. Vi tilbyder vores kunder flere måder at nå os herunder e-mail, chat, Twitter og WhatsApp.

Gratis Netflix konti Passwords 2022 100 Arbejde dagligt opdateret

Lg stylo skærmbeskyttelse

Det er en kendsgerning, at mindst 45% af smartphone-brugere vil skade deres skærme på et tidspunkt, på en eller anden måde. Mens accessorising og beskytte din LG Stylo 6 med en sag er trendy og vigtigt, skærm beskyttelse er integreret. Efter alt, skærmen er essensen af ​​enheden og enhver skade på det hindrer brugbarhed og interaktion. Ved hjælp af en skærm med ridser, en revne løber langs siden eller glasskår er helt sikkert ubehageligt. Selvom smartphone skærme er ikke så sprøde, som de var engang, og holder din LG Stylo 6 uden en skærm beskytter er ikke en mulighed. Enhver form for skærmbeskytter ville hjælpe med at beskytte skærmen og bevare værdien af ​​LG Stylo 6, da det ville hjælpe med at fjerne tegn på slitage på skærmen.

Vælg et land

iPad, iPhone og iPod er et varemærke tilhørende Apple Computer, Inc., registreret i U.. og andre lande. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. Enhver kopi eller gengivelse af indholdet af denne hjemmeside uden udtrykkelig og skriftlig tilladelse fra HDAccessory. about er forbudt.

Det er på tide at opgradere din browser

Bemærk: Â Kanterne af hærdet glas produkter kan chip, hvis de kommer i kontakt med hårde genstande. WEA stærkt anbefale, at en sag skal bruges til at beskytte kanterne. Når du installerer eller fjerner et hærdet glas produkt, undgå at bruge overdreven kraft, da dette kan beskadige skærmen protektor.

Lg g - hærdet glas skærmbeskytter - fuld dækning - fuld lim

The Best hærdet glas skærm protektor for your LG G8 med en livstidsgaranti  Free overalt i USA! Â ï »¿Sig nej til revner, holder dine enheder ser mærke spanking nye! Included med køb 1 x Rød Zombie Premium hærdet glas Skærmbeskytter 1 x Micro fiber rengøring klude 1 x spritserviet 1 x Monteringsvejledning 1 x Rød Zombie Sticker Easy Installation En speciel lim gør ansøgningen og fjernelse proces let. ikkerhed hærdet glas minimerer skade hvis glasset er brudt. Bemærk:  kanter hærdet glas produkter kan chip, hvis de kommer i kontakt med hårde genstande. WEA stærkt anbefale, at en. Se produktoplysninger fulde

Lg k - hærdet glas skærmbeskytter - fuld dækning - fuld lim

The Best hærdet glas skærm protektor for your LGA K92 med en livstidsgaranti  Free overalt i USA! Â ï »¿Sig nej til revner, holder dine enheder ser mærke spanking nye! Included med køb 1 x Rød Zombie Premium hærdet glas Skærmbeskytter 1 x Micro fiber rengøring klude 1 x spritserviet 1 x Monteringsvejledning 1 x Rød Zombie Sticker Easy Installation En speciel lim gør ansøgningen og fjernelse proces let. ikkerhed hærdet glas minimerer skade hvis glasset er brudt. Bemærk:  kanter hærdet glas produkter kan chip, hvis de kommer i kontakt med hårde genstande. WEA stærkt anbefale, at en sag. Se produktoplysninger fulde

Carbon tilfælde | lg formue | sort

En af de Besta case muligheder derude for your LG Fortune 3 med en livstidsgaranti! Hvis du søger efter en slank og glat tilfælde, der ikke er pladskrævende, men vil stadig give din telefon med stor beskyttelse, er dette den perfekte mulighed for dig! Free overalt i USA! Â ï »¿Sig nej til revner, holder dine enheder ser mærke spanking nye! En note:  Kanterne af hærdet glas produkter kan chip, hvis de kommer i kontakt med hårde genstande. WEA stærkt anbefale, at en sag skal bruges til at beskytte kanterne. Se produktoplysninger fulde

Carbon tilfælde | lg stylo | sort

En af de Besta case muligheder derude for your LG Stylo 6 med en livstidsgaranti! Hvis du søger efter en slank og glat tilfælde, der ikke er pladskrævende, men vil stadig give din telefon med stor beskyttelse, er dette den perfekte mulighed for dig! Free overalt i USA! Â ï »¿Sig nej til revner, holder dine enheder ser mærke spanking nye! En note:  Kanterne af hærdet glas produkter kan chip, hvis de kommer i kontakt med hårde genstande. WEA stærkt anbefale, at en sag skal bruges til at beskytte kanterne. Se produktoplysninger fulde

Beskrivelse.

Gem din skærm med OtterBox Alpha Glass skærmbeskytter. Berigede, splintres-resistent Alpha Glass undgår ridser og splinter, så den levende skærm kvaliteten af ​​skærmen skinner igennem. Plus, dens fingeraftryk resistente, så du kan røre, trykke og knalde mens din skærm forbliver plamage-fri.

Alpha Glass Screen Protector

Vi forventer, at denne vare ankommer af den anslåede leveringsdato. Vi beregner også en maksimal leveringsdato i tilfælde af forsinkelser, der er ude af vores kontrol. Med vores penge tilbage garanti giver vi dig en fuld refusion, hvis varen ikke leveres af den maksimale leveringsdato. Du kan starte en restitution på varer inden for 30 dage efter levering eller den maksimale leveringsdato, hvis varen ikke er ankommet. Lær mere i vores fragt FAQ.

Specielt designet til LG Stylo 6, giver kun maksimal beskyttelse af enhedens skærm. Hydrofob og oleo-fobisk belægning for at reducere sved og reducere fingeraftryk meget responsivt, følsomt med klarhed og bevarer din telefons oprindelige 3D-berøringsfølelse uden nogen interferens. 2. D Afrundede kanter: Giv mere glat håndfølelse i alle kanter.

Day Retur & Refund

Når du bestiller en ordre, vil vi estimere fragt- og leveringsdatoer for dig baseret på tilgængeligheden af ​​dine varer og de forsendelsesmuligheder, du vælger. Afhængigt af den fragtbyder du vælger, kan forsendelsesdato estimater vises på siden Shipping Quotes.

Vær også opmærksom på, at forsendelsesprisen for mange varer vi sælger, er vægtbaserede. Vægten af ​​en sådan genstand findes på sin detaljer side. For at afspejle politikkerne for de rederier, vi bruger, vil alle vægte afrundes op til det næste fulde pund.

skeptisk i starten, men en troende nu: Dette er et godt produkt. Let at installere, overkommelige og ankommet om to dage. Holdbar og ridsefast, giver tilstrækkelig beskyttelse af en dyr telefon. Lejlighedsvis kan forstyrre berøringsskærmfunktioner. Stadig en must-have for telefoner uden indbygget skærmbeskyttelse.

Brillerne er spektakulære og er perfekte på tabletten og telefonen. Den applikatoren er noget fantastisk, fordi det er perfekt installeret, jeg tegner på min iPad, og følsomheden er stor. anbefalede ! Og det bedste er, at det er for billigt til installationssætet, som det bringer

Bestilte dette til min kone. t Kommer med 3 skærmbeskyttere. Han 1. jeg satte på var defekt, tog den ene af og placerede den 2. en, og det var Bullseye. har en tilbage til andre ulykker. Efinitely værd at pengene. ikke klager. omes med alle de nick knacks, som du har brug for at sætte det på. ecommend til nogen.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Zizo Tempered Glass Screen Protectors giver den bedste beskyttelse til din enhed. LG stylo 6 hærdet glas har 9h hårdhed for at modstå alle bump, stød og dråber. Et 0,3 mm tykt glas holder din LG Stylo 6 ridsefast uden at forstyrre følsomheden af ​​din berøringsskærm.

Skrive en anmeldelse

Zerodamage Tempered Glass Screen Protectors er designet med et 9H hårdhedsmateriale af Saharacase for at give den højeste kompromisløs beskyttelse til din enhed. De afskårne kanter tilbyder komfort i din hånd og er kompatible med alle Sahara Case-tilfælde og de fleste tredjeparts tilfælde, samtidig med at den oprindelige touchscreen oplevelse med HD klarhed.

Vigtig

Hvordan til at fastsætte din LG G6 der plejer tænde fejlfindingsguiden

Hvordan til at fastsætte din LG G6 der plejer tænde fejlfindingsguiden

En smartphone er ikke komplet uden en manual. Tag et kig på LG Stylo 6 brugermanualen for at fuldt ud at optimere din enhed. Download linket er dit at få adgang.

Lås Xfinity LG STYLO 6 LMQ730QM

Lås Xfinity LG STYLO 6 LMQ730QM

LG STYLO 6 Q730TM. LG STYLO 6 Q730MM. Denne proces er fjernt fra USB ingen unlock kode. Vi kan låse op for flere Telefoner modeller spørge os. Efter unlock vil du behøver ændre manuelt din udbyder APN.

Sådan låser du LG Stylo 6 LG Stylo 6 Unlock Code Fast Easy Easy

Sådan låser du LG Stylo 6 LG Stylo 6 Unlock Code Fast Easy Easy

LG G STYLO 6 64DK WHITE UNLOCKED SPECS SCREENS STØRRELSE tommer 6. Farve Hvid er telefonen ulåst eller bundet til en bærer ulåst opbevaring 64 DK MODEL LG G STYLO 6 ESIM NO MEGAPIXELS 13 OS Android-opløsning 1080 x 2460 Sammenfoldeligt Nej Network GSM-udgivelsesdato Maj 2020 Double Sim.

Tfrecipesabout.

Tfrecipesabout.

Pris Fra detaljer Express, hvem du er til verden med den nye LG Stylo 6 Enheden, der forbedrer din Mobilelife, og alle de måder, du lever på.

Android sikkerhedsopdateringer for december 2021 Hvad du behøver at vide

Android sikkerhedsopdateringer for december 2021 Hvad du behøver at vide

Fra december 2021 sikkerhedsrettelse er ankommet Heres hvad de skal holde øje med.

Skift disse Android-indstillinger straks at få mest muligt ud af din telefon

Skift disse Android-indstillinger straks at få mest muligt ud af din telefon

Er du oplever LG Stylo 5 plejer forbinde til WiFi problem Dont bekymring, som vi vil hjælpe dig med at løse dette problem.

LG har annonceret en trio af Android tabletter i forskellige størrelser i sin G Pad line af enheder. Vær med i eksisterende LG G Pad 8. er G Pad 7., G Pad

LG har annonceret en trio af Android tabletter i forskellige størrelser i sin G Pad line af enheder. Vær med i eksisterende LG G Pad 8. er G Pad 7., G Pad

LG har annonceret en trio af Android tabletter i forskellige størrelser i sin G Pad line af enheder. Vær med i eksisterende LG G Pad 8. er G Pad 7., G Pad

LG V20 US996 GSM Unlocked Lineageos 17. Android 10 Degoogled privatliv til salg online eBay

LG V20 US996 GSM Unlocked Lineageos 17. Android 10 Degoogled privatliv til salg online eBay

Vi sammenligner Samsung Galaxy S10 med LG V20 for at finde ud af, hvilken telefon der har et bedre kamera, skærm, ydeevne og batterilevetid.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.