LG Stylus 2 Hvordan at fastsætte touchscreen følsomme spørgsmål

LG Stylo 6 tilstandsændring

Hvis du nogensinde har fundet dig selv i en situation, hvor telefonen ikke reagerer på dine forsøg på at låse den op på grund af handsker eller fingerfærdighed spørgsmål, vil du blive glad for at vide, at de fleste Android-enheder kommer nu med en stor indbygget funktion, der giver du for automatisk at justere følsomheden af ​​skærmen. hans funktion er som standard deaktiveret, men du kan tænde den med en simpel ændring til dine indstillinger. Denne artikel vil gå dig gennem trinene.

Hvordan styrer følsomheden af ​​skærmen

LG Styloâ ”¢ 6 er den perfekte enhed til at skabe, dele og opleve livet on-the-go, uden at sprænge banken. Fra den fantastiske skærm, til den indbyggede stylus, at den ultra-vidvinkel kamera og selfie CAMA €”fejre alle de måder, du bor med funktioner som:

â € ¢ Kant-til-kant underholdning. Den store, smukke 6. FHD + FullVisionâ ”¢ skærm lader dig fordybe dig i alle dine foretrukne Contenta €” fra film, til shows, til spil, og Morea €”med utroligt levende grafik og krystalklar billedkvalitet.

â € ¢ Indbygget stylus telefon funktion til at maksimere kreativitet. Nu har du en indbygget stylus pen med tilpasselig indstillinger for at skrive, tegne og mere. Tag noter på enhver skærm og gemme dem. Skift mellem apps og begynde at skrive på efterspørgslen. Farve, tegne kruseduller, skabe kalligrafi og frigøre din indre kunstner på din måde.

â € ¢ Triple-bageste kameraer til at fange det hele. Udforsk din verden gennem flere objektiver, uanset om du fange små detaljer, ultra-bred fotos, episke landskaber eller andre inspirerende øjeblikke. Kærlighed lever livet i overhalingsbanen? Hurtig bevægelse er ikke noget problem, takket være den 13 MP PDAF kamera. Og når det drejer sig tid til selfies, den 13 MP foran selfie kamera hjælper dig med at fange pro-stil billeder, der er rige med detaljer.

â € ¢ Google Assistant *. Din telefon gør det hele med en simpel stemmekommandoer: stille spørgsmål, planlægge din dag, tage billeder og selfies, og så meget mere. Og med Google® Lens om bord, kan du bare pege, skyde og få øjeblikkelige oplysninger om noget. Identificer kunst, vartegn, dyr, produkter, planteliv og mere.

Forsøger at bladre gennem billeder, web, selv dette forum. Med den mindste berøring, jeg åbner en tråd eller et billede ved et uheld eller på en ny hjemmeside for jeg rørt en annonce. Havde ikke dette problem med en anden enhed, jeg nogensinde har haft. Kan ikke finde ud af at kalibrere / justere ..

Jeg har mine indstillet til længe. Men sammen med, at Kognition jeg sætte Touch kontrolområder til Til. Mine var virkelig følsom, jeg bruger pennen. Især når det kom til 3 for at zoome ind. Synes telefonen var altid at bruge zoom, og det var en smerte i ved du hvad. Jeg hentede også SGS Screen Booster og med de indstillinger, jeg lavede værker godt nu.

Lang Svar: Jeg har været en iPhone bruger i årevis, og blev brugt til at varme sensing touchscreen, så jeg bruger mine fingerspidser som meget mere. På kolde dage ville mine fingerspidser være meget strammere på huden. Så jeg begyndte at få irriteret med det "klikker", "skrive", placeret etc. Så jeg mine fingre ned i en vinkel, og sætte min hud mere på skærmen end normalt.

skærmen for følsom

Android har en funktion, der lader dig styre følsomheden af ​​skærmen. Selvom det ikke er en tilgængelighedsfunktion pr sige, kunne det være nyttigt for folk med fingerfærdighed spørgsmål. Hvis du ønsker at være meget sikker på at du rører det rigtige, indstille skærmens følsomhed sænke og du bliver nødt til at arbejde hårdere for at aktivere ting. Hvis du har brug for en blødere touch, fordi du bare ikke kan muskel skærmen rundt, indstille følsomheden højere. Da jeg begyndte at se lollypop enheder, jeg har bemærket, at de virkelig tog nogle alvorlige muskel til at få dem i gang, og nu jeg er begyndt at gøre dette til alle enhederne Jeg ser så, at de arbejder bedre med Talk Back. For at ændre denne indstilling:

Kategori: Â

Over tid, kan den berøringsfølsomme skærm på din Android-enhed begynder at vakle. Før du overveje at udskifte din enhed, skal du se, om touchscreen kalibrering kan løse eventuelle problemer. HERES Sådan Rejsekalibrere Din Android-smartphone eller Tablet.

Har din touchscreen brug for kalibrering?

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig til at opgradere din mobiltelefon eller til at skifte din telefon planen udbyder hurtigt og nemt.

Moderne Android Touchscreens kræver sjældent, at brugeren kalibrerer eller på anden måde konfigurerer den. Touchscreen fejl er mere tilbøjelige til at være forårsaget af hardwareproblemer, der ikke kan løses end et bestemt konfigurationsproblem.

For eksempel kan det være en god måde at justere følsomheden af ​​din touchscreen, især hvis der er noget andet påvirker det. Visse typer skærmbeskyttere kan for eksempel påvirke din berøringsskærmsydelse. Dette er et problem, en kalibrering kan undertiden forbedre.

Det er også godt at prøve dette på ældre enheder, hvor teknologien ikke var som avanceret, og kalibrering kan have en større og mere mærkbar indvirkning. Der er ingen skade ved at udføre en berøringsskærmskalibrering, uanset dens alder, men ældre enheder vil sandsynligvis drage fordel af mere af det.

Test din skærm

Ældre versioner af Android omfattede hemmelige menuer og udvikler muligheder, der tillod dig at teste og kalibrere din berøringsskærm. Dette var vigtigt på ældre Android-enheder, da moderne Touchscreens stadig var i deres barndom.

For moderne Android-enheder er apps tilgængelige i Google Play Storeâ, der giver dig mulighed for at teste berøringsskærmen i stedet. Disse vil vise dig svarene på dit tryk på skærmen og hjælpe dig med at bedømme om skærmen er Kalibreret korrekt eller ej. En god mulighed for at prøve er berøringsskærm test.

Appen vil som en pensel optage hvide prikker, hvor dine fingre trykkes. Hvis svarene er laggy eller på anden måde ude af synkronisering, vil det angive et problem med din skærm, som kalibrering kunne reparere som en første udvej.

Kalibrering af din berøringsskærm

Som tidligere nævnt omfattede ældre versioner af Android indbygget kalibreringstest. Disse værktøjer tillod dig at teste og kalibrere din berøringsskærm for at afgøre, om det fungerede korrekt.

Denne funktion er blevet fjernet i nyere Android-versioner. For de fleste moderne Android-enheder er den eneste mulighed for at kalibrere din berøringsskærm at vende tilbage til en kalibreringsapp fra Google Play-butikken.

En god app til at prøve er passende navngivet touchscreen-kalibrering. For at begynde skal du installere appen fra Google Play Store. Næste åbner appen og tryk på knappen Kalibrering i midten for at begynde.

Der er seks touch tests for dig at færdiggøre fra enkelt tapping for at klemme. Følg instruktionerne på skærmen og udfyld hver test. Når testen er færdig, vil du se en bekræftelsesmeddelelse.

Hvis alt andet fejler, udfør en fabriks nulstilling

Hvis berøringsskærmen stadig ikke fungerer korrekt efter kalibrering, kan der være underliggende problemer med Android, at kun en fabriks nulstilling kan løse. En fabriks nulstilling er den nukleare mulighed og har ingen garantier for, at det vil løse eventuelle problemer med din berøringsskærm.

Nulstilling af din Android-enhed fjerner alle eksisterende apps og rydde eventuelle caches eller indstillinger, der kan påvirke dine enheder berøringsskærmskonfiguration. Det kan løse eventuelle berøringsskærmsforsinkelser, der er et symptom på et bredere problem. En enhed med tungt forsinkelse, for eksempel, kan være forårsaget af manglende tilgængelige ressourcer, som en nulstilling kan rette op.

Udførelse af en fabriks nulstilling adskiller sig mellem håndsæt og producenter, men du skal finde indstillingen ved at gå til Indstillinger> System> Nulstil. Sørg for at du udfører en sikkerhedskopi af din enhed først, så du ikke permanent mister dine data.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Du er nødt til at nulstille den ubehagelige skærm for at begynde at arbejde med enheden igen. Hvis din telefonsskærm ikke er fysisk beskadiget, og heller ikke responsivt, vil software problemet være den største årsag.

Sådan nulstilles Android-telefonen med reagerende skærm?

Låsning af en uresponsiv skærm er ikke en nem opgave. Ved at lave en fabriks nulstilling ved hjælp af knapperne, kan du rette skærmen. Men nulstillet skal tørre de gamle indstillinger. Læs dokumentet nedenfor for mere information.

Sådan låser du iPhone med ikke reagerer skærm?

Mens oplåsning af telefonerne med en ikke reagerende skærm i sig selv bliver lidt vanskelig, skal du sikkerhedskopiere telefonen har brug for få skridt, der skal følges. Der er apps tilgængelige for at tage en backup på din telefon med en ikke reagerende skærm.

Sådan backup iPhone med reagerende skærm?

Adventen af ​​touch screen teknologi har gjort smartphone oplevelsen betydeligt mere brugervenlig. Denne avancerede teknologi skaber illusionen, at berøringsskærmflikes er uden for din evne og viden til at rette. Tværtimod kan de problemer, der forårsager berøringsskærmflikes, ikke engang stammer fra tekniske problemer. Enkle problemer som snavsopbygning eller dårlig tilpasningstilbehør kan medføre, at din berøringsskærm til misfire. Tag et øjeblik til at inspicere din smartphone touch screen for eventuelle tilsyneladende problemer, før du bruger dine hårdt tjente penge på reparationer.

Trin

Tør ned på berøringsskærmen med en mikrofiber klud. Snavs, snavs og olier fra dig Hånden Opret en opbygning over tid, der gør det sværere for berøringsskærmen for at mærke dit tryk. Fjernelse af opbygningen fjerner denne næsten usynlige barriere mellem berøringsskærmen og dine fingre. Husk at bruge en mikrofiber klud, da dens glatte og bløde natur ikke ridse touch screen overflader. Brug den minimale mængde tryk, der er nødvendigt for at rengøre skærmen.

Trin

Fjern alt tilbehør fra din smartphone, hvis berøringsskærmproblemer fortsæt efter rengøring. Tilbehør som skærmdæksler kan forhindre, at telefonen opdager din berøring. Endvidere kan et dårlig passende tilbehør sætte konstant tryk på berøringsskærmen, hvilket skaber en unøjagtig læsning, når du trykker på skærmen.

Trin

Sluk automatisk lysstyrken, hvis der fortsætter med problemer. Funktionen Auto Brightness kan forårsage en flimrende Glitch på din berøringsskærm, der forårsager unøjagtige Berøringsskærmslæsninger. Hvis du drejer denne funktion, reducerer mængden af ​​ Flimrering og hjælper med at forbedre berøringsskærmens nøjagtighed.

Trin

Genstart din smartphone, hvis problemerne ikke ophører. En simpel genstart kan være nok til at afslutte nogle touch screen glitches. Ring til din Smart Phone's kundeservice linje for at få hjælp, hvis problemer fortsætter.

Test din smartphone efter fejlfinding ved at åbne en regnemaskine app. De store knapper scrawled på tværs af skærmen giver den perfekte skabelon til at teste din berøringsskærms nøjagtighed og lydhørhed.

Resumé:

Hvis du er en Android-bruger, kan du støde på Android Touch Screen, der ikke fungerer problemet en dag. Når dette problem sker, ved du, hvordan du gendanner data fra en sådan uresponsiv Android-enhed? Desuden ved du, hvordan du løser dette problem? Find nogle tilgængelige løsninger i denne artikel.

Vigtig

Hvordan til at fastsætte din LG G6 der plejer tænde fejlfindingsguiden

Hvordan til at fastsætte din LG G6 der plejer tænde fejlfindingsguiden

En smartphone er ikke komplet uden en manual. Tag et kig på LG Stylo 6 brugermanualen for at fuldt ud at optimere din enhed. Download linket er dit at få adgang.

Lås Xfinity LG STYLO 6 LMQ730QM

Lås Xfinity LG STYLO 6 LMQ730QM

LG STYLO 6 Q730TM. LG STYLO 6 Q730MM. Denne proces er fjernt fra USB ingen unlock kode. Vi kan låse op for flere Telefoner modeller spørge os. Efter unlock vil du behøver ændre manuelt din udbyder APN.

Sådan låser du LG Stylo 6 LG Stylo 6 Unlock Code Fast Easy Easy

Sådan låser du LG Stylo 6 LG Stylo 6 Unlock Code Fast Easy Easy

LG G STYLO 6 64DK WHITE UNLOCKED SPECS SCREENS STØRRELSE tommer 6. Farve Hvid er telefonen ulåst eller bundet til en bærer ulåst opbevaring 64 DK MODEL LG G STYLO 6 ESIM NO MEGAPIXELS 13 OS Android-opløsning 1080 x 2460 Sammenfoldeligt Nej Network GSM-udgivelsesdato Maj 2020 Double Sim.

Tfrecipesabout.

Tfrecipesabout.

Pris Fra detaljer Express, hvem du er til verden med den nye LG Stylo 6 Enheden, der forbedrer din Mobilelife, og alle de måder, du lever på.

Android sikkerhedsopdateringer for december 2021 Hvad du behøver at vide

Android sikkerhedsopdateringer for december 2021 Hvad du behøver at vide

Fra december 2021 sikkerhedsrettelse er ankommet Heres hvad de skal holde øje med.

Skift disse Android-indstillinger straks at få mest muligt ud af din telefon

Skift disse Android-indstillinger straks at få mest muligt ud af din telefon

Er du oplever LG Stylo 5 plejer forbinde til WiFi problem Dont bekymring, som vi vil hjælpe dig med at løse dette problem.

LG har annonceret en trio af Android tabletter i forskellige størrelser i sin G Pad line af enheder. Vær med i eksisterende LG G Pad 8. er G Pad 7., G Pad

LG har annonceret en trio af Android tabletter i forskellige størrelser i sin G Pad line af enheder. Vær med i eksisterende LG G Pad 8. er G Pad 7., G Pad

LG har annonceret en trio af Android tabletter i forskellige størrelser i sin G Pad line af enheder. Vær med i eksisterende LG G Pad 8. er G Pad 7., G Pad

LG V20 US996 GSM Unlocked Lineageos 17. Android 10 Degoogled privatliv til salg online eBay

LG V20 US996 GSM Unlocked Lineageos 17. Android 10 Degoogled privatliv til salg online eBay

Vi sammenligner Samsung Galaxy S10 med LG V20 for at finde ud af, hvilken telefon der har et bedre kamera, skærm, ydeevne og batterilevetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Heres alt, hvad vi ved indtil videre om den Android 9 Pie opdatering, hvilke enheder allerede har fået det, hvilke af dem forventes at få det snart ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.